Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΦΑΚΕΛΟΣ "ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ"-2ο ΜΕΡΟΣ


Kάποια βίντεο ως εισαγωγή



Αποσπάσματα από άρθρο του μπλογκ (Eρωτήματα με τις απαντήσεις να χορεύουν στην κόψη του ξυραφιού): Δυνατότητες πρότυπων καλλιεργειών ακόμα και σε ερήμους και τεχνολογίες ελέγχου του καιρού (δες για το περίφημο HAARP + κι αυτό) που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν προς απόλυτο όφελος της ανθρωπότητας και του πλανήτη (πχ αντιμετώπιση λειψυδρίας). Ιατρικά θαύματα εξάλειψης θανατηφόρων μαστίγων, που όμως εμποδίζεται η αξιοποίησή τους (δες περί DCA, το φάρμακο του καρκίνου που εμποδίζεται να κυκλοφορήσει) και πρωτοποριακών ερευνών κι ανακαλύψεων από παλιά που θάφτηκαν προκλητικά κι αδικαιολόγητα (δες για την εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife ). Γιατί η φάμπρικα του πόνου, η παραπληροφόρηση (τι είναι τελικά το AIDS;) και η επινόηση ασθενειών (τι θα'λεγες για λίγη Ψυχιατρική με άφθονο χαπάκωμα;) είναι ιδιαίτερα επικερδής, αλλά και χρήσιμη για τον έλεγχο των πληθυσμών!
  Και τι στ'ανάθεμα επιδιώκουν αυτά τα χωρίς διακριτικά και σε μεγάλα ύψη αεροπλάνα, που από το 1998 αδιάλειπτα και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (διαβάστε και τις επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις των ΗΠΑ και της Αγγλίας, σε μορφή PDF 128 σελίδων, όσοι γνωρίζετε αγγλικά ) και για τον τελευταίο εθελότυφλο, ψεκάζουν (δες εδώ κι εδώ στα αγγλικά, από δορυφόρους) με οξείδια βαριών μετάλλων, όπως τα επικίνδυνα και καρκινογόνα βάριο και αλουμίνιο, βιολογικούς παράγοντες και αποδομητικά στοιχεία, σε ολόκληρη σχεδόν την κατοικημένη γη! Έξαρση σε αλλεργίες, προβλήματα στο ανοσοποιητικό σύστημα, άσθμα, ανεξήγητη χρόνια κόπωση, ερυθυματώδης λύκος, υπέρταση, σκλήρυνση κατά πλάκας, έρπη, Αλτζχάιμερ κλπ. Άρρωστοι πληθυσμοί ελέγχονται και χειραγωγούνται ακόμα πιο εύκολα...



Για τη συνέχεια, ρίξτε μια προσεχτική ματιά σε αυτό το άρθρο:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΣΟΚ!!! 30-10-2013 - Η επέλαση των ψεκαστικών, η χημική επίθεση στην Ελλαδα και οι... 'προβλέψεις' της ΕΜΥ!! (Δορυφορικές φώτο) (UPDATE 2) 
(" Ακατάπαυστα μας έφταναν αναφορές για αεροψεκασμούς το τελευταίο διήμερο με αποκορύφωμα την 30η Οκτωβρίου 2013. Πολύ φωτογραφικό υλικό, βίντεο, απλές αναφορές αλλά και σχόλια συνέθεταν ένα σκηνικό που θύμιζε την προηγούμενη μεγάλη χημική επίθεση που δεχτήκαμε στις 26-9-2013. Και ενώ για μια βδομάδα πριν δεν υπήρχε ούτε ίχνος χημικής ουράς στον ουρανό... ξαφνικά κλήρωσε Jackpot!!!)

Συνεχίζουμε με την παράθεση στοιχείων:
Απόσπασμα από το βιβλίο του Christian Haderer: (ΕΔΩ)Γεωμηχανική, Χημικές Ουρές, Κλίμα ως Όπλο
(αδημοσίευτη ελληνική μετάφραση της Βίκυς Χρυσού)
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 1 (από την Εισαγωγή)
"Όποιος ασχολείται με το θέμα των chemtrails διαπιστώνει πολύ γρήγορα πως ακόμη και στο γερμανόφωνο χώρο δεν υπάρχουν έντυπες δημοσιεύσεις, οι οποίες να ξεπερνούν τη διάδοση συνωμοσιολογικών θεωριών. Η πλειοψηφία των δημοσιευμάτων ασχολείται με τα chemtrails σαν όπλο για τον αφανισμό της ανθρωπότητας. Η πρώτη εντύπωση, πως το φαινόμενο αποτελεί μια ιδέα σύγχρονων παρανοϊκών ανθρώπων, δεν βρίσκεται και πολύ μακριά από την αλήθεια. Παρ' όλ’ αυτά υπάρχουν τεκμήρια και υλικό που μιλούν τόσο καθαρά για την ύπαρξη των chemtrails, ώστε θα έπρεπε να σκεφτεί κανείς, γιατί η δημόσια περισυλλογή για το θέμα είναι τόσο μικρή, αφού επιπλέον υπάρχουν γεγονότα, που προσδίδουν πρόσθετη βαρύτητα στις ενδείξεις-chemtrail."

Επίσης, αποσπάσματα από ΕΔΩ:
Ποιος είναι ο σκοπός των Αεροψεκασμών: Μπλοκάρισμα του ήλιου. Αυτή είναι η στάνταρντ δικαιολογία πού δίνεται στους ηλίθιους κυβερνητικούς, για να την μεταφέρουν ανεπίσημα στους ηλίθιους πολίτες. Χρειαζόμαστε να σταματήσουμε μυστικά την παγκόσμια υπερθέρμανση, έτσι κρατείστε το μυστικό όσο ψεκάζουμε. Η παγκόσμια υπερθέρμανση είναι η καραμέλα για όλους στις κυβερνήσεις.
Εάν είσαι πιο έξυπνος και ρωτάς ενοχλητικά, σου λένε μια καλύτερη δικαιολογία. Μία ελάττωση του ηλιακού φωτός στον πλανήτη ελαττώνει λίγο την γεωργική παραγωγή. Αυτό είναι το προαπαιτούμενο για να δημιουργηθεί κρίση στα τρόφιμα και να επιφέρει λιμό. Αυτό είναι δεμένο με την εξαφάνιση των μελισσών, ώστε να μην γίνεται επικονίαση. (δώσε μια ματιά κι εδώ Monsanto και Bayer, δολοφονούν τις μέλισσες!)Υπερθέρμανση της Ατμόσφαιρας: Για να δημιουργηθούν σεισμοί και τυφώνες (τεχνητοί όπως η Katrina στη Νέα Ορλεάνη) η ατμόσφαιρα πρέπει να είναι περισσότερο αγώγιμη στον ηλεκτρισμό έτσι ώστε εγκαταστάσεις όπως το HAARP να κάνουν τα μαγικά τους. Έτσι ψεκάζουν εκατομμύρια τόνους αλουμίνιο και βάριο ώστε να δημιουργήσουν μια πιο αγώγιμη ανώτερη ατμόσφαιρα.

Και κλείνουμε με αυτό το άρθρο:
ΣΟΣ: Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για αυτό που περιέχει το αίμα των Ελλήνων - Μας δολοφονούν ομαδικά! 
(απόσπασμα:  Σύμφωνα, λοιπόν, με αποτελέσματα εξετάσεων ρουτίνας, το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου – χημικά στοιχεία τα οποία περιέχονται και στη σύνθεση των περιβόητων αεροψεκασμών…
ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ....Συμπτώματα όπως η κεφαλαλγία, οι ισχιακοί και μυϊκοί πόνοι, οι ρινορραγίες, η ληθαργική τάση και η μελαγχολία ήταν τα πρώτα ανησυχητικά μηνύματα για τους κατοίκους περιοχών, στις οποίες παρατηρείται συχνά το φαινόμενο των αεροψεκασμών. Τις ανησυχίες αυτές ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα πρόσφατων αιματολογικών εξετάσεων ρουτίνας, οι οποίες έδειξαν καθαρά αύξηση των επιπέδων του αλουμινίου στο αίμα των Ελλήνων -γεγονός που ενισχύει τον προβληματισμό σχετικά με τους συχνούς αεροψεκασμούς, η σύνθεση των οποίων περιέχει αλουμίνιο.)

Να προσθέσουμε εμείς ότι σκεφτείτε τι θα συμβαίνει με το αίμα των κατοίκων άλλων περιοχών του πλανήτη, όπου οι αεροψεκασμοί (chemtrails) έχουν ξεκινήσει αδιαλείπτως από το 1998-99! (Ειδικά πάνω απ'τους ουρανούς των μεγαλουπόλεων...) Στην Ελλάδα ξεκίνησαν αργότερα και σήμερα το φαινόμενο παρουσιάζει πολύ μεγάλη έξαρση. Κυρίως τις περιόδους λίγο πριν την πραγματοποίηση μεγάλων κινητοποιήσεων, πριν την ανακοίνωση επώδυνων και αντιλαϊκών μέτρων που αναμένεται να επιφέρουν μεγάλες αντιδράσεις και γενικά λίγο πριν μεθοδεύσεις κι εξελίξεις που λογικά θα προκαλούσαν μεγάλη κοινωνική αντίδραση και αναστάτωση...Επίσης οι αεροψεκασμοί συνδέονται με το τερατώδες φαινόμενο των morgellons, τα οποία ως τώρα η συμβατική ιατρική ΔΕΝ αναγνωρίζει, μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον, ως υπαρκτή συγκεκριμένη ασθένεια!!  Αυτή η "ιατρική" που λοιδώρησε κολοσσούς όπως ο ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΪΧ-Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥ Βίλχελμ Ράιχ και ο δρ. ΧΑΜΜΕΡ-Ο καρκίνος προέρχεται από την εσωτερική ψυχική κατάσταση και ΔΕΝ είναι αυτό που μας λένε! ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ! και Ασθένεια: Η τέλεια λύση που βρίσκει ο εγκέφαλος
Τι είναι αυτά τα morgellons; Δείτε κι αυτό το βίντεο:



Θα επανέλθουμε, βέβαια, με αυτό το τόσο ζωτικά κρίσιμο θέμα. Που καθόλου τυχαία αντιμετωπίζεται ως αστείο κι αντικείμενο ειρωνείας από τα κατεστημένα ΜΜΧ(μέσα μαζικής χειραγώγησης) και τις ανώδυνα σατιρικές περσόνες  του:
 ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ - Η ειρωνεία των ΜΜΕ 

Είναι για να γελάς, πραγματικά. Kαι να θλίβεσαι. Για το πόσο εθελοτυφλεί κι έχει πειστεί ο άνθρωπος (κι ας θέλει, συχνά, να θεωρεί τον εαυτό του ως επαναστάτη) από τις "επίσημες εξηγήσεις". Χλευάζοντας, ο ίδιος πρώτος απ'όλους, όσους διαφοροποιούνται, ακόμα κι όταν προσκομίζουν ολοφάνερα στοιχεία. Άρα νομιμοποιώντας στην ουσία τις πρακτικές ενός απόλυτα βάρβαρου και μισάνθρωπου συστήματος... 
Το οποίο ξέρει καλά τι κάνει και σε ποιους τα κάνει! Έτσι όπως  έχει γαλουχήσει ύπουλα (στα "εκπαιδευτικά" του ιδρύματα και τις υλιστικές του επιστημονικές και φιλοσοφικές "σχολές"-ακόμα και τις υποτιθέμενα επαναστατικές  εναντίον του) και εκπαιδεύσει τη συντριπτική πλειοψηφία των πληθυσμών: να κλείνουν τα μάτια στο ΦΑΝΕΡΟ και να αναμασούν αυθαίρετες δογματικές ατάκες και μπουρδολογίες ως αδιαμφισβήτητα ισχύουσες πραγματικότητες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου