Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Εγκλήματα αεροψεκασμών και σιγή ασυρμάτου...Περί καθημερινού σχεδόν εγκλήματος αεροψεκασμών (που συνδέονται και με την εμφάνιση στον ανθρώπινο οργανισμό των morgelons) από το 1998 αδιαλείπτως πάνω από τους ουρανούς, κυρίως των πόλεων και όχι μόνο, έχουμε αναφερθεί σε αυτή τη θεματική ενότητα: ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Με τι είδους "γιατρικά" (ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου ... άλατα βαρίου, οξείδιο του αλουμινίου και ειδικές χημικές πολυμερείς ίνες κ.ά.) και γιατί αεροπλάνα χωρίς διακριτικά και σε μεγάλα ύψη (υπό τη δικαιοδοσία προφανώς του ΝΑΤΟ;) "φροντίζουν για την ψυχοσωματική υγεία" των πληθυσμών! Και την ίδια στιγμή που οι παχιές "ουρές των καυσαερίων απο αεροπλάνα"(μόνο οι τελείως άσχετοι ή ηλίθιοι ή και τα δυο μάλλον μαζί πιστεύουν πια κάτι τέτοιο!) απλώνονται σε χιλιόμετρα πάνω απ'τα κεφάλια μας και παραμένουν για ώρα μέχρι την αργή διάλυσή τους, οι κυβερνήσεις και οι υπηρεσίες πολιτικής αεροπορίας τηρούν τη γνώριμη (για τις πρώτες κυρίως) ένοχη σιγή συρμάτου. Εμείς λοιπόν σήμερα θα παραθέσουμε κάποια ενδιαφέροντα βίντεο που βρήκαμε κι επιλέξαμε σε αυτό το άρθρο: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ …ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ (από την Τρίπολη της Αρκαδίας) και αφήνουμε εσάς να βγάλετε τα ανάλογα συμπεράσματα. Είτε εμπιστεύεστε τους γεμάτους φιλαλήθεια και διαφάνεια για τόσα και τόσα καυτά ζητήματα πολιτικούς σας άρχοντες και στρατευμένους "ειδικούς" , είτε και όχι...

α) "Explain this: Η μέρα στο Βόλο ξεκίνησε μ' έναν καταγάλανο ουρανό κι έναν όμορφο ζεστό ήλιο που τον έχουμε όλοι ανάγκη. Να ζεσταθούν τα σπίτια, αλλά κι εμείς. Η συνεχής έλλειψη ηλιακής ακτινοβολίας που τόσο έχουν δαιμονοποιήσει προκαλεί έλλειψη βιταμίνης D, μιας υπέρ-απαραίτητης βιταμίνης για την ανάπτυξη ενός ανθρώπινου οργασνισμού και το ανοσοποιητικό. Μετά τις 11:00 διαφάνηκαν τα πρώτα 'ξασμένα' σύννεφα, προσφανώς από αεροψεκασμούς σε γειτονική περιοχή, ίσως και όχι κατοικημένη γιανα μην γίνονται τόσο αντιλυπτοί. Λίγο μετά, κι αφού ο ουρανός είχε αρχίσει να ασπρίζει, φάνηκαν και οι καβαλάρηδες του χημικού θανάτου, που μπορούσαν πιο εύκολα να χωθούν ανάμεσα στις νεφώσεις και να ρίξουν τα δηλητήρια τους. Μέχρι το μεσημέρι ο ουρανός είχε πια γεμίσει... Διαβάστε όλο το άρθρο http://allnewz.weebly.com/11/post/201..."

β) 

γ)Ένα βίντεο με φωτογραφίες-ντοκουμέντα από την μορφολογία (εσωτερικά και εξωτερικά) των αεροτάνκερ-ψεκαστηρίων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου