Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Ένας..."άλλος κόσμος"..!



" Ο Tesla πρότεινε ότι η ύπαρξη ενός δυναμικού πεδίου θα αντιπροσώπευε τα ίδια μαθηματικά αποτελέσματα. Ο Tesla κατέληξε στο συμπέρασμα: «Ούτε μία από τις προτάσεις της σχετικότητας δεν έχει αποδειχθεί». Αυτά είναι τα πιο ισχυρά λόγια με τα οποία μίλησε ποτέ το μεγαλοφυές μυαλό του Nikola Tesla. Έρχεται να μας πει, για να το πούμε στη γλώσσα του δρόμου «Ολόκληρη η μελέτη της φυσικής είναι μια ψεύτικη θρησκεία που βασίζεται σε ένα πλήρες και συνολικό ψέμα και ο Αϊνστάιν είναι ένα πληρωμένο ανδρείκελο των τραπεζιτών.» . Αυτό που περνάει τώρα η φυσική, στην πραγματικότητα δεν είναι επιστήμη, αλλά ένας πυλώνας της ψεύτικης θρησκείας του επιστημονισμού. Ο Άγιος Αϊνστάιν είναι μόνο ένας από τους ψευδοπροφήτες του. Το E = MC2 είναι η πιο διάσημη εξίσωση όλων των εποχών. Πρόκειται για ένα απολύτως εκπληκτικό επίτευγμα για το πόσο απολύτως λάθος είναι. Η εξίσωση αυτή δημιουργεί μια ισοδυναμία της μάζας προς την ενέργεια και στη συνέχεια τα δεσμεύει όλα σε ένα όριο ταχύτητας. Γνωρίζουμε από την εργασία του καθενός από τον Faraday έως τον Τέσλα και τον Steinmetz ότι δεν υπάρχει καμία ισοδυναμία της ενέργειας με την μάζα.από την ανάρτηση Αν θέλουμε να δικαιωθεί ο Tesla …

("a new version of the-TR3-B ")

Χα! Τι είναι αυτό στο video? Πρόκειται για Α.Τ.Ι.Α. θα πεις με την πρώτη ματιά ή μήπως έχει να κάνει με δοκιμές απόλυτα γήινης και απόρρητης (για τις ποδηγετήσιμες ανθρωπομάζες) τεχνολογίας; Να προεκτείνουμε τις "τρελές μας σκέψεις"? Iδού το μεταφορικό μέσο ενός μη δυστοπικού κοντινού μέλλοντος! Πώς θα σου φαινόταν αν έβγαινε σε μαζική παραγωγή, σε διάφορα μοντέλα ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός και ένα από τα διάφορα ιπτάμενα οχήματα που θα διατίθενται για ιδιωτική ή δημόσια χρήση! Γουστάρεις ένα μέλλον ιπτάμενων οχημάτων (ή "δίσκων") για τους κατοίκους του πλανήτη; Mήπως η τεχνολογία αντιβαρύτητας υπάρχει (και εξελίσσεται) εδώ και δεκαετίες, όχι φυσικά μπροστά στα μάτια των αγελάδων χρήματος και αντικειμένων ιατρικών πειραμάτων ναζιστικής "φιλοσοφίας", αυτών με άλλα λόγια που αποκαλούνται "πολίτες"?

Τι "ηλεκτρικά αυτοκίνητα" και μαλακίες...Που κάθε λίγο πρέπει να φορτίζονται σε ειδικές δομές συν το ότι παρακολουθούνται από δορυφορικά συστήματα όπου κι αν βρίσκονται κι απενεργοποιούνται εύκολα από μακριά, έτσι ώστε αν κριθεί αναγκαίο από τις παγκοσμιοποιημένες Αρχές και να συλληφθεί ο "ύποπτος οδηγός"... (Όλοι μας είμαστε εν δυνάμει "ύποπτοι", "εχθροί του κράτους" ή και "τρομοκράτες" και μόνο αν διαφωνούμε με τα αφηγήματα του Big Brother, έτσι κ. Γερμανέ ΥΠΕΣ, για παράδειγμα;) Τι υδρογονάνθρακες, τι ρυπογόνα ορυκτά καύσιμα, τι υπερκέρδη για τις εταιρικές αδελφές του πετρελαίου και παπαριές...Για μελέτησε και λίγο αυτά τα "εξωτικά", ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΑ και θαυμαστά οράματα-επιτεύγματα ακόμα πιο θαυμαστών Ανθρώπων (φορείς της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ και όχι τσαρλατάνοι και ξεπουλημένες μαριονέτες!) που θάφτηκαν από το σύστημα των "κλειδοκρατόρων του μεγάλου γήινου στρατοπέδου συγκέντρωσης": Τι θα γινόταν Αν… Νικούσε ο Τέσλα;

"Το παρόν είναι δικό τους. Το μέλλον είναι δικό μου". Νίκολα Τέσλα, 1856-1943.

  Άσε που τα ηλεκτρικά οχήματα δεν είναι κάτι καινούριο, όπως και εκείνες οι επιστημονικές ανακαλύψεις και  εφευρέσεις που θα άλλαζαν τη μορφή του κόσμου μας και ίσως θα οδηγούσαν ακόμη και σε διαστρικές ατραπούς τη φιλοσοφία και λειτουργία του: "...ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο του Nikola Tesla από το 1921 που λειτουργεί με καθαρή αιθερική ηλεκτρική ενέργεια. Πρόκειται για ένα αυτο-επαναφορτιζόμενο αυτοκίνητο, δεν λειτουργεί με μπαταρίες, πετρέλαιο ή αέριο. Τα ηλεκτρικά οχήματα υπάρχουν εδώ και πολύ περισσότερο από ό, τι συνειδητοποιούν οι περισσότεροι άνθρωποι. Δεν πρόκειται καθόλου για μύθο, πρόκειται απλά για συγκάλυψη της χαμένης τεχνολογίας μας, έτσι ώστε να μπορούν να μας χρεώνουν σε κάθε βήμα της διαδρομής και να έχουν τον πλήρη έλεγχο πάνω μας. Δωρεάν ενέργεια = Ανεξαρτησία, ελευθερία από το Μάτριξ, ελευθερία να πηγαίνετε όπου θέλετε, να ζείτε εκτός δικτύου, να έχετε θερμότητα και ηλεκτρικό ρεύμα και να ζείτε τη ζωή σας ευτυχισμένα χωρίς κυβερνητική παρέμβαση." από την ανάρτηση Φαντασιώσεις...(?) volume 2 όπου θα δεις και τη χαρακτηριστική φωτογραφία της εποχής.

Τα πιο τρελά μας όνειρα είναι ο εφιάλτης της ψευδοεπιστήμης των παπατζήδων και των αδίστακτων χορηγών τους!

Τα πάντα είναι δυνατά, η υπερ-τεχνολογία ήταν από παλιά εδώ, για μια ανθρωπότητα απαλλαγμένη από σκιώδεις κυβερνήσεις, "deep states", από κυβερνήσεις αιμορουφήχτρων, από κατάπτυστες απειλές για δύσκολους χειμώνες λόγω ενεργειακής κρίσης που θα επιφέρει και επισιτιστική κρίση, έτσι όπως μόνο οι πολιτικοί αχυράνθρωποι και έμμισθοι "αναλυτές" ξέρουν να παραμυθιάζουν τα αναλώσιμα ανθρώπινα κοπάδια.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! Για έναν κόσμο δίχως καλωδίωση, λογαριασμούς ρεύματος, "αδελφές του πετρελαίου" και θανατηφόρες ακτινοβολίες...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου