Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπινων όντων αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες"(ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;). Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία!

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

meet "Gryflet": ένας μεν αλλά όλα τα λεφτά δε!
"Gryflet" ονομάζεται ένα "solo project" που ξεκίνησε από τον Πορτογάλο μουσικό Nuno Tavares to 2013. O Tavares, ο οποίος ζει στο Σόμερσετ της Αγγλίας, καταφέρνει να δημιουργήσει εξαιρετική μουσική. Αν και κυρίως είναι ένας solo καλλιτέχνης, έχει συνεργαστεί αρκετές φορές και με άλλους μουσικούς.
O ίδιος προσδιορίζει τη μουσική του ή την τέχνη του ως  "Alternative Rock, Stoner Rock, Psychedelic Rock and Art Rock." 
Άλλος ένας δηλαδή που έχει πέσει μέσα στη "χύτρα" του rock κι έχει διαποτιστεί από τα μαγικά του ελιξήρια!

Η σελίδα του στο facebook: https://www.facebook.com/gryflet7?ref=ts&fref=ts
Επίσης: http://gryflet.bandcamp.com/
Και μια μικρή συνέντευξή του στο "Round Trip": http://roundtripp.tumblr.com/post/114667581094/round-trip-meets-with-gryflet

Πάρτε λοιπόν μια μικρή γεύση από την τέχνη του μοναχικού κιθαρίστα, μπασίστα, ντράμερ και παραγωγού:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου