Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΔΙΤΤΑΝΘΡΙΚΗ ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ - Η περίπτωση του δρ Simoncini


Περιγραφή βίντεο: Ο δρ Simoncini, ο οποίος είναι ογκολόγος (ειδικός στον καρκίνο), απομακρύνθηκε από την ιατρική κοινότητα, όταν αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει συμβατικές μεθόδους θεραπείας του καρκίνου και αντί του όξινου ανθρακικού νατρίου.
Αυτό, παρά το γεγονός ότι είναι σε θέση να αποδείξει ότι το 99 τοις εκατό του καρκίνου του μαστού και της ουροδόχου κύστης μπορεί να θεραπευθεί σε μόλις έξι ημέρες, χωρίς την χρήση χειρουργικής επέμβασης, χημειοθεραπείας ή ακτινοβολίας, χρησιμοποιώντας απλά μια τοπική συσκευή διείσδυσης (όπως καθετήρα) για να βάλει το διττανθρακικό νάτριο άμεσα με την μολυσμένη περιοχή στον ιστό του μαστού ή στην ουροδόχο κύστη σας!

Στο βιβλίο του «Κερδίζοντας τον πόλεμο με τον Καρκίνο», ο δρ Sircus γράφει:
«Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι η γρηγορότερη μέθοδος για να την επιστροφή της αλκαλικότητας του σώματος σε κανονικά επίπεδα. Το όξινο ανθρακικό είναι ανόργανο, πολύ αλκαλικό και όπως και άλλες ορυκτές ουσίες, στηρίζει έναν μεγάλο αριθμό βιολογικών λειτουργιών.
Το όξινο ανθρακικό νάτριο συμβαίνει να είναι ένα από τα πιο χρήσιμα φάρμακά μας επειδή η αλκαλική φυσιολογία είναι θεμελιώδους σημασίας για την ζωή και την υγεία».
Πολλές χημειοθεραπείες πράγματι περιλαμβάνουν σόδα για την προστασία των νεφρών του ασθενούς, την καρδιά και του νευρικού συστήματος. Έχει ειπωθεί ότι η χημειοθεραπεία χωρίς την ταυτόχρονη χορήγηση σόδας θα μπορούσε ενδεχομένως να σας σκοτώσει επί τόπου.




Aποσπάσματα κι από άρθρο του terra papers (Sodium Bicarbonate Η Διττανθρακική σόδα θεραπεύει τον καρκίνο): Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας και αυτό αναφέρεται στα ευρήματα δύο Βρετανών επιστημόνων και ερευνητών, του καθηγητή Gerry Potter της Cancer Drug Discovery Group και του καθηγητή Dan Burke. Ο συνδυασμός τωνευρημάτων τους αποκαλύπτει τα εξής:

*Τα καρκινικά κύτταρα έχουν ένα μοναδικό «βιοδείκτη» που τα φυσιολογικά κύτταρα δεν έχουν, ένα ένζυμο που ονομάζεται CYP1B1 (προφέρεται sip-one-bee-one). Τα ένζυμα είναι πρωτεΐνες που «καταλύουν», αυξάνουν τον ρυθμό των χημικών αντιδράσεων.
*Το ένζυμο CYP1B1, αλλάζει τη χημική δομή κάποιων που ονομάζονται salvestrols και βρίσκονται φυσικά σε πολλά φρούτα και λαχανικά. Αυτή η χημική αλλαγή μετατρέπει τις salvestrols σε ένα παράγοντα που σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα, αλλά δεν βλάπτει τα υγιή κύτταρα.
*Ο συγχρονισμός είναι τέλειος. Το ένζυμο CYP1B1, εμφανίζεται μόνο σε καρκινικά κύτταρα και αντιδρά με τα salvestrols που βρίσκονται στα φρούτα και τα λαχανικά για να δημιουργήσουν μια χημική ουσία που σκοτώνει μόνο τα καρκινικά κύτταρα.
*Αλλά εδώ είναι το σημείο που ταυτίζει τον καρκίνο με τον μύκητα. Τα Salvestrols είναι ένα φυσικό αμυντικό σύστημα των οπωροκηπευτικών που τα προστατεύει από μυκητολογικές προσβολές και γι ‘αυτό μπορείτε να τα βρείτε μόνο στα είδη που υπόκεινται σε βλάβες από μύκητα, όπως είναι οι φράουλες, τα βατόμουρα, τα σμέουρα, τα σταφύλια, τα φραγκοστάφυλα, τα κόκκινα φραγκοστάφυλα, τα βατόμουρα, τα βακκίνια, τα μήλα, τα αχλάδια, τα πράσινα λαχανικά (ειδικά οι οικογένειες των μπρόκολων και των λαχάνων), οι αγκινάρες, οι κόκκινες και οι κίτρινες πιπεριές, το αβοκάντο, το κάρδαμο, τα σπαράγγια και οι μελιτζάνες.
*Επίσης, τα καρτέλ των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών και βιοτεχνολογιών (Big Pharma / Big Biotech), γνωρίζουν όλα αυτά και έχουν κάνει δύο σημαντικά πράγματα για να υπονομεύσουν αυτήν την φυσική άμυνα από την επίθεση μυκήτων που δεν είναι άλλος από τον καρκίνο.

1. Η χημική ουσία των μυκητοκτόνων ψεκασμών που χρησιμοποιείται στην σύγχρονη γεωργία σκοτώνει τους μύκητες τεχνητά και αυτό σημαίνει ότι τα φυτά και οι καλλιέργειες δεν ενεργοποιούν την δική τους άμυνα για την παραγωγή των salvestrols. Μπορείτε να τα βρείτε στις μέρες μας, μόνο σε βιολογικά τρόφιμα, σε οποιανδήποτε ποσότητα.
2. Τα μυκητοκτόνα που χρησιμοποιούνται ευρέως, είναι πολύ ισχυροί αναστολείς της CYP1B1 και έτσι αν έχετε φάει αρκετά χημικά παραγόμενα τρόφιμα, δεν θα έχει σημασία πόσα salvestrols καταναλώνετε αφού δεν θα ενεργοποιηθούν ως παράγοντες καταστροφής του καρκίνου, όπως έχουν σχεδιαστεί να είναι.

Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αλλά προέκυψε μετά από λεπτομερείς υπολογισμούς , όπως ήταν και είναι, οι προσπάθειες των «οικογενειών» αυτών για καταστροφή του Tullio Simoncini. Οι «οικογένειες» αυτές λοιπόν, θέλουν οι άνθρωποι να πεθαίνουν από καρκίνο, όχι να θεραπεύονται. Είναι διανοητικά και συναισθηματικά άρρωστες, όπως αντιλαμβάνεστε και βλέπουν τους ανθρώπους ως πρόβατα και βοοειδή.
Δεν τους νοιάζει πόση αγωνία, πόσο πόνο και θάνατο προκαλεί η χειραγώγηση τους αυτή – από την παράλογη οπτική γωνία που το βλέπουν ισχύει να είναι, όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. Και αυτοί οι άνθρωποι είναι παράφρονες.

Αλλά ο Simoncini αρνείται να λυγίσει και συνεχίζει να κάνει εκστρατεία για το τι έχει δει να είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τον καρκίνο, ενώ παράλληλα, στον «πραγματικό» κόσμο, ο αριθμός των θανάτων από καρκίνο συνεχίζει αδιάκοπα την ανοδική του πορεία λόγω των θεραπειών που λειτουργούν βασιζόμενες σε υποθέσεις που δεν είναι αληθείς.

Είναι πράγματι μια τρελή, τρελή κοινωνία, αλλά από τη σκοπιά των «οικογενειών» αυτών, είναι γραφτό να γίνει. Δόξα τω Θεώ για τους θαρραλέους και αφοσιωμένους ανθρώπους σαν τον Tullio Simoncini. Χρειαζόμαστε περισσότερους σαν κι αυτόν – και γρήγορα.

Τι μεγάλη κι έντονη αντίθεση που είναι με εκείνους που υπηρετούν το ιατρικό κατεστημένο. Όταν ο Simoncini μίλησε στην κλινική Shen πριν από λίγες εβδομάδες, ορισμένοι γιατροί της περιοχής τον προϋπάντησαν, γελοιοποιώντας και χλευάζοντας τις απόψεις του.
Είχαν προσκληθεί στην ομιλία του, η οποία προφανώς θα είχε τεράστιο δυνητικό όφελος για τους ασθενείς τους. Είχαν κρατηθεί γι αυτούς θέσεις, για να έρθουν να ακούσουν τον Simoncini που θα τους έλεγε από πρώτο χέρι αυτά που γνώριζε δίνοντας τους και την ευκαιρία να υποβάλουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις.
Τι συνέβη; Φυσικά και δεν ήρθαν ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου