Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΕΝΟΧΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ: Τα μωρά συνιστούν περιβαλλοντική απειλή!



 Ένοχοι οι απλοί άνθρωποι για όλα τα δεινά του πλανήτη! Ένοχοι για την καταναλωτική φρενίτιδα και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος! Ένοχοι για τις υλιστικές τους προσκολλήσεις! Ένοχοι για τις πρακτικές των πολυεθνικών κολοσσών που απομυζούν τους φυσικούς πόρους του πλανήτη, αφήνοντας συντρίμια στο πέρασμά τους και υποχρεώνοντας τους τοπικούς πληθυσμούς σε ένα επονείδιστο είδος εργασιακής σκλαβιάς! Ένοχοι για τις ιμπεριαλιστικές πολιτικές των δυτικών κυβερνήσεων, τις έξυπνες βόμβες τους, τη διασπορά ραδιενεργού υλικού απ'τους βομβαρδισμούς τους, τις πυρηνικές δοκιμές τους που "ξεχαρβαλώνουν" την ίδια την περιστροφή του πλανήτη! Ένοχοι για τα ψέματα των επιστημονικών ιερατείων περί "φαινομένων θερμοκηπίων" κι άρα λήψη "αναγκαίων μέτρων"(ΟΙΚΟΤΑΛΙΜΠΑΝ: όταν οι αυθαιρεσίες επιβάλλονται ως δογματική πραγματικότητα), ενώ έχει αποδειχτεί πλέον ότι ο πλανήτης...ψύχεται! (ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ) Ένοχοι οι άνθρωποι και  για τις νέου τύπου "αγορές": "Μια αγορά με μεγάλο ενδιαφέρον, όπου χώρες και βιομηχανικές εγκαταστάσεις που ρυπαίνουν λιγότερο από τα επιτρεπτά όρια μπορούν πλέον να πωλούν τα περιθώρια τους σε άλλες - που ξεπερνούν τα όρια των επιτρεπόμενων ρύπων - έναντι αδρού τιμήματος. Με τον ίδιο τρόπο, όσοι ρυπαίνουν μπορούν αντί προστίμου, με πολύ λιγότερα χρήματα, να αγοράζουν «δικαιώματα στη ρύπανση» στο διεθνές Χρηματιστήριο Ρύπων."
Ένοχα και τα μωρά των ανθρώπων που επιβαρύνουν με την αναπνοή τους τον κόσμο στον οποίο γεννιούνται μέσα στο κλάμα και σε τεράστιο ποσοστό μέσα σε συνθήκες μυθιστορηματικής ένδειας, εκμετάλλευσης και εξαθλίωσης!
Και αθώες οι μεγάλες εταιρείες, αθώοι οι επαγγελματίες πολιτικάντηδες και οι ισχυροί τους φίλοι, οι εξαγορασμένοι "ειδικοί" και "διανοητές", τα γεράκια του πολέμου και οι διαστρεβλωτές-πόρνες της "ενημέρωσης".

Αθώα η εξουσία με τους ιδεολογικούς μηχανισμούς της (Εκπαίδευση, ΜΜΕ, τέχνη) που διαμορφώνουν τα πρότυπα συμπεριφοράς των ανθρώπινων κοινωνιών και απεργάζονται τη μετατροπή του ανθρώπου σε αγελαίο μαζάνθρωπο.
ΑΘΩΟΣ και ο αποπληθυσμός! Με διάφορους ευφάνταστους και σαδιστικούς τρόπους: μεταλλαγμένα δηλητήρια, υποβάθμιση του ίδιου του αέρα και των περιβαλλοντικών συνθηκών, δημιουργία ιών θανατηφόρων σε εργαστήρια και επιδημιών, επιβολή φονικής φτώχειας, χιλιάδες τοπικές πολεμικές συγκρούσεις και γενοκτονίες απέναντι σε "πολιτισμένα" σφυρίγματα αδιαφορίας και ό,τι άλλο "δημιουργικό" σκεφτούν...

ανιχνευτής

Επίσης, από εδώ:
"...μελέτη που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Ιατρικής Δεοντολογίας, και η συντάκτης, Κριστίνα Ρίτσι, του Τμήματος Θεολογίας στο κολλέγιο της Βοστώνης, έβγαλε ουσιαστικά το συμπέρασμα ότι τα πάρα πολλά μωρά έχουν μεγάλο αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον, και γι αυτό, θα πρέπει να υπάρχουν λιγότερα από αυτά."

Δείτε κι αυτό το βίντεο:


Περιγραφή του παραπάνω βίντεο στο γιουτιούμπι: "Μέχρι και φόρο διοξειδίου του άνθρακα έφτασαν να ζητήσουν για κάθε παιδί που γεννιέται - Καταγγελίες επιστημόνων

Σύμφωνα με άρθρο της Πράβδα, που λαμβάνει υπόψη τις αναλύσεις και τις μετρήσεις μετεωρολόγων, γεωφυσικών, κλιματολόγων και άλλων καθηγητών πανεπιστημίου, καθώς και την ανάλυση και μελέτη του Αμερικανού αναλυτή Terrence Aym, έρχεται για τον πλανήτη μας μία νέα περίοδος ψυχρού κλίματος, αφού η δραστηριότητα του ήλιου, όσον αφορά την εκπομπή θερμικής ενέργειας πέφτει.


Εννοείται ότι τσα παραμύθια της λαμογιοπαρέας που ισχυρίζεται ότι ο πλανήτης υπερθερμαίνεται και εκβιάζει τις κυβερνήσεις των κρατών να συλλέγουν πράσινους φόρους και να τους δίνουν δεν ισχύουν, ούτε κατ΄ελάχιστο.

Από το 2007 η μέση θερμοκρασία της Γης πέφτει και βέβαια μη φανταστείτε ότι θα έπρεπε να βλέπουμε να βρέχει παγάκια, αλλά σίγουρα δεν ισχύει και το ότι ο πλανήτης υπερθερμαίνεται και θα λιώσουν όλοι οι πάγοι και τέτοιες ασυναρτησίες με τις οποίες μας παραμυθιάζουν για χρόνια τώρα.

Μαγείρεψαν μάλιστα κάτι στοιχεία με κάποιες θερμοκρασίες του καλοκαιριού και έβαλαν μπροστά τη ΝΑΣΑ, όπως την είχαν βάλει και στην περίπτωση της προπαγανδιστικής προώθησης του DNA με το δηλητήριο αρσενικό και μας παραμύθιασαν ότι δήθεν το 2010 ήταν η πιο ζεστή χρονιά όλων των εποχών.

Το μόνο αίτιο αλλαγής του κλίματος είναι η θερμική ενέργεια που στέλνει ο ήλιος στη Γη και όχι τα εργοστάσια, τα αυτοκίνητα, τα γελάδια και τα μωρά των ανθρώπων. Γιατί κι αυτό μας το είπανε τα λαμόγια, προτείνοντας μάλιστα να μπει φόρος διοξειδίου του άνθρακος σε κάθε μωρό που γεννιέται.

Οι κομπλεξικοί, μίζεροι και ανίκανοι, ανώμαλοι μισάνθρωποι, μέχρι και σ΄αυτό το σημείο έφτασαν. Να πουν δηλαδή ότι τα μωρά φταίνε για την υπερθέρμανση του πλανήτη, που στην πραγματικότητα ψύχεται και ζήτησαν ετήσιο φόρο για κάθε μωρό που κάνει μία οικογένεια.

Δηλητηριάζουν το μυαλό των παιδιών μας και εμάς μας δουλεύουν και μας παίρνουν εν ψυχρώ φόρους για κάτι ανύπαρκτο, όπως η δήθεν αύξηση του δήθεν επικίνδυνου διοξειδίου του άνθρακα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου