Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

"Κοσμοσυρροή" πάνω από τον πλανήτη γη!

SOHO = Solar and Heliospheric Observatory
Δηλαδή το διαστημικό σκάφος-"μάτι" της NASA, που από το 1995 εκτοξεύτηκε με αποστολή να παρατηρεί τον ήλιο και να φωτογραφίζει καθημερινά η δραστηριότητά του. Μέχρι τώρα μας έδωσε εντυπωσιακές και θεαματικές φωτογραφίες, αλλά ανάμεσά τους βρέθηκαν -πολλές από αυτές στη συνέχεια κατέβηκαν από το σάιτ της NASA- και μερικές πολύ μα πολύ περίεργες. Με αντικείμενα τα οποία έκαναν τους "spokesmen" της Never A Straigt Answer" (NASA) να καταπίνουν τη γλώσσα τους, γιατί πολύ απλά αυτά δεν θα έπερεπε να υπάρχουν σύμφωνα με τις επίσημες θεωρήσεις και επιτηδευμένα εθελοτυφλούσες και μίζερα περιοριστικές αντιλήψεις. Μιλάμε για σημεία και τέρατα, κολοσσιαίων διαστάσεων "αντικείμενα" σε απόσταση αναπνοής από τον ήλιο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ, προφανώς με μια τεχνολογία άγνωστη για το ευρύ κοινό.

H γιγαντιαία εκπληκτική "μαύρη σφαίρα", που βρίσκεται μονίμως σταθμευμένη -κάτι σαν "φάρος-φύλακας, και ποιους φυλάει ή εποπτεύει άραγε;- πάνω από τον πόλο του ήλιου, "αγγίζοντας" το ηλιακό στέμμα! Πάντως η διαστημική μπάλα μπόουλινγκ του ήλιου μας με κορίνες τους πλανήτες δεν είναι, ευτυχώς.

3 Δεκεμβρίου του 2012 και μια ηλιακή έκρηξη φωτογραφημένη από τη NASA, φανέρωσε λοιπόν πως τόσο κοντά στην ηλιακή ατμόσφαιρα υπάρχει "κρυμμένο" ένα γιγαντιαίων διαστάσεων σφαιρικό αντικείμενο, που απ΄την οπτική του πλανήτη μας είναι ημιδιαφανές. Άρα τυχαία κι εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών της ηλιακής έκρηξης έγινε ορατό και η κάμερα το αποτύπωσε!

 Μάρτιος του 2012: παρατηρήστε μια από τις πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες όπου ξεκάθαρα φαίνεται γιγαντιαίο αντικείμενο με ενεργειακή δίνη ή δέσμη από -ή προς- αυτό και προς -ή από- τον ήλιο!!! Κάτι σαν "ανεφοδιασμός καυσίμων" να σκεφτούμε;

Το SOHO, όμως, έχει καταγράψει "αντικείμενα", γιγαντιαίων συχνά διαστάσεων. Σε μέγεθος πλανήτη  και με διάμετρο δυο περίπου χιλιάδες χιλιόμετρα μεγαλύτερη από αυτή του πλανήτη γη (42.000 χλμ), σχήματος πούρου έως κύβου. Που ούτε διαταραχές στην κάμερά του ήταν, ούτε σχηματισμοί νεφελωμάτων, ούτε κάτι άλλο, κάποιο "φυσικό φαινόμενο" ή η "φλατ δικαιολογία" των "αλχημιστών" της NASA. Οι οποίοι έχουν επανειλημμένα "πειράξει" τις φωτογραφίες του Άρη ώστε να αποκρύψουν τις πραγματικές συνθήκες και να αποπροσανατολίζουν το κοινό με σχέδια αποικισμού του στο ευρύτερο μέλλον. Μάλιστα ο Joseph Gurman της ΝΑΣΑ είχε δηλώσει για όλα αυτά ότι πρόκειται για ελαττώματα σε μεγάλη μεγέθυνση που προήλθαν από συμπίεση των φωτογραφιών και που...μόνο στα μάτια μας μοιάζουν με διαστημικά σκάφη! Όπως λένε και οι Γιάνκηδες σε τέτοιες περιπτώσεις: "cut the crap man!".  Πόσο βολικό και πόσα "ελαττώματα" προέκυψαν σε τόσο μεγάλο όγκο φωτογραφιών κι από το κατά τα άλλα "καμάρι"-πρόγραμμα της ΝΑΣΑ! Εμείς σαφέστατα και διαφωνούμε: πρόκειται προφανώς για "αντικείμενα" -ή σκάφη για να' μαστε ακριβείς;- τεχνητά κατασκευασμένα! Υπάρχουν και σοκαριστικές εικόνες από πάρα πολλά παράξενα "αντικείμενα" που ανταλλάζουν μεταξύ τους δέσμες ακτίνων ή κάποιο είδος βολών, σαν να βρίσκονται σαφώς σε κατάσταση μάχης!

ΕΠΙΣΗΣ:  Στη δεκαετία του 1970 και του '80 έγινε πια γνωστή η μόνιμη παρουσία πάνω απ'τον πλανήτη μας του περίφημου άγνωστης προέλευσης "δορυφόρου" που ονομάστηκε "Black Knight" - "Μαύρος Ιππότης", κι όπως οι ΗΠΑ είχαν πει: " ένα σκοτεινό αντικείμενο, πολύ μεγάλο, σε τροχιά πάνω από πολική περιοχή". Ο οποίος εκτός του "κατσικώματός του στη γειτονιά μας", εξέπεμπε ραδιοφωνική ομιλία σε μια άγνωστη γλώσσα, πριν από την εκτόξευση του "Σπούτνικ" απ'τις αρχές της δεκαετίας του '50!Δες και το χαρακτηριστικό βίντεο:


Ακόμα, ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός -ISS- έχει συχνά καταγράψει με τις εξωτερικές του κάμερες αντικείμενα ξένα προς την ανθρώπινη δραστηριότητα.

Τι να κάνουμε τώρα; Τα γεγονότα είναι αυτά που είναι κι ας έρχονται ενάντια στις κατασκευασμένες από τα "επίσημα κέντρα διαμόρφωσης της πραγματικότητας"διδαχές και πεποιθήσεις μας περί του πλανήτη, της επιστήμης της Φυσικής, της ίδιας της φύσης του σύμπαντος. Κι αυτά τα λέμε και μετά από μεγάλη έρευνα στοιχείων και υπάρχοντων -ακόμα τουλάχιστον- δεδομένων και μελέτη σχετικής ελληνικής και ξένης βιβλιογραφίας, από εναλλακτική αρχαιολογία έως αστροφυσική και κοσμολογία και με όλο τον απαραίτητο σκεπτικισμό σε κάθε βήμα αυτής της έρευνας, που δεν περιορίζεται στο διαδίκτυο.

Κι αν σας ενδιαφέρει και η σημειολογία, ας επισημάνουμε ότι τελευταία οι αστρονόμοι του Βατικανό -το οποίο διαθέτει τα δικα του άρτια "παρατηρητήρια"- έχουν πέσει με τα μούτρα στην ανίχνευση εξωγήινης ζωής, κάνοντας και περίεργες δηλώσεις. Ο Χοσέ Γκάμπριελ Φούνες, ένας Αργεντινός Ιησουίτης ιερέας κι αστρονόμος, και σημερινός διευθυντής του Παρατηρητηρίου του Βατικανού αναφέρει ότι δεν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ της πίστης στο Θεό και στη δυνατότητα των εξωγήινων πολιτισμών ίσως πιο εξελιγμένων από τον άνθρωπο. Ένας επίσης εκ των κορυφαίων αστρονόμων του και καθηγητής Θεμελιώδους Θεολογίας στη Ρώμη πατέρας Giuseppe Tanzella-Nitti δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ τα εξής: "Πολύ σύντομα δεν θα χρειαστεί να αρνηθούμε τη χριστιανική μας πίστη...Αλλά υπάρχουν πληροφορίες ερχόμενες από άλλους κόσμους κι από τη στιγμή που θα επιβεβαιωθούν θα πρέπει να απαιτηθεί να ξαναδιαβαστούν (στην ουσία υπονοεί να ξαναγραφτούν μαζί με τις "νέες αυτές πληροφορίες") τα ευαγγέλια όπως μέχρι τώρα τα γνωρίζαμε" -!!!-

Παρακάτω λοιπόν παραθέτουμε μια σειρά από εικόνες που αλιεύσαμε από το δίκτυο. Οι πιο πολλές είναι φωτογραφίες από το σάιτ του διαστημοπλοίου SOHO, πολλές από τις οποίες δεν έμειναν εκεί πάνω από 24 ώρες, αλλά ευτυχώς όσοι ασχολούνται με αφοσίωση και επιμονή με αυτά τα κολοσσιαίας σημασίας ζητήματα, πρόλαβαν και τις κατέβασαν αναρτώντας τες και στο διαδίκτυο και φτιάχνοντας και σχετικά βίντεο, κάποια απ'τα οποία παραθέτουμε στη συνέχεια της πρώτης μας αυτής ανάρτησης πάνω στο "θεματάκι" αυτό.

Ο Ένοικος...


    

Και τέλος δείτε κι αυτά τα χαρακτηριστικά βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=aZI1svTYu3w

Giant UFOs near the Sun - Pictures by NASA January 28, 2013
http://www.youtube.com/watch?v=xmEU-x2lEOk
GIANT UFO near the SUN ??? Harvesting Energy From the Sun ?!! - march 2012 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου