Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπινων όντων αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες"(ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;). Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία!

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Ήχος κι εγκεφαλική συχνότητα "ΘΗΤΑ"
" Συσχετίζονται με εύκολη ανάκληση της μνήμης,
Εφευρετικότητα, δημιουργικότητα, οραματισμός, έμπνευση και σκέψεις σε ηρεμία.
Βαθιά χαλάρωση, το υποσυνείδητο είναι προσβάσιμο.
Η κατάλληλη κατάσταση του μυαλού για αστρική προβολή.
Και εδώ να προσθέσω ότι όντως είναι εύκολο να θυμηθείς πράγματα.
Βαθύτερος ύπνος, διαλογισμός.
Μείωση της ανάγκης για ύπνο.
Έχει διαπιστωθεί ότι με μισή ώρα την ημέρα σε επίπεδο θήτα,
μπορεί να αντικαταστήσει μέχρι 4 ώρες ύπνου.
Theta είναι ένα από τις πιο ασαφείς και έκτακτες καταστάσεις του εγκεφάλου,
που μπορείτε να εξερευνήσετε.
Theta είναι η κατάσταση του εγκεφάλου όπου συμβαίνει η μαγεία
μέσα στις νευρολογικές σας δραστηριότητες
Η Brainwave θεραπεία καθιστά ευκολότερο να πέσετε σε βαθύ διαλογισμό,
ακόμα και αν δεν έχετε σκεφτεί πριν.
Έμπνευση και διορατικότητα.
Στο επίπεδο θήτα, είστε σε εγρήγορση ονείρου, η δεκτικότητα είναι αυξημένη και θα μπορέσετε να έχετε πρόσβαση στη γνώση και τις πληροφορίες που συνήθως βρίσκεται πέρα από
τις αισθήσεις σας."

(Την τελευταία παράγραφο παραπάνω συνδέστε την άμεσα με αυτή την ανάρτηση:  "μορφογενετικά πεδία", το πνευματικό υπόβαθρο του φυσικού κόσμου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου