Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Η μείωση του υπερπληθυσμού-στείρωση ως ευγονικός σκοπός της ελίτ είναι ένας μύθος;

  - Σύνδεσέ το με τρεις συγκεκριμένες αναρτήσεις:  1) Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΓΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ: "η εποχή με τα αστειάκια και τα δεν είδα δεν γνωρίζω, έχει τελειώσει"!  2) Αλίμονό μας έτσι και μετενσαρκωθεί!  3)  "... σωματίδια του εμβολίου Pfizer αποθηκεύονται πολύ στις ωοθήκες!" (;) -


Η μείωση του υπερπληθυσμού-στείρωση ως ευγονικός σκοπός της ελίτ είναι ένας μύθος;

  ”Οι λίγες εκατοντάδες ισχυροί που κρατούν όλο το χρυσό και τις δυνάμεις του κόσμου στα χέρια τους ασχολούνται ενεργά με την ευγoνική τροποποίηση του πλανήτη μας και δεν το κρατούν μυστικό. Ο καθένας έχει τη δική του δήλωση υπέρ της μείωσης πληθυσμού.

Οι Attali και Mine (Γάλλοι διανοούμενοι) κραδαίνουν με κάθε ευκαιρία ότι οι ηλικιωμένοι κοστίζουν πολύ ακριβά στο σύστημα υγείας” ( σσ σύμπτωση ο covid19 έπληξε σχεδόν αποκλειστικά τους πιο ηλικιωμένους)

Ο John P. Holdren, επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα: “Ένα πρόγραμμα στείρωσης γυναικών μετά το δεύτερο ή το τρίτο παιδί τους […] Η κάψουλα θα μπορούσε να εμφυτευτεί κατά την εφηβεία και να αφαιρεθεί, με επίσημη άδεια, για περιορισμένο αριθμό γεννήσεων.

Ted Turner, ιδρυτής του CNN: «Ένας συνολικός παγκόσμιος πληθυσμός μεταξύ 250 και 300 εκατομμυρίων ανθρώπων, μια πτώση 95% από τα τρέχοντα επίπεδα, θα ήταν ιδανικός.

Margaret Sanger, Ιδρυτής του American Birth Control League: «Όλα τα προβλήματά μας είναι αποτέλεσμα της υπερβολικής αναπαραγωγής της εργατικής τάξης. Ή, “Το πιο ελεήμον πράγμα που μπορεί να κάνει μια μεγάλη οικογένεια για ένα από τα παιδιά τους είναι να τα σκοτώσει.”

Ο Alberto Giubilini, από το Πανεπιστήμιο Monash στη Μελβούρνη, και η Francesca Minerva, από το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of Medical Ethics:” Πιστεύουμε ότι όταν καταστάσεις παρόμοιες με αυτές που δικαιολογούν την άμβλωση συμβαίνουν μετά τη γέννηση, αυτό πρέπει να επιτρέπεται. Την αποκαλούμε μεταγεννητική άμβλωση. Έτσι, για να πούμε ότι η δολοφονία ενός νεογέννητου μωρού μπορεί να είναι δεοντολογικά αποδεκτή υπό τις ίδιες συνθήκες με την άμβλωση. Αυτές οι περιστάσεις περιλαμβάνουν (εκτός από αναπηρίες) περιπτώσεις όπου το νεογέννητο έχει τη δυνατότητα για αξιοπρεπή ζωή, αλλά κινδυνεύει η ευημερία της οικογένειας. »

Ο David Brower, πρώτος εκτελεστικός διευθυντής του Sierra Club: «Η εγκυμοσύνη πρέπει να είναι έγκλημα κατά της κοινωνίας, τιμωρημένη , εκτός εάν οι γονείς έχουν άδεια κυβέρνησης […]. Όλοι οι πιθανοί γονείς θα πρέπει να υποχρεούνται να χρησιμοποιούν χημικά αντισυλληπτικά, και τα αντίδοτα θα χορηγούνται από την κυβέρνηση σε πολίτες που έχουν επιλεγεί για αναπαραγωγή. Όσον αφορά τον Μπιλ Γκέιτς, παραδέχεται ήσυχα ότι τα εμβόλια θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τον πληθυσμό: «Υπάρχουν 6,8 δισεκατομμύρια άνθρωποι στη Γη, σχεδόν 9 δισεκατομμύρια · τώρα, αν κάνουμε πραγματικά εξαιρετική δουλειά με νέα εμβόλια, υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας,σε αυτά τα στοιχεία θα μπορούσε να προέλθει μείωση κατά 10 έως 15%”. 
( Claire Séverac ”ο Μυστικός Πόλεμος κατά των λαών ( μην τους συγχωρείτε. Γνωρίζουν τι κάνουν.”(εκδ. ÉLIE ET MADO / KONTRE KULTUREwww.kontrekulture.com 2015) To 2015 στο βιβλίο της Claire Séverac ”ο Μυστικός Πόλεμος κατά των λαών ( μην τους συγχωρείτε. Γνωρίζουν τι κάνουν”: ”SARS, ένα κοινό σχέδιο Πενταγώνου και BigPharma!!” Μείωση υπερπληθυσμού-στείρωση-εμβολιασμός.

Αντλήθηκε από το dimpenews


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου