Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Ολογράμματα και αλλόκοτες ατζέντες χέρι χέρι; (BINTEO)


Υπάρχει τέτοια τεχνολογία (ίσως εδώ και δεκαετίες, μόνο που πλέον έχει προχωρήσει εντυπωσιακά), που και με τη συνδρομή των δορυφόρων έχει τις δυνατότητες να προβάλλει στους ουρανούς εκπληκτικά ζωντανές και με κάθε ρεαλιστική λεπτομέρεια ολογραμματικές παραστάσεις. Για παράδειγμα: Τον Βούδα να μαστουρώνει, αραχτός στον ίσκιο μιας συκιάς και να κηρύττει τη ματαιότητα του υλικού κόσμου, οπότε μην επιθυμείς, μη διεκδικείς, μην σκας για τις τρισάθλιες επίγειες συνθήκες και μην αγχώνεσαι για τίποτε ... μέχρι να κατακτήσεις τη νιρβάνα, να φωτιστείς. Τον Μωάμεθ να κραδαίνει τη χατζάρα και να ανακοινώνει σε κάθε ευσεβή πιστό πως ήρθε η ώρα της Μεγάλης Τζιχάντ, οπότε μόνο όσοι άπιστοι αποδεχτούν το δρόμο του αληθινού θεού θα τη γλιτώσουν. Τον Jesus να δηλώνει ότι η μεγαλύτερη αγάπη της επίγειας ζωής του ήταν η Μαγδαληνή, οπότε όλα όσα διδάχτηκαν και γράφτηκαν γι' αυτόν ήταν ένα ψέμα. Ή ότι αυτό δεν είναι παρά η πολυαναμενόμενη δεύτερη παρουσία και η ημέρα της κρίσης και όσοι είναι αμαρτωλοί οφείλουν να αυτοκτονήσουν μαζικά. 

Και έναν στόλο από κακόβουλα εξωγήινα σκάφη να σουλατσάρει στον ουρανό πάνω από μεγαλουπόλεις (κάτι σαν την ταινία Indepedence Day), οπότε όλες οι φωνές της "παγκόσμιας λογικής και ενότητας" θα πείσουν τους χεσμένους από τον φόβο πολίτες πως σήμανε η ιστορική στιγμή της τάχιστης δημιουργίας μιας παγκόσμιας πεφωτισμένης υπερ-συγκεντρωτικής κυβέρνησης, ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και να εκδιωχθεί ο μέγας κίνδυνος για τους γηγενείς...

 

Από την περιγραφή του δεύτερου βίντεο: 
Με το Project Blue Beam και ολογράμματα (Holograms) υποδέχτηκαν το 2021 στο Seattle
Το show πραγματοποιήθηκε με ολογράμματα γύρω από το Space Needle. Είναι απλά ένα φαντασμαγορικό θέαμα ή μας προϊδεάζουν για κάτι; Είναι μια μικρή επίδειξη για όσα μας ετοιμάζουν; ... Μάλλον σκοτεινό και ανατριχιαστικό το show ... παρά φαντασμαγορικό! Τα κρυφά μηνύματα και τα σύμβολα είναι πάρα πολλά. Στα δύο πρώτα λεπτά, βλέπουμε πολλά μυστικιστικά - καμπαλιστικά σύμβολα. Περισσότερο θυμίζει ταινία, παρά εορταστικό show. Το show όπως ξεκίνησε έτσι και τελείωσε, με μασονικά και καμπαλιστικά σύμβολα. Προσέξτε το σημείο στο οποίο εμφανίζεται η έλικα του DNA, μετά η διαίρεση του κυττάρου για δημιουργία νέας ζωής, ακολούθως εμφανίζονται γεωμετρικά σχήματα (όλος ο υλικός κόσμος ανάγεται σε γεωμετρικά σχήματα) και τέλος βλέπουμε να γεννιέται ένας άνθρωπος-πεταλούδα ... Σε μια συνέντευξή του ο Elon Reeve Musk δήλωσε ότι με συνθετικό mRNA και DNA όχι μόνο μπορούν να αντιστρέψουν την διαδικασία γήρανσης αλλά θα υπάρχει η δυνατότητα να μετατρέψουν έναν άνθρωπο σε πεταλούδα !!! Τα συμπεράσματα δικά σας...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου