Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ...ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ.

 Είχαμε μιλήσει ΕΔΩ για την συστοιχία με πυραμίδες που υπάρχει στον βυθό της Κρήτης. Βέβαια δεν είπαμε πολλά τότε. Σίγουρα οι πυραμίδες δεν είναι τάφοι βασιλιάδων όπως πιστεύουν μερικοί. Ο πλανήτης Γη είναι μια γιγαντιαία ηλεκτρική γεννήτρια. Περιστρέφεται ανάμεσα σε δύο πόλους όπου η απεριόριστη ενέργεια μπορεί να αξιοποιηθεί. Με την αξιοποίηση της αγωγιμότητας της Γης (όρθια κύματα) μπορείτε να στείλετε ηλεκτρισμό σε όλο τον κόσμο σαν αόρατο νερό. Πρώτα κανείς πρέπει να φτιάξει έναν πύργο ή πυραμίδα δίπλα η πάνω από έναν υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα , ο οποίος θα αποδίδει τα αρνητικά ιόντα από τον υδροφόρο ορίζοντα στην κορυφή του πύργου/πυραμίδας/οβελίσκου.
 
Στη συνέχεια, για να λάβουν την ενέργεια, οι δέκτες θα κατασκευάζονταν έτσι ώστε άλλοι άνθρωποι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ενέργεια.
Στην ουσία, αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να αρπάξουμε την ενέργεια από την ιονόσφαιρα, να την κάνουμε να παλμό στη Γη με μια συγκεκριμένη δόνηση που θα μπορούσε να διαβαστεί από τους άλλους δέκτες. Οι πυραμίδες είναι οι πιο υπέροχες και μυστηριώδεις κατασκευές στην γη.Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς, μήπως είναι/ήταν γιγαντιαίοι πομποί ενέργειας που έστελναν ενέργεια ασύρματα;;; Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι πυραμίδες είναι τάφοι για τους Φαραώ της αρχαίας Αιγύπτου, αλλά γνωρίζατε ότι δεν βρέθηκε ούτε μια μούμια μέσα;; Όλες οι πυραμίδες βρέθηκαν στην Κοιλάδα των Βασιλέων. Αυτό έχει οδηγήσει πολλούς να πιστέψουν ότι οι πυραμίδες κατασκευάστηκαν για έναν πιο λειτουργικό σκοπό. Ο ασβεστόλιθος μέσα στην πυραμίδα περιέχει χαλαζία και γρανίτη, ο οποίος είναι εξαιρετικός αγωγός. Οι πυραμίδες αποτελούνται από μεγάλα κομμάτια ασβεστόλιθου τόσο συμπαγή μεταξύ τους που δεν μπορείς να βάλεις ανάμεσα ούτε μια λεπίδα.

Έχει υψηλές μονωτικές ιδιότητες και δεν περιέχει μαγνήσιο. Αυτό αποτρέπει την απελευθέρωση του ηλεκτρισμού από το εσωτερικό.Το οροπέδιο της Γκίζας βρίσκεται πάνω από παλιά υπόγεια κανάλια και υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα.Ο Νείλος έτρεχε πολύ κοντά στις πυραμίδες και έτρεχε και κάτω από αυτές δημιουργώντας ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτό είναι γνωστό ως φυσιο-ηλεκτρισμός. Η ηλεκτρική ενέργεια μετακινείται επάνω στην πυραμίδα μέσω των γρανιτών πετρών και φτάνει μέσα στο χρυσό κάλυμμα με λεπτά φύλλα χρυσού στην κορυφή της πυραμίδας. Ο χρυσός είναι επίσης ένας πολύ καλός αγωγός του ηλεκτρισμού . Έτσι έφταναν τα αρνητικά ιόντα στην ιονόσφαιρα.

Ήταν γεω-μηχανικές συσκευές που συνέλεγαν την ενέργεια της Γης και μετέτρεπαν την ενέργεια της Γης σε ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Αυτοί που έχτισαν τις πυραμίδες και τους οβελίσκους το έκαναν για να δημιουργήσουν ένα αρχαίο παγκόσμιο ασύρματο δίκτυο ενέργειας. Οι οβελίσκοι χρησιμοποιούνταν για την αξιοποίηση της ενέργειας από την γεννήτρια πυραμίδα.Οι οβελίσκοι είναι κατασκευασμένοι από γρανίτη που περιέχει χαλαζία. Ο χαλαζίας έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει τις δονήσεις της Γης σε χρησιμοποιήσιμη ενέργεια γνωστή ως πιεζοηλεκτρισμός.

Οι οβελίσκοι χρησιμοποιήθηκαν σαν οι μικρότερες ηλεκτρονικές συσκευές και μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τοπικά, όπως οι λαμπτήρες. Οι Αιγύπτιοι χρησιμοποιούσαν λαμπτήρες χειρός, που ονομάζονταν φώτα Dendera. Αν αυτό σας ακούγεται αστείο, πως εξηγείται ότι δεν υπάρχει κανένα σημάδι φωτιάς στην οροφή από τους τάφους των βασιλέων;; Αυτό σημαίνει ότι δεν χρησιμοποίησαν πυρσούς / κεριά στις υπόγειες σήραγγες. Η τοποθεσία του οροπεδίου της Γκίζας βρίσκεται επίσης επάνω στις λεγόμενες Ley Lines of the World. Αυτά είναι υψηλά σημεία ενέργειας ή υψηλές συγκεντρώσεις ηλεκτρικού φορτίου. Παίρνουν πληροφορίες ή ενέργεια και τις μεταφέρουν σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα τεμνόμενα σημεία φιλοξενούν επίσης μερικούς από τους πιο ιερούς ναούς και μνημεία στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Αιγυπτιακών Πυραμίδων, του Μάτσου Πίτσου, του Στόουνχεντζ, του Άνγκορ Βατ κ.λπ.Ένα σημαντικό σύμπλεγμα πυραμίδων που έχει μεγάλη σημασία και ηλεκτρομαγνητικά στοιχεία είναι το Teotihuacan στο Μεξικό. Αλλά το κυριότερο σύμπλεγμα πυραμίδων...που ήταν πολύ κοντά στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ πυραμίδα, είναι το σύμπλεγμα ή συστοιχία των πυραμίδων στην Κρήτη.

Υπάρχει ένα συμμετρικό σύστημα / σχέδιο για όλες τις μεγάλες αρχαίες πυραμίδες και άλλες μεγαλιθικές δομές...το ποιο περίεργο είναι ότι αυτό το σχέδιο είναι σχεδόν πανομοιότυπο με μια πλακέτα κυκλώματος υπολογιστή όταν το κοιτάζετε από ψηλά.Υπάρχουν ενδείξεις ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας σε όλα αυτά τα μεγάλα αρχαία οικοδομήματα, πράγμα που σημαίνει ότι υπήρχε ένας αρχαίος πολιτισμός που αξιοποίησε την ενέργεια από την ιονόσφαιρα για να δημιουργήσει τεχνολογίες που σήμερα θα μπορούσαμε μόνο να ονειρευτούμε μόνο

(κείμενο: Λύκαστρος )

Το δανειστήκαμε από ΕΔΩ

ΣΥΝΔΕΣΗ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου