Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Oι εκπληκτικές πυραμίδες της Βοσνίας - πρώτο μέρος..

"To παράδοξο είναι μια σύγκρουση ανάμεσα στην πραγματικότητα και στην άποψή μας για το πώς οφείλει να είναι η πραγματικότητα" Ρίτσαρντ Φίλλιπς Φάινμαν, νομπελίστας Φυσικός για την πρωτοποριακή του δουλειά στον τομέα της κβαντομηχανικής.


Περίπου 30 χλμ. από το Σαράγεβο βρίσκεται ένα από τα πιο αινιγματικά μέρη του πλανήτη μας, του οποίου η ύπαρξη αγνοείται σε μεγάλο βαθμό από το "πλατύ κοινό". Πρόκειται ίσως για τις πιο παλιές -;- πυραμίδες στη γη, τις "μητέρες όλων των πυραμίδων" όπως τις έχουν αποκαλέσει. Οι πανάρχαιες πυραμίδες της Βοσνίας, που φαίνεται να κρύβουν εκπληκτικά μυστικά, των οποίων η αποκωδικοποίηση μπορεί να σχετίζεται με την -σκοπίμως θαμμένη και- ξεχασμένη ιστορία του πλανήτη μας και των πολιτισμών που άκμασαν πάνω σε αυτόν! -ή και έξω από αυτόν;- 
Πιθανών φορέων γνώσης και τεχνολογίας τις οποίες σήμερα η συμβατική επιστήμη "αδυνατεί να κατανοήσει". Και άρα ή αγνοεί προκλητικά τα στοιχεία ή, όποτε μπορεί και την παίρνει, τα θάβει κάτω από το χαλί - βλέπε αποθήκες Σμιθσόνιαν κι άλλων "μαγαζιών" και ιδρυμάτων "αναγνωρισμένου επιστημονικού κύρους" από τα ιερατεία της παραχάραξης και εσκεμμένης επιστημονικής αρτηριοσκλήρωσης, τόσο στο πεδίο της αρχαιολογικής έρευνας και ιστορικής μελέτης όσο και φτάνοντας μέχρι και στον τομέα της ιατρικής έρευνας πάνω στον καρκίνο και άλλες εκφυλιστικές ασθένειες.
Γι'αυτό λοιπόν το συναρπαστικό θέμα, τεράστιου κατά την εκτίμησή μας ενδιαφέροντος, θα προχωρήσουμε στην παράθεση επιλεγμένων άρθρων από το διαδίκτυο και όχι μόνο, καθώς και σχετικών βίντεο. Ένα αφιέρωμα σε δύο ή τρία μέρη, στα πλαίσια κυρίως της θεματικής μας ενότητας στην οποία ανήκει και η ανάρτηση με τίτλο Η αφήγηση της πραγματικής ανθρώπινης Ιστορίας πρέπει να ξαναειπωθεί;

"Πώς ξέρεις ότι γνωρίζεις αυτά που νομίζεις ότι γνωρίζεις; Αν αφαιρέσεις την παράδοξη απάντηση "απλά το ξέρω" αυτό που απομένει ανήκει στη σφαίρα της απιθανότητας"
Ηώ Αναγνώστου

Ο Ένοικος...


"It is interesting to point that pyramids found here are the oldest pyramids in the world."


Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ της ΒΟΣΝΙΑΣ είναι ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ με ΜΑΚΡΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Δρ Σεμίρ Οσμανάγκιτς, αυτός που ανακάλυψε τις Πυραμίδες της Βοσνίας, όπως εξηγεί ο ίδιος έχει κάνει μια ακόμα συναρπαστική ανακάλυψη που αλλάζει όχι μόνο την ιστορία της ευρωπαϊκής ηπείρου, αλλά και ολόκληρου του πλανήτη…Η ανακάλυψη του αυτή αφορά τα στάσιμα κύματα Tesla στην κορυφή της Βοσνιακής Πυραμίδας του Ήλιου -τα οποία πιστεύεται ότι ταξιδεύουν γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός, ενώ δεν χάνουν την δύναμή τους καθώς περνούν μέσα από κοσμικά σώματα- τα οποία αποδεικνύουν την ύπαρξη αυτού που αναφέρεται ως ένα «κοσμικό διαδίκτυο» που επιτρέπουν άμεσες διαγαλαξιακές επικοινωνείες σε όλο το σύμπαν, αναφέρει ο Δρ Osmanagić.

Έχουν καταγραφεί ενεργειακά φαινόμενα πάνω από την Πυραμίδα του Ήλιου στο Visoko, για τα οποία αναζητείται ένας διαφορετικό ορισμός της πυραμίδας σε σύγκριση με τις συμβατικές και δογματικές εξηγήσεις. Οι πυραμίδες είναι ενισχυτές ενέργειας που στέλνουν και λαμβάνουν πληροφορίες μέσα από τον ήλιο αλλά και προς αυτόν…
Ένα κοσμικό ίντερνετ;

Για πολλούς άλλους ερευνητές, μεταξύ των οποίων ο πιο σημαντικός είναι ο Nikola Tesla, τα βαθμωτά κύματα, ή στάσιμα κύματα, που δημιουργούνται σε αλληλεπίδραση πεδίου στρέψης, ταξιδεύουν με μεγαλύτερες ταχύτητες από το φως. Εκτιμάται ότι είναι 10 δισεκατομμύρια φορές ταχύτερα από ό, τι το φως του Ήλιου. Με αυτόν τον τρόπο, τα πεδία στρέψης μπορεί να κινηθούν μέσα από οποιοδήποτε άλλο κοσμικό σώμα (πλανήτες, ήλιους) χωρίς σπατάλη ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι είναι σε θέση να ταξιδεύουν με μεγάλη ταχύτητα, να μεταφέρουν πληροφορίες (σε μορφή ενέργειας) και ότι δεν υπάρχει καμία απώλεια στην ποιότητα και την ποσότητα αυτών των πληροφοριών.

Το ιδανικό θα ήταν να υπάρχουν δύο άκρα (απομακρυσμένα μέρη του Σύμπαντος) στα οποία θα είναι εγκατεστημένοι δύο παραγωγοί (γεννήτριες) της ενέργειας, τα οποία θα αποτελούν/προσφέρουν την αμοιβαία επικοινωνία μέσω των πεδίων στρέψης του Tesla. Η μεταβίβαση πληροφοριών θα είναι σχεδόν στιγμιαία ανάμεσα στα δύο απομακρυσμένα μέρη του Σύμπαντος, οπότε οι πληροφορίες δεν θα χάνουν την ποιότητά της κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. (sarajevotimes.com)

Η πυραμίδα είναι το πιο ισχυρό από όλα τα γεωμετρικά σχήματα, σε σχέση με τις ενέργειες. Αν βρίσκεται πάνω από ένα ισχυρό σημείο ενέργειας (το οποία πηγάζει ενδεχομένως από την γη), τότε η πυραμίδα γίνεται ο ενισχυτής ενέργειας.

Κάτω από την Βοσνιακή Πυραμίδα του Ήλιου, υπάρχουν σιδερένια ελάσματα (τα οποία παράγουν ηλεκτρομαγνητικό πεδίο). Επιπλέον, υπάρχουν δύο υπόγειες ροές νερού. Η πιο κοντινή στην επιφάνεια (που απελευθερώνει αρνητικά ιόντα), ενώ η δεύτερη που βρίσκεται πιο βαθιά από την προηγούμενη, δημιουργεί ηλεκτρικό ρεύμα, σε συνδυασμό με τα προαναφερθέντα. Επίσης, εντοπίζεται φυσικός μαγνητισμός και οργόνη.

Αυτά τα ενεργειακά φαινόμενα μπορούν να μετρηθούν με επιστημονικά όργανα.

Αλλά, πώς μπορούμε να μετρήσουμε τα ενεργειακά φαινόμενα για τα οποία δεν έχουμε ακόμη αναπτύξει τα επιστημονικά όργανα;

Στην επιφάνεια της Βοσνιακής Πυραμίδας του Ήλιου, κατά τη διάρκεια αρχαιολογικών ανασκαφών, έχουν βρεθεί άφθονοι κρύσταλλοι χαλαζία. Ο κρύσταλλος είναι, επίσης, παρόν σε υπόγειες σήραγγες, αλλά πιθανότατα και κάτω από την πυραμίδα.

Είναι γνωστό ότι ο χαλαζίας λαμβάνει και ενισχύει την ενέργεια.
Κοιλότητες ή υπόγειες σήραγγες μπορούν να ενισχύσουν την ενέργεια. Η σπειροειδής διάταξη των επτά επιπέδων των σηράγγων μέσα στις πυραμίδες οδηγούν στην επιτάχυνση της ενέργειας της κίνησης και ενισχύουν την έντασή της.

Ο Φιλανδός ερευνητής Mika Virpiranta διαπίστωσε ότι 26 ηφαιστειακές γραμμές οδηγούν προς τη Βοσνιακή Πυραμίδα του Ήλιου.


Επιπλέον, εάν η πυραμίδα βρίσκεται στη γραμμή που συνδέει τα δύο ηφαίστεια τότε η δομή βρίσκεται σε μια ηφαιστειακή γραμμή.

Στην περίπτωση της εν λόγω πυραμίδας, 15 από τις 26 γραμμές έχουν τρία, τέσσερα ή πέντε ηφαίστεια τοποθετημένα στην ίδια γραμμή.

Αυτός ο παράγοντας δείχνει και πάλι τη σημασία της θέσης των πυραμίδων στο Visoko, γιατί τα ηφαίστεια είναι πηγές ενέργειας: λάβα, σίδηρος, κρύσταλλοι, και μέταλλα, γράφει ο Δρ Osmanagić.

Επιπροσθέτως, αν παρατηρήσουμε τις ακριβείς θέσεις της σειράς των πυραμίδων στο Visoko (ένα ισόπλευρο τρίγωνο ανάμεσα στην Πυραμίδα του Ήλιου, της Σελήνης και του Δράκου, ένα άλλο τρίγωνο μεταξύ της Πυραμίδας της Αγάπης, της Γης και της δομής Fojnica ) και παρατηρήσουμε τα στοιχεία της ιερής γεωμετρίας («Λουλούδι της ζωής», τον τύπο Fibonacci), παρατηρούμε ότι ολόκληρη η περιοχή έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει ένα πολύ ισχυρό ενεργειακό συγκρότημα το οποίο αναφέρουμε ως «Βοσνιακή κοιλάδα των πυραμίδων».

Τα αρχικά όρια είναι κάτι που ίσως ποτέ δεν θα μάθουμε. Πόσο μάλλον, την ροή της ενέργειας που χρησιμοποιήθηκε για να είναι πολύ πιο έντονη και πιο ισχυρή, κατά το παρελθόν. Ο πλανήτης μας, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του τέλους της τελευταίας Εποχής των Παγετώνων, περίπου 12.000 χρόνια πριν, ήταν ισχυρότερος και υγιέστερος.

«Πριν από περίπου δεκαπέντε χρόνια, έγραψα σχετικά με το ρόλο των αρχαίων Μάγια ως «κοσμικούς χρονομέτρες», σε βιβλία για τον πολιτισμό, ότι στόχος τους ήταν η εναρμόνιση της συχνότητας του πλανήτη μας με εκείνη του Ήλιου. Εκείνη την εποχή, αυτή η υπόθεσή μου είχε ληφθεί από τους συντάκτες της Wikipedia και χρησιμοποιήθηκε ως «επιχείρημα για να με δυσφημήσουν»», αναφέρει ο Δρ. Osmanagić.

Οι έρευνες, οι ανακαλύψεις, η επιχειρηματολογία, οι ισχυρισμοί και οι απόψεις του Δρ. Osmanagić, όπως αναφέρει και ο ίδιος, έχουν πολεμηθεί όσο τίποτε άλλο, ενώ όλοι έχουν στραφεί εναντίον του, χτίζοντας έναν τοίχο εχθρότητας προς το μέρος του.

Έχουν περιορίσει την πρόσβασή του σε κορυφαία επιστημονικά τηλεοπτικά κανάλια του κόσμου. Αρχαιολόγοι μεγάλου βεληνεκούς και κορυφαίοι επιστήμονες τον αντιστρατεύονται και στρέφονται συνεχώς εναντίον του. Όμως, όλοι κάνουν λάθος και αυτό το αποδεικνύουν οι έρευνές του και οι ανακαλύψεις του, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

Άραγε, λοιπόν, μπορεί η Πυραμίδα του Ήλιου της Βοσνίας (και, ίσως, γενικότερα και οι άλλες πυραμίδες του πλανήτη) να αποτελούν ένα κέντρο αποστολής και λήψης πληροφοριών από και προς άλλους μακρινούς πολιτισμούς του σύμπαντος;


το παρόν άρθρο πάρθηκε από τα diadrastika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου