Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Αν δεν ξυπνήσεις και τώρα, δεν πρόκειται να ξυπνήσεις ποτέ..


Αν δεν ξυπνήσεις και τώρα, δεν πρόκειται να ξυπνήσεις ποτέ.. Έχοντας μπει ήδη στον τρίτο χρόνο από τότε που άρχισαν να μας πιπιλάνε το μυαλό με κάποια πανδημία που έβγαλαν από το συρτάρι των όπλων ελέγχου και εφάρμοσαν επάνω μας, έχουμε παρατηρήσει διάφορες καταστάσεις να εξελίσσονται και να στοιχειοθετούν την ποιότητα της νοημοσύνης των ανθρώπων. Ένα μεγάλο πείραμα ήταν ο κόβιντ για το πόσους θα μπορούσαν να ελέγξουν και να πείσουν ότι μια απάτη είναι κάτι αληθινό.

Τα αποτελέσματα μόνο κολακευτικά για την ανθρώπινη νοημοσύνη δεν μπορείς να τα πεις, βλέποντας το μεγαλύτερο ποσοστό της ανθρωπότητας τελικά να πείθεται για την ύπαρξη και την μεταδοτικότητα ενός φανταστικού ιού, ο οποίος όπως και όλοι οι άλλοι ιοί ποτέ δεν απομονώθηκε και ποτέ δεν αποδείχτηκε ότι υπάρχει, ότι μεταδίδεται και ότι είναι θανατηφόρος.

Και όταν λέω ποτέ δεν αποδείχθηκε, δεν αναφέρομαι βέβαια ούτε στις ανακοινώσεις του εγκληματικού ΠΟΫ (W.H.O.), ούτε στην πλύση εγκεφάλου που κατάφεραν να μας κάνουν οι δημοσιογράφοι, ούτε στις χαζομάρες που ακούγαμε καθημερινά από τους ακαταδίωκτους “ειδικούς”. Αναφέρομαι στα ψεύτικα τεστ στα οποία βασίστηκαν οι μετρήσεις των “κρουσμάτων” για να μας πείσουν ότι ένας δολοφονικός ιός εξαπλώθηκε με ταχύτητα υπερηχητική σε όλον τον πλανήτη μέσα σε λίγες μέρες.. Και τα ονόμασαν κρούσματα, και όχι περιστατικά όπως θα έπρεπε να τα ονομάσουν γιατί το “κρούσματα” πουλάει περισσότερο και φοβίζει περισσότερο.

Και έτσι φτάσαμε στο σημείο υγιείς άνθρωποι χωρίς κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει πως έχουν αρρωστήσει, χωρίς κανένα σύμπτωμα να τους ενοχλεί, να πηγαίνουν και να στήνονται σε τεράστιες ουρές για να περιμένουν μέσα στον ήλιο να κάνουν το περιβόητο τεστ.. {σ.σ. Παραπομπή σε ανάρτηση: ΩΠΑ!!!...Αυτές τις δηλώσεις της προέδρου του "πολύ" CDC των ΗΠΑ για τα "PCR garbages" τις αναπαρήγαγαν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης; (ρητορικό ερώτημα, φυσικά...) }
 Να είσαι υγιής και να πηγαίνεις να σου πει κάποιος ότι δεν είσαι και έτσι να συμμετέχεις και εσύ σε αυτό το πείραμα ελέγχου του μυαλού. Και τα μυαλά στα κάγκελα.. Ποια μυαλά δηλαδή που έχουνε γίνει κιμάς στο μεγαλύτερο ποσοστό της ανθρωπότητας. Με αποτέλεσμα να τους βλέπουμε να οδηγούν μόνοι τους φορώντας μάσκα μην τυχόν και κολλήσουν από το τιμόνι.. Αν αυτό δεν είναι η κατάντια του ανθρώπου τότε ποιο είναι;;

Και βέβαια, όταν έχεις ήδη πείσει πάνω από το 50% των ανθρώπων ότι αν και είναι υγιείς, θα πρέπει να φέρονται σαν να είναι άρρωστοι και μάλιστα πολύ βαριά και να φοβούνται για τη ζωή τους, έχεις δημιουργήσει σε αυτούς τους ανθρώπους ένα μεγάλο πρόβλημα. Και όπως κάθε πρόβλημα θέλει τη λύση του, έχεις ετοιμάσει ήδη ποια λύση θα εφαρμόσεις και θα επιβάλλεις.. Τα εμβόλια… Και όλοι αυτοί που κατάφερες να τρέμουν έναν φανταστικό ιό, τρέχουν να προλάβουν να τα κάνουν για να σώσουν την ζωή τους. Και εσύ βγάζεις τρελά λεφτά από αυτό, ενώ ταυτόχρονα κάνεις πράξη και ένα άλλο σχέδιο.. Της μείωσης της ανθρωπότητας, δίνοντας ένα δηλητήριο να βάλουν στον οργανισμό τους και σκοτώνοντας τους..

Παρόλα αυτά, και καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, έκαναν τα πάντα για να σου δείξουν ότι αυτό είναι μια απάτηΚατήργησαν όλη την ιατρική επιστήμη, κατήργησαν την κοινή λογική, καθημερινά άκουγες του κόσμου τις χαζομάρες από ειδικούς και δημοσιογράφους, όμως δεν ξύπνησες.. Δεν κατάλαβες τίποτα… Σου στέρησαν την κοινωνική ζωή, σε απομόνωσαν από φίλους και συγγενείς, σε έκαναν να δεις ως εχθρούς σου όποιους δεν ήθελαν να δεχτούν αυτήν την ιατρική χούντα και αντέδρασαν.. Έσπειραν ρατσισμό ανάμεσα στους ανθρώπους και πέτυχαν αυτό που πάντα προσπαθούν να πετύχουν.. Το διαίρει και βασίλευε. Ούτε αυτό το πήρες χαμπάρι, παίζοντας το δικό τους παιχνίδι, επειδή κοίταξες μόνον τον εαυτό σου και προσπάθησες να σώσεις τη ζωή σου..

Και έχουμε φτάσει τώρα σε ένα σημείο να βλέπουμε μικρά παιδιά να φεύγουν από ξαφνικίτηδα, αθλητές να πεθαίνουν ξαφνικά, νέους ανθρώπους να έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας έτσι από το πουθενά, οι μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες να θερίζουν, οι θρομβώσεις να είναι στην καθημερινότητα μας και δεν έχει έρθει ακόμα ο χειμώνας με τις λοιμώξεις που περιμένουμε να θερίσει κόσμο και κοσμάκη. Όλοι αυτοί που αντιμετωπίζουν αυτά τα συμπτώματα έχουν κάνει το εμβόλιο.. Όμως πολύ λίγοι κατάλαβαν ότι από αυτό το δηλητήριο την πάτησαν.. Πολύ λίγοι θέλησαν να το δουν.. Οι περισσότεροι, όντας λοβοτομημένοι, συνεχίζουν να πιστεύουν πως φταίνε οι ανεμβολίαστοι για όσα περνούν και όχι το κλούβιο τους μυαλό.

Και για να επιστρέψω στον τίτλο αυτού του άρθρου, θα επαναλάβω την φράση του τίτλου.. Αν δεν ξυπνήσεις και τώρα, δεν πρόκειται να ξυπνήσεις ποτέ… Τι εννοώ;;; Μόλις ξεκινάει ένα άλλο πείραμα επάνω μας και αυτό λέγεται ευλογιά των πιθήκων… Ξεκινάει με άλλον τρόπο όμως. Πιο “δειλά” από ότι ξεκίνησε ο κόβιντ. Δεν προσπαθούν από την αρχή να μας τρομάξουν. Μας φέρνουν σιγά σιγά προς το μέρος ενός ακόμα ηλίθιου αφηγήματος, που λέει ότι πέντε άνθρωποι σε όλον τον πλανήτη κόλλησαν ευλογιά από το συμπαθές ζώο χωρίς να έχουν καμία επαφή με αυτό. Ξέρεις τι είναι να μην έχεις δει ποτέ ζωντανό μπροστά σου πίθηκο, αλλά να αρχίζεις ήδη να τρέμεις πως άλλη μια θανατηφόρα πανδημία έρχεται να σε σκοτώσει;;

Και ενώ ο κόβιντ έχει φτάσει στην εκατοστή μετάλλαξη του και τα εμβόλια στην τέταρτη δόση(να τα εκατοστίσουν όσοι τρέχουν και τα κάνουν) τσουπ, μας ρίχνουν και έναν πιθηκοϊό να έχουμε έτσι για την νοστιμιά.. Και όμως έχω ήδη ακούσει ανθρώπους να λένε πως περιμένουν να βγει και αυτό το εμβόλιο να πάνε να το κάνουν. Και εδώ βέβαια η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά και αποφασίζει πως κάποιοι άνθρωποι δεν σώζονται με τίποτα…

Παρόλα αυτά, οι χαζομάρες από τους εκάστοτε ειδικούς συνεχίζονται, με αποτέλεσμα τώρα να προσπαθούν να μας πείσουν ότι αν έχουμε τον πιθηκοϊό υπάρχει κίνδυνος να το κολλήσουμε στα ζωάκια μας και έτσι λέει να διευκολύνουμε αυτόν τον ιό να μεταλλαχθεί πιο γρήγορα και βέβαια θανατηφόρα για εμάς. Και σαν παράδειγμα φέρνουν ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων που κόλλησαν τον σκύλο τους..

Ταυτόχρονα βέβαια για να το κάνουν και πιο επίσημο, Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Tedros Adhanom Ghebreyesus κήρυξε τον περασμένο μήνα την ευλογιά των πιθήκων σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης διεθνούς ενδιαφέροντος για τη δημόσια υγεία… Και βγαίνει και πάλι τώρα ο ΠΟΥ και εκδίδει προειδοποίηση για την ευλογιά των πιθήκων στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων.. Και αντί να τους πάρουμε όλοι μαζί με τις λεμονόκουπες, ένα μεγάλο ποσοστό τα έχει βάλει με την κακή του τύχη που θα είναι αναγκασμένο να φοβάται και για έναν νέο κίνδυνο από εδώ και πέρα. Και τα βάζουν βέβαια με την κακή τους μοίρα, αντί να πάνε και να κτυπήσουν το κεφάλι τους στον τοίχο μπας και ταρακουνηθούν και ενεργοποιήσουν και πάλι το μυαλό και την νόηση τους..

Όλα μας τα λένε και όλα μας τα δείχνουν. Πάντα μας ενημερώνουν για το τι πρόκειτε να μας κάνουν και περιμένουν εμείς να το δεχτούμε για να προχωρήσουν και να το εφαρμόσουν πάνω μας. Μόνο με την συγκατάθεση μας μπορούν να μας σκοτώνουν. Και εμείς τους την δίνουμε και με κάποια χαρά θα έλεγα… Επομένως οφείλω να επαναλάβω την φράση του τίτλου αυτού του άρθρου.. Αν δεν ξυπνήσεις και τώρα, δεν πρόκειτε να ξυπνήσεις ποτέ.. Είναι η τελευταία σου ευκαιρία…

ΑΝΑΞΊΜΑΝΔΡΟΣ

Αν δεν ξυπνήσεις και τώρα… Αν δεν ξυπνήσεις και τώρα…

Το δανειστήκαμε από ΕΔΩ

"ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΠΙΘΗΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου