Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

" Project Immanuel "


Σε αυτούς τους πρωτοφανώς χαλεπούς καιρούς είναι λες και η ανθρωπότητα εισχώρησε σε μία σκοτεινή διάσταση "αντεστραμμένης πραγματικότητας", όπου το εξόφθαλμα Παράλογο ανακηρύσσεται πανηγυρικά ως κυρίαρχη και αδιαμφισβήτητη "λογική" και οι ανθρώπινες ιδιότητες δαιμονοποιούνται ως επικίνδυνες και το αφύσικο διαβρώνει σαν μολυσματική ασθένεια τις έννοιες-στυλοβάτες της ανθρώπινης διάνοιας και κοινωνικής οργάνωσης... Ωστόσο, 
να ξεκαθαρίσουμε , για όσα ακολουθούν, ότι για την εξαγωγή σοβαρών και καλά τεκμηριωμένων συμπερασμάτων, απαιτείται πάντα η σχολαστική, συγκριτική μελέτη όλων των πηγών, των δεδομένων και υπάρχοντων στοιχείων που προκύπτουν από γεγονότα και έρευνα, πάντα στα πλαίσια της υπεύθυνης συλλογής πληροφοριών και ελεύθερης διάδοσης απόψεων, βάσει και του αναφαίρετου δικαιώματος στην ελευθερία της έκφρασης. Τα παρακάτω, ευθυγραμμιζόμενοι με το κλείσιμο της ανάρτησης όπως τίθεται και από την πηγή άντλησης όλων όσα ακολουθούν, παρατίθενται με στόχους καθαρά ενημερωτικούς. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τη δική του έρευνα, συλλέγοντας και σταχυολογώντας  στοιχεία, ώστε να διαμορφώσει προσωπική άποψη επί του κορυφαίας και ξεχειλίζουσας σημασίας για το παρόν και διαγραφόμενο μέλλον του κόσμου μας Ζητήματος...
Από εμάς...

 
Παγκόσμια κρίση υποτιθέμενης κορωνοπανδημίας… και των σκληρών λοκντάουν…
Ένα χρόνο μετά… Κι ενώ ήδη πεθαίνουν άνθρωποι από τις παρενέργειες εμβολίεων ή από εσφαλμένη αγωγή ή διασωλήνωση σε νοσοκομεία…
Ενώ υπάλληλοι και απασχολούμενοι σε γηροκομεία ή στο χώρο υγείας πιέζονται άμεσα ή έμεσα για τον εμβολιασμό τους…
Ενώ “απειλούνται” τα παιδιά όλων των χωρών της Ευρώπης να συνηθίσουν τη χρήση self test για τον υποτιθέμενο ιό…
Ενώ ήδη έχει καταστραφεί η μικρή και μεσαία τάξη οικονομικά… Επιστρέφουμε στην βασική αρχή από όπου ξεκίνησαν όλα… Υπήρξε πράγματι ένας νέος φονικός ιός;
Έγιναν πράγματι επιστημονικές εργασίες; Απομονώθκε ένας νέος ιός που να δικαιολογεί όλα αυτά τα μέτρα και τις πιέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο;
Στο βίντεο  ο Δρ. Στάφαν Λάνκα και το Πρότζεκτ Ιμμάνουελ βάζουν τα πράγματα στη θέση τους με την ελπίδα να μη συμβεί ποτέ ξανά κάτι ανάλογο… και να είναι ο κόβιντ η ευκαιρία της ανθρωπότητας .
To Σχέδιο Ιμμάνουελ δεν κατανοείται δίχως τα παρακάτω βίντεο:

1. www.brighteon.com/f1721d71-8cd4-4e8b-9d52-d72f4fc436e1 ("Ο ιός της ιλαράς στο Ανώτατο Δικαστήριο")
2. www.brighteon.com/7a6e0467-71f4-4879-9245-030a920c961a ("Το AIDS είναι το έγκλημα")

-Διάλεξη:
1ο μέρος (ελληνικά): www.youtube.com/watch?v=54888zev74Y
2ο μέρος (αγγλικά): www.youtube.com/watch?v=oBFLou1hAHA

ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ, ΚΑΤΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ:

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΡΕΧΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ
Το πρώτο από τα ειδικά μας μορφότυπα με τίτλο "Λόγω των τρεχόντων περιστάσεων" ασχολείται με αμφιλεγόμενα, οξεία ερωτήματα, φήμες και θεωρίες γύρω από το θέμα "Κορώνα" και όλα όσα σχετίζονται με αυτό. Εφόσον εμφανίστηκαν νέες αναφορές στη δημοσιότητα, που έχουν τη δυνατότητα πρόκλησης (πρόσθετου) φόβου, μίσους και βίας και, πάνω απ όλα, να διασπείρουν επικίνδυνη παραπληροφόρηση από τον τομέα της ιατρικής και της επιστήμης, θελήσαμε να συνεισφέρουμε κι εμείς με μία δημοσίευση, το συντομότερο δυνατόν. Σε αντίθεση με το κύριο πρόγραμμά μας, αυτό το μορφότυπο αποτελεί κυρίως μια τοποθέτηση. Αυτό σημαίνει ότι για να μπορέσουμε να δημοσιεύσουμε την ανάρτησή μας σχετικά γρήγορα, δεν εστιάσαμε τόσο στις λεπτομέρειες και για ακριβείς αποδείξεις των δηλώσεών μας παραπέμπουμε στο κύριο πρόγραμμά μας, όπου και δημοσιεύουμε λεπτομερή λίστα των πηγών της κάθε αναρτήσής μας. Εφόσον όλα τα θέματα που πραγματευόμαστε, είναι άμεσα συνδεδεμένα, γι’ αυτό και όλα τα περιεχόμενα των ειδικών μορφότυπων, τεκμηριώνονται από τις πηγές του κύριου προγράμματός μας.

- - -

Α.Α.Α. αρ. 1: "Βιολογικά όπλα - ο μύθος των τεχνητών παθογόνων".
Στο πρώτο επεισόδιο του ειδικού μας μορφότυπου " Λόγω των τρεχόντων περιστάσεων " (Α.Α.Α.), καταπιανόμαστε με το ζήτημα του βιολογικού πολέμου και των βιολογικών όπλων. Με βάση τις τελευταίες φήμες σχετικά με τον υποτιθέμενο εργαστηριακό "ιό της Wuhan", εξετάζουμε ειδικά το θέμα των τεχνητών "παθογόνων", δηλαδή "παθογόνων" που έχουν τροποποιηθεί ή δημιουργηθεί σε εργαστήρια και εξηγούμε το γιατί όλα αυτά, μέχρι και σήμερα, αποτελούνε απλώς έναν μύθο, που σίγουρα θα παραμείνει μύθος για πάντα.
- - -
Το Σχέδιο Ιμμάνουελ είναι ένα κοινωφελές Σχέδιο. Οι αναρτήσεις μας πρέπει να είναι ελεύθερα προσβάσιμες και προορίζονται προς όλους τους ανθρώπους. Υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα τροποποιηθεί ΤΙΠΟΤΑ στις δημοσιεύσεις μας, όλα τα βίντεο και τα έγγραφά μας μπορούνε να ληφθούν, να διαδοθούν και να μεταφορτωθούνε ξανά στα δικά σας κανάλια. Όσον αφορά τα βίντεό μας, θα πρέπει επίσης να συμπεριληφθεί η πλήρης περιγραφή τους! Στον ιστότοπό μας θα βρείτε σε ποιες πύλες και σε ποιες γλώσσες δημοσιεύονται οι αναρτήσεις μας.
- - -
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας, χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διεύθυνση:
kontakt@projekt-immanuel.de
Όλες τις πληροφορίες για τις νέες μας αναρτήσεις θα τις βρείτε στην ιστοσελίδα μας ή στην ομάδα του Telegram.
Ιστοσελίδα: www.projekt-immanuel.de
Telegram: t.me/projekt_immanuel
- - -
ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Thomas Schnelle: "Ludwig Fleck - Leben und Denken. Zur Entstehung und Entwicklung des wissenschaftlichen Denkstils in der Wissenschaftsphilosophie", Januar 1982
https://www.researchgate.net/publication/319630084_Ludwik_Fleck_-_Leben_und_Denken_Zur_Entstehung_und_Entwicklung_des_wissenschaftlichen_Denkstils_in_der_Wissenschaftsphilosophie_Freiburg_1982
Δημοσιεύτηκε στην ResearchGate

Ludwig Fleck - "Entstehung und Entwicklung einer wissenschaftlichen Tatsache - Einführung in die Lehre vom Denkstil und Denkkollektiv", 1980
https://www.suhrkamp.de/buecher/entstehung_und_entwicklung_einer_wissenschaftlichen_tatsache-ludwik_fleck_27912.html
Suhrkamp Verlag (μπορεί να παραγγελθεί άμεσα από τον εκδοτικό οίκο)
"Project MKULTRA, the CIA's Program of Research into Behavioral Modification - Joint Hearing before the Select Committee on Intelligence and the Subcommittee on Health and Scientific Research of the Committee on Human Resources, United State Senate, Ninety-Fifth Congress, First Session", 03. August 1977
https://www.nytimes.com/packages/pdf/national/13inmate_ProjectMKULTRA.pdf
Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα των New York Times

Τα βιβλία του Eugen Rosenstock-Huessy ίσως δεν είναι εύκολο να βρεθούν στην ελληνική γλώσσα. Σας συνιστούμε όμως επειγόντως να τα αναζητήσετε, ακόμα και μεταχειρισμένα. Αξίζουν!

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ:
Όλα τα βίντεο του καναλιού είναι ενημερωτικά. Οι απόψεις που εκφράζονται στα βίντεο, ανήκουν αποκλειστικά σε εκείνους που τις εκφράζουν. Δεν ενθαρρύνεται η "τυφλή" πίστη σε καμία πληροφορία (από όπου κι αν προέρχεται), αλλά αντιθέτως, επιβάλλεται η επαρκής και σωστή διερεύνησή της.

Το παρόν εκπαιδευτικό-πληροφοριακό υλικό παρέχεται «ως έχει» χωρίς καμία εγγύηση. Χρησιμοποιείστε το με δική σας ευθύνη. Γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια να συμβαδίζει με τα τρέχοντα ιατρικά ή επιστημονικά δεδομένα, αλλά ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθεί πίσω από τις εξελίξεις. Να μην χρησιμοποιηθεί για ιατρικές πράξεις. Απευθυνθείτε στον (ενημερωμένο) ιατρό σας.
Η δημοσίευσή δε, γίνεται για λόγους ακτιβιστικούς, εκπαιδευτικούς, ενημερωτικούς και μέσα στα πλαίσια της ελευθερίας διάδοσης ιδεών και πληροφοριών. "


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου