Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Μια συνέντευξη τρομερού ενδαφέροντος για το μεγάλο φιάσκο του κορωναϊού και το ευρύτερο παρασκήνιο, πηγαίνοντας και αρκετά πίσω στο χρόνο
Μία τεράστιου ενδιαφέροντος συνέντευξη, που καλύπτει ζητήματα ιατρικής μέχρι και διατροφικής σημασίας -άλλωστε αυτά είναι σαφέστατα αλληλένδετα- με τον εξαιρετικό συγγραφέα και ερευνητή Μιχάλη Γρηγορίου. Ο οποίος εντυπωσιάζει με την απλότητα και τις εκπληκτικές γνώσεις του, σε πάρα πολλούς τομείς, σε ένα ευρύτατο φάσμα θεμάτων που "καίνε". Και που θα έπρεπε να απασχολούν όλους τους σκεπτόμενους ανθρώπους, στο βαθμό που επιβάλλεται και με γνώμονα βασικό τον αυτοσεβασμό. Μια συνέντευξη που τοποθετεί πολλά ζητήματα στη θέση που τους ταιριάζει για να μην υφίστανται ερωτήματα που τελικά οδηγούν σε σύγχυση και διαιώνιση της εξαπάτησης του ανθρώπου από αυτούς που του ζητάνε να τους εμπιστευθεί τυφλά.
Η γνώση βρισκόταν πάντα στη διάθεση του ανθρώπου, ο άνθρωπος όμως έχει διάθεση να την ανακαλύψει, να εντρυφήσει σε αυτή, να την αξιοποιήσει; Επομένως και να ελευθερωθεί από το ζυγό της άγνοιας που οδηγεί στην ανοησία και από τις ολέθριες συνέπειες της χειραγώγησης.

Μια πολύ σύντομη αναφορά στα όσα διαπραγματεύεται το βίντεο της ούτε λεπτό βαρετής συνέντευξης:
Θανάσιμοι εμβολιασμοί από υποτιθέμενα σωτήρια εμβόλια όπως της πολυμυελίτιδας - έχει σημασία και αυτή η ανάρτηση του ανιχνευτή: Άμα έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς -. Η παρωχημένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα αναξιόπιστα διαγνωστικά τεστ για τον COVID, τα ψέματα τα μεγάλα στα νούμερα που δίνονται στη δημοσιότητα. Η γελοιοποίηση των γελοίων ειδικών: τα τεστ που δεν βγαίνουν θετικά στην αρχή αλλά μπορεί να βγουν αργότερα είναι μάλλον γιατί ..
πρέπει να μεγαλώσει κι άλλο ο ιός και να μπορέσει να χωρέσει στον οργανισμό! ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Ο παράγοντας βιοφυσική, ο τεράστιος ρόλος της στοχευμένης διατροφής, ανάλογα και με την ομάδα αίματος κάθε ανθρώπου, για τη θωράκιση της υγείας. Οι σχετικές έρευνες που απέκρυψε το ακαδημαϊκό κατεστημένο, υπερασπίζοντας τα συμφέροντα του ιατροφαρμακευτικού καρτέλ, που σε διαφορετική περίπτωση καθιστούνταν σχεδόν αχρείαστο! Η πιθανή ύπαρξη του κορωναϊού στον καθένα μας, που καταγράφεται από τον οργανισμό, ο οποίος αν δεν καταπονείται από αυτοάνοση πάθηση και ασύμβατη τροφή, παράγει αντιγόνα κι ο ίδιος ο οργανισμός σβήνει τον ιό μέσα σε λίγα 24ωρα, μην εκδηλώνοντάς τον ποτέ!
Η διατροφική βόμβα που λέγεται γάλα -άλλη μία σημαντική ανάρτηση:  Όλη η αλήθεια για το γάλα
Το φιάσκο των εμβολίων, που παραδείγματος χάρη παρά το εμβόλιο για γρίπη και πνευμονιόκοκκο οι θάνατοι ωστόσο από τέτοιες αιτίες, τη χρονιά που πέρασε, ήταν υπεραυξημένοι.
Η αρχαία γνώση και η απόκρυψή της από το ευρύ κοινό - έχουμε κάποιες χαρακτηριστικές αναρτήσεις και στο no Gravity Zone-.
Όσο για την τεχνολογία που o κύριος Γρηγορίου αναφέρει και υπήρχε εδώ και 100+ χρόνια, αλλά απαγορεύτηκε για ευνόητους λόγους, μια τελευταία από εμένα παραπομπή: Οι Πυραμίδες της Σπατάλης (Τώρα Γνωρίζετε Γιατί είναι «Προγραμματισμένα να χαλάσουν»)
Και άλλα.

Δυο ερωτήσεις προς τους παγκόσμιους παίκτες που -υποτίθεται πως- έχουν επιδοθεί σε ευτράπελο κι επικίνδυνο μεταξύ τους ανταγωνιστικό αγώνα δρόμου για την παρασκευή του περίφημου εμβολίου:

1.Έχουν βρει τη μεμβράνη του μικροβίου που σχετίζεται με τον "μεγάλο άγνωστο" κορωναϊό
2. Και υπάρχει έστω κι ένα εθνικό Σύνταγμα που υποχρεώνει τους ανθρώπους να εμβολιάζονται; Άλλο οι αντισυνταγματικές νομοθετικές διατάξεις, το Σύνταγμα όμως οποιασδήποτε δημοκρατικής χώρας κατοχυρώνει μια τέτοια μεθόδευση; Μήπως όχι; Οπότε κάθε συζήτηση για ενδεχόμενους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, εντός Βουλής, είναι ολότελα αντισυνταγματική, ναι;
Κι εφόσον το εμβόλιο του κοροϊδοϊού -έτσι αποφασίσαμε να τον αποκαλούμε όλο και πιο συχνά- αν υπάρξει και έχει παρενέργειες, που θα έχει βεβαίως, εάν κάποιος ή, ακόμα καλύτερα κάποιοι, δεν θέλουν να εμβολιαστούν, θα πρέπει να επιμείνουν στην απόφασή τους! Κι αν χρειαστεί να αναγκάσουν τους εμβολιαστές να τους βεβαιώσουν εγγράφως ότι δεν θα έχουν σοβαρές μέχρι και μοιραίες επιπλοκές στην υγεία τους, κι οπότε θα υπάρχουν και οι ανάλογες νομικές συνέπειες για όλους τους υπεύθυνους. Σαν πρώτη, πρόχειρη θα έλεγα σκέψη κι αν τελικά χρειαστεί να ισχύσει κάτι τέτοιο..

Ο Ένοικος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου