Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Τηλεσκόπιο νέας τεχνολογιας βλέπει αόρατες στο μάτι οντότητες στο γήινο περιβάλλον -;-Ξεκινώ την ανάρτηση αυτή με τα λόγια του Σαίξπηρ -αν υπήρξε πραγματικά ως ιστορική προσωπικότητα και δεν κρυβόταν πίσω από αυτό το όνομα ο πολύ σπουδαίος Φράνσις Μπέηκον ή κάποιος άλλος, όπως πολλοί ερευνητές πιστεύουν- από το έργο του "ΑΜΛΕΤ": " Οράτιε, στον ουρανό και στην γη υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα από όσα η φιλοσοφία σου μπορεί φανταστεί ".  Συγκλονιστικών προεκτάσεων προτάσεις..

Στη συνέχεια παραθέτω κάποια στοιχεία, σχετικά με το βίντεο σε ελληνική μετάφραση που θα ακολουθήσει, τα οποία έχω αντλήσει από δύο ιστοσελίδες:

1" Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι υπάρχουν οντότητες που ζουν στην γήινη ατμόσφαιρα. Πρόκειται όμως όντως για κάποια πλάσματα ή για άλλα φυσικά φαινόμενα;
Η Thunder Energies Corporation παρουσίασε αποδείξεις για την ύπαρξη των γαλαξιών αντιύλης, αστεροειδών αντιύλης και κοσμικών ακτίνων αντιύλης τα οποία και ανιχνεύθηκαν σε προηγούμενες δοκιμές. «Πρόκειται για μια συναρπαστική ανακάλυψη. Δεν ξέρουμε τι είναι αυτές οι οντότητες, αλλά ότι είναι εντελώς αόρατες στα μάτια μας, τα κιάλια μας, ή τα παραδοσιακά τηλεσκόπια τύπου Galileo, ωστόσο αυτά τα αντικείμενα είναι πλήρως ορατά σε φωτογραφικές μηχανές που συνδέονται με το τηλεσκόπιο Santilli», δήλωσε ο Δρ Ruggero Santilli, Διευθύνων Σύμβουλος της Thunder Energies Corp. "
πηγή κειμένου με συνοδεία του βίντεο στα αγγλικά 

  Περισσότερες ακόμα πληροφορίες πάνω σε αυτό το κάθε άλλο παρά ασήμαντο για τη φύση της πραγματικότητας θέμα:

2) " Επιστήμονες αποδεικνύουν τις «αόρατες οντότητες που μας κατασκοπεύουν»
Επιστήμονες που ψάχνουν για αποδείξεις για την ύπαρξη της αντι-ύλης ανακάλυψαν μια άγνωστη «αόρατη μορφή ζωής» εδώ στη Γη, η οποία θα μπορούσε να μας κατασκοπεύει.
Η Thunder Energies Corporation, μια πυρηνική φυσική και ενεργειακή εταιρεία, υποστηρίζει ότι έχει εντοπίσει «αόρατες οντότητες» που ζουν στην ατμόσφαιρα της Γης.

Η εταιρεία διοικείται από τον αμφιλεγόμενο μορφωμένο στο Χάρβαρντ, Ιταλο-Αμερικανό πυρηνικό φυσικό, τον Δρ. Ruggero Santilli.
Ο Δρ. Ruggero Santilli έχει απορριφθεί από πολλούς επιστήμονες και θεωρείται ένας «περιθωριακός επιστήμονας», αλλά με τη σειρά του ονομάζει τη συνωμοσία εναντίον του από την καθιερωμένη αντίληψη, όπως η θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν.
Ο πυρηνικός φυσικός λέει ότι η ανακάλυψη έγινε με τη χρήση του "Santilli", τηλεσκόπιο που έχει αναπτυχθεί για να προσπαθήσει να αποδείξει τη θεωρία των γαλαξιών από αντι-ύλη, κοσμικές ακτίνες αντί-ύλης και τους αστεροειδείς από αντι-ύλη.
Η ερευνητική ομάδα φοβάται ότι μέχρι τώρα άγνωστες μικρο-μορφές ζωής μπορεί να διεξάγουν μια συγκεκαλυμμένη επιτήρηση της Γης.
«Εμείς οι άνθρωποι πάντα πιστεύαμε ότι είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε τα πάντα με τα μάτια μας και άλλα οπτικά όργανα», δήλωσε ο φυσικός. «Αυτό πρόκειται να αλλάξει, επειδή βρήκαμε οργανισμούς στη γη που δεν μπορούμε να δούμε με γυμνό μάτι ή οπτικά όργανα, αλλά με νέα εργαλεία».
Ο Santilli ισχυρίζεται ότι ανίχνευσε «τουλάχιστον δύο διαφορετικούς τύπους αόρατων οντοτήτων». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα αποτελέσματα του έχουν επιβεβαιωθεί από έναν αριθμό Αμερικανών αστρονόμων. "
πηγή κειμένου με συνοδεία βίντεο στα αγγλικά και των εκπληκτικών φωτογραφιών που τραβήχτηκαν με τη χρήση του νέου αυτού τηλεσκόπιου το οποίο χρησιμοποιεί όχι τους συμβατικούς κυρτούς αλλά κοίλους φακούς για εστίαση τόσο στο γήινο περιβάλλον όσ και έξω από αυτό. Με την ανακάλυψη αυτών των αλλόκοτων -ενεργειακών; και κατά πόσο "γήινων";- οντοτήτων, τελείως αόρατων στο γυμνό μάτι,  που φαίνεται όχι μόνο να λειτουργούν με νοημοσύνη αλλά και να "κατασκοπεύουν ευαίσθητες βιομηχανικές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις"!

Εγώ να τονίσω πως είναι κοινή παραδοχή στην επιστημονική κοινότητα το γεγονός ότι ελάχιστα γνωρίζουμε τόσο για το σύμπαν, ένα ποσοστό της τάξης άνω του 95% της φύσης του μας είναι τελείως άγνωστο -και τα περί "σκοτεινής ύλης" για παράδειγμα αποτελούν μόνο θεωρητικά κι αναπόδεικτα σχήματα- όσο και για τον ίδιο τον πλανήτη μας. Εδώ ακόμη δεν έχουν κατανοήσει οι επιστήμονες τι ακριβώς είναι η βαρύτητα, αλλά και στο ίδιο το περιβάλλον που μας φιλοξενεί το 95% των ωκεανών ΔΕΝ ΕΧΕΙ εξερευνηθεί. Τεράστιες εκτάσεις γης, όπως στη Σιβηρία ή τα αχανή δάση του Καναδά και οι αδιαπέραστες τροπικές ζούγκλες ή τεράστιες έρημοι σε διάφορα μέρη του πλανήτη, είναι ανεξερεύνητες και αντιπροσωπεύουν με τη σειρά τους κομμάτια του μεγάλου Άγνωστου για τον άνθρωπο και τις εύθραυστες πεποιθήσεις και βεβαιότητές του για το κοσμικό χάος μέσα στο οποίο ταξιδεύει.

Ακολουθεί ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο, που αποτελείται από τη σύνθεση δυο σχετικών βίντεο πάνω στο ζήτημα με τις φοβερές προεκτάσεις αν όντως ισχύουν όσα λέγονται πως ανακαλύφθηκαν αλλά και φωτογραφήθηκαν, με μετάφραση στα ελληνικά.
 Όσο για τον τρόπο που κλείνει το βίντεο παρακάτω, ισχύουν δύο πράγματα:
Το Βατικανό διαθέτει, όντως, ένα από τα καλύτερα τηλεσκόπια στον κόσμο και σπουδαίους αστρονόμους και γενικότερα επιστήμονες στη δούλεψή του. Και αν το "ιερό τηλεσκόπιο" έχει ονομαστεί "Lucifer" ή Εωσφόρος, ας μην ξεχνάμε ότι στα αρχαία ελληνικά έτσι λεγόταν ο φωτοδότης, αυτός που φέρνει στον κόσμο το πρώτο πρωινό φως που διαδέχεται το σκοτάδι της νύχτας, με ό,τι σημαίνει κάτι τέτοιο. Το αν αυτή η ονομασία έχει διαστρεβλωθεί κι αποκτήσει αρνητική σημασία στα μυαλά των μαζών, που εσφαλμένα έχει ταυτισθεί με τον ιουδαιοχριστιανικό "Σατανά" αντικατοπτρίζοντας και το άσβεστο μίσος των "ναζωραίων" προς το αρχαίο ελληνικό πνεύμα και τον ανθρωποκεντρικό του στοχασμό, αυτό αποτελεί άλλο ζήτημα προς συζήτηση.

Ο Ένοικος...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου