Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Οι ιδιότητες του Διαστήματος

«Κανένας απαισιόδοξος δεν ανακάλυψε ποτέ το μυστικό των άστρων ή έπλευσε σε μια ανεξερεύνητη γη, ή άνοιξε μια νέα πόρτα για το ανθρώπινο πνεύμα» – Helen Keller


«Την μέρα που η επιστήμη θα αρχίσει να μελετάει μη-φυσικά φαινόμενα, θα κάνει περισσότερη πρόοδο σε μια δεκαετία από ό, τι σε όλους τους προηγούμενους αιώνες της ύπαρξής της» – Νίκολα Τέσλα

Οι ιδιότητες του Διαστήματος

The Properties of Space

Η επιστήμη δουλεύει καλύτερα όταν είναι σε αρμονία με τη φύση. Αν βάλουμε αυτά τα δύο μαζί, μπορούμε να ανακαλύψουμε μεγάλες τεχνολογίες που μπορούν να έρθουν μόνο περίπου όταν η συνείδηση του πλανήτη είναι έτοιμη να τους αγκαλιάσει. Ένα παράδειγμα είναι η «ελεύθερη ενέργεια» επίσης γνωστή ως «ενέργεια στο σημείο μηδέν» η οποία χρησιμοποιεί την ουσία που υπάρχει γύρω μας και την μετατρέπει σε χρησιμοποιήσιμη ενέργεια. Αυτό θα μας δώσει μια ανεξάντλητη πηγή ενέργειας, και στην πράξη θα εξαλείψει κάθε φτώχεια στον πλανήτη.

Οι ιδιότητες του χώρου έχουν προταθεί από πολλούς, από την αρχαία Βεδική φιλοσοφία, τους Μυστικιστές από την ανατολή, διάφορους αρχαίους πολιτισμούς σε όλη την ανθρώπινη ιστορία και σε όλη τη διαδρομή προς τον Καρτέσιο, τον Νιλς Μπορ, τον Νεύτωνα και άλλους. Οι άνθρωποι είναι περίεργα όντα, και η προσπάθειά μας στο να ανακαλύψουμε το «τι είναι» δεν θα τελειώσει ποτέ.

«Και επέτρεψαν στον Απολλώνιο να κάνει ερωτήσεις: και τους ρώτησε από τι νόμιζαν ότι αποτελείται το σύμπαν; αλλά απάντησαν «Από τα στοιχεία» «Υπάρχουν τέσσερα τότε;» ρώτησε. «Δεν είναι τέσσερα» δήλωσε ο Larchas  «αλλά πέντε.» «Και πώς μπορεί να υπάρξει ένα πέμπτο» είπε ο Απολλώνιος, «μαζί με νερό και τον αέρα και τη γη και τη φωτιά;»

«Υπάρχει ο αιθέρας» απαντά ο άλλος, «το οποίο πρέπει να θεωρούμε ως το υλικό από το οποίο έχουν γίνει οι θεοί  ακριβώς όπως όλα τα θνητά πλάσματα εισπνέουν το οξυγόνο, έτσι ώστε οι αθάνατοι και τα θεία πλάσματα να εισπνέουν τον αιθέρα» «Είμαι», είπε ο Απολλώνιος, «να παρατηρώ το σύμπαν ως ένα ζωντανό πλάσμα;» «Ναι», είπε ο άλλος. – Η ζωή του Απολλώνιου των Τυάνων, Φιλόστρατος, 220 μ.κ.ε.

Δίνες Ενέργειας – Τσάκρα

Η επιστήμη γνωρίζει τώρα ότι ένα υλικό σύμπαν ως θεμέλιο αυτού που θεωρούμε ότι είναι ο φυσικός υλικός μας κόσμος δεν είναι το θέμα. Σήμερα, οι φυσικοί αναγνωρίζουν ότι τα σωματικά άτομα στην πραγματικότητα αποτελούνται από δίνες ενέργειας που συνεχώς στροβιλίζονται και δονούνται. Στο χαμηλότερο επίπεδο παρατήρησης τους, το θέμα είναι η ενέργεια, και αυτή η ενέργεια που υπάρχει παντού γύρω μας μπορεί να αξιοποιηθεί και πιθανώς να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ενέργειας.

Η κβαντική φυσική έχει αφήσει πολλούς επιστήμονες σε αμηχανία, και πάλι, την ανακάλυψη ότι η φυσική ύλη μας στην πραγματικότητα δεν είναι πραγματικά φυσική σε όλα μπορεί να είναι αρκετά συγκεχυμένη. Οι επιστήμονες άρχισαν να διερευνούν τη σχέση μεταξύ της ενέργειας και τη δομή της ύλης στο γύρισμα του 19ου αιώνα, αυτό είναι περίπου ο χρόνος όταν η ιδέα του Νεύτωνα για το υλικό σύμπαν είχε πέσει από το επίκεντρο  της επιστημονικής γνώσης, και είχε αντικατασταθεί από το γεγονός ότι το θέμα δεν είναι παρά μια ψευδαίσθηση, και ότι τα πάντα στο σύμπαν είναι φτιαγμένα από ενέργεια.

«Αν η κβαντομηχανική δεν σας έχει συγκλονίσει βαθύτατα, δεν την έχετε ακόμη καταλάβει. Ό, τι αποκαλούμε πραγματικό γίνεται από τα πράγματα που δεν μπορούν να θεωρηθούν ως πραγματικά» -Niels Bohr, Δανός φυσικός

Και πάλι, αν παρατηρήσετε την σύνθεση ενός ατόμου με ένα μικροσκόπιο, θα δείτε ένα μικρό, αόρατο ανεμοστρόβιλο σαν δίνη, με μια σειρά από απείρως μικρές ενεργειακές δίνες τα οποία ονομάζονται κουάρκ και φωτόνια. Αυτά είναι που συνθέτουν τη δομή του ατόμου. Όπως θα επικεντρωθείτε όλο και πιο κοντά στη δομή του ατόμου, θα δείτε ένα τίποτα, θα παρατηρήσετε ένα φυσικό κενό.

Το άτομο δεν έχει καμία φυσική δομή, δεν έχουμε καμία φυσική δομή, τα φυσικά πράγματα, πραγματικά δεν έχουν καμία φυσική δομή. Τα άτομα φτιάχνονται από αόρατη ενέργειας, όχι από ενσωματωμένη υλη.

«Παρά την απαράμιλλη εμπειρική επιτυχία της κβαντικής θεωρίας, η ίδια η πρόταση ότι μπορεί να είναι κυριολεκτικά αληθινή ως η περιγραφή της φύσης εξακολουθεί να υποδέχεται με κυνισμό, ακατανοησία και ακόμη και θυμό» (Τ Folger, «Quantum Shmantum» Ανακαλύψτε 22:37 -43, 2001)

«Ξεπεράστε το και αποδεχθείτε το αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα. Το σύμπαν είναι  άϋλο, ψυχικά και πνευματικά.» – RC Henry, καθηγητής της Φυσικής και Αστρονομίας στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins.
(σημείωση: δες κι αυτό: Ξεχάστε ό,τι ξέρατε περί "πραγματικότητας": αυτή διαμορφώνεται από τη συνείδηση του παρατηρητή που επηρεάζει την "ύλη", το σύμπαν υιοθετεί ΟΛΕΣ τις πιθανότητες και είναι κυρίως πνευματικής φύσης!)


Ο Tesla, η Αρχαία Βεδική φιλοσοφία και οι ιδιότητες του χώρου


Έχουμε δει μια πολύ ενδιαφέρουσα τάση (ιδιαίτερα κατά την τελευταία δεκαετία) της σύγχρονης επιστήμης να πλησιάζει σε μια αρχαία αντίληψη για την αληθινή φύση της πραγματικότητας, την κάλυψης της, το πώς λειτουργεί και πώς μπορούμε να εργαστούμε μαζί της για να φέρουμε την αλλαγή στον πλανήτη μας. Για όποιον ονομάζει τη συγχώνευση της «πνευματικότητα» και της επιστήμης ως ψευδοεπιστήμη σημαίνει ότι  δεν έχει ερευνήσει σωστά. Οι πνευματικές έννοιες του αρχαίου κόσμου μας, είναι συνυφασμένες άμεσα με τη σύγχρονη επιστήμη, πιο πολύ με τη κβαντική φυσική, και ο Nikola Tesla το γνώριζε πολύ καλά αυτό.

«Όλη η αισθητή ύλη προέρχεται από μια κύρια ουσία, ή λεπτότητα πέρα από τη σύλληψη, γεμίζοντας όλο το χώρο, το Ακάσα ή αλλιώς ο φωτεινός αιθέρας, ο οποίος ενεργοποιείται από τη ζωή δίνοντας ¨πράνα¨ ή δημιουργική δύναμη, καλώντας όλη την ύπαρξη, σε ατέρμονους κύκλους όπως και όλα τα πράγματα και τα φαινόμενα» – Νίκολα Τέσλα, το μεγαλύτερο επίτευγμα του ανθρώπου, 1907


Όπως μπορείτε να δείτε, ο Tesla γνώριζε τις αρχαίες αντιλήψεις και τη συσχέτιση που είχαν με την επιστήμη, δούλευε -χρησιμοποιώντας σανσκριτικές λέξεις σαν το «Ακάσα» και «πράνα» για να περιγράψει τη δύναμη και την ύλη που υπάρχει παντού γύρω μας. Αυτές οι λέξεις προέρχονται από τις Ουπανισάδες (μια συλλογή από Βεδικά κείμενα).

«Η Ακάσα δεν είναι φθαρτή, είναι το αρχέγονο απόλυτο υπόστρωμα που δημιουργεί την κοσμική ύλη και ως εκ τούτου οι ιδιότητες της Ακάσα δεν βρίσκονται στις ιδιότητες του υλικού που είναι κατά μία έννοια σχετικές. Η Ακάσα είναι αιωνίως υπάρχων, υπέρρευστη πραγματικότητα, για την οποία η δημιουργία και η καταστροφή της είναι ανεφάρμοστη» -. (Idham thadhakshare parame vyoman Parame vyoman.)-  Paramahamsa Tewari, Μηχανικός, Φυσικός και Εφευρέτης.

Ο Νίκολα Τέσλα είχε συσχετίσεις με τον Σουάμι Βιβεκάναντα [Vivekananda] (1863-1902), ο οποίος ήταν ένας από τους πιο διάσημους και σημαίνοντες πνευματικούς ηγέτες των φιλοσοφιών της Vedanta (ενός από τα έξι σχολεία της  ινδουιστικής φιλοσοφίας, ο όρος αναφέρεται αρχικά στις Ουπανισάδες, μια συλλογή από φιλοσοφικά κείμενα του Ινδουισμού) και της γιόγκα. Ήταν ο επικεφαλής μαθητής του Ραμακρίσνα Παραμαχάμσα και ο ιδρυτής των Μαθηματικών Ραμακρίσνα και της αποστολής Ραμακρίσνα. Είναι μια γιγαντιαία φιγούρα στην ιστορία των ινδουιστικών μεταρρυθμιστικών κινήσεων.

Ο Βιβεκάναντα έγραψε ένα γράμμα στον Τέσλα στα τέλη του 1800, δηλώνοντας:
«Ο κ Tesla νομίζει ότι μπορεί να αποδείξει μαθηματικά ότι η δύναμη και η υλη μπορούν να αναχθούν σε δυναμική ενέργεια. θα πάω να τον δω την επόμενη εβδομάδα για να πάρω αυτή τη νέα μαθηματική απόδειξη. Στην περίπτωση αυτή, η Βεδαντική κοσμολογία θα είναι τοποθετημένη στα ασφαλέστερα θεμέλια. Δουλεύω μια καλή συμφωνία τώρα πάνω στην κοσμολογία και στην εσχατολογία της Βεδάντα. Βλέπω καθαρά τέλεια την ένωσή τους με τη σύγχρονη επιστήμη, και η διαλεύκανση του ενός θα πρέπει να ακολουθείται από εκείνη των άλλων» -Σουάμι Βιβεκάναντα (Άπαντα, V, πέμπτη έκδοση, 1347 VOL σελ. 77)

Ο Τέσλα άρχισε να χρησιμοποιεί τις Σανσκριτικές λέξεις μετά τη συνάντησή του με τον Σουάμι, και μετά από την μελέτη της Ανατολικής άποψης για την αληθινή φύση της πραγματικότητας, και τους μηχανισμούς που οδηγούν τον υλικό κόσμο. Τελικά, αυτό τον οδήγησε στη βάση για την ασύρματη μετάδοση της ηλεκτρικής ενέργειας, αυτό που είναι γνωστό ως το πηνίο μετασχηματιστής του Τέσλα. Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους έκανε τις ακόλουθες παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας ενώπιον του Αμερικανικού Ινστιτούτου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. (Δεδομένου πριν ότι ο ίδιος είχε εξοικειωθεί με την Βεδική θεωρία των εθνών της Ινδίας, του Θιβέτ και Νεπάλ).
«Πριν πολλές γενιές περάσουν, τα μηχανήματα μας θα οδηγούνται από μια δύναμη που θα λαμβάνεται σε οποιοδήποτε σημείο στο σύμπαν. Η ιδέα αυτή δεν είναι νέα.  Θα την βρείτε στον υπέροχο μύθο του Antheus, ο οποίος αντλεί δύναμη από τη γη, θα το βρείτε ανάμεσα σε λεπτές εικασίες ενός από τους υπέροχους μαθηματικούς σας. Στο χώρο υπάρχει ενέργεια Είναι αυτή η ενέργεια στατική ή κινητική; Αν είναι στατική οι ελπίδες μας είναι μάταιες, αν είναι κινητική – και αυτό το γνωρίζουμε ότι είναι, για ορισμένους -. τότε είναι απλώς θέμα χρόνου, όταν οι άνδρες θα καταφέρουν να συνδέσουν τα μηχανήματά τους με τον ίδιο τον τροχό της φύσης» – Νίκολα Τέσλα
Οι Βέδες είναι μια ομάδα, τα γραπτά των οποίων αποτελούνται  από ύμνους, προσευχές, μύθους, ιστορικές αναδρομές, την επιστήμη και τη φύση της πραγματικότητας. Χρονολογούνται τουλάχιστον 5.000 χρόνια πριν, και δεν είναι τόσο διαφορετικά από τα άλλα αρχαία κείμενα που ασχολούνται με τα ίδια θέματα από όλη την υδρόγειο. Η γλώσσα που χρησιμοποιείται είναι σανσκριτική και η προέλευσή της είναι άγνωστη.

«Ο Σουάμι Βιβεκάναντα ήταν αισιόδοξος ότι ο Tesla θα είναι σε θέση να αποδείξει ότι αυτό που ονομάζουμε ύλη είναι απλά η δυναμική ενέργεια διότι αυτό θα συμβιβάσει τις διδασκαλίες των Βεδών με τη σύγχρονη επιστήμη. Ο Σουάμι συνειδητοποίησε ότι στην περίπτωση αυτή, η Βεδαντική κοσμολογία (θα) μπορεί να τοποθετηθεί στα ασφαλέστερα θεμέλια. Ο Τέσλα κατάλαβε την σανσκριτική ορολογία και την φιλοσοφία και διαπίστωσε ότι ήταν ένας καλός τρόπος για να περιγράψει τις φυσικές λειτουργίες του σύμπαντος, όπως φαίνεται μέσα από τα μάτια του. Θα είναι υποχρέωση για εκείνους που θα προσπαθήσουν να κατανοήσουν την επιστήμη πίσω από τις εφευρέσεις του Νίκολα Τέσλα να μελετήσουν σανσκριτικά και βεδική φιλοσοφία» -. Toby Grotz, Πρόεδρος, Ασύρματων Μηχανικών

Προφανώς, ο Tesla δεν ήταν σε θέση να αποδείξει την ταυτότητα της ενέργειας και της ύλης, αυτό δεν είχε γίνει μέχρι τον Άλμπερτ Αϊνστάιν ο οποίος δημοσίευσε την εργασία του επί της σχετικότητας, η οποία είναι γνωστή στην Ανατολή τα τελευταία 5000 χρόνια.
«Όλες οι δυνάμεις του σύμπαντος είναι ήδη δικιές μας. Είμαστε εμείς που έχουμε βάλει τα χέρια μας μπροστά στα μάτια μας και κλαίμε λέγοντας ότι είναι σκοτάδι» – Σουάμι Βιβεκανάντα
Το όραμα του Tesla για την ασύρματη μετάδοση ηλεκτρικής ενέργειας και ελεύθερης ενέργειας έχει αναβληθεί σχεδόν εκατό χρόνια τώρα. Κάτι που μας φέρνει στο επόμενο θέμα μας.


Τι γνωρίζουμε τώρα (Σήμερα) Σχετικά με την Ελεύθερη Ενέργεια

«Αυτές οι έννοιες έχουν αποδειχθεί σε εκατοντάδες εργαστήρια σε όλο τον κόσμο και ακόμη δεν έχουν δει πραγματικά το φως της ημέρας. Αν οι τεχνολογίες αυτές απελευθερωθούν σε όλο τον κόσμο, η αλλαγή θα είναι βαθιά, αυτό θα μπορούσε να εφαρμοστεί παντού. Οι τεχνολογίες αυτές είναι απολύτως το πιο σημαντικό πράγμα που έχει συμβεί στην ιστορία του κόσμου» -. Brian O’Leary, πρώην αστροναύτης της NASA και καθηγητής φυσικής του Princeton.


Εδώ είναι ένα βίντεο του παγκοσμίου φήμης φυσικού Harold E. Puthoff. Ένας Αμερικανός φυσικός που κέρδισε το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Είμαι καλύτερα εξοικειωμένος με το έργο του μέσα από τον άρση του απορρήτου του απομακρυσμένου προγράμματος προβολής που πραγματοποιήθηκε από την CIA και της NSA, σε συνδυασμό με το πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. (πηγή 1. 2. 3.) Αυτός είναι διευθυντής στο Ινστιτούτου Προηγμένων Μελετών στο Όστιν και έχει υπηρετήσει διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες αυτά τα χρόνια.

«Αυτοί δεν είναι μόνο περιθωριακοί επιστήμονες με ιδέες επιστημονικής φαντασίας. Αυτές είναι κυρίαρχες ιδέες που δημοσιεύονται σε δεσπόζοντα περιοδικά της φυσικής και λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από τους χρηματοδότες στρατιωτικούς και τη NASA. Έχω ήδη ληφθεί σε αεροπλανοφόρα από το Πολεμικό Ναυτικό και φαίνεται τι είναι αυτό που πρέπει να αντικατασταθεί, αν έχουμε νέες πηγές ενέργειας για την παροχή νέων μεθόδων καυσίμων» – Dr. Harold E. Puthoff

«Περίπου το 1964 ένας ερευνητής στο Εργαστήριο Hughes με το όνομα Robert L. Forward έδειξε ότι υπήρχε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, το οποίο ονομάζεται Casimir Effect, το οποίο κατέδειξε ότι αυτή η ενέργεια θα μπορούσε να ηχογραφηθεί»  - Dr. Harold E. Puthoff

Για να δείτε κάποια πραγματική έρευνα, μια ερευνητική εργασία και μια οπτική επίδειξη μερικών μηχανημάτων με τα σχέδια για τη συσκευή.

Αυτό είναι, για το οποίο ο Τέσλα μιλούσε όταν είπε ότι οι άνθρωποι θα «συνδέσουν τα μηχανήματά τους με τον ίδιο τον τροχό της φύσης»


Είναι καιρός για μια αλλαγή

Οι τρέχουσες μέθοδοι μας για την εξαγωγή ενέργειας καταστρέφουν την Γη.  Καταστρέφουν το περιβάλλον, τους ανθρώπους της και δημιουργούν τη σύγκρουση. Πλησιάζουμε γρήγορα σε μια στιγμή (αν δεν είναι ήδη σε αυτό το διάστημα), όπου θα πρέπει να εφαρμόζουμε συστήματα για την εξάλειψη της χρήσης των ορυκτών καυσίμων. Ελπίζω ότι σε αυτό το άρθρο, καθώς και σε εκείνα που είναι συνδεδεμένα στο πλαίσιο αυτό, να σας κάνουν να δείτε ότι αυτό είναι εφικτό. Αν σας ενδιαφέρουν περισσότερα πάνω σε αυτό το θέμα, μπορείτε να διαβάσετε τους Michael Faraday, Bruce De Palma, Paramahamsa Tewari και άλλους.

Η μετάβαση σε μια νέα πηγή ενέργειας δεν θα συμβεί μέσα σε μια νύχτα. Μας πήρε 100 χρόνια για να μεταφερθούμε από το ξύλο στον άνθρακα, και άλλα 100 χρόνια για να μεταφερθούμε από τον άνθρακα στο πετρέλαιο. Αλλά η επόμενη μετάβαση της ενέργειας πρέπει να συμβεί πιο γρήγορα από ό, τι οι προηγούμενες, και θα πρέπει να περιλαμβάνει  δωρεάν ενέργεια.

«Κανένας απαισιόδοξος δεν ανακάλυψε ποτέ το μυστικό των άστρων ή έπλευσε σε μια ανεξερεύνητη γη, ή άνοιξε μια νέα πόρτα για το ανθρώπινο πνεύμα» – Helen Keller

@Μετάφραση, επιμέλεια: Lucy Mi για το terrapapers.com

***

Το διαβάσαμε στο terra papers

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου