Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπινων όντων αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες"(ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;). Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία!

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

Ο φόβος των τζιχαντιστών στη μάχη!Όταν η παράνοια του πιο αποκρουστικού φανατισμού πάει χέρι χέρι με τη βλακεία:

Οι παντελώς αδίστακτοι τζιχαντιστές ("Figures from the humanitarian disaster in Iraq ") του κατά πάσα πιθανότητα δυτικοθρεμμένου (" U.S. trained ISIS at secret Jordan base ") κι αποκτηνωμένα θεοκρατικού ISIS ή ΙΚΙΛ-όπως ξεκάθαρα είχε αποδειχτεί για τις βάρβαρες ομάδες "ανταρτών" που επιχειρούσαν "απελευθερωτικά" κατά του συριακού καθεστώτως που εμπόδιζε τα γεωπολιτικά σχέδια ΗΠΑ και συμμάχων- έχουν απ'ότι φαίνεται μια μεγάλη φοβία κατά τη διάρκεια της μάχης: τις γυναίκες μαχήτριες!

Με άλλα λόγια: Η επέλαση σε Συρία και Ιράκ των ανελέητων ορδών νέου χαλιφάτου σκορπάει στο δρόμο της τον τρόμο και την πιο ακραία μορφή της ισλαμικής καταπίεσης! Το οποίο ΙSIS τώρα δαιμονοποιεί η Δύση όπως έκανε και με τους κάποτε δικούς της ανθρώπους Σαντάμ και Μπιν Λάντεν και πράκτορες των μια συγκεκριμένη εποχή συμφερόντων της σε μια μονίμως ευαίσθητη κι εύφλεκτη περιοχή του πλανήτη.


 Η αντίσταση των κουρδικών πληθυσμών εναντίον των επιδρομέων περιλαμβάνει ένα αποτελεσματικό όπλο. Τις  Peshmerga   Γενικά, τις εκπαιδευμένες γυναίκες πολεμιστές του PKK σε Συρία και Βόρειο Ιράκ -Αυτή είναι η γυναίκα στρατηγός των Κούρδων στο Κομπανι
Η χρησιμοποίηση των θηλυκών μαχητών εναντίον αιμοσταγών και πολύ επικίνδυνων αντιπάλων έχει και ένα ιδιαίτερο λόγο. Οι "ευσεβείς μουσουλμάνοι" του ISIS έχουν ως βάρος στην πίστη τους το θάνατο κατά τη διάρκεια της μάχης από..γυναικείο χέρι! Γιατί; Ω! Μα γιατί τότε πιστεύουν ότι ο Αλλάχ θα τους στερήσει την είσοδο στον παράδεισό του και βέβαια την αστείρευτη απόλαυση με τα ουρί που περιμένουν εκεί με τις αιώνιες υπηρεσίες τους υπέρ των αρσενικών θανόντων!
  Διαβάστε κι εδώ: Telegraph: Δεν θέλουν να πεθάνουν απο γυναίκα οι τζιχαντιστές!

Και μάλιστα οι φοβεροί πολεμιστές του χαλιφάτου-κολαστήριου, που δουλεύει υπέρ του θεϊκού θελήματος και της τροφοδοσίας του παραδείσου με ηρωικά πνεύματα, έχουν λάβει και σχετική οδηγία. Δηλαδή, όταν έχουν να κάνουν με μαχητές του άλλου υποδεέστερου φύλου, τότε ή να την κοπανάνε ή να...αυτοκτονούν!Οπότε, γυναίκες που αντιμετωπίζετε τη λαίλαπα του ISIS, δεν έχετε παρά να πάρετε τα όπλα! Προκειμένου να αντισταθείτε και να γλυτώσετε το ξεσπίτωμα και την προσφυγιά, τους βιασμούς, το μαστίγωμα και τον απόλυτο εξευτελισμό, τη βαρβαρότητα του υποχρεωτικού ακρωτηριασμού των γεννητικών σας οργάνων αν είστε από 11 χρονών(!) και πάνω - Κλειτοριδεκτομή (ή όταν η ανθρώπινη βαρβαρότητα και βλακεία γίνονται καθεστώς!)


Διαβάστε ακόμη
Ένας "πατέρας" κομμένος και ραμμένος στα μέτρα τους..

Ο Ένοικος...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου