Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Απίστευτο και όμως αληθινό στον πλανήτη της..."νέας...Νέας Τάξης Πραγμάτων" (όπως την αντιλαμβάνονται και την προωθούν οι φατρίες των ανθρωπόμορφων τεράτων): ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΕΓΑ-ΦΥΛΑΚΕΣ (ή "φυλακές αναμόρφωσης") που χτίστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες στη Μ. Βρετανία! Για ποιους προορίζονται;


VIDEO - greek & english subs. Ωστόσο στις ρυθμίσεις ("options") μπορεί κάποιος να διαλέξει μέσω της αυτόματης μετάφρασης ("auto translate") τη γλώσσα εκείνη που επιθυμεί ("preferable language")

Σύνδεση:  Έχετε πραγματικά κατανοήσει την ατζέντα της "Μεγάλης Παγκόσμιας Επανεκκίνησης"; ("Τhe Great Reset")...Αλλά και:  Επαναφορισμός η νέα τραγελαφική πολιτικοοικονομική θεωρία που θα σκoτώσει περισσότερους από το Β Παγκόσμιο ή ”Τι σημαίνει «Μεγάλη Επανεκκίνηση-Great Reset» σε απλά ελληνικά”…

Κι επιλεγμένα από εμάς εκτενή αποσπάσματα από ένα σχετικό κείμενο που βρήκαμε ψάχνοντας, ο σύνδεσμος για το πλήρες άρθρο στο τέλος της ανάρτησης. Αναδημοσιεύουμε κάποια πολύ ανησυχητικά σημεία, χωρίς τις "ανησυχίες θρησκευτικής φύσης" που εμπεριείχε... Ο "ανώτερος εαυτός" του καθενός, όπως εμείς το βλέπουμε, αποτελεί και τη σύνδεση για την πρόσβαση με το δυναμικό των ασύλληπτων δυνατοτήτων που εδρεύει στα "ανώτερα πεδία" ΕΝΤΟΣ του καθενός. Και ο διαρκής κι επιθυμητός Φόβος από τους κοσμοκράτορες για τις χειραγωγήσιμες υππνωτισμένες ή φανατισμένες από την προπαγάνδα μάζες , συχνά σε βαθμό αποκαρδιωτικού απανθρωπισμού, οδηγεί στον ψυχικό μαρασμό και στον θάνατο, αρχικά εν ζωή... Είναι η ώρα να αφυπνιστούμε δημιουργώντας την "κρίσιμη μάζα" (αν δεν υπάρχει και ήδη!...), ώστε να στείλουμε το αφήγημα της "πανδημίας" με τους κατασκευαστές, τους υπηρέτες του και ναζιστές εμπνευστές του και τους γενετιστές ή "ειδικούς" τους εκεί όπου ανήκε εξαρχής, στον κάλαθο των πιο δύσοσμων αχρήστων-προϊόντων τεράστιας Απάτης της ανθρώπινης Ιστορίας! Εκείνους τους ολίγους υπερπλούσιους και τα τσιράκια τους, που οδηγούν ολοταχώς (αν αφεθούν ανεξέλεγκτοι) την ανθρωπότητα, με το πρόσχημα του "κορωνοϊού", σε μια τεχνο-φασιστική δυστοπία, με αστικά κλουβιά ανθρώπινων αποχαυνωμένων κι εκφυλισμένων οργανικά ζόμπι και με στρατόπεδα "αναμόρφωσης" ή εξόντωσης για τους διαφωνούντες και αντιδρούντες στον "επανεκκινημένο παράδεισο". Όπου οι πολλοί δεν θα έχουν τίποτε, ούτε καν την κυριότητα του εαυτού τους και τη δυνατότητα επιλογών στη ζωή και οι (πολύ) λίγοι θα έχουν στην κατοχή τους ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!

Όσο για τα θανατηφόρων άμεσων κι ακόμα πιο μαζικά ανησυχητικών μακροπρόθεσμων παρενεργειών πειραματικά σκευάσματα, τροποποίησης του ανθρώπινου γονιδιώματος, να επισημάνουμε το εξής: ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΞΑΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ? ΕΠΙ ΓΙΟΖΕΦ ΜΕΝΓΚΕΛΕ & "ΣΠΟΝΣΟΡΩΝ"?? Σύνδεσμοι χρήσιμοι για μελέτη: " AYTH EINAI H ΑΛΗΘΕΙΑ (!)" Δοσμένη με επιστημονικό μα συνάμα και πολύ απλό και κατανοητό τρόπο!  --Νορβηγική μελέτη: θνησιμότητα παιδιών από covid19 0,0002%!! Θάνατοι ενηλίκων πριν εμβολιασμό 799, θάνατοι και σοβαρές επιπλοκές 1930 μετά τον εμβολιασμό!! --- Μια βρετανική έκθεση με την ένδειξη του κατ΄επείγοντος απαιτεί πλήρη διακοπή των εμβολίων COVID σε ανθρώπους!!! ---- Ο Καθηγητής Luc Montagnier Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2008:ο εμβολιασμός προκαλεί τις παραλλαγές του ιού!Ο μαζικός εμβολιασμός είναι τεράστιο ανεξήγητο επιστημονικό λάθος.Το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι όνειδος, σκανδαλώδες!!!ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ----- Υπ. Υγείας Ισραήλ: 324 σοβαρά κρούσματα οι 209 πλήρως εμβολιασμένοι! ) :

Αυτά έχουν χτίσει ήδη ως «στρατόπεδα συγκέντρωσης», ή, φυλακές αναμόρφωσης όπως λέγονται.
Ολόκληρες πόλεις!
6 τέτοιες πόλεις έχουν ήδη χτιστεί στην Βρετανία και ετοιμάζουν έγκριση για περισσότερες!
Χτίστηκαν σε χρόνο μηδέν από την ώρα που ξεκίνησε η πανδημία.
Υπολογίζω ως το τέλος 2022 η μέσα στο 2023 όπου η ατζέντα λέει πως μέχρι το 2023 θα πρέπει να έχουν τελειώσει με τους εμβολιασμούς γιατί μπαίνουν στη 2η φάση του σχεδίου.

Είχα ακούσει πριν ένα χρόνο περίπου ότι ξεκίνησαν να χτίζουν τα «στρατόπεδα συγκέντρωσης» τα οποία ονομάζουν φυλακές αναμόρφωσης. Δεν είχα στοιχεία όμως.
Τώρα, με τη χάρη του Θεού, ακτιβιστές τα βγάζουν στη φορά!

Ξαφνικά η Βρετανία χρειάζεται εκατομμύρια θέσεις αναμόρφωσης!!! (;;;)
Αρκετά εκατομμύρια αναλογούντα οι ανεμβολίαστοι στην Βρετανία σήμερα και μάλλον αυτοί θα είναι και οι τελικοί γιατί οι υπόλοιποι έχουν ήδη πάρει τη 2η δόση και πάνε για την 3η.

Μπορεί και να είναι τυχαίο… ο καιρός θα δείξει.
Τώρα, σε συνέχεια αυτού, λένε πως ετοιμάζουν νέους νόμους. Επισυνάπτω το κείμενο όπως το έλαβα με μετάφραση που έκανα στα Ελληνικά:

«ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!

Δίδεται Εξουσία να μας απομακρύνουν από το σπίτι και την οικογένειά μας και να μας εμβολιάζουν με τη βία.

Bill Coronavirus: νομοθεσία έκτακτης ανάγκης Covid-19 – Βιβλιοθήκη House of Lords
Το νομοσχέδιο προτείνει νέους νόμους που θα παρέχουν στην Κυβέρνηση και σε διάφορους δημόσιους φορείς εξουσίες για τη διαχείριση των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ravi Freeman, [7 Φεβρουαρίου 2021 στις 02:00:49]:
Το νέο νομοσχέδιο του Ηνωμένου Βασιλείου είναι τρομακτικό – η νομική διαφωνία είναι η επίθεσή μας σύμφωνα με τον νόμο …

H επερχόμενη νομοθεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο – Coronavirus (HC Bill 122).
Το έκτακτο νομοσχέδιο Coronavirus θα επισπευστεί ως επίσημο ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. Αν περάσει η 2η ανάγνωση, θα προχωρήσει αμέσως στην 3η και συνεχίζεται.
Περιέχει τις πιο δρακόντειες δυνάμεις που έχουν προταθεί ποτέ στη Βρετανία σε καιρό ειρήνης!
Αυτό θα επισπευστεί μέσω του Κοινοβουλίου και όλες οι εξουσίες δοθήσες θα διαρκέσουν δύο χρόνια.
Οι νέες δυνάμεις θα επηρεάσουν την ελευθερία ΜΑΣ και θα αφαιρέσουν τα δικαιώματά ΜΑΣ – Και έτσι το κύριο σώμα της νομοθεσίας, μεταφράζεται ως …

* Αναγκαστική κράτηση και απομόνωση μπορεί να γίνει σε οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, και για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Απαγωγή/αρπαγή χωρίς λογοδοσία και εξήγηση.

* Οι αρχές θα μπορούν να πάρουν με βία βιολογικά δείγματα από το σώμα σας. Τα δικαιώματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ.

* Δεν θα υπάρχει πρόσβαση σε νόμιμα/νομικά δικαιώματα για εκπροσώπηση από δικηγόρο των κρατουμένων στις όποιες μη αναγνωρισμένες εγκαταστάσεις απομόνωσης (ποιές θα είναι οι μη αναγνωρισμένες εγκαταστάσεις; τα στρατόπεδα συγκέντρωσης;).Ούτε ακόμη και για λόγους οικονομικής αδυναμίας ή διορθωτικών μέτρων, όλα ακυρώνονται.

* Οι εξουσίες δράσης εγκλεισμού διαρκούν έως και 2,5 χρόνια. Οι δυνάμεις δράσης εγκλεισμού θα μπορούν να αποτρέψουν τις διαμαρτυρίες ενάντια στα όποια μέτρα. Αυτό εσκεμμένα συμπεριλαμβάνεται.

* Οι κρατικές διασφαλίσεις επιτήρησης αποδυναμώθηκαν. Το Track & Trace θα χρησιμοποιηθεί ως ισοδύναμο παρακολούθησης ταξιδιού, και ELECTRONIC TAG – στο κινητό σας (αυτό ήδη γίνεται και το έζησα ήδη στο ταξίδι μου στην Ελλάδα και πίσω).

* Μειώθηκαν οι βάση νόμου προστασίες του πολίτη για νοητική/πνευματική/ψυχική προστασία του πολίτη όταν αφορούν στον αναγκαστικό εγκλεισμό σε ειδικές εγκαταστάσεις. Εάν έχετε επιθετική ή αμυντική στάση στο καθεστώς, το αρμόδιο ίδρυμα μπορεί να αποφασιστεί την… «ΠΑΥΣΗ/ΑΡΠΑΓΗ» (seize of person) του ατόμου με τοποθέτηση ενός δια παντώς φακελώματος εναντίον σας.

* Οι αποτεφρώσεις μπορούν να επιβληθούν ασχέτως και κατά των προσωπικών και θρησκευτικών επιθυμιών. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΑ στοιχεία του φόνου θα έχουν δικαίωμα να εφαρμόζουν θανατηφόρο ένεση χωρίς ιατρικό λόγο.

* Αλλαγές στο δικαστικό σύστημα. Στο Κοινό Δίκαιο θα υπάρχει η συνολική ΑΦΑΙΡΕΣΗ προσωπικών και αστικών δικαιωμάτων.

* Εγγραφή θανάτων, θα δηλώνει για όλους Covid-19

* Δεν θα γίνονται έρευνες για ύποπτους θανάτους! Για αποφυγή εμπλοκών, ακόμη και το να πεθάνει κανείς από πόνο στο αυτί θα δικαιολογεί το θάνατο με θανατηφόρο ένεση.

* Δεν θα απαιτείται ιατρική πιστοποίηση για ταφές ή αποτεφρώσεις! Ταχύτατη εκτέλεση αποτεφρώσεων. Θα υπάρχει επιπρόσθετα, αποζημίωση στους υγειονομικούς φορείς σε περίπτωση που αποτύχουν για οποιονδήποτε λόγο την παροχή φροντίδας σε άτομα. Μπορούν κυριολεκτικά να σε δολοφονήσουν, χωρίς έρευνα.

Το πιο τρομακτικό μέρος;

* Μόνο ΕΝΑΣ ιατρικός σύμβουλος απαιτείται για να υπογράψει την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ που σημαίνει …

στην πραγματικότητα μπορεί να σε αναγκάσει να πάρεις φάρμακα. Ή να επιτάξει βία για να σου έγχυσουν ό, τι θεωρούν κατάλληλο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη και χειρότερη απειλή για τις δικές σας ελευθερίες

Πρόγραμμα 8 σημείωση 1. **

Οι Τοπικές Αρχές θα απαλλάσσονται τώρα από την τήρηση των καθηκόντων τους σύμφωνα με το The Care Act 2014 Πρόγραμμα 11. Το BBC δεν θα σας λέει ότι …

Ετσι, εάν κάποιος πεθάνει υπό κράτηση αστυνομίας ή οποιουδήποτε άλλου φορέα που έχει την επιμέλεια σου (ποιος άλλος φορέας; Οι φυλακές αναμόρφωσης;), μπορεί απλά να διαθέσει ως ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ (disposal of the body) χωρίς ιατρική εξέταση ή πιστοποίηση ή έρευνα.

Λάβετε τα στοιχεία

* https://publications.parliament.uk/pa/bills/cbill/58-01/0122/cbill_2019-20210122_en_1.htm?fbclid=

* https://lordslibrary.parliament.uk/research-briefings/lln-2020-0086/

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ εναντίον όλων μας – Για μια μη πανδημία, που ταξινομήθηκε ως γρίπη.

Τώρα πες μου ότι όλο ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ σταματήσεις την εξάπλωση του Coronavirus!»

Το αλιεύσαμε από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου