Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

To ανεπίτρεπτο του όρου "υποχρεωτικός εμβολιασμός"

Η συμμετοχή σ΄έρευνα ( π.χ πειραματικό εμβολιασμό) είναι εθελοντική και χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα!( Κώδ. Ιατρ. Δεοντ. ΚΙΔ24.2) Παραβιάστηκαν και τα 2.

Κατ΄αρχήν μιλούν για υποχρεωτικό εμβολιασμό και οι 2 όροι είναι ανεπίτρεπτοι..Η Δημοκρατία τους εξαντλείται ως προς τη αυτοδιάθεση του σώματος στην ελεύθερη επιλογή σεξουαλικής προτίμησης..Έχουμε Δημοκρατία όχι κουζίνας όπως έλεγαν στο τέως σοβιετικό μπλοκ αλλά δημοκρατία κρεβατοκάμαρας;;;; Δηλ. ο ψυχαναγκασμός για ιατρική πράξη για παρεμβατική ιατρική ενέργεια στο σώμα είναι νόμιμη δεν αποτελεί βιασμό συνείδησης και σώματος;;; αφού τελείται υπό το κράτος εκβιασμού και απειλών;;;

Η τροπολογία αναφέρεται σ΄”εμβολιασμό” κι επομένως είναι στον αέρα και ουσιαστικά ανεφάρμοστη αφού εδώ εξ ορισμού δεν έχουμε να κάνουμε με εμβόλια αλλά με γονιδιακές θεραπείες και στην καλύτερη περίπτωση γενετική μηχανική..

”Για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, εμβολιάζεται υποχρεωτικά κατά του κορωνοϊού COVID-19 όλο το προσωπικό” κι από που προκύπτει ότι πρόκειται για εμβόλια. Ποιός το καθορίζει. Υπάρχουν ενστάσεις επ΄αυτού στην Διεθνή Ιατρική Κοινότητα ότι δεν πρόκειται για εμβόλια οπότε εκπίπτει και η υποχρεωτικότητα..Σύμφωνα με τον ορισμό εμβολίου ως τώρα δεν είναι εμβόλια. Ο χαρακτηρισμός τους ως εμβόλια είναι μια καινοτομία ένας καταχρηστικός κι αυθαίρετος νεολογισμός για μετονομασία γονιδιακών θεραπειών που ως τώρα υφίστανταν ως τέτοιες προυπάρχουσες. Το πρόβλημα είναι η μετονομασία στη λογική βαπτίζω το αυγό ψάρι….Συμφωνούμε με τον εμβολιασμό που είναι εμβολιασμός κι όχι έκθεση υγιή πληθυσμού σε γονιδιακές θεραπείες με πλήθος παρενεργειών και μηδαμινή αποτελεσματικότητα 39%..Κι εμβόλιο με την κλασική κι επομένως τη μόνη ορθή αποτύπωση του όρου είναι τα εμβόλια της SANOFI τα κινέζικα.. Το ζήτημα λοιπόν δεν έχει να κάνει με άρνηση ως προς εμβολιασμό αλλά άρνηση υποβολής σε γενετική μηχανική σε γονιδιακή θεραπεία. Η τροπολογία θα ήταν συνεπής με την ορολογία που επικαλείται εμβόλια μόνο αν παρείχε τα κινέζικα. Τελεία..Θα πει κανείς και πως μετονομάστηκαν ή σερβιρίστηκαν ως εμβόλια τα άλλα. Όλα έχουν μια τιμή στο νεοφιλελευθερισμό, όλα αγοράζονται δεν ήταν δύσκολο να εξασφαλίσουν την πατέντα του όρου…

Ακόμη κι αν αποδεχτούμε τον καταχρηστικό όρο εμβόλιο αυτά είναι πειραματικά ( καθώς διανύουν πειραματική φάση ) οπότε προσκρούει η υποχρεωτικότητα που σε αντίθετη περίπτωση χαρακτηρίζεται βασανιστήριο. Οι διεθνείς Συνθήκες το Ιατρικό Δίκαιο απαγορεύουν ρητά την υποχρεωτικότητα πειραματικού εμβολιασμού..Ακόμη και ο Κωδ. Δεοντολογίας της Ιατρικής: KIΔ 24.2 η ιατρική έρευνα στον άνθρωπο επιτρέπεται με τις ακόλουθες προυποθέσεις:..γ.τον εθελοντικό χαρακτήρα συμμετοχής στην έρευνα και χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα (εδώ δόθηκαν 150άρια -150euros- για συμμετοχή παιδιών σε πειραματικά ψευδεπίγραφα εμβόλια που είναι σε πειραματική φάση και δεν ομιλεί ουδείς…) ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΌΣΜΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ…ΚΑΙ ΜΜΕ β. ελεύθερη , ανεπιφύλακτη ειδική και τεκμηριωμένη συναίνεση ..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ

Αυτά προκύπτουν από τοποθετήσεις πλειάδας επιστημόνων πρώτης γραμμής του Νόμπελ Ιατρικής για απομόνωση στελέχους AIDS καθηγητή Luc Montanier, της Γενετίστριας Alexandra Henrion-Caude ("Δεν είναι εμβόλιο. Είναι γενετική μηχανική, προφυλακτική γονιδιακή θεραπεία….") του Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Christian Perronne εξειδικευμένου στις λοιμώδεις νόσους που προήδρευσε σε φορείς και σε συμβούλια της Δημόσιας Υγείας συμπεριλαμβανομένων επί εμβολίων (Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες και το καλαμπόκι. Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας) του τ.Διευθυντή Επιδημιολογίας και Βιοστατιστικής του Υπ.Άμυνας, τ. Καθηγητής Νευροφυσιολογίας Πανεπιστημίου VUB Bρυξελλών και τ. Βιοεπιθεωρητής ΟΗΕ ο Βέλγος Martin Zizi ( Τα εμβόλια mRNA είναι πειραματική γονιδιακή θεραπεία)… και τόσων άλλων….Συνυπολογισθέντος δε του Γερμανού Καθηγητή Μικροβιολόγου Sucharit Bhakdi: το εμβόλιο mRNA έχει 4 μεγάλους κινδύνους” πως γίνεται υποχρεωτικό εκθέτοντας σε υψηλό ρίσκο τον πολίτη;;;;

Από το dimpenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου