Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΟΛΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι ανακάλυψαν στην Σιγκαπούρη μετά από (την πρώτη) ενδελεχή νεκροψία σε νεκρό από κορονοϊό...


{ ΣΥΝΔΕΣΗΑνατροπή: Ο κορωνοϊός δεν είναι αναπνευστική αλλά αγγειακή νόσος - Κίνδυνος από την πρωτεΐνη-ακίδα (βίντεο) (upd 2) - Έρευνα του Ινστιτούτου Salk προκαλεί παγκόσμιο... σοκ! (για την ιστορία, στο φημισμένο αμερικανικό ινστιτούτο Salk, έχουν από ιδρύσεώς του το 1960 εργαστεί 11 νομπελίστες, εκ των οποίων οι δύο είναι σήμερα ενεργά μέλη της διοίκησης του ιδρύματος) }

Η Σιγκαπούρη έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που διενήργησε αυτοψία (νεκροψία) ενός πτώματος COVID-19. Μετά από ενδελεχή έρευνα, ανακαλύφθηκε ότι ο Covid-19 δεν υπάρχει ως ιός, αλλά μάλλον ως βακτήριο που έχει εκτεθεί σε ακτινοβολία και προκαλεί ανθρώπινο θάνατο με πήξη στο αίμα. 

Διαπιστώθηκε ότι η νόσος Covid-19 προκαλεί θρόμβους αίματος, γεγονός που οδηγεί σε πήξη του αίματος στον άνθρωπο και προκαλεί θρόμβο αίματος στις φλέβες, καθιστώντας δύσκολο για ένα άτομο να αναπνεύσει. Επειδή ο εγκέφαλος, η καρδιά και οι πνεύμονες δεν μπορούν να λάβουν οξυγόνο, προκαλώντας τους ανθρώπους να πεθάνουν γρήγορα.

Για να βρουν την αιτία της έλλειψης αναπνευστικής δύναμης, οι γιατροί στη Σιγκαπούρη δεν άκουσαν το πρωτόκολλο του ΠΟΫ και πραγματοποίησαν αυτοψία στο COVID-19. Αφού οι γιατροί άνοιξαν και εξέτασαν προσεκτικά τα χέρια, τα πόδια και άλλα μέρη του σώματος, παρατήρησαν ότι τα αιμοφόρα αγγεία ήταν διασταλμένα και γεμάτα με θρόμβους αίματος, γεγονός που εμπόδισε τη ροή του αίματος και επίσης μείωσε τη ροή του οξυγόνου στο σώμα προκαλεί το θάνατο του ασθενούς. Αφού έμαθε για αυτή την έρευνα, το Υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης άλλαξε αμέσως το πρωτόκολλο θεραπείας covid-19 και έδωσε ασπιρίνη στους θετικούς ασθενείς του. Ως αποτέλεσμα, οι ασθενείς άρχισαν να αναρρώνουν και η υγεία τους άρχισε να βελτιώνεται. Το Υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης εκκένωσε περισσότερους από 14.000 ασθενείς σε μια μέρα και τους έστειλε σπίτι.
Μετά από μια περίοδο επιστημονικής ανακάλυψης, οι γιατροί στη Σιγκαπούρη εξήγησαν τη μέθοδο θεραπείας λέγοντας ότι η ασθένεια ήταν μια παγκόσμια φάρσα: «Δεν είναι τίποτα παρά ενδαγγειακή πήξη (θρόμβοι αίματος) και μια μέθοδος θεραπείας.
αντιβιοτικά δισκία
Αντιφλεγμονώδες και
Πάρτε αντιπηκτικά (ασπιρίνη).
Αυτό δείχνει ότι η ασθένεια μπορεί να θεραπευτεί.
Σύμφωνα με άλλους επιστήμονες της Σιγκαπούρης, οι αναπνευστήρες και μια μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) δεν χρειάστηκαν ποτέ. Τα πρωτόκολλα για το σκοπό αυτό έχουν ήδη δημοσιευθεί στη Σιγκαπούρη.
Κίνα το γνωρίζει ήδη αυτό, αλλά δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ την έκθεσή της.
Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με την οικογένειά σας, τους γείτονες, τους γνωστούς, τους φίλους και τους συναδέλφους σας, ώστε να μπορέσουν να αποτινάξουν το φόβο του Covid-19 και να συνειδητοποιήσουν ότι δεν πρόκειται για ιό, αλλά για βακτήρια που έχουν εκτεθεί μόνο σε ακτινοβολία. Μόνο τα άτομα με πολύ χαμηλή ανοσία πρέπει να είναι προσεκτικά. Αυτή η ακτινοβολία προκαλεί επίσης φλεγμονή και υποξία. Τα θύματα θα πρέπει να λαμβάνουν Asprin-100mg και Apronik ή παρακεταμόλη 650mg.

Πηγή: Υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης
Maria Paleokrassa

To δανειστήκαμε από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου