Η μεγαλύτερη ύβρις είναι τα πλαίσια με τα οποία έχει στηθεί και λειτουργεί το σύγχρονο μοντέλο ζωής του όλο και πιο ανίσχυρου να τη διαχειριστεί αστού με έναν σύμφωνο με τη φύση και την ορθή λογική τρόπο. Το αφύσικο έγινε φυσιολογικό και το φυσιολογικό όλο και πιο ποινικοποιημένο και απαγορευμένο.
Aς αφήσουμε λοιπόν για λίγο τις καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις που αφορούν την Ελλάδα και όχι μόνο κι ας επιστρέψουμε και σε άλλα πολύ σημαντικά ζητήματα, σε βαθμό επιβίωσης του παγιδευμένου ανθρώπου σε μια χημική, επικίνδυνα τοξική, μεταλλαγμένη πραγματικότητα. Ζητήματα-κλειδιά για την ομαλή συνέχεια του ίδιου του ανθρώπινου είδους σε (δυσ)αρμονία με μια όλο και περισσότερο δυστυχώς διαταραγμένη φύση και τροφική αλυσίδα που καθορίζεται άμεσα τόσο από την ισορροπία της φύσης και των οικοσυστημάτων όσο και την ανθρώπινη σε αυτήν παρέμβαση. Τι συμβαίνει λοιπόν όταν η διατροφή γίνεται "διαστροφή" και μια κατάσταση "παρά φύση"; Μήπως ο άνθρωπος αλλάζει δραματικά, μεταλάσσεται σε ένα εξαρτημένο από χημικά δηλητήρια κι εξασθενημένο oν; Όταν οι ψυχοπαθητικές και με μαφιόζικη νοοτροπία και πρακτικές πολυεθνικές εταιρείες αλώσουν πλήρως το νομικά πλαίσια και τις συνθήκες που καθορίζουν τις διατροφικές συνθήκες κι άρα την υγεία και ψυχοσωματική ισορροπία των ανθρώπινων πληθυσμών, τότε η ανθρωπότητα θα έχει ολο και πιο μικρή σχέση με τον λεγόμενο "homo sapiens"! Και θα θυμίζει εκφυλισμένους και σε αποσύνθεση ζωντανούς νεκρούς ενός δυστοπικού σεναρίου αρρωστημένης φαντασίας (που τη βιώνουμε στο πετσί μας σε όλες πια τις πτυχές και διαστάσεις της ζωής μας) και εξαγορασμένης επιστήμης...
Με αυτούς τουςπροβληματισμούς προτείνουμε ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο για τις αποκαλυπτικές πληροφορίες του βιβλίο:"ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ - ΠΩΣ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ", εκδόσεις ETRA, του Πέτρου Αργυρίου, ενός αντικομφορμιστή συγγραφέα και πληθωρικού σε ενδιαφέροντα και παραγωγή πολύπτυχου συγγραφικού έργου.
Από το συγκεκριμένο εξαιρετικό του βιβλίο:
- Εσείς πόση ροζ γλίτσα έχετε φάει;
- Γιατί φωσφορίζει το βοδινό στο ψυγείο σας;
- Τι δουλειά έχει ο σκαθαροζούμης σε σκόνες γάλακτος και στα αλλαντικά σας;
- Πόση ιπποδύναμη έχει το κρέας σας;
- Γιατί αυτοί που τρώνε πειραματόζωα εν αγνοία τους δεν γίνονται ερευνητές;
- Πόσο συχνά λαχταράτε να φάτε μια νόστιμη τροφική δηλητηρίαση;
- Γιατί το λιθρίνι που παραγγείλατε σας βγήκε πλακολεπιδόψαρο;
- Τι έχουν τα καρπούζια και σκάνε;
- Ποια ήταν η μυστική συνταγή της Coca Cola;
- Πότε θα πούμε το νερό νεράκι;
- Θα τρώγατε εκκρίσεις βακτηρίων;
- Φρέσκο γάλα 10 ημερών;
- Θα τρώγατε γιαούρτι περιβαλλοντικό επικίνδυνο;
- Θα τρώγατε μετα-ληγμένα;
- Ποιος έβαλε μεταλλαγμένα μικρόβια στο πιάτο του παιδιού σας;
- Πόσα κιλά λάδι του φιδιού αγοράζετε εν αγνοία σας κάθε μέρα;
- Τι κοινό έχει ο James Bond και η χημική βιομηχανία;
- Τι σκεφτόταν ο λύκος ο κακός όταν προσέλαβε τον ψεύτη βοσκό;
- Τι σχέση έχει ο Doctor WHO με τη γρίπη των χοίρων;
- Ποια ολόσωμα προφυλακτικά θα φορεθούν φέτος;
- Είναι το γαλλικό φιλί καρκινογόνο;
- Ποιοι μας ταΐζουν κουτόχορτο και ποια είναι η μέγιστη επιτρεπτή δόση του;
- Μήπως τελικά είμαστε ότι τρώμε;
- Μήπως έχουμε γίνει όλοι λιγάκι "Παρά Φύση";"
"Παρά Φύση": Το νέο βιβλίο του διακεκριμένου αναλυτή Πέτρου Αργυρίου που απαντά σε κρίσιμες απορίες που δεν γνωρίζατε ότι είχατε. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Και να επισημάνουμε και κάτι τελευταίο, που έχει την ιδιαίτερη (προδοτική) σημασία του: Η εισαγωγή των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών, κοινώς μεταλλαγμένων, στην Ε.Ε. και η χώρα (ποια να είναι άραγε;) που σχεδόν πρωτοστατεί στο καλωσόρισμα και εγκατάστασή τους στα ευρωπαϊκά εδάφη...
Aς αφήσουμε λοιπόν για λίγο τις καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις που αφορούν την Ελλάδα και όχι μόνο κι ας επιστρέψουμε και σε άλλα πολύ σημαντικά ζητήματα, σε βαθμό επιβίωσης του παγιδευμένου ανθρώπου σε μια χημική, επικίνδυνα τοξική, μεταλλαγμένη πραγματικότητα. Ζητήματα-κλειδιά για την ομαλή συνέχεια του ίδιου του ανθρώπινου είδους σε (δυσ)αρμονία με μια όλο και περισσότερο δυστυχώς διαταραγμένη φύση και τροφική αλυσίδα που καθορίζεται άμεσα τόσο από την ισορροπία της φύσης και των οικοσυστημάτων όσο και την ανθρώπινη σε αυτήν παρέμβαση. Τι συμβαίνει λοιπόν όταν η διατροφή γίνεται "διαστροφή" και μια κατάσταση "παρά φύση"; Μήπως ο άνθρωπος αλλάζει δραματικά, μεταλάσσεται σε ένα εξαρτημένο από χημικά δηλητήρια κι εξασθενημένο oν; Όταν οι ψυχοπαθητικές και με μαφιόζικη νοοτροπία και πρακτικές πολυεθνικές εταιρείες αλώσουν πλήρως το νομικά πλαίσια και τις συνθήκες που καθορίζουν τις διατροφικές συνθήκες κι άρα την υγεία και ψυχοσωματική ισορροπία των ανθρώπινων πληθυσμών, τότε η ανθρωπότητα θα έχει ολο και πιο μικρή σχέση με τον λεγόμενο "homo sapiens"! Και θα θυμίζει εκφυλισμένους και σε αποσύνθεση ζωντανούς νεκρούς ενός δυστοπικού σεναρίου αρρωστημένης φαντασίας (που τη βιώνουμε στο πετσί μας σε όλες πια τις πτυχές και διαστάσεις της ζωής μας) και εξαγορασμένης επιστήμης...
Με αυτούς τουςπροβληματισμούς προτείνουμε ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο για τις αποκαλυπτικές πληροφορίες του βιβλίο:"ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ - ΠΩΣ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ", εκδόσεις ETRA, του Πέτρου Αργυρίου, ενός αντικομφορμιστή συγγραφέα και πληθωρικού σε ενδιαφέροντα και παραγωγή πολύπτυχου συγγραφικού έργου.
Από το συγκεκριμένο εξαιρετικό του βιβλίο:
- Εσείς πόση ροζ γλίτσα έχετε φάει;
- Γιατί φωσφορίζει το βοδινό στο ψυγείο σας;
- Τι δουλειά έχει ο σκαθαροζούμης σε σκόνες γάλακτος και στα αλλαντικά σας;
- Πόση ιπποδύναμη έχει το κρέας σας;
- Γιατί αυτοί που τρώνε πειραματόζωα εν αγνοία τους δεν γίνονται ερευνητές;
- Πόσο συχνά λαχταράτε να φάτε μια νόστιμη τροφική δηλητηρίαση;
- Γιατί το λιθρίνι που παραγγείλατε σας βγήκε πλακολεπιδόψαρο;
- Τι έχουν τα καρπούζια και σκάνε;
- Ποια ήταν η μυστική συνταγή της Coca Cola;
- Πότε θα πούμε το νερό νεράκι;
- Θα τρώγατε εκκρίσεις βακτηρίων;
- Φρέσκο γάλα 10 ημερών;
- Θα τρώγατε γιαούρτι περιβαλλοντικό επικίνδυνο;
- Θα τρώγατε μετα-ληγμένα;
- Ποιος έβαλε μεταλλαγμένα μικρόβια στο πιάτο του παιδιού σας;
- Πόσα κιλά λάδι του φιδιού αγοράζετε εν αγνοία σας κάθε μέρα;
- Τι κοινό έχει ο James Bond και η χημική βιομηχανία;
- Τι σκεφτόταν ο λύκος ο κακός όταν προσέλαβε τον ψεύτη βοσκό;
- Τι σχέση έχει ο Doctor WHO με τη γρίπη των χοίρων;
- Ποια ολόσωμα προφυλακτικά θα φορεθούν φέτος;
- Είναι το γαλλικό φιλί καρκινογόνο;
- Ποιοι μας ταΐζουν κουτόχορτο και ποια είναι η μέγιστη επιτρεπτή δόση του;
- Μήπως τελικά είμαστε ότι τρώμε;
- Μήπως έχουμε γίνει όλοι λιγάκι "Παρά Φύση";"
"Παρά Φύση": Το νέο βιβλίο του διακεκριμένου αναλυτή Πέτρου Αργυρίου που απαντά σε κρίσιμες απορίες που δεν γνωρίζατε ότι είχατε. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Και να επισημάνουμε και κάτι τελευταίο, που έχει την ιδιαίτερη (προδοτική) σημασία του: Η εισαγωγή των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών, κοινώς μεταλλαγμένων, στην Ε.Ε. και η χώρα (ποια να είναι άραγε;) που σχεδόν πρωτοστατεί στο καλωσόρισμα και εγκατάστασή τους στα ευρωπαϊκά εδάφη...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου