Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Πολύ δυσοίωνες προβλέψεις από τις ΗΠΑ..! (Και μακάρι να μη βγουν αληθινές...)

 

{ΣΥΝΔΕΣΗ: " There's no conspiracy here folks...--- Πανεπιστήμιο Κολούμπια: «400.000 οι θάνατοι στις ΗΠΑ μετά το εμβόλιο για τον Covid-19»!}

Τα παρακάτω είναι μεταφρασμένα αποσπάσματα από το άρθρο: 
Obedience is a killer: 91% of Biden voters took the DEATH jab… huge demographic and ELECTORAL changes coming for America as vax clots kill Democrats and liberal women the most

γράφει ο Mike Adams

Τα εμβόλια Covid-19 έχουν αποδειχθεί ότι είναι μια πλήρης απάτη


Φυσικά, ολόκληρη η υπόθεση πίσω από το λεγόμενο εμβόλιο κατά του covid έχει αποδειχθεί ότι είναι μια πλήρης απάτη. Όπως αναφέρει το Breitbart: Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στις 28-30 Αυγούστου 2022, μεταξύ 1.500 ενήλικων πολιτών των ΗΠΑ και έρχεται καθώς κάποιοι σε όλη τη χώρα βρίσκονται στο τέταρτο εμβόλιο. Μετά από μήνες διαμάχης, είναι πλέον αποδεδειγμένο γεγονός ότι τα ίδια τα εμβόλια δεν σταματούν στην πραγματικότητα τη μετάδοση του ιού – έναν ισχυρισμό που έκανε ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Αποδεικνύεται ότι τόσο ο Μπάιντεν όσο και ο Τραμπ είπαν ψέματα για τα εμβόλια, και με τον τρόπο αυτό, και οι δύο προκάλεσαν εκατομμύρια οπαδών τους να κάνουν ουρά για ενέσεις που, σε πολλές περιπτώσεις, θα τους σκοτώσουν.

Είτε είστε οπαδός του Μπάιντεν είτε του Τραμπ, δεν μπορείτε να παρακάμψετε το γεγονός ότι ο «ηγέτης» σας παρέσυρε τους ανθρώπους κατευθείαν στις ενέσεις θανάτου. Και ακόμη και όταν τα στοιχεία έγιναν σαφή ότι η υπερβολική θνησιμότητα εκτοξεύεται μεταξύ των εμβολιασμένων, ο «ηγέτης» σας δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει τη σφαγή.

[...]

Εκατομμύρια Αμερικανοί που πήραν το εμβόλιο θα είναι νεκροί μέχρι τις εκλογές του 2024

Με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία για την υπερβολική θνησιμότητα που είναι ήδη διαθέσιμα σήμερα (βλ. τα στοιχεία για την υπερβολική θνησιμότητα του 2021 από το SOA Research Institute, που παρουσιάζονται παρακάτω), γνωρίζουμε ότι σε ορισμένες ομάδες παρατηρείται υπερδιπλάσιος αριθμός «φυσιολογικών» θανάτων μετά τον εμβολιασμό για τον κορωναϊό.


Σύμφωνα με συντηρητικές εκτιμήσεις που βασίζονται σε αριθμούς της βιομηχανίας, τουλάχιστον 600.000 Αμερικανοί έχουν ήδη πεθάνει από τα εμβόλια covid-19. Ένα πρόσφατο δελτίο ειδήσεων των Epoch Times (το οποίο επικαλείται την ανάλυση ICP-MS του εργαστηρίου μου για τους θρόμβους μετά το εμβόλιο) τεκμηριώνει την ύπαρξη ινώδους θρόμβου που ανασύρεται από τα σώματα νεκρών ανθρώπων που έλαβαν εμβόλια covid-19.

Έχω πάρει συνέντευξη από διάφορους ειδικούς σχετικά με αυτούς τους θρόμβους, μεταξύ των οποίων η Dr. Jane Ruby, η Dr. Judy Mikovitz και άλλοι, και το καλύτερο συμπέρασμα από τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι ότι αυτοί οι θρόμβοι είναι συσσωρευμένες πρωτεΐνες που κατασκευάζονται από το σώμα ως απάντηση στις οδηγίες του mRNA. Δεν πρόκειται για θρόμβους «αίματος», αλλά για ινώδεις, πρωτεϊνικές μάζες που αυτοσυναρμολογούνται (αναπτύσσονται) στο εσωτερικό των αιμοφόρων αγγείων και των αρτηριών.

Καθώς μεγαλώνουν, εμποδίζουν τη ροή του αίματος, οδηγώντας σε εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακές προσβολές, εμβολές κ.λπ. Πολλές από αυτές καταλήγουν σε θάνατο.

Επειδή αυτοί οι θρόμβοι/βιοδομές μεγαλώνουν (δηλαδή «μεγαλώνουν») μέσα στο σώμα των ανθρώπων, είναι σαν ωρολογιακές βόμβες αναπόφευκτου θανάτου. Με κάθε μήνα που περνάει, όσοι έκαναν πολλαπλά εμβόλια πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στον ακαριαίο θάνατο λόγω των θρόμβων.

Από τώρα μέχρι τις εκλογές του 2024, φαίνεται πιθανό ότι εκατομμύρια Αμερικανοί θα πεθάνουν από αυτούς τους θρόμβους.

Μετάφραση στα ελληνικά βρήκαμε έτοιμη ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου