Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ: Παλεύει μέχρι τέλους ο Ντ.Τραμπ: «Νικητή βγάζει ο λαός και όχι τα ΜΜΕ – Ο Τ.Μπάιντεν έχει κάνει νοθεία»

" Οι νόμιμες ψήφοι αποφασίζουν ποιος είναι πρόεδρος και όχι τα μέσα ενημέρωσης "

Χρήσιμη η ανάγνωση και αυτού του άρθρου: " Σχετικά με τον Donald Trump"

Επί 4 και πλέον έτη όλο το βαθυκράτος των ΗΠΑ -αυτό που τρέφει καταστροφικές για την ανθρωπότητα φιλοδοξίες- που τόσο είχε στηρίξει την πολεμοχαρή και αλλόκοτα ανατριχιαστική Χίλαρυ Κλίντον στις προηγούμενες εκλογές, κατασυκοφάντησε, λασπολόγησε με πρωτοφανή λύσσα κι επιχείρησε να αποδομήσει και τελικά να καθαιρέσει τον Ντόναλντ Τραμπ. Με αιχμές του δόρατος τα ελεγχόμενα από ολίγους συγκεκριμένους μεγιστάνες ΜΜΕ και τους "αστέρες" του βυθισμένου σε σκάνδαλα παιδεραστίας και όχι μόνο και έμπειρου στην υπέρ του δέον συστημική προπαγάνδα μέσω εικόνας και ήχου Χόλυγουντ και μουσικής βιομηχανίας. Αυτό δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι ο Τραμπ έκανε κάτι πάρα πολύ καλά -εκτός από τη μη τέλεση ή υποκίνηση κάποιου πολέμου στον πλανήτη, για πρώτη φορά στη θητεία σύγχρονου Αμερικανού προέδρου-, το οποίο δεν μπορούσαν να ανεχτούν κάποιοι. Συνηθισμένοι στη χάραξη εσωτερικής κι εξωτερικής πολιτικής από τα σκιώδη παρασκήνια. Ο δισεκατομμυριούχος υπερεπιτυχημένος επιχειρηματίας Τραμπ που δεν είχε την παραμικρή ανάγκη να ασχοληθεί με την πολιτική σαν λαμόγιο που επιδιώκει τον πλουτισμό. Ο Τραμπ ο οποίος αποκάλεσε τη Μέρκελ τοκογλύφο, στηλιτεύοντας το πίσω από αυτή παρασιτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα στη χώρα της, ληστρικό για όλη τη γηραιά

ήπειρο. Ο Τραμπ που προκάλεσε την Big Pharma μειώνοντας τις τιμές των φαρμάκων και κάνοντας τέτοιες "αιρετικές δηλώσεις", ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί προκαλούν αυτισμό, κάτι που δύσκολα κρύβεται πια. Που σκόπευε μετά την επανεκλογή του να ανοίξει την αμερικανική οικονομία και όχι να την καταστρέψει με νέα lockdowns. Ο Τραμπ που κατηγόρησε ευθέως τον ΠΟΫ για τον προκλητικά κακό χειρισμό του στην υγειονομική κρίση του COVID κι απέσυρε την κρατική χρηματοδότηση προς αυτή την ιδιωτική στην ουσία εταιρεία, αφήνοντας τους πάντες άφωνους, με όλο γενικά το "ρεπερτόριο κινήσεων". -" Όσα δεν θέλουν να ξέρεις για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Ϋ.)" - Οι "εξοργιστικές κινήσεις" του Ντόναλντ Τραμπ...-

 Που ξεφτίλισε την κυρίαρχη, γεμάτη χάσματα λογικής και ειλικρίνειας, αφήγηση του "COVIDALISM" ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΌ ΤΟΥ ΤΡΌΠΟ. Δηλώνοντας ότι "κόλλησαν" τον "αόρατο" αυτός και η συμβία του και μετά από πολύ λίγες ημέρες νάτον και πάλι έξω σαν να μην τρέχει τίποτα, με τις διαβεβαιώσεις των γιατρών του Λευκού Οίκου. Ο Τραμπ που δήλωσε ανοιχτά ότι δεν εμπιστεύεται τους -ψευδο-επιστήμονες της ιατρικής δικτατορίας. Που ποτέ δεν αποθάρρυνε ή εξαπέλυσε εκστρατεία δυσφήμισης σε επιστημονικές δηλώσεις όπως αυτή: ΤOP DOCTOR: "η μεγαλύτερη απάτη που έχει γίνει στην ιστορία της ανθρωπότητας" (και διακυβεύονται πολλά, πάρα πολλά...). Και προκάλεσε τη μήνη των μεγάλων Εταιρειών, με την απόφαση της κατασκευής προϊόντων και αγαθών εντός ΗΠΑ, δίνοντας έτσι δουλειές στον κόσμο. Ο Τραμπ που φρόντισε να κινηθεί προς την εκπλήρωση της εκλογικής του υπόσχεσης ότι βγάζει τις ιδιωτικές τράπεζες από τις δημόσιες υποθέσεις των ΗΠΑ, κάτι που είχε οδηγήσει σε έναν τουλάχιστον αιώνα εκμετάλλευσης και ποδηγέτησης των Αμερικανών πολιτών. Που με τις κινήσεις του έδειξε ότι στόχευε στην εθνικοποίηση κομματιών της οικονομίας, αποφεύγοντας τη διάλυση της αγοράς κι εμπλέκοντας και σημαντικούς επενδυτές ιδιώτες σε διαγραφόμενες συμφωνίες. Όλα αυτά δεν είναι σωστό και τίμιο από μέρους μας να αγνοήσουμε ότι τα έπραξε. Και τώρα, έχουμε την ανακοίνωση μέσω ΜΜΕ για "νίκη Μπάιντεν", με τις υποψίες για νοθεία από τους Δημοκρατικούς να μην μοιάζουν καθόλου με συνωμοσιολογικό σενάριο, και το ανδρείκελο-αχυράνθρωπο Μπάιντεν να δίνει την εντύπωση ατόμου με δείγματα γεροντικής άνοιας

Ο ανεκδιήγητος Τζο Μπάιντεν που βγήκε και δήλωσε μόνος του ότι.." έφτιαξαν το καλύτερο σύστημα νοθείας της ιστορίας των Αμερικανικών Εκλογών ", να τι λέει στα 19΄30΄΄ του βίντεο αυτού !

"Poor kids are almost as smart as white kids" - Joe Biden   Άλλη μια ανεκδιήγητη, ρατσιστική δήλωση του Μπάιντεν, που κατά τα άλλα στήριζε τις σε μεγάλο βαθμό υποκινούμενες ταραχές του καλοκαιριού, από μηχανισμούς υποκείμενους στους Δημοκρατικούς και στο ίδιο το παμπόνηρο κι έμειρο σε αυτά βαθυκράτος.  Στην πολύ περίεργη, αν την ερευνήσει κάποιος σε όλες τις πτυχές της προσεχτικά, υπόθεση της "δολοφονίας" του Τζορτζ Φλόυντ"... Ταραχές που έδιναν την εντύπωση γενικευμένης εξέγερσης και που στόχευαν τον ίδιο τον Τραμπ, ενώ την ίδια στιγμή ο Μπάιντεν δήλωνε και συμπαθούντας της ιδεολογίας της ΑΝΤΙΦΑ, έτσι όμως όπως μάλλον την αντιλαμβάνεται -και επιχειρεί να χειραγωγήσει- το συνάφι των Δημοκρατικών και της παγκοσμιοποίησης! Θα ήθελα, κι εγώ, εκείνες οι riot days του καλοκαιριού να μην αποδεικνύονταν συνήθη σπασμωδικά κι ελεγχόμενα τελικά, από διάφορα προβοκατόρικα κέντρα, ξεσπάσματα. Αλλά να περιείχαν τα σπέρματα ενός εξεγερσιακού κινήματος με δομές και στόχευση κατά των πρωταίτιων των κοινωνικών ανισοτήτων και της εξαθλιωτικής φτωχοποίησης μεγάλων λαϊκών στρωμάτων στις ΗΠΑ, κάτι για το οποίο όμως δεν ευθυνόταν βεβαίως αποκλειστικά η πολιτική λίγων ετών του Τραμπ. Το πρόβλημα έχει βάθος πολλών χρόνων και έχει περάσει από στάδια όπου "κάθε πέρυσι ήταν και καλύτερα"

Ο Τραμπ, με τους μισούς και άνω των ψηφοφόρων να τον έχουν στηρίξει, δεν φαίνεται έτοιμος να παραιτηθεί χωρίς μάχη. Σειρά έχει το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, όπου αν τελικά -μην ξεχνάμε ότι τα πλοκάμια του φιλοπόλεμου, στυγνά κορπορατικού και μισάνθρωπου βαθέως κράτους βρίσκονται απλωμένα παντού- αποδειχτεί η κάθε άλλο παρά απίθανη μεγάλη απάτη..θα γίνει του Βιετνάμ στις ΗΠΑ................

Αυτά όλα θεωρώ ότι όφειλα να τα θίξω, αν θέλω να είμαι ειλικρινής με όσα τα μάτια μου μού δείχνουν, ακόμη κι αν στα πρώτα του προεδρικά βήματα δεν είχα παραλείψει να του τα χώσω κι εγώ , επιστρατεύοντας και το "εργαλείο" της ειρωνικής κριτικής. Πιστεύω ότι είχα βιαστεί να βγάλω εκ των προτέρων συμπεράσματα, ίσως -αν όχι για όλες- αλλά για αρκετές πτυχές της μετέπειτα άσκησης της προεδρίας του. Όπως τα είχε χώσει και ο ανιχνευτής για γεγονότα που είχανε σχέση με τη μεταναστευτική πολιτική.

Προσωπικά, δεν κρύβω την αγωνία και την ανησυχία μου ότι με "πλανητάρχη" τον ορισμό της μαριονέτας Μπάιντεν, μπορεί να ξημερώσουν ακόμη πιο άγριες ημέρες για όλη την ανθρωπότητα ... Εύχομαι να διαψευστώ.

Ο Ένοικος...

ΑΡΘΡΟ: 
Παλεύει μέχρι τέλους ο Ντ.Τραμπ: «Νικητή βγάζει ο λαός και όχι τα ΜΜΕ – Ο Τ.Μπάιντεν έχει κάνει νοθεία»

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει αποδείξει πως παλεύει μέχρι το τέλος ακόμα και αν τον πολεμούν λυσσαλέα, ΜΜΕ, ΜΚΟ και βαθύ κράτος κι αυτό σκοπεύει να κάνει και με την εκτεταμένη νοθεία που συνέβη στις εκλογές, στις οποίες ο ίδιος έσπασε κάθε ρεκόρ ψήφων παρόλα αυτά τα ΜΜΕ τον έβγαλαν... δεύτερο, καθώς εδώ και 4 ημέρες «ανακαλύπτουν» εκατομμύρια επιστολικές ψήφους υπέρ του Τζο Μπάιντεν μέχρι κι από... νεκρούς.

Ο Ντόναλντ Τραμπ με ανακοίνωσή του αναφέρει πως στις εκλογές έγινε νοθεία και πως ο Τζο Μπάιντεν βιάζεται να αυτοανακηρυχθεί ψευδώς νικητής, αντιδρώντας έτσι στην ανακήρυξη του από τα ΜΜΕ ως «επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ»

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Όλοι γνωρίζουμε γιατί ο Τζο Μπάιντεν βιάζεται να αυτοανακηρυχθεί ψευδώς ως νικητής και γιατί οι σύμμαχοί του στα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν τόσο σκληρά να τον βοηθήσουν: δεν θέλουν να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Το απλό γεγονός είναι ότι αυτές οι εκλογές δεν έχουν τελειώσει.

Ο Τζο Μπάιντεν δεν έχει πιστοποιηθεί ως ο νικητής οποιωνδήποτε πολιτειών, πόσο μάλλον κάποια από τις πολιτείες που αμφισβητήθηκαν οδήγησαν σε υποχρεωτικές επαναμετρήσεις ή πολιτείες όπου η εκστρατεία μας έχει έγκυρες και νόμιμες νομικές προκλήσεις που θα μπορούσαν να καθορίσουν τον απόλυτο νικητή.

Στην Πενσυλβανία, για παράδειγμα, δεν επιτρέπεται στους νόμιμους παρατηρητές μας να έχουν ουσιαστική πρόσβαση για να παρακολουθήσουν τη διαδικασία καταμέτρησης.

Οι νόμιμες ψήφοι αποφασίζουν ποιος είναι πρόεδρος και όχι τα μέσα ενημέρωσης.

«Από τη Δευτέρα, η εκστρατεία μας θα αρχίσει να διεκδικεί την υπόθεσή στο δικαστήριο για να διασφαλίσει την πλήρη τήρηση των εκλογικών νόμων και να καθοριστεί ο νόμιμος νικητής. Οι Αμερικανοί δικαιούνται ειλικρινείς εκλογές: αυτό σημαίνει την καταμέτρηση όλων των νόμιμων εκλογών και όχι την καταμέτρηση παράνομων ψηφοδελτίων. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί ότι το κοινό έχει πλήρη εμπιστοσύνη στις εκλογές μας.

Παραμένει σοκαριστικό το γεγονός ότι η εκστρατεία του Μπάιντεν αρνείται να συμφωνήσει με αυτήν τη βασική αρχή και θέλει τα ψηφοδέλτια να υπολογίζονται ακόμη και αν είναι ψεύτικα, κατασκευάζονται ή ρίχνονται από μη επιλέξιμους ή νεκρούς ψηφοφόρους. Μόνο ένα μέρος που διαπράττει αδίκημα θα κρατούσε παράνομα τους παρατηρητές έξω από την αίθουσα μετρήσεων - και στη συνέχεια θα πολεμούσε στο δικαστήριο για να εμποδίσει την πρόσβασή τους.

«Τι κρύβει λοιπόν ο Μπάιντεν; Δεν θα ξεκουραστώ έως ότου ο Αμερικανός Λαός μετρήσει τις νόμιμες ψήφους που αξίζει και που απαιτεί η Δημοκρατία ».


Το άρθρο αυτό πάρθηκε από το pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου