Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Ένα πολύ αξιόλογο βίντεο με σύγχρονες μαρτυρίες από την Ελλάδα για αυτά που "δεν υπάρχουν" αλλά αιωρούνται και πετάνε (και) εδώ...

Ως συμπλήρωμα σε όλα τα παρακάτω ενδιαφέροντα και ιδιαίτερα προσεγμένα (από την άποψη της προσεχτικής επιστημονικής εξέτασης και της αποφυγής εξαγωγής βιαστικών κι "εφετζίδικων" συμπερασμάτων), μπορούν να θεωρηθούν και αυτά από εμάς:
ήντα' ναι τούτα...συνμαλάκες μου ;
Ανατρέποντας την επίσημη Ιστορία...

Πολλά από τα διαφόρων σχημάτων "ιπτάμενα αντικείμενα" που κάνουν πάρτυ στους ουρανούς ολόκληρου του πλανήτη (είτε κάποιοι θέλουν να υποβαθμίσουν ή να αποσιωπήσουν αυτό το τεράστιων προεκτάσεων διαχρονικό ζήτημα, είτε όχι...) είναι αδύνατον να τα αντιληφθείς με το μάτι εκτός και αν τα "παγώσει" τυχαία μία φωτογραφία, που δεν είχε κιόλας καν τραβηχτεί αρχικά με αυτή τη στόχευση. Αλλά ακόμη και τότε δεν είναι σίγουρο ότι θα τα δεις με την πρώτη ματιά! Μυστηριώδη κι αγνώστων σκοπών και προέλευσης αντικείμενα στα οποία αναφέρεται και το βίντεο της ανάρτησης, σε κάποιο χαρακτηριστικό κομμάτι του από όπου και τα στιγμιότυπα  με το αεροπλάνο επίδειξης με το οποίο "παίζουν" δεκάδες ιπτάμενες και αόρατες διά γυμνού οφθαλμού "μηχανές", λόγω ασύλληπτων ταχυτήτων! Και που εντοπίζονται μόνο στο βίντεο που τραβήχτηκε και ειδικά αν το δεις καρέ-καρέ..!

{ τις παρακάτω εικόνες δανειστήκαμε από εδώ: ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: X-FILEΣ: ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ – ΕΛΛΑΔΑ: 17 ΦΑΚΕΛΟΙ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Γ’ & Δ’ (ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ) }


" ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: X-FILEΣ Γ': ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΕΛΛΑΔΑ (ΜΕΡΟΣ Α') "


Από την περιγραφή του βίντεο του Ναυσίνοου στο youtube:


" Το υλικό έχει περάσει εργαστηριακό έλεγχο και αυτός κατέδειξε πως μπορεί να καταταχθεί στα παράξενα ανεξήγητα φαινόμενα. Εξετάσαμε πάνω από 100 διαφορετικές περιπτώσεις και για τις δύο επερχόμενες εκπομπές επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε 17 φακέλους που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις να χαρακτηριστούν Ανεξήγητα Φαινόμενα. Οι υπόλοιπες περιπτώσεις μπήκαν στο αρχείο είτε επειδή καταφέραμε να αποδείξουμε πως οι
φωτογραφίες και τα βίντεο εμφανίζουν φυσικά φαινόμενα που μας δημιουργούν κατάπληξη ναι μεν για τον τρόπο που αποτυπώνονται στις φωτογραφίες αλλά εξηγούνται. Κάποιους από τους φακέλους που δεν παρουσιάζουν φυσικά φαινόμενα τους κρατήσαμε για περαιτέρω έλεγχο και δεν δημοσιεύονται σε αυτές τις εκπομπές εως ότου έχουμε μιά πιό σαφή εικόνα για το τι παρουσιάζουν. Πολλές φορές οι συνθήκες δεν βοηθούν στις λήψεις και έτσι το υλικό δεν μπορεί να σταθεί με επιστημονικά κριτήρια. Τέλος έχουμε κρατήσει αρκετούς φακέλους για μελλοντικές εκπομπές για τους οποίους χρειάζεται να συγκεντρωθούν πολλά στοιχεία ακόμα όπως μαρτυρίες, επιτόπια έρευνα και συγκριτική εξέταση παρόμοιων περιστατικών."

ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ X-FILEΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Γ' ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ - ΕΛΛΑΔΑ (ΜΕΡΟΣ Α΄) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ:
ΦΑΚΕΛΟΣ Α΄: ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΑΚΕΛΟΣ Β': ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ - ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΑΚΕΛΟΣ Γ': ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΦΑΚΕΛΟΣ Δ': ΤΟ UFO ΣΤΑ ΑΦΡΑΤΑ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΦΑΚΕΛΟΣ E': ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΤ': ΤΑ UFO ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ - ΙΤΕΑ ΦΑΚΕΛΟΣ Ζ': ΤΟ UFO ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΑΚΕΛΟΣ Η'': ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΦΩΤΕΙΝΟ ΝΕΦΟΣ - ΣΙΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗ: ΖΟΝΑΜ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦφωτογραφία που επίσης δανειστήκαμε από ΕΔΩΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου