Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Η γραμμική εξέλιξη της ανθρώπινης Ιστορίας ουδεμία σχέση έχει με την αλήθεια - Γ΄ΜΕΡΟΣ

Richard Dawkins, Oxford: "υποτιθέμενα ανθρώπινα κόκαλα σε στρώματα κάρβουνου της Ανθρακοφόρου εποχής. Εάν αποδειχθούν ως ανθρώπινα αυτά τα κόκαλα θα ανατινάξουν την θεωρία της εξελίξεως."


"Dinosaurs are often portrayed as having lived in a time before man. However, the available evidence shows that man and dinosaur coexisted."
 Διαβάστε το σχετικό άρθρο: Men and Dinosaurs Coexisted  - "Oι άνθρωποι και οι δεινόσαυροι συνυπήρχαν, σύμφωνα με όλα τα αξιολογήσιμα στοιχεία"!
Σχετικά και με αυτό: Οι μυστηριώδης πέτρες ICA στο Περού

 Για παραγωγή  ανατρεπτικής τροφής για τη σκέψη, αυτής που ανατρέπει με φοβερό πάταγο όλα τα διάτρητα δεδομένα και "γνώσεις" που αναγνωρίζουμε ως "σταθερές" της Ιστορίας και ανθρώπινου πολιτισμού, για μια επαναξιολόγηση ανατρεπτικότατη και συγχρόνως μία διανοητική υπέρβαση που επιτυγχάνεται με επώδυνο τρόπο συχνά, είναι αλήθεια, λόγω των βαθιά ριζωμένων νοητικών εμφυτεύσεων στον άνθρωπο από τη γέννησή του. Και για  μια πολύ χρήσιμη, και γεμάτη εκπληκτικές προεκτάσεις, συσχέτιση με το βίντεο που προηγήθηκε, καλό θα ήταν να μελετηθούν με δέουσα προσοχή και αντιληπτική διαύγεια μπροστά στο ΦΑΝΕΡΟ και τα παρακάτω, τα οποία έχουμε αναρτήσει σε αυτό τον ιστότοπο:
Αντικείμενα που "δεν θα έπρεπε να υπάρχουν": O μυστηριώδης χάρτης του Piri Reis
 Το κουρέλιασμα της "επίσημης" προϊστορίας": Gobekli Tepe
 Όταν η συμβατική Ιστορία καταρρέει με πάταγο!
  Οι αρχαιολογικές Συγκαλύψεις

και βεβαίως και αυτό, ως κάτι σαν "σούμα":
 Η γραμμική εξέλιξη της ανθρώπινης Ιστορίας ουδεμία σχέση έχει με την αλήθεια - Β΄ΜΕΡΟΣ

αναπαράσταση της κατασκευής του "εξωπραγματικού" για τους επιστήμονες, που ανακαλύφθηκε στη νοτιοανατολική Τουρκία και στέλνει στον κάλαθο των αχρήστων την επίσημη "Προϊστορία" του ανθρώπινου είδους, αυτού του μεγάλου τελικά μυστηρίου.. 
Διαβάστε:  Το κουρέλιασμα της "επίσημης" προϊστορίας": Gobekli Tepe

Και ναι:
η Ιστορία του ανθρώπινου είδους πάνω στον "γαλάζιο πλανήτη" ουδεμία σχέση έχει με αυτή την επίσημη εκδοχή ή επίσημη αρλούμπα κολοσσιαίου μαζικού εμπαιγμού, που διδάσκεται σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα ανά τον κόσμο και στέκει ακόμα όρθια παρά τις σοβαρότατες αποδείξεις, αναφορές και πάμπολλα συγκλονιστικά ευρήματα. Μια "επίσημη εξήγηση" που κάλλιστα μπορεί να συγκριθεί με κάτι πιο διάτρητο κι από σφουγγάρι στα βάθη της επιτηδευμένης άγνοιας για τις υποδουλωμένες, ευκολόπιστες σε βαθμό φανατικής έως και θανάτου υπεράσπισης των πεποιθήσεών τους και εθελόδουλες ανθρώπινες μάζες!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΥΤΗ Η ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, γιατί η φυσική εξέλιξη αποτελεί μια διαδικασία που ακολουθεί μια πολύ πιο αργή πορεία.
Εκτός κι αν επρόκειτο για...παρέμβαση γενετικής μηχανικής "από κάπου εκεί έξω"; Έχετε, ας πούμε δει αυτή την ταινία "αχαλίνωτης φαντασίας": ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (PROMETHEUS) του Ρίντλεϊ Σκοτ (2012)    Είναι γνωστό, σε όσους ασχολούναι με αυτά που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια ή πίσω από την τεμπέλικη συνήθεια της πρώτης βιαστικής ματιάς, ότι πάρα πολλές ταινίες λειτουργούν ως κανάλια μεταφοράς κωδικοποιημένων γνώσεων και απαγορευμένων πληροφοριών, ακόμη και στα πλαίσια ενός είδους διανοητικού παιχνιδιού με τους "ζαλισμένους θεατές". Όπου το έπαθλο είναι η σύνδεση των στοιχείων που οδηγούν σε ακόμη περισσότερα φαινομενικά ασύνδετα μεταξύ τους στοιχεία, που οδηγούν στη σύνθεση μιας απίστευτης και σίγουρα τρομαχτικής και πολυεπίπεδης εικόνας της λεγόμενης "πραγματικότητας". Ή του Μεγάλου Κοσμικού Παιχνιδιού. Αλλά..ποιος ή μάλλον ποιοι παίζουν και αρέσκονται να εμπαίζουν αυτούς που θεωρούν ανάξια, ευκόλως -και όχι άδικα- χειραγωγήσιμα και αναλώσιμα πιόνια;

Και μήπως..λέω μήπως τελικά οι πραγματικοί εξωγήινοι πάνω στον πλανήτη είναι οι άνθρωποι; Ό,τι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό!

 Κι όσο για εξελικτικά δόγματα που βρίθουν από κρετινισμό ή σκόπιμη διαστρέβλωση της α-λήθειας - ή μη-λήθης; Ιδού: Να γιατί ο δαρβινισμός είναι μια αντιεπιστημονική αυθαιρεσία!'

Ο Ένοικος...


ΒΙΝΤΕΟ: Giant Foot Print 200 Million Yrs Old - South Africa 
"Γιγαντιαίο Ανθρώπινο Αποτύπωμα 200 εκατ. ετών στην Νότιο Αφρική. Ο Michael Tellinger μας δείχνει σε βίντεο το αποτύπωμα που θα μπορούσε να είναι μια από τις καλύτερες αποδείξεις ότι κάποτε πριν από τεράστια χρονικά διαστήματα, ζούσαν γίγαντες στην Γη. Φυσικά φροντίζει το Smithsonian*και οι πράκτορες του σε παγκόσμιο επίπεδο να μην βρίσκουμε ποτέ τίποτα από ότι αφορά την πραγματική μας ιστορία. Οι γεωλόγοι θαυμάζουν αυτό το γιγαντιαίο αποτύπωμα ποδιού στον σκληρό γρανίτη 122 εκατοστών. Βρίσκεται στην Νότιο Αφρική κοντά στην πόλη Mpaluzi κοντά στα σύνορα με την Swaziland. Υπολογίζεται ότι είναι μεταξύ 200 Εκατομμυρίων και 3 Δισεκατομμυρίων ετών!!! κι αυτό σύμφωνα με την τωρινή μας γνώση για την ιστορία του σχηματισμού των γρανιτικών πετρωμάτων στην ιστορία της Γης. Το θέμα είναι τεράστιο και φυσικά υπάρχει τερατώδης παραπληροφόρηση για να μην γνωρίζουν ποτέ οι άνθρωποι την πραγματική τους ιστορία."
-τα ακριβώς παραπάνω στοιχεία πάρθηκαν από εδώ-
* σχετικά με το ρόλο του περιβόητου Smithsonian Institute μελετήστε και αυτό:
   Οι αρχαιολογικές Συγκαλύψεις


"μα τι "επιστημονική φαντασία" ήταν αυτή που διέθεταν οι αρχαίοι λαοί;" 
το πρώτο μέρος:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου