Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

WELCOME :


{ ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ από εμάς:  Καλώς ήλθατε στην "speed science" της "νέας (οδυνηρά ανώμαλης) κανονικότητας"... Ενώ η υπερβάλλουσα θνητότητα σε όλο τον "αναπτυγμένο κόσμο", κυρίως, έχει φτάσει στον ουρανό..! --- Welcome to the "speed science" of the "new (painfully abnormal) normal". While the excess mortality throughout the "developed world", mostly, has skyrocketed..!ΣΥΝΔΕΣΗ: Κορυφαίοι επιστήμονες δημοσιεύουν μελέτη που αλλάζει τα δεδομένα σχετικά με τα εμβόλια COVID-19 - Σοκάρει μελέτη των πανεπιστημίων Χάρβαρντ και Τζονς Χόπκινς - «Ανήθικο» και έως και 98 φορές χειρότερο από την ασθένεια }

Ο Μπουρλά ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ το ΔΙΚΟ ΤΟΥ στέλεχος για τα εμβόλια της PFIZER!!! Με κομμένη την ανάσα οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ (videos)

Χ-Α-Μ-Ο-Σ με το σκάνδαλο για τα εμβόλια!!!!!!!!!

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ PFIZER ΟΜΟΛΟΓΕΙ:
video link: https://rumble.com/v1nnrua--pfizer-.html

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ με όσους έκαναν τελικά τα εμβόλια COVID να παρακολουθούν κρατώντας την ανάσα τους και τους υπόλοιπους να ανασαίνουν ανακουφισμένοι!!!!
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, διέψευσε τώρα το ΔΙΚΟ ΤΟΥ στέλεχος που κατέθεσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ότι ο κολοσσός της Big Pharma δεν γνώριζε για την μετάδοση της μόλυνσης πριν φέρει το εμβόλιο του στην αγορά μετά από ερώτηση από τον Ολλανδό ευρωβουλευτή, Rob Roos.
Ο Μπουρλά είπε στο CNBC ότι «δεν υπάρχει άλλο εμβόλιο στον κόσμο που να έχει δοκιμαστεί τόσο εντατικά» όσο αυτό της Pfizer, λέγοντας ότι δεν ξέρει για τι μιλούσε ο Ρος.
Ο Roos δημοσίευσε την περασμένη Δευτέρα ένα απόσπασμα από την συζήτησή του με το στέλεχος της Pfizer, Janine Small, η οποία παραδέχτηκε ότι η Pfizer ΔΕΝ είχε δοκιμάσει το εμβόλιο της για τον COVID-19 σε σχέση με την ικανότητά του να αποτρέπει την μετάδοση του ιού, πριν το δώσει στην αγορά!!!!
Οι αντιδράσεις είναι πολλές!
Δείτε τον Μπουρλά:


video link: O Μπουρλά υπεραμύνεται του εμβολίου - https://rumble.com/v1oudjn-102194195.html
 
ΕΠΙΣΗΣ: 

Ευρωβουλευτής-Καταστράφηκαν ζωές εξαιτίας ενός εμβολίου που δεν είχε ποτέ δοκιμαστεί πλήρως πριν

video link: https://rumble.com/v1ognlp-101554045.html

Πηγή άρθρου, όπου και τα παραπάνω videos

ΘΥΜΗΣΟΥ ακόμη:

Συμβουλευτική επιτροπή του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) συνέστησε την Τρίτη (σ.σ. Οκτώβριος του 2021) την ένεση COVID-19 για παιδιά 5 έως 11 ετών, παρά το γεγονός ότι παραδέχτηκε ότι δεν γνωρίζει τους μακροπρόθεσμους κινδύνους.

Συγκεκριμένα, η Συμβουλευτική Επιτροπή Εμβολίων και Συναφών Βιολογικών Προϊόντων (VRBPAC) του FDA ψήφισε 17-0 υπέρ της έγκρισης χαμηλότερης δόσης του εμβολίου COVID της Pfizer για περίπου 28 εκατομμύρια παιδιά στην Αμερική μέσω εξουσιοδότησης στο πλαίσιο χρήσης έκτακτης ανάγκης.

Η ομάδα συνήλθε για να απαντήσει στην ακόλουθη ερώτηση: «Με βάση το σύνολο των διαθέσιμων επιστημονικών στοιχείων, τα οφέλη του εμβολίου Pfizer-BioNTech για τον COVID-19 όταν χορηγείται ως σειρά 2 δόσεων υπερτερούν των κινδύνων του για χρήση σε παιδιά 5-11 ετών ηλικίας;».

Ο Δρ Έρικ Ρούμπιν, ένα από τα μέλη που ψήφισαν, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και επίσης αρχισυντάκτης του New England Journal of Medicine, παραδέχτηκε ότι κανείς δεν γνωρίζει τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της ένεσης Covid στα παιδιά, για αυτό και πρέπει να εγκριθεί. (!!!)

«Δεν θα μάθουμε ποτέ πόσο ασφαλές είναι το εμβόλιο μέχρι να αρχίσουμε να το δίνουμε. Έτσι είναι. Νομίζω ότι πρέπει να ψηφίσουμε για να το εγκρίνουμε», τόνισε.

Η δήλωση έγινε θέμα και στην Washington Post.


video: 
ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ:

Πρώτη αιτία θανάτων στον δυτικό κόσμο... η άγνωστη αιτία!
Και..."ο νοών νοείτω"...Που σημαίνει: όποιος έχει μυαλό & καταλαβαίνει ας κατανοήσει τα λεγόμενα...). "Ξαφνικίτιδα" ή ... "άγνωστη αιτία(?)" ή ... "σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου"(όπου η καρδιά νέων ανθρώπων και δίχως προβλήματα υγείας πριν το "τσίμπημα με τα πολλά οφέλη", σταματάει ξαφνικά να λειτουργεί, με θρόμβους να έχουν φράξει τα αγγεία... Ίσως ο πιο τρομακτικός όρος των πρωτοφανώς..."αλλόκοτων" καιρών μας, ως προς τις συνέπειες και προεκτάσεις του...


Μπορείς επιτέλους να κατανοήσεις, άνθρωπε που σε κατάντησαν πειραματόζωο με τη συναίνεσή σου ή τον ειδεχθή σε βάρος σου εκβιασμό, τι παίχτηκε σε βάρος της δικής σου (αναλώσιμης) υγείας και αυτής των αγαπημένων σου? Πόσο πιο απλά να ειπωθεί για να καταλάβουν όλοι...έστω και...οι μισοί? Αν σου έχει μείνει καθόλου μυαλό μέσα στο κεφάλι, μετά από 2,5 εφιαλτικά χρόνια αδιάλειπτης, τελετουργικού τύπου, προπαγάνδας... Με ναζιστικής "φιλοσοφίας" υποχρεωτικότητες και τιμωρητικές μεθοδεύσεις, γεμάτες εμφανές απύθμενο μίσος από τους εγκληματίες, σε βάρος των ΑΝΥΠΑΚΟΥΩΝ ηρώων, NAI αυτός είναι ο σωστός όρος ( ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ? | Επικό Μήνυμα Προς Τους Ανεμβολίαστους)! Αλύγιστων παρά τη σε βάρος τους ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ-ΚΟΛΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, που δυστυχώς..."πάτωσε" σε ανησυχητικό βαθμό διανοητικά και έθρεψε με άφθονο σανό και τόνους τρομολαγνείας τα κατώτερα συναισθήματά του... Με τη συνέργεια πολιτικών-δημοσιογράφων-"επιστημόνων"..."The speed of science", όπως ακούγεται από την στριμωγμένη άσχημα διευθύντρια της Pfizer μέσα στην Ευρωβουλή ή ..."the speed of death" ? Όπως απέδειξαν οι εξελίξεις που ακολούθησαν τους μαζικούς εμβολιασμούς με τα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου