Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Chief of Staff of the United States General Mark Miley: If Ukraine falls, the "rules-based international world order" will fall, that was established 80 years ago after the end of World War II !!!Είναι η πρώτη φορά που οι ΗΠΑ παραδέχονται τον πραγματικό σκοπό για τον οποίο προκάλεσαν την σύγκρουση στην Ουκρανία και σκοπεύουν να την συνεχίσουν μέχρι τον «τελευταίο Ουκρανό» (και μισθοφόρο καθώς στέλνουν χιλιάδες από όλα τα δυτικά κράτη). "

Tweet: Chief of Staff of the United States General Mark Miley "If Ukraine falls, the "rules-based international world order" will fall,that was established 80 years ago after the end of World War II." !!!


Στρατηγός Mark Miley: «Αν χάσουμε στην Ουκρανία θα καταρρεύσει η παγκόσμια τάξη που δημιουργήσαμε 80 χρόνια πριν».. Ποια είναι τα σωστά συμπεράσματα από αυτήν τη δήλωση;;;

Στρατηγός Mark Miley: «Αν χάσουμε στην Ουκρανία θα καταρρεύσει η παγκόσμια τάξη που δημιουργήσαμε 80 χρόνια πριν».. Για πρώτη φορά οι ΗΠΑ παραδέχονται την πραγματική αιτία της ουκρανικής σύγκρουσης.. Και βγαίνει ολόκληρος στρατηγός να παραδεχτεί αυτό που κάποιοι συνωμοσιολόγοι φωνάζουμε χρόνια τώρα.. Ότι είχε στηθεί ένα εγκληματικό παιχνίδι εναντίον της ανθρωπότητας..

Με την παραδοχή του αυτή όμως μπορούμε να κατανοήσουμε και ένα ακόμα πολύ σημαντικό στοιχείο όσον αφορά τις γεωπολιτικές εξελίξεις στις μέρες μας.. Ουσιαστικά ο στρατηγός παραδέχεται ότι ο Πούτιν κτυπάει το βαθύ κράτος των παγκοσμιοποιητών… Επομένως ο Ρώσος Πρόεδρος είναι με την μεριά του Φωτός.. 

(Σχόλιο: Εμείς εδώ δεν ξέρουμε αν ο Πούτιν είναι με τη μεριά του φωτός ή του ημίφωτος ή αν αυτός και οι σύμμαχοί του φιλοδοξούν να εγκαταστήσουν μια νέα "βασιλική δυναστεία" στη θέση της παλιάς που κατακρημνίζεται, επιθυμώντας σαν τον Ιζνογκούντ να γίνουν χαλίφηδες στη θέση των απερχόμενων χαλίφηδων. Αυτό όμως που ξέρουμε είναι ότι οι κινήσεις της Ρωσίας, σε στρατιωτικό-γεωπολιτικό-οικονομικό επίπεδο, ΓΑΜΗΣΑΝ την Ατζέντα των παγκοσμιοποιητών της κλίκας του Νταβός και της "Νέας Τάξης Πραγμάτων"...)

Κάτι βέβαια που ξέραμε πολύ καλά και μάλιστα δεν είναι καθόλου τυχαίο που από την αρχή είμασταν μαζί του, άσχετα με την προσπάθεια που έκαναν τα δωσίλογα ΜΜΕ και η κυβέρνηση να μας πείσουν για το αντίθετο..

Και μαζί με τον Πούτιν είναι και ο Σι Τζινπίνγκ ο Κινέζος, κάτι που κάνει την μέχρι πρότινος κραταιά δύναμη του ΝΑΤΟ να έχει βάλει την ουρά στα σκέλια και να αναγκάζεται μέσω του στρατηγού να παραδεχτεί τα αυτονόητα.. Και έτσι ξυπνάει ο κόσμος από τον λήθαργο.. Τέτοιες οι δηλώσεις, που μάλιστα προέρχονται από σοβαρούς θεσμικούς παράγοντες, ξυπνάνε τον λαό.. Και κάνουν αρκετούς να αναρωτηθούν τι στην ευχή συμβαίνει στον πλανήτη.. Ποιοι είναι οι πραγματικοί καλοί και ποιοι οι κακοί..

Τρίτο και επίσης πολύ σοβαρό συμπέρασμα που πρέπει να βγάλουμε από αυτήν την παραδοχή του στρατηγού είναι πως εφόσον βγαίνει και λέει “αν χάσουμε στην Ουκρανία”, εννοεί ότι ήδη έχουν χάσει… Και αυτό θα πρέπει να μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους.. Δεν θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να κάνει μια τέτοια δήλωση εάν το ΝΑΤΟ είχε το πάνω χέρι και μάλιστα είχε οποιαδήποτε τύχη να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο…

‘Ολη αυτή η ιστορία με τον ψευδοϊό, ξύπνησε πολλούς ανθρώπους.. Και τώρα έρχεται η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία να ξυπνήσει άλλους τόσους, κάτι που από την αρχή ήταν το ζητούμενο από αυτούς που πολεμάνε εναντίον θεών και δαιμόνων στις μέρες μας.. Μας θέλουν μαζί τους και για αυτό πρέπει να δούμε… Πάμε όμως να δούμε τι είπε ο στρατηγός..

Ο αρχηγός του αμερικανικού Γενικού Επιτελείου στρατηγός Mark Miley παραδέχτηκε δημόσια ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι υπαρξιακής φύσεως για τις ΗΠΑ αφού όπως είπε χαρακτηριστικά «Εάν η Ουκρανία πέσει, το διεθνές σύστημα που δημιουργήθηκε 80 χρόνια πριν και μετά το τέλος του Β’ ΠΠ, θα καταρρεύσει».

Είναι η πρώτη φορά που οι ΗΠΑ παραδέχονται τον πραγματικό σκοπό για τον οποίο προκάλεσαν την σύγκρουση στην Ουκρανία και σκοπεύουν να την συνεχίσουν μέχρι τον «τελευταίο Ουκρανό» (και μισθοφόρο καθώς στέλνουν χιλιάδες από όλα τα δυτικά κράτη).

Εάν μετά από τόοσ μεγάλη στρατιωτική και οικονομική βοήθεια και την αποστολή δεκάδων χιλιάδων πρώην στρατιωτικών ως μισθοφόρων στην Ουκρανία οι ΗΠΑ δεν καταφέρουν να κάνουν την Ρωσία να χάσει τον πόλεμο, αυτό θα ισοδυναμεί με στρατηγική ήττα των Αμερικανών με πλανητικές συνέπειες.


Οι Αμερικανοί θα φανούν απέναντι στους Ρώσους «λίγοι» και «αδύναμοι». Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος αυτής της σύγκρουσης που έχει στοιχίσει τις ζωές σε χιλιάδες ανθρώπους από όλες τις πλευρές και μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε παγκόσμια σύγκρουση.

Οι Αμερικανοί χρησιμοποιώντας και την δεσπόζουσα θέση τους στο ΝΑΤΟ έχουν στρέψει δεκάδες δυτικές χώρες κατά της Ρωσίας και επιχειρούν σε μία άνιση σύγκρουση «να την κάνουν να χάσει». Αν δεν υπήρχε αυτή η συνολική στήριξη προς τα αμερικανικά συμφέροντα και οι ΗΠΑ ήταν μόνες τους να υποστηρίζουν το Κίεβο ενάντια στους Ρώσους, ο πόλεμος αυτός θα είχε τελειώσει προ πολλού.

Οι Αμερικανοί αρνούνται να δεχτούν ένα πολυπολικό σύστημα. Θέλουν την διατήρηση της κατάστασης όπως διαμορφώθηκε το 1991 με την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, με την ύπαρξη μίας μόνο υπερδύναμης. Όμως «nothing lasts forever» όπως λένε και οι ίδιοι οι Αγγλοσάξονες.

Σημείωση: Όπου Αμερική και Αμερικανοί να σκέφτεστε το ΝΑΤΟ και όχι το Έθνος της Αμερικής.. Σημαντική αυτή η σημείωση και κρατήστε την…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου