Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Η ενδιαφέρουσα και κάθε άλλο παρά..παράλογη θεωρία συνωμοσίας για τη δολοφονία του George- Floyd !


Παρακάτω θα διαβάσετε μια θεωρία συνωμοσίας που αφορά την δολοφονία του Φλόιντ. Μια θεωρία με λογική.
Την έγραψε ο Τζιμ Χοτζ, Αμερικανός (Jim Hodge)

Η δολοφονία του Floyd οργανώθηκε;
Στημένο γεγονός;
 
 
Αυτοί οι αξιωματικοί κάτι έκαναν, δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς, αλλά κάτι απλώς δεν κολλάει.
Πιστεύω ότι υπάρχει τουλάχιστον η «πιθανότητα» να έχουμε να κάνουμε με μια σχεδιασμένη δημόσια εκτέλεση ενός μαύρου πολίτη από έναν λευκό αστυνομικό, με σκοπό τη δημιουργία φυλετικών εντάσεων που θα προκαλούσαν άνθρωποι που έχουν ήδη ψυχολογικά τραυματιστεί από την τρομοκρατία του Covid 19.
Ιστορικά, σε προεκλογικές περιόδους και σε αμφισβητούμενες περιοχές ή σε ομάδες, τα περιστατικά φυλετικής βίας είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Λαμβάνοντας υπόψη την αυξανόμενη συμπάθεια της μαύρης κοινότητας για τον Πρόεδρο Τραμπ, ένα γεγονός σαν αυτό ήταν δυστυχώς προβλέψιμο.
Εξετάστε τα ακόλουθα σημεία και συγκρίνετέ τα με κάθε άλλο περιστατικό βίας της αστυνομίας που έχετε δει ποτέ.
Το συμβάν είχε διάρκεια περίπου 10 λεπτά. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, τρεις αστυνομικοί κρατούν έναν πολίτη με χειροπέδες. Επί 8 λεπτά ένας αξιωματικός έχει το γόνατό του στο λαιμό του George Floyd, μία μέθοδος που δεν διδάσκεται ούτε εγκρίνεται από κάποια υπηρεσία επιβολής του νόμου.
Επιπλέον, εκτός από τον Ασιάτη αστυνομικό που μιλά περιστασιακά στο πλήθος των παρισταμένων, δεν υπάρχει καμία απολύτως επικοινωνία μεταξύ των υπολοίπων αστυνομικών και του κ. Floyd. Δεν μιλάνε, δεν φωνάζουν. Πότε έχετε δει βίντεο αστυνομικής βιαιότητας χωρίς να φωνάζουν οι αστυνομικοί;
Επιπλέον, η αστυνομία φαίνεται να αντιδρά χωρίς συγκεκριμένο στόχο. Δεν προσπαθούν να υποτάξουν και να συλλάβουν τον πολίτη, εφόσον εχει ήδη συλληφθεί και φορά χειροπέδες. Το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να τον τοποθετήσουν στο πίσω μέρος του περιπολικού. Δεν υπάρχει εύλογη δικαιολογία για να ρίξουν κάτω και να κάθονται πάνω σε έναν άνθρωπο που ήδη είναι δεμένος και μάλιστα με ένα γόνατο τοποθετημένο στο λαιμό του. Ο κ. Floyd δεν παρουσίασε καμία απειλή και δεν αντιστάθηκε. Ο μόνη λογική εξήγηση είναι ότι σκόπευαν να σκοτώσουν έναν μαύρο πολίτη.
Σκεφτείτε αυτό, αυτοί οι αστυνομικοί δεν προσπάθησαν να καλυφθούν, όπου ο ένας κοιτάζει στην κάμερα με άψυχα μάτια και ένα ψυχρό πρόσωπο, που θυμίζει δολοφόνο, την ώρα που σκοτώνει εν γνώσει του έναν Αμερικανό Πολίτη.
Κανένας από τους αξιωματικούς δεν μίλησε, δεν μίλησαν ούτε μεταξύ τους, ούτε με τον κ. Floyd. Δεν ανταποκρίθηκαν στις παρακλήσεις του να τον αφήσουν να αναπνεύσει. Κάθισαν επάνω του μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του και μετά άλλα 4 λεπτά, μάλλον για να διασφαλιστεί ότι ο κ. Floyd ήταν νεκρός και δεν μπορούσε να αναβιώσει.
Οι παρευρισκόμενοι επικοινωνούν προφορικά με τους αξιωματικούς, ότι δεν αναπνέει. Σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο περιστατικό, δεν είδαμε ποτέ τους αστυνομικούς να χρησιμοποιούν αστυνομικούς ασυρμάτους. Δεν τους είδαμε ποτέ ούτε τους ακούσαμε να καλούν αποστολή ενισχύσεων.
Καμία άλλη αστυνομική μονάδα δεν έφτασε ποτέ στον τόπο του συμβάντος και παραδόξως το πλήθος δεν φαίνεται να αυξάνεται.
Το συμβάν δεν τελειώνει έως ότου φτάσει ένα ασθενοφόρο και τον ρίχνουν αδιάφορα πάνω σ’ ένα φορείο.
Σε κανένα σημείο κανένας ένστολος δεν ελέγχει το σφυγμό ή την αναπνοή του θύματος. «Σαν να ήταν εντελώς αδιάφοροι για την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι ίδιοι»
Ποιος κάλεσε το ασθενοφόρο και για ποιο λόγο; Γιατί αν ο λόγος ήταν ότι ο κ. Floyd είχε ιατρικό πρόβλημα, δεν θα συνέχιζαν να πιέζουν το λαιμό του.
Λίγο μετά, το βίντεο έγινε viral, εμφανίσθηκε μια ψεύτικη σελίδα στο Facebook που φερόταν να ανήκει στον αξιωματικό που ήταν στο επίκεντρο της δολοφονίας, όπως και φωτογραφίες με την ένδειξη "Stand your Ground" και "Trump 2020". Μια εικόνα του αστυνομικού με ένα κόκκινο καπέλλο που λέει "Make America White Again".
Είναι απλώς τυχαίο ότι αυτό συμβαίνει μια εβδομάδα μετά την δήλωση του Μπάιντεν «Δεν είσαι Μαύρος», που ξεκίνησε να απειλεί για τη μαύρη ψήφο που οι Δημοκρατικοί υπολογίζουν απεγνωσμένα;
Επιπλέον, υπάρχουν ουσιαστικά αποδεικτικά βίντεο για τη σύλληψη τουλάχιστον ενός αξιωματικού. Οι τοπικές αρχές δεν θα του χρεώσουν αμέσως κάποια κατηγορία , εκτός εάν έχουν κάποιο συμφέρον!
Είναι απλώς σύμπτωση ότι αυτό συμβαίνει ακριβώς την ακριβή στιγμή που η εκστρατεία φόβου COVID-19 καταρρέει και αφού έχει ψυχολογικά τραυματίσει ολόκληρη τη χώρα και οι απόπειρες αυτοκτονίας αυξάνονται; Είναι απλώς σύμπτωση ότι αυτό συμβαίνει μετά την υπόθεση Auhmed Aubrey ... Και γιατί ο θάνατος το Όμπρυ διαφεύγει εντελώς από τα mainstream μέσα ενημέρωσης ακόμη και δύο ολόκληρους μήνες μετά τον θάνατό του; Είναι απλώς σύμπτωση ότι ο Baiter Obama δημοσίευσε βίντεο πριν από μερικές εβδομάδες, συνδέοντας το COVID με το "Systemic Racism" (Συστημικό ρατσισμό);
ΤΕΛΙΚΑ .... όλη η σκηνή δείχνει το αστυνομικό αυτοκίνητο και την πινακίδα με την ένδειξη "αστυνομία". Ήταν ολοφάνερο πως η κάμερα πλαισιώθηκε τέλεια για την μέγιστη δυνατή ορατότητά του.
Το όλο συνέβαινε μόλις 1 μέτρο μακριά από το πίσω κάθισμα του αστυνομικού αυτοκινήτου και αυτοί οι μπάτσοι πίστεψαν ότι ήταν πιο έξυπνο να σκοτώσουν έναν μαύρο άνθρωπο μπροστά στις κάμερες, παρά να τον σηκώσουν και να τον βάλουν στο πίσω μέρος του αστυνομικού αυτοκινήτου.
Τα συμπεράσματα δικά σας... 
 
(η παραπομπή στο αυθεντικό κέιμενο, κάτω, το πρώτο σχόλιο. οι φωτογραφίες που βλέπετε συνόδευαν το αυθεντικό κείμενο του Τζιμ Χοτζ -ο οποίος είναι ήδη στοχευμένος- όμως εφόσον ήταν αδύνατη η πρόσβαση στο λινκ που παρέπεμπαν, τις έκοψα όπως εμφανίζονταν στην ανάρτηση. Το κείμενο μεταφράστηκε αυτόματα και υπέστη μια πρόχειρη επεξεργασία από εμάς) 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου