Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

THE ULTIMATE FRAUD (?) !


(original article: The vast majority of pharmacology, psychiatry, vaccine science and published research is a complete fraud )


Η συντριπτική πλειονότητα της Φαρμακολογίας, της Ψυχιατρικής {εν είδει σχόλιου από εμάς: Πέρασε μια βόλτα κι από ΕΔΩ:  ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ και ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΡΤΕΛ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ! ΚΑΙ Ψυχιατρικές Διαταραχές: Ψηφίζονται προκειμένου να Υπάρξουν}, της Επιστήμης των Εμβολίων και της Δημοσιευμένης Έρευνας Είναι Μια Πλήρης Απάτη..

 Οι περισσότερες δημοσιευμένες έρευνες είναι μια πλήρης απάτη, και σε κάθε τομέα της επιστήμης κυριαρχούν επιτήδειοι, απατεώνες και πλαστογράφοι που κατασκευάζουν έρευνες για να εισπράξουν χρήματα από κρατικές επιχορηγήσεις, ενώ προωθούν ψευδείς αφηγήσεις.

– Η έρευνα δεκαετιών για τη νόσο Αλτσχάιμερ αποκαλύπτεται τώρα ότι είναι ΨΕΥΔΗΣ (βλ. παρακάτω).

– Η έρευνα για τα αντικαταθλιπτικά “σεροτονίνης” ήταν όλη ΨΕΥΔΗΣ (βλ. παρακάτω).

– Η NASA προωθεί περισσότερη ψεύτικη επιστήμη, ισχυριζόμενη ότι θα στείλει ελικόπτερα στον Άρη (έναν πλανήτη χωρίς σχεδόν καθόλου ατμόσφαιρα) για να μεταφέρει πέτρες στις αρειανές πεδιάδες (βλ. παρακάτω).

– Οι οικονομικές θεωρίες που προωθούν το MMT (Μαγική Νομισματική Θεωρία) είναι όλες Ψεύτικες και έχουν τις ρίζες τους σε πλήρεις ανοησίες.

– Η “επιστήμη του κλίματος” είναι μια πλήρης φανταστική ΑΠΑΤΗ που έχει τις ρίζες της στην παράλογη ιδέα ότι το διοξείδιο του άνθρακα είναι ένας “ρύπος” που σκοτώνει τα πράσινα φυτά (στην πραγματικότητα είναι απαραίτητο για τη φωτοσύνθεση).

– Η επιστήμη των εμβολίων δεν είναι τίποτα άλλο από ΑΠΑΤΗ, προωθώντας επικίνδυνες, θανατηφόρες πειραματικές ενέσεις που δεν προσποιούνται καν ότι έχουν επιτύχει σε μακροχρόνιες κλινικές δοκιμές που δείχνουν ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

(σχόλιο από εμάς:  Παραπέμπουμε τον αναγνώστη σε αυτή την ανάρτηση, σχετικά με τη... μαζική συνεχιζόμενη "ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ" και ΘΡΑΥΣΗ ΑΥΤΟΑΝΟΣΩΝ & ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΕΩΝ και στους σημαντικούς εσωτερικούς της συνδέσμους: https://antidras.blogspot.com/2022/11/blog-post_9.html )

Δεκαετίες έρευνας για τη νόσο Αλτσχάιμερ τίθενται τώρα υπό αμφισβήτηση, καθώς αποδεικνύεται ότι οι ερευνητές “πείραξαν” τις φωτογραφίες των αμυλοειδών πρωτεϊνών για να φαίνεται ότι αυτές οι πρωτεΐνες προκαλούν τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Γιατί παραποίησαν τις φωτογραφίες; Για να εισπράξουν πάνω από 28 εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις από το NIH, φυσικά, το οποίο μοιράζει επιχορηγήσεις σε όποιον μπορεί να στηρίξει τα ψέματα της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας, επιτρέποντας στη φαρμακοβιομηχανία να πουλήσει περισσότερα φάρμακα που δεν λειτουργούν.

–> Ολόκληρη η βιομηχανία των αντικαταθλιπτικών φαρμάκων βασίζεται εξ ολοκλήρου στην ΑΠΑΤΗ… δεν υπάρχει καμία “ανισορροπία της χημείας του εγκεφάλου” που να λύνεται με τα χάπια SSRI.

Όσο περισσότερο εξετάζετε τη Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία και τη λεγόμενη ιατρική “επιστήμη”, τόσο περισσότερο συνειδητοποιείτε ότι όλα αυτά είναι μια μαζική, συντονισμένη, καθοδηγούμενη από την απληστία απάτη για την πώληση συνταγογραφούμενων φαρμάκων σε ανθρώπους που δεν τα χρειάζονται και δεν θα βοηθηθούν από αυτά.

--> Ολόκληρη η βιομηχανία των αντικαταθλιπτικών φαρμάκων αποκαλύφθηκε πρόσφατα ως μια μαζική απάτη. Όλα είχαν τις ρίζες τους στον ψευδή ισχυρισμό ότι η κατάθλιψη προκαλείται από “μια χημική ανισορροπία” στον εγκέφαλο που μπορεί να διορθωθεί με τα φάρμακα SSRI.

Όσο περισσότερο εξετάζετε τη Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία και τη λεγόμενη ιατρική “επιστήμη”, τόσο περισσότερο συνειδητοποιείτε ότι όλα αυτά είναι μια μαζική, συντονισμένη, καθοδηγούμενη από την απληστία απάτη για την πώληση συνταγογραφούμενων φαρμάκων σε ανθρώπους που δεν τα χρειάζονται και δεν θα βοηθηθούν από αυτά.

Ολόκληρη η βιομηχανία των αντικαταθλιπτικών φαρμάκων αποκαλύφθηκε πρόσφατα ως μια μαζική απάτη. Όλα είχαν τις ρίζες τους στον ψευδή ισχυρισμό ότι η κατάθλιψη προκαλείται από “μια χημική ανισορροπία” στον εγκέφαλο που μπορεί να διορθωθεί με τα φάρμακα SSRI.


Αλλά όπως αναφέρει το Amgreatness.com, ολόκληρη η απάτη έχει διαλυθεί από μια νέα μελέτη του University College του Λονδίνου που επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση μεταξύ των χαμηλών επιπέδων σεροτονίνης και της κατάθλιψης. Τα φαρμακευτικά καρτέλ απλώς τα επινόησαν όλα αυτά:

Το University College του Λονδίνου ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ένα εκπληκτικό εύρημα στη μελέτη της κλινικής κατάθλιψης. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι “δεν υπάρχουν ακόμη σαφείς ενδείξεις ότι τα επίπεδα σεροτονίνης ή η δραστηριότητα της σεροτονίνης ευθύνονται για την κατάθλιψη”. Η διαχρονική μελέτη που καλύπτει δεκαετίες “υποδηλώνει ότι η κατάθλιψη δεν είναι πιθανό να προκαλείται από μια χημική ανισορροπία και θέτει υπό αμφισβήτηση το τι κάνουν τα αντικαταθλιπτικά”.

Ουσιαστικά, η Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία και τα συνεργαζόμενα εταιρικά ΜΜΕ που χρηματοδοτούνται από τη φαρμακοβιομηχανία διαπράττουν τεράστια ιατρική απάτη εδώ και δεκαετίες, λέγοντας ψέματα στο κοινό και υποσχόμενα ότι τα χάπια SSRI θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους. Στην πραγματικότητα, το μόνο που κατάφεραν ήταν να κάνουν τη Big Pharma πλουσιότερη. Ολόκληρη η βιομηχανία έχει τις ρίζες της στην απάτη και την ψεύτικη επιστήμη.

–> Η οικονομική “επιστήμη” είναι ένα τέτοιο αστείο που οι παγκόσμιοι ηγέτες που (φαίνεται) ότι λαμβάνουν εμβόλια Covid (φαίνεται) ότι αρρωσταίνουν απο Covid, και οι οικονομικές υφέσεις δεν ονομάζονται πλέον υφέσεις

Πολλοί από τους παγκόσμιους ηγέτες που ισχυρίστηκαν ότι τα εμβόλια Covid θα σας προστάτευαν από τις μολύνσεις από covid μολύνθηκαν αργότερα οι ίδιοι. Αυτό περιλαμβάνει τον ψεύτικο πρόεδρο Joe Biden, τον ψεύτικο πρωθυπουργό Justin Trudeau και ένα σωρό άλλους ψεύτικους παγκόσμιους ηγέτες που εγκαταστάθηκαν στην εξουσία χρησιμοποιώντας στημένες εκλογές:

Δείτε το βίντεο ε δ ώ:

Και τώρα, μας λένε οι προπαγανδιστές του Υπουργείου Αλήθειας του Λευκού Οίκου ότι δύο συνεχόμενα τρίμηνα συρρίκνωσης του ΑΕΠ δεν είναι πλέον “ύφεση” επειδή ένας Δημοκρατικός βρίσκεται στον Λευκό Οίκο. Και η “αρχή” των ψεύτικων πληροφοριών Wikipedia άλλαξε τον δικό της ορισμό της “ύφεσης” για να ταιριάζει με τα οικονομικά ψέματα του Λευκού Οίκου, και στη συνέχεια πάγωσε τη σελίδα και απαγόρευσε όλες τις επεξεργασίες.

Ολόκληρος ο τομέας της MMT – Μαγική Νομισματική Θεωρία – έχει τις ρίζες του στην πλήρη αυταπάτη και την απάτη, ισχυριζόμενος ότι οι κυβερνήσεις μπορούν να τυπώσουν χρήμα στο άπειρο χωρίς πληθωρισμό και χωρίς αρνητικές συνέπειες. Αυτές είναι οι αυταπάτες παρανοϊκών ανθρώπων που καταστρέφουν τον κόσμο, αλλά συχνά το κάνουν στο όνομα της “επιστήμης”.

–> Τα μέσα ενημέρωσης πανικοβάλλονται, ισχυρίζονται ότι όλος ο κόσμος θερμαίνεται ταχύτερα από τον “υπόλοιπο κόσμο”

(σ.σ. ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ:  H «Κλιματική Αλλαγή» είναι ένα ψέμα που κρύβει μια ατζέντα για κοινωνικό έλεγχο.. --- Παγκόσμια Διακήρυξη για το κλίμα: «Δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη για το κλίμα», (1,200 Scientists and Professionals Declare: “There is No Climate Emergency” ) από 1.200 διαπρεπείς επιστήμονες με επικεφαλής τον Νορβηγό βραβευμένο με Νόμπελ Φυσικής, καθηγητή Iβάρ Τζίβερ. )

Για να δείτε ένα ξεκαρδιστικό παράδειγμα της επιστημονικής τρέλας της λατρείας του κλίματος, δεν έχετε παρά να δείτε τα ελεγχόμενα από τις εταιρείες μέσα ενημέρωσης που ισχυρίζονται τώρα ότι κάθε χώρα στον κόσμο θερμαίνεται γρηγορότερα από κάθε άλλη χώρα στον κόσμο.

Ένας τέτοιος ισχυρισμός είναι μαθηματικά αδύνατος, ωστόσο έχει γίνει ο προεπιλεγμένος τρελός ισχυρισμός των μέσων ενημέρωσης της κλιματικής λατρείας, ανεξάρτητα από την ακατανόητη φύση του.

Ο παρακάτω κατάλογος καταρτίστηκε από το Americas Frontline News:

“Η Ευρώπη θερμαίνεται ταχύτερα από το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, λέει κλιματολόγος”, ανέφερε το CBC News την περασμένη εβδομάδα.

Πέρυσι, ωστόσο, ήταν το Ισραήλ.

“Το Ισραήλ θερμαίνεται σχεδόν δύο φορές πιο γρήγορα από τον υπόλοιπο κόσμο, σύμφωνα με στοιχεία”, ανέφερε το Ynet News.

Από την άλλη, το ίδιο συνέβη και στη Νέα Αγγλία.

“Μελέτη- Η Νέα Αγγλία θερμαίνεται ταχύτερα από τον υπόλοιπο κόσμο”, ανέφερε το CBS News.

Όπως και η Ευρώπη…

“Η Ευρώπη θερμαίνεται ταχύτερα από τον υπόλοιπο κόσμο και οι επιστήμονες προβληματίζονται”, ανέφερε το Space.com.

…Και η Αφρική, η οποία θερμαίνεται περισσότερο από τον παγκόσμιο μέσο όρο εδώ και δεκαετίες.

“Η Αφρική θερμαίνεται γρηγορότερα από τον υπόλοιπο κόσμο: έκτη έκθεση αξιολόγησης της IPCC”, ανέφερε το Down to Earth.

“Η Αφρική θερμαίνεται περισσότερο και ταχύτερα από άλλες περιοχές του κόσμου”, επανέλαβε το VOA News.

“Η έκθεση διαπιστώνει ότι η τάση θέρμανσης κατά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες σε όλες τις αφρικανικές υποπεριοχές ήταν ισχυρότερη από ό,τι τα προηγούμενα 30 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είπε ότι η Αφρική έχει θερμανθεί ταχύτερα από την παγκόσμια μέση θερμοκρασία στην ξηρά και τον ωκεανό μαζί”, ανέφερε το άρθρο.

Το προηγούμενο έτος, ήταν η Κίνα.

“Η Κίνα θερμαίνεται ταχύτερα από τον παγκόσμιο μέσο όρο, δείχνουν τα στοιχεία”, ανέφερε το Bloomberg το 2020, λέγοντας ότι αυτό συνέβαινε εδώ και δεκαετίες.

“Στην Κίνα παρατηρείται ταχύτερη αύξηση της θερμοκρασίας και άνοδος της στάθμης της θάλασσας από τον παγκόσμιο μέσο ρυθμό τις τελευταίες δεκαετίες, ενώ παρουσιάζονται συχνότερα ακραία καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία”, ανέφερε το άρθρο.

Όμως άλλα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι πρόκειται για την Αυστραλία.

“Η Αυστραλία θερμαίνεται ταχύτερα από τον παγκόσμιο μέσο όρο”, ανέφερε το Statista το 2020.

Μια ανασκόπηση από το αμερικανικό Frontline News των αναφορών των ισραηλινών μέσων ενημέρωσης διαπίστωσε ότι οι αναμενόμενοι καύσωνες που χρησιμοποιούν τα μέσα ενημέρωσης για να προωθήσουν την κλιματική κινδυνολογία είναι στην πραγματικότητα πιο δροσεροί από τους περσινούς.

“Το Υπουργείο Υγείας εξέδωσε προειδοποίηση για ακραίες θερμοκρασίες καθώς ο καύσωνας εντάθηκε την Τετάρτη, με την κορύφωσή του να αναμένεται την Πέμπτη”, ανέφεραν οι Times of Israel την Τετάρτη.


Θεέ μου, η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι τόσο κακή που με κάποιο τρόπο κάνει κάθε χώρα πιο ζεστή από όλες τις άλλες χώρες, ακόμη και αν οι ίδιες οι χώρες αυτές είναι πιο ζεστές από όλες τις υπόλοιπες χώρες. Κυκλική λογική. Απόλυτη απάτη. Καλώς ήρθατε στη λατρεία του κλίματος, όπου η λογική δεν επιτρέπεται ποτέ.

–> Η NASA προσποιείται ότι τα ηλιακά ελικόπτερα μπορούν να πετάξουν στον Άρη, όπου δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου ατμόσφαιρα

Σε ένα ακόμη εκπληκτικό κομμάτι απροκάλυπτης επιστημονικής πλαστογραφίας, η NASA όχι μόνο ισχυρίζεται ότι μπορεί να πετάξει ένα ηλιακό ελικόπτερο στον Άρη – έναν πλανήτη με μόλις το 0,6% της ατμόσφαιρας της Γης στο επίπεδο της θάλασσας – αλλά τώρα ισχυρίζεται ότι θα στείλει δύο ακόμη ελικόπτερα στον Άρη, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά βαρέων βράχων στην επιφάνεια του πλανήτη, αναφέρει η εφημερίδα Epoch Times.

Τώρα, λοιπόν, υποτίθεται ότι πρέπει να πιστέψουμε ότι τα βαριά, ηλιακά ελικόπτερα μπορούν να πετάξουν χωρίς ατμόσφαιρα; Αυτή είναι απλώς η τελευταία τρέλα της NASA, η οποία κατέβαλε εξαιρετικές προσπάθειες για να πλαστογραφήσει τις εκπομπές του Apollo, ισχυριζόμενη ψευδώς ότι βρίσκονταν στα μισά του δρόμου προς το φεγγάρι και προσποιούμενη ότι μετέδιδε ένα βίντεο της Γης μέσα από το παράθυρο της κάψουλας Apollo. Δείτε την ακόλουθη συνέντευξη με τον Bart Sibrel για βίντεο-ντοκουμέντο απόδειξη, κατευθείαν από τα κινηματογραφικά αρχεία της NASA.

Δείτε το βίντεο ε δ ώ:

Επισκεφθείτε το Sibrel.com για μια εκπληκτική συλλογή βίντεο και άλλου περιεχομένου που αποκαλύπτει την επί δεκαετίες πλαστογραφία της NASA για τις αποστολές Απόλλων, τις προσεδαφίσεις στο φεγγάρι και πολλά άλλα.

Το παρακάτω σατιρικό βίντεο απεικονίζει την πλαστογραφία της NASA σχετικά με τις προσεδαφίσεις στη Σελήνη, η οποία “τεκμηριώθηκε” με φωτογραφίες και βίντεο που είναι τόσο γελοία με τα σημερινά δεδομένα, που δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ούτε ως ένα καλό κωμικό σκετς:

Δείτε το βίντεο ε δ ώ:

Εδώ είναι ένα άλλο ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει την πλαστογραφία της NASA και την “απάτη” της προσελήνωσης σε όλο της το μεγαλείο… το Μεγάλο Ψέμα αποκαλύπτεται:

Δείτε το βίντεο ε δ ώ:

Το 96% των σταθμών θερμοκρασίας είναι “πειραγμένοι” για να υπερβάλλουν τις θερμοκρασίες.

Η κλιματική “επιστήμη”, φυσικά, είναι στημένη όπως όλα τα άλλα. Δεν υπάρχει κρίση υπερθέρμανσης του πλανήτη, το διοξείδιο του άνθρακα δεν είναι ρύπος, και το λεγόμενο φαινόμενο του “αερίου του θερμοκηπίου” από το CO2 είναι πλήρης φαντασία. Όλα είναι κατασκευασμένα.

Όπως αναφέρει σήμερα το Breitbart.com:

Μια μελέτη που διερεύνησε την τοποθέτηση των σταθμών θερμοκρασίας της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) διαπίστωσε ότι το 96% των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση της θερμότητας δεν πληρούσαν τα πρότυπα “αδιάφθορης τοποθέτησης” της ίδιας της υπηρεσίας.
Η έρευνα για τη μελέτη δείχνει ότι το 96 τοις εκατό της αλλοίωσης οφείλεται στο γεγονός ότι οι μετρήσεις των σταθμών είναι αλλοιωμένες από τις επιπτώσεις της αστικοποίησης – ή της θερμότητας που παράγεται εξαιτίας της εγγύτητάς τους σε άσφαλτο, μηχανήματα και άλλα αντικείμενα που παράγουν θερμότητα, παγιδεύουν ή ενισχύουν τη θερμότητα.


Με άλλα λόγια, ο τρόπος με τον οποίο η διεφθαρμένη NOAA στήνει την “υπερθέρμανση του πλανήτη” είναι να τοποθετεί σταθμούς θερμοκρασίας κοντά σε καυτούς δρόμους και υπερθερμασμένες αστικές περιοχές, και μετά να φωνάζει: “Η θερμοκρασία αυξάνεται!”

Η ΝΟΑΑ είναι μια βιτρίνα για το ξέπλυμα της επιστήμης των σκουπιδιών για την κλιματική βιομηχανία των τρισεκατομμυρίων δολαρίων, και ολόκληρη η βιομηχανία έχει τις ρίζες της στην απάτη και την εξαπάτηση. Αυτό γίνεται όλο και πιο προφανές στους Γερμανούς πολίτες, παρεμπιπτόντως, οι οποίοι ξαφνικά συνειδητοποιούν ότι θα παγώσουν αυτόν τον χειμώνα λόγω της έλλειψης ενέργειας από φυσικό αέριο από τη Ρωσία, αφού οι αυτοκτονικοί ηγέτες της Δυτικής Ευρώπης αποφάσισαν να διαλύσουν τους περισσότερους πόρους ορυκτών καυσίμων και να προσπαθήσουν να επιβιώσουν με ηλιακή και αιολική ενέργεια.

Το στοίχημα ήταν καταστροφικό. Δεν έχει κάνει καν κρύο ακόμα, και αρκετές γερμανικές πόλεις έχουν ήδη σβήσει τα φώτα και τα ζεστά ντους για να προσπαθήσουν να εξοικονομήσουν τη χρήση ενέργειας, αναμένοντας μια ενεργειακή κατάρρευση αυτόν τον χειμώνα, αναφέρει ο Guardian:

Οι πόλεις της Γερμανίας σβήνουν τους προβολείς στα δημόσια μνημεία, κλείνουν τα σιντριβάνια και επιβάλλουν κρύα ντους στις δημοτικές πισίνες και τις αθλητικές αίθουσες, καθώς η χώρα αγωνίζεται να μειώσει την ενεργειακή της κατανάλωση ενόψει της διαφαινόμενης ρωσικής κρίσης φυσικού αερίου.

Τι απέγινε όλη αυτή η πράσινη “επιστήμη” που υποτίθεται ότι θα έσωζε τον κόσμο, ενώ παράλληλα θα απομάκρυνε τους ανθρώπους από τα ορυκτά καύσιμα; Αποδείχτηκε ότι ήταν μια πλήρης επιστημονική απάτη που προωθήθηκε από κακόπιστους πολιτικούς, υπάκουους δημοσιογράφους και εταιρείες που υποδηλώνουν αρετές.

Τώρα, η Δυτική Ευρώπη θα αντιμετωπίσει οικονομική κατάρρευση, εκτεταμένη έλλειψη στέγης, ανεργία, πείνα και απειλητική για τη ζωή έκθεση στο κρύο τους επόμενους μήνες. Όλα αυτά έχουν τις ρίζες τους στη δυτική “επιστήμη”, μην ξεχνάτε, η οποία ισχυρίζεται ότι έχει το μονοπώλιο των “γεγονότων” και θέλει να κυβερνά τη ζωή σας και να σας λέει πόση ενέργεια επιτρέπεται να καταναλώνετε.

Μην ξεχνάτε ότι θα σας ζητηθεί επίσης να τρώτε γρύλους, να πίνετε ανακυκλωμένα ούρα και διάρροια (ήδη έχει προγραμματιστεί να εφαρμοστεί στο Λος Άντζελες) και να μην “κατέχετε τίποτα”.

–> Σχεδόν όλη η “επιστήμη” είναι πλαστογραφία και απάτη

Το συμπέρασμα; Σχεδόν όλα όσα προωθούνται με την υποτιθέμενη ετικέτα της “επιστήμης” – κλιματική αλλαγή, εμβόλια κατά του Covid, εκτύπωση χρήματος, πράσινη ενέργεια κ.λπ.

Τα ίδια τα επιστημονικά περιοδικά είναι γεμάτα με σκόπιμες μυθοπλασίες, με την ελπίδα να εξαπατήσουν τον κόσμο ώστε να υποστηρίξει περισσότερη “έρευνα” που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση για όποια αφήγηση φέρνει τα περισσότερα χρήματα από επιχορηγήσεις. Έτσι τα επιστημονικά περιοδικά έχουν αποκτήσει εμμονή με την έρευνα για την κλιματική αλλαγή, υποστηρίζοντας ότι η κλιματική αλλαγή προκαλεί την αποτρίχωση των χελωνών ή ότι η κλιματική αλλαγή καταστρέφει τους γάμους (και άλλες απόλυτες ανοησίες).

Δείτε περισσότερα παραδείγματα ξεκαρδιστικών επιστημονικών σκουπιδιών στο ScienceClowns.com.

Ακούστε την άποψή μου για όλα αυτά και για πολλά άλλα – συμπεριλαμβανομένης της απόλυτης απάτης της ψυχιατρικής με την επιστήμη της σαβούρας – στο σημερινό σκληρό, χωρίς λογοκρισία podcast Situation Update:

Brighteon.com/1e3fb1f7-84d2-49af-a192-a7a216fe13eb

Ανακαλύψτε καθημερινά περισσότερα podcast με πληροφορίες, ωμές αναφορές πληροφοριών και συνεντεύξεις:

https://www.brighteon.com/channels/HRreport

****Δικτυογραφία:

The vast majority of pharmacology, psychiatry, vaccine science and published research is a complete fraud – NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-07-29-vast-majority-of-pharmacology-science-published-research-is-a-complete-fraud.html#


Βρήκαμε το άρθρο μεταφρασμένο στα ελληνικά ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου