Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Η Κίνα προσγειώθηκε στην Αθέατη Πλευρά του α-φυσικου δορυφόρου μας!


Ένα εξαιρετικού ενδιαφέροντος βίντεο για την κινέζικη προσελήνωση -με το διαστημόπλοιο Chang'e 4- στην αθέατη πλευρά της σελήνης, με φωτογραφικό υλικό που επέλεξε να δώσει η Κίνα στη δημοσιότητα. Ξεκινάει με τα αποκαλυπτικά στοιχεία που έγιναν γνωστά απ΄τον διευθυντή της CIA, κατά την εποχή των αποστολών "Απόλλων", Καρλ Γουλφ, για κατασκευές και υποδομές στην επιφάνεια του "φυσικού" δορυφόρου μας. 
  Ο οποίος είναι πολύ ελαφρύτερος αναφορικά με τη μάζα που θα έπρεπε λογικά να έχει -θα δούμε έναν πολύ πιθανό λόγο μετά την παρουσίαση του βίντεο- κι έχει αφύσικο μέγεθος σε σχέση με τη Γη -στην ουσία θα πρέπει να θεωρείται μαζί με τη γη ως σύστημα διπλού πλανήτη- και τόσο η θέση όσο και η τελείως ανορθόδοξη περιστροφή του καταρρίπτουν με πάταγο όσα η "ορθόδοξη επιστήμη" ισχυρίζεται ότι ισχύουν για τις τροχιές των πλανητών και των δορυφόρων τους, τουλάχιστον σε αυτό το ηλιακό σύστημα. Η εξέταση των στοιχείων και πετρωμάτων του που έχουν μεταφερθεί στη γη, δείχνει ότι είναι παλιότερος από τον πλανήτη μας και, γενικώς, η ύπαρξή του στο σημείο που βρίσκεται κι έτσι όπως βρίσκεται είναι αδικαιολόγητη κι όλες οι επίσημες εξηγήσεις γι'αυτό είναι κενές ουσιαστικού περιεχομένου. Όπως κενή στο εσωτερικό της είναι και η σελήνη!
 Και να μην ξεχνάμε και τα εξωφρενικά δεδομένα που μας είπαν ότι ισχύουν οι "ειδικοί" της ειδικού σχετικά με συγκαλύψεις και "κουκουλώματα"  Never A Straight Answer ή NASA :
Δεν μας τα λέει καθόλου καλά η "μαντάμ NASA" για τη Σελήνη!

Ο Ένοικος...

«Οι λεγόμενες σεληνιακές θάλασσες δεν είναι τίποτε άλλο από ενισχύσεις του εξωτερικού φλοιού, που κατεσκευάσθησαν χάρη στην άντληση της λάβας απ’ τον πυρήνα. Οι θάλασσες αυτές δεν είναι τίποτε περισσότερο από εκρήξεις των δοκών αντιστήριξης, που ενίσχυσαν τα αδύνατα σημεία του φλοιού». Mιχαήλ Βάζιν και Αλεξάντερ ΣτσερμπάκωφΡώσοι αστροφυσικοί
οι οποίοι για να καταλήξουν σε ένα τέτοιο συμπέρασμα στηρίχτηκαν σε πολλά σοβαρότατα επιστημονικά στοιχεία σχετικά με τη γεωμορφολογία της σελήνης, τελείως "ανορθόδοξη", για τα οποία οι "ειδικοί" της ΝeverAStraightAnswer-NASA απλώς καταπίνουν τη γλώσσα τους ή αλλάζουν θέμα συζήτησης..

 
 Ξεχάστε ό,τι σας έχουν διδάξει στα εκπαιδευτικά και επίσημα κουρελόχαρτά τους τα ιερατεία που διαμορφώνουν τις αντιλήψεις γύρω από το ίδιο το σύμπαν, τον κόσμο μας, την πραγματικότητα -ή πολλαπλές παράλληλες και επικαλυπτόμενες πραγματικότητες για την ακρίβεια-  και με αποστολή
τους να αποκρύψουν ή να συσκοτίσουν και να διαστρεβλώσουν τη Γνώση και τη ροή των πληροφοριών γύρω από καταιγισμό στοιχεων και δεδομένων που αλλάζουν πλήρως αυτές τις αντιλήψεις. Τις εθισμένες στην πνευματική και υλική χειραγώγηση και υποταγή σε "αυθεντίες" και προκαταλήψεις. Γνώσεων και στοιχείων και ερευνών που μεταμορφώνουν ως επόμενο βήμα την συνειδητότητα του ανθρώπου, οδηγώντας την σε νέους θαυμαστούς, "μαγικούς" ορίζοντες, απελευθερώνοντάς την από τη διανοητική λοβοτόμηση και τη στατικότητα της εθελοτυφλίας. Ένα τρανό παράδειγμα, με στοιχεία διόλου αντι-επιστημονικά και αμελητέα, που καταρρίπτει με πάταγο κατεστημένες και έξωθεν επιβεβλημένες πεποιθήσεις, είναι η πραγματική φύση του μη-φυσικού δορυφόρου μας. Ή ημι-φυσικού σώματος που υπέστη εξόρυξη κι απέκτησε μεταλλικό κέλυφος και κάποια στιγμή στην απώτατη αρχαιότητα, κάτι σαν κοσμικό διαστημόπλοιο, έφτασε στα μέρη μας και τοποθετήθηκε σε αυτή την απόλυτα ανορθόδοξη θέση, και γι'αυτό και όλα τα βαρύτερα και πυκνότερα μέταλλα και υλικά - όπως τιτάνιο, σίδερο, χρώμιο- βρίσκονται κάτω από το στρώμα της σκόνης και των βράχων και όχι προς το κέντρο του σώματος ή πλανήτη, με τα ελαφρύτερα να εστιάζονται όπως θα'πρεπε στην επιφάνεια! Και γι'αυτό οι υπερευαίσθητοι σεισμογράφοι της ΝΑΣΑ, όταν οι αστροναύτες του Απόλλο 12 προκάλεσαν τεχνητό σεισμό, κατέγραψαν αντηχήσεις..καμπάνας που χτυπά= ο "δορυφόρος" είναι κενός ή κούφιος!!!  
 
 Και να 'ταν μόνο αυτό; Κατασκευές πυργοειδείς και σε σχήμα οβελίσκου που φωτογραφήθηκαν τόσο από Αμερικανούς όσο και από Σοβιετικούς, φώτα που πάνε και έρχονται προς και από τον μικρό -στην ουσία- αυτό πλανήτη και τα παρατηρούν ακόμα και ερασιτέχνες επίμονοι αστρονόμοι, κρατήρες που..αλλάζουν θέση ή μέγεθος σε σχέση με προηγούμενες παρατηρήσεις. Μελετήστε λοιπόν το παρακάτω εξαιρετικά δομημένο και πλούσιο σε κάθε άλλο παρά ευτράπελα στοιχεία άρθρο, όχι με ανοιχτό μυαλό αλλά με ανοιχτά τα κανάλια της Προσοχής και Λογικής σε συνδυασμό με τον αναγκαίο πάντα σκεπτικισμό. Και βγάλτε τα συμπεράσματά σας, αναθεωρήστε πράγματα αν το κρίνετε απαραίτητο, προβληματιστείτε, σοκαριστείτε κατά κάποιο τρόπο-πολλές φορές αυτό είναι άκρως αφυπνιστικό- και ίσως όλα αυτά αποτελέσουν το εφαλτήριο της δικής σας προσωπικής έρευνας. Κι άλλωστε δεν μπορεί να ήταν όλοι ηλίθιοι, οι "φωτοδότες του σύγχρονου πολιτισμού" και πυλώνες της αρχαίας σοφίας, ο Δημόκριτος, ο Αναξαγόρας, ο Απολλώνιος ο Ρόδιος ή ο Αριστοτέλης που δίδασκαν για μια εποχή που η γη δεν διέθετετη σελήνη, ενώ ο τελευταίος έγραφε ότι οι πανάρχαιοι Πελασγοί που ζούσαν στην Αρκαδία πριν την εγκατάσταση των Ελλήνων ονομάζονταν και Προέλληνες (Προ-σελήνιοι) καθώς η σελήνη ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ακόμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου