Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

" Ο ρόλος της απόκρυφης φιλοσοφίας των Illuminati στην 9/11 "




Ο ρόλος της απόκρυφης φιλοσοφίας των Illuminati την 9/11

Χαίρομαι που είμαι εδώ. Χαίρομαι που θα κάνω αυτή την παρουσίαση. Εχω μερικές συναρπαστικές πληροφορίες και χαίρομαι που σας βλέπω όλους κι αυτό γιατί θ’ αναρτηθεί στο YouTube. Θα συστηθώ σε όλους, επειδή κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην ξέρουν ποιος είμαι. Το όνομά μου είναι Fritz Springmeyer και είμαι συγγραφέας. Ερευνώ για τους Illuminati για πάνω από 25 χρόνια.
Εγραψα μια σειρά βιβλίων για τους Illuminati, μια σειρά ομιλιών και εργάστηκα για αρκετά χρόνια προσπαθώντας να βοηθήσω τους πληροφοριοδότες, ανθρώπους που ήταν μέλη των Illuminati να βγουν από αυτή την οργάνωση. Κι αυτό ήταν συναρπαστικό, για να πω, ότι τουλάχιστον αυτό, ήταν πραγματικά μια αξιόλογη προσπάθεια.

Είπα δημόσια πως κάθε φορά που δίνω αυτές τις ομιλίες, συμβαίνουν τα πιο παράξενα πράγματα, απλά ανέβηκα πριν από τον αυτοκινητόδρομο 99 με 4 λωρίδες εκεί και διαχωριστικό στο ενδιάμεσο κι είναι ένας τύπος που πηγαίνει προς την αντίθετη κατεύθυνση, έρχεται καταπάνω μου! Πως γίνεται αυτό; Πάρα πολλά τέτοια πράγματα συμβαίνουν σε μένα και είναι σαν αυτά να είναι μέρος μιας τακτικής, κάθε φορά που πρόκειται να μιλήσω δημόσια.

Εντάξει, αυτό είναι το θέμα μας, ο ρόλος της αποκρυφιστικής φιλοσοφίας των Illuminati στην 11η Σεπτεμβρίου 2001. Οταν μου ζητήθηκε να δώσω αυτή την ομιλία σκέφτηκα, τι μπορώ να κάνω για να γίνει αυτό πιο φρέσκο; Τώρα οι πληροφορίες αυτές δεν είναι νέες, αλλά ελπίζω ότι η προσέγγισή μου θα είναι διαφορετική. Ποιοι είναι οι Illuminati; Θα διαβάσω από το νεότερο βιβλίο μου, που δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα.

Είναι μια παγκόσμια μυστική κοινωνία, της οποίας η συμμετοχή προέρχεται σχεδόν αποκλειστικά από ισχυρές γραμμές αίματος της Ελίτ, εκτός από κάποιους υποδεέστερους (χρήσιμους ηλίθιους) και ελεγχόμενους από τους ανωτέρους τους. Ηταν το κυρίαρχο σώμα των μυστηριωδών θρησκειών στην αρχαία εποχή και από τις μέρες των Φαραώ θεωρούνταν πεφωτισμένοι και χρισμένοι από τους Θεούς. Το παρόν παγκόσμιο σύστημά μας δημιουργήθηκε και ελέγχθηκε παρασκηνιακά από αυτούς (χρήμα ως χρέος)

[t.p.] Οι Illuminati δημιουργήθηκαν την 1η Μαΐου το 1776, επίσης γνωστό ως Mayday που ήταν ήδη μια Ιερή γιορτή στην Σατανική πτυχή της ειδωλολατρικής χριστιανικής θρησκείας. Είναι επίσης μια μεγάλη γιορτή για τους περισσότερους σύγχρονους κομμουνιστές. Το έτος 1776 έχει σημασία στην ιστορία. Ηταν η χρονιά που δημιουργήθηκε η Αμερικανική Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας. 30 Απριλίου έως 4 Ιουλίου είναι ακριβώς 66 ημέρες. Δεν είναι σύμπτωση το γεγονός ότι πολλοί από τους δημιουργούς της Διακήρυξης ήταν οι ίδιοι υψηλού βαθμού μασόνοι; Αυτές οι αρχαίες ημερομηνίες δεν επιλέχτηκαν τυχαία. Υπάρχουν ορισμένες ημερομηνίες με ισχυρές κατάμαυρες ενέργειες που σχετίζονται με αρχέγονες τελετουργίες. Αυτή η γνώση και η ενέργεια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το καλό ή το κακό. Η 30η Απριλίου και 1η Μαΐου είναι πολύ σημαντικές ημερομηνίες για τους αποκρυφιστές κάθε είδους. Είναι μόνο μία από τις οκτώ ημέρες του έτους που οι λάτρεις του Σατανά των χριστιανών, χαίρονται! «Οι γιοι του Ισσάχαρ ήταν άνδρες που είχαν σοφία και κατανόηση των εποχών και εποχών, ήξεραν τι πρέπει να κάνει το Ισραήλ». 1 Χρονικά 12:32 […]

Οι Illuminati λοιπόν, δημιουργήθηκαν αυτή την σημαδιακή αποκρυφιστική ημερομηνία, 1η Μαΐου. Υπήρχε ένας υψηλόβαθμος Μασόνος ο οποίος ήταν ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες στον κόσμο την εποχή του, ο Τζέιμς Ρόμπινσον κι έβλεπε τους Illuminati να εισέρχονται στις Μασονικές στοές και να προσπαθούν να τους εντάξουν κι αυτούς στον Πεφωτισμό, έτσι δημιούργησε μια έκθεση γι’ αυτούς -τους έκανε γνώριμους δηλαδή, τους κάρφωσε- για να τους αποτρέψει. Εγραψε μια έκθεση για την ολέθρια συνωμοσία κι ένα από τα πράγματα που γράφει, είναι πως είναι καλά ενημερωμένος και συνδεδεμένος με το τι ήταν το τελετουργικό ή το επίπεδο του Βαυαρικού Πεφωτισμού. Είναι απλά αυτό το μικρό κομμάτι που πετάει εκεί έξω, το οποίο είναι κάπως ανούσιο, μέχρι να προχωρήσεις βαθύτερα.

Ηταν μια ομάδα φοιτητών και μπορείτε να τους φανταστείτε να σκέφτονται μόνοι τους, όπως τα αγόρια συνήθως σε στυλ: «ας το κάνουμε αυτό!» έτσι αποφάσισαν να μπουν κρυφά στον τάφο που είναι το κτίριο του αρχηγείου στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ, του «Skull and Bones». Κι όταν μπήκαν κρυφά στον τάφο και μπήκαν σ’ ένα δωμάτιο, στον τοίχο ήταν μερικές Γερμανικές λέξειςν τις αντέγραψαν και ρώτησαν άλλους τι σημαίνουν, αλλά δεν γνώριζε κανείς τίποτα γι’ αυτές. Ηταν τελετουργικές λέξεις των Εισερχομένων στον Βαυαρικό Πεφωτισμό. Να μια πρώτη απόδειξη ότι πράγματι οι φήμες που λένε οι ερευνητές εδώ και πολύ καιρό ότι η η τάξη του «Skull and Bones» είναι ένα παρακλάδι του Βαυαρικού Πεφωτισμού, τώρα το γνωρίζουμε αυτό ως γεγονός.

Μετά έχουμε επίσης μερικά πολύ καλά ιστορικά γεγονότα για το ποιος ήταν πίσω από τον Ανταμ Βαϊσχάουτ -το όνομα αυτό ήταν ψευδώνυμο- όταν δημιούργησε τους Βαυαρούς Illuminati, οπότε αν εντοπίσετε τους ανθρώπους πίσω του και βρείτε αυτούς που τον γνωρίζουν και τον αναφέρουν με αυτό το ψευδώνυμο, βρίσκετε τους αρχικούς Illuminati, οπότε όλα συνδέονται. Ετσι, το Γέιλ, έχει πέντε ανώτερες αδελφότητες, η τάξη του «Skull and Bones» είναι μόνο μία από αυτές. Σήμερα η τάξη του «Skull and Bones» έχει τραβήξει την προσοχή και οι άνθρωποι αγνοούν το γεγονός ότι υπάρχουν άλλες 4, «κύλιση και κλειδί» – «βιβλίο και φίδι» – «κεφάλι λύκου» αυτό το τελευταίο έχει στρατιωτική εστίαση. Ετσι αυτές οι «ανώτερες» κοινωνίες είναι διαφορετικές απ’ αυτές που έχουν άλλα κολέγια, επειδή γενικά ξέρεις, όταν πας στο κολέγιο, μπαίνεις σε μια αδελφότητα, όπως ας πούμε όταν είσαι δευτεροετής ή πρωτοετής, αυτές οι «ανώτερες» κοινωνίες προετοιμάζουν τους ανθρώπους όταν ξεκινούν στον κόσμο, έχουν τελετουργική λατρεία και είναι πολύ μυστικές, αλλά δεν είναι η μόνη αδελφότητα των Illuminati.

Επίσης αυτό που μένει απαρατήρητο και κάτω από το ραντάρ, είναι ότι πολλά Αμερικάνικα Κολέγια έχουν δημιουργήσει παρακλάδια, το Γουέστλαουν έχει το κρανίο, το φίδι και το μυστικιστικό 7, το Πρίνστον έχει το μάτι και το γκρουπ κλαμπ, το Χέμσλι έχει κρανίο και οστά, η Κολομβία έχει το τσεκούρι και το φέρετρο, το Ντάρτμουθ έχει την κοινωνία δράκου, την κοινωνία του κόμπρα, την εταιρεία του Φίνγκρα. Το Χάρβαρντ έχει την λέσχη γουρουνιών και την λέσχη μύγας, η Οξφόρδη έχει την ομάδα, οπότε υπάρχουν περισσότερες αδελφότητες, υπάρχουν περισσότερα κλαδιά των Illuminati κι όχι μόνο η τάξη του κρανίου και των οστών, αλλά αυτός είναι ένας πολύ ενδιαφέρων λόγος, όπως λέω, που μπορούμε και παρακολουθούμε ποιοι είναι μέλη, ποιες θέσεις εξουσίας έχουν και είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπουμε ότι αυτά τα μέλη της τάξης των σκελών και των οστών, έχουν απίστευτη δύναμη. Οταν ξεκινούν την καριέρα τους είναι πάντα ένα τίποτα χωρίς εμπειρία και ξαφνικά τους τοποθετούν σε μιά θέση ισχύος κι αναπηδούν από το μηδέν στο μέγιστο.

Αυτός που του δίνουν αυτή την θέση εξουσίας, πρέπει κανονικά να έχει μια μεγάλη εμπειρία, όπως π.χ. το υπουργείο Αμυνας. Ποιος να το διευθύνει; Κάποιος που έχει κάποια στρατιωτική εμπειρία σωστά; Οχι, απλά θα πετάξουν κάποιον εκεί από τις μυστικές λέσχες (στοές και λαγούμια) χωρίς καθόλου προσόντα και, είμαι σίγουρος ότι τους κάνουν την ζωή κόλαση πίσω στο παρασκήνιο. Ετσι βήμα προς βήμα εδώ και πολλά χρόνια έχω συνδέσει τα κομμάτια σ’ αυτά τα πράγματα ερευνώντας διαφορετικές κοινωνίες. Οπως ένας πληροφοριοδότης που σκοτώθηκε αφού μου έδωσε πληροφορίες για την προσκυνητική κοινωνία που είναι μια άλλη Illuminati οργάνωση, έτσι τελικά κατάφερα να κατασκευάσω ένα ωραίο μικρό διάγραμμα της πυραμίδας κι αυτό έγινε αρκετά διάσημο στο διαδίκτυο, εκτός, από το μόνο πράγμα για το οποίο όλοι παίρνουν τα εύσημα εκτός από εμένα, οπότε δεν ξέρετε ποιος την σχεδίασε αλλά ακόμα και έτσι κυκλοφόρησε εκεί έξω κι αυτό είναι υπέροχο. Ετσι ξέρω πώς συνδέονται αυτά τα πράγματα, ξέρω τα μέλη σε κάποιο βαθμό, γνωρίζω τις αιματολογικές γραμμές, αυτές τις οικογένειες και έτσι θα το ερευνήσουμε τώρα αυτό.


9/11

Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή για τον Πεφωτισμό.

Τώρα το θέμα είναι ότι πολλοί άνθρωποι ερευνούν πως συνέβη αυτό, πως συνέβη η 9/11, αλλά σήμερα θα επικεντρωθούμε στις πεποιθήσεις των δραστών και για όσους από εσάς πίστευαν ότι η κυβέρνηση είναι θεός και πως ό,τι λένε είναι το «ευαγγέλιο της αλήθειας» αυτό που θα σας πω τώρα είναι ότι ακόμα και αν η κυβέρνηση ήταν θεός, σκεφτείτε ότι ο τρόπος λειτουργίας μέσα από εδώ όπως λειτουργούν δηλαδή οι επιστήμονες, η επιστημονική μέθοδος εξαρτάται από την θεωρία, αν θέλεις να βάλεις όλα όσα λέω στην κατηγορία της θεωρίας δεν πρόκειται να λειτουργήσει, έτσι λειτουργεί η επιστήμη, καταλήγει πάντα με μια θεωρία σωστά; Εδώ όμως αντίθετα έχουμε πολλές θεωρίες.

Αλλά θα σας μιλήσω για τις πεποιθήσεις αυτών των ανθρώπων, είναι Σατανιστές και Λουσιφεριανοί και αυτό δεν είναι καθόλου θαμμένο, καθόλου, μπορείτε να διαβάσετε για αυτές τις δύο πεποιθήσεις τους παντού, αν αρχίσετε να ερευνάτε θα δείτε ότι δεν ασχολούμαστε με θεωρίες κι αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα, πώς αυτά τα γεγονότα ισχύουν για την κατάσταση της 9/11, υποθέτω ότι κάποιοι μπορεί να τα αποκαλούν θεωρία, αλλά νομίζω μέχρι το τέλος αυτής της παρουσίασης θα έχετε διαφορετική άποψη για τα πράγματα αν δεν αρνηθείτε ήδη, ο,τι λέω από τώρα.

Είμαι ενθουσιασμένος επειδή δεν έχω ακούσει αυτή την ομιλία, όλα αυτά είναι καινούργια δεν ξέρω ακριβώς τι θα πω, αλλά αν διαβάσουμε τα Σατανικά βιβλία όπως τα βιβλία του Allister Crowley, μας δίνουν μια ιδέα για το τι πιστεύουν. Δεν χρειάζεται να πάρετε την γνώμη μου, είναι γραμμένο το τι πιστεύουν αυτοί οι άνθρωποι, οι Πεφωτισμένοι. Και πώς σχετίζεται όλο αυτό με το έγκλημα προβοκάτσιας της 11ης Σεπτεμβρίου. Αυτά είναι εγκλήματα, ποιο όμως είναι το κίνητρο; Φυσικά ξέρουμε ότι μέρος του είναι η απληστία, εννοώ κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους για τους οποίους μιλάω εδώ, έτυχε να είναι ένας από τους διευθυντές της Chevron, που ενδιαφερόταν για το Πετρέλαιο και άλλοι συνδέονται, άρα σίγουρα ένα κίνητρο απληστίας είναι παρών, αλλά γιατί συνέβη έτσι, ακριβώς όπως συνέβη, νομίζω ότι όταν δείτε τι πρόκειται να παρουσιάσω θα καταλάβετε καλύτερα το κίνητρο.

Υπήρχε ένας Αρχηγός Illuminati, πέθανε πριν αρχίσω να ερευνώ επίσημα τον Πεφωτισμό, αλλά η κόρη του ήταν ένα από τα άτομα που βοήθησα να φύγει από εκεί, της είχε πει ότι όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή για τον Πεφωτισμό. Δεν έχω έτοιμη παρουσίαση, οπότε μοιράζω τυπωμένα χαρτιά με αυτά.

Οπότε, τι είναι η τελετουργική μαγεία -αυτός ο ορισμός είναι ευθύς κι αυτή δεν είναι απλά η γνώμη μου- είναι η τέχνη της αλλαγής της συνείδησης κατά βούληση. Ενδιαφέρον πως το ίδιο είναι και η μαγεία. Ο σκοπός μιας τελετής είναι ζωτικό μέρος της ζωής των Illuminati. Χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της σκέψης, βούλησης, του συμμετέχοντα υποχείριου. Στοιχεία, σύμβολα, αριθμοί, λέξεις, γεωμετρικά στοιχεία, προσλαμβάνουν κάποιο τρόπο λατρείας είτε του Λούσιφερ ή του Σατανά, είτε κάποιου είδος Θεού και μετά υπάρχει μια θυσία αίματος, όπως η θυσία ζωών, μέσω ύπνωσης, που γίνονται σε ειδικό χώρο και ειδική ημέρα.

[t.p.] Η τελετουργική μαγεία των Illuminati έχει άμεση σχέση με τους Μεγάλους Παλαιούς και τον Κθούλου, μελέτησε τον Lovecraft και θα καταλάβεις ποια βδελυρά εκτρώματα λατρεύουν. Ο Σατανάς, ο Λούσιφερ, είναι ο φερετζές για τους νεοεισερχόμενους και τους αδαείς. Οι τελετές αίματος και μέγα-τρόμου, είναι για να τρέφονται οι θεοί τους. Βάλε στο τραπέζι και τα Βολαδόρια, Εγρήγορους, Εγρηγορότα, Σκιές, Ιπτάμενους, για κάποια κατάμαυρα παρακλάδια Στοών (Καμπάλα, Θεοσοφία, Ανθρωποσοφία, Ροδόσταυροι, Χριστιανοί-Γνωστικοί και λοιπά αποβράσματα) Μυστικών Εταιριών και Λαγουμιών, όπως και τις χιλιάδες άλλες ονομασίες που χρησιμοποιούν για να μπερδεύουν και να τρομοκρατούν τις αγελαίες ανθρωπόμαζες των βροτών, με τον Γιαχβέ-Χρηστό-Σαβαώθ-Αμπρακατάμπρα στις τελετουργικές προσκυνητικές μαγείες των εκκλησιών τους κι αποκτάς μια μεγαλειώδη σούπα μαύρης χλαπάτσας, όλα κρυμμένα σε κοινή θέα. […]

Ετσι έγραψα ένα ολόκληρο βιβλίο για τις τελετουργίες των Illuminati κι έχω μια ιδέα για το τι είδους τελετουργικές τοποθεσίες τους αρέσουν. Ιερές τοποθεσίες γι’ αυτούς είναι ο μυστηριώδης λόφος στο νέο Hampshire, ή απλά ένα πεντάγωνο χαραγμένο στην γη, στην ύπαιθρο που με αυτό το πεντάγωνο συνδέεται μια κατσίκα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, βλέπετε την κατσίκα και το πεντάγωνο να ενώνονται και στην συνέχεια να βρίσκονται σε χώρους με Μασονικές στοές που έχουν όλες δύο πυλώνες απ’ έξω (πύργοι). Οταν κοιτάζεις ένα τυπικό μασονικό κτίριο έχει ψεύτικα παράθυρα, αν και πολύ λίγα παράθυρα έχουν πραγματικά κι αυτά μοιάζουν ή είναι ψεύτικα. Υπάρχουν πάντα υπόγεια, επειδή αυτό το κρησφύγετο έχει τρεις ορόφους, ο δεύτερος ονομάζεται ο ναός του Σολομώντος και μπροστά του υπάρχουν οι δίδυμοι πύργοι. Η τυπική στοά που αναπαράγεται δεκάδες φορές σε όλο τον κόσμο.

Ο Christopher friedrich Nicolai (1733-1811) ήταν μέλος του Βαυαρικού Πεφωτισμού. Αυτός ο Μασόνος και διανοούμενος ήταν ο χειριστής του Ανταμ Βαϊσάουτ και περιέγραψε το σημάδι του Baphomet, το οποίο είναι η κατσίκα και το ιερό πεντάγωνο ως «το πιο ισχυρό σύμβολο όλων των τελετουργικών τελετών». Ο Ανταμ Λέβι χρησιμοποίησε στο εξώφυλλο του το πεντάλφα και μέσα είναι η κατσίκα. Και πάλι εδώ σε μια φωτογραφία που βλέπουμε να γίνεται, έχουμε τον σατανιστή ιερέα ντυμένο σαν κατσίκα μέσα στην πεντάλφα.

Πιθανότατα προσβάλλω την ευφυΐα σας λέγοντας σας όλα αυτά γιατί αυτή είναι πιθανώς κοινή γνώση παντού τώρα, ακόμα και στους Σίμπσονς έχουμε ένα επεισόδιο όπου λένε «δόξα στον Σατανά» εντός μιας πεντάλφα. Μέσα σε ένα κινούμενο σχέδιο! Δεν είναι πλέον μυστικό. Στην Σατανική τέχνη έχουμε πεντάγραμμα που σχετίζεται με την καταστροφή. Μασονική παρέλαση, Μασόνοι σε παρέλαση και είναι ντυμένοι σαν κατσίκα εδώ στην φωτογραφία που δείχνω, έχουν αυτή την πραγματικά διαβολική αποκριάτικη στολή, μετά ένας τύπος που ιππεύει μιά κατσίκα. Στις καρτ-ποστάλ βλέπουμε γραμμένες, «Είσαι ένας μασόνος που καβαλάει την κατσίκα»

Τώρα σε μια περίπτωση στην ύπαιθρο, θα μπορούσαμε να έχουμε την πεντάλφα στο έδαφος και την κατσίκα στην μέση, μέσα έχουμε τον ναό του Σολομώντα με τους δίδυμους πύργους και το έχω δει να αναπαράγεται σε τόσα πολλά μέρη. Ερευνούσα τους Μασόνους και είχα έναν φίλο που το ήξερε αυτό και μου έδωσε μια στοίβα από μασονικά περιοδικά που πηγαίνουν πίσω στον πρώτο παγκόσμιο και στα εξώφυλλα υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες από μασονικούς ναούς. Το ίδιο είδος ναών αντιγράφεται παντού. Αν είσαι ενταγμένος, είναι φυσιολογικό, αλλά για τους φυσιολογικούς ανθρώπους είναι παράξενο. Οι δίδυμοι πύργοι πάντα μπροστά από τον Μασονικό βωμό. Σε μια άλλη φωτογραφία, τελετουργικά μύησης (σειρά σπηλαίων που οδηγούν στην κορυφή ενός λόφου με τους δίδυμους πύργους ξανά). Και πάλι, σε ένα άλλο κομμάτι της τέχνης των Μασόνων, έχουμε τον Μασονικό βωμό και πάλι τους δίδυμους πύργους.

Αποσπάσματα από το άρθρο Η Απόκρυφη Φιλοσοφία των Illuminati στο terra papers, όπου παρεμβάλλονται και διευκρινιστικές σημειώσεις και σχόλια του διαχειριστή

Σύνδεση:  ΜΙΑ "ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ" ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ:

This may be the most terrifying airport in the world !


Kαι κάτι τελευταίο και..άσχετο :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου