Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Αναπνέουμε δηλητήρια, τρώμε δηλητήρια, πίνουμε δηλητήρια...Αυτό δεν είναι φυσιολογική ζωή, αλλά το "θέατρο του παραλόγου" στα χειρότερά του!


Ο Ευγένιος Ιονέσκο ήταν Ρουμάνος θεατρικός συγγραφέας, από τους επιφανέστερους εκπροσώπους του Θεάτρου του παραλόγου
Kαι αυτά που διαδραματίζονται στις ΗΠΑ και εδραιώνονται (ή πασχίζουν να εδραιωθούν και θα το καταφέρουν μάλλον..!) και στον υπόλοιπο πλανήτη ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ στην ανθρώπινη Ιστορία του ολοκληρωτισμού και της παράνοιας που εκπορεύεται από αυτόν! Μόνο από ένα πολύ "τραβηγμένο" ή αποτυχημένο σενάριο του Ιονέσκο θα μπορούσε κανείς να πει ότι προέκυψαν κι ενσωματώθηκαν σαν ιός στον οργανισμό της ανθρωπότητας!

Μετά την επιβολή των γενετικά τροποποιημένων δηλητηρίων και υβριδίων ως "τροφίμων" {σύνδεσμος: Επικίνδυνα τα μεταλλαγμένα για την υγεία μας (" Η ένθεση «ξένων» γονιδίων στους φυτικούς και ζωικούς οργανισμούς μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες για την υγεία μας, όχι μόνο όταν οι οργανισμοί αυτοί εισάγονται στην τροφική αλυσίδα αλλά ακόμη και για τους καλλιεργητές ή άλλους γειτονικούς τους οργανισμούς! ") }. Και την απαγόρευση αποθήκευσης τροφίμων που σε καθιστά εν δυνάμει τρομοκράτη για τις Αρχές,

(σύνδεσμος: Ιδρύεται Αστυνομία Τροφίμων στις ΗΠΑ!  Aποσπάσματα της FDA θα συλλαμβάνουν τον οποιοδήποτε επιχειρήσει να καλλιεργήσει τα δικά του λαχανικά στον κήπo του) , την απαγόρευση καλλιέργειας ζαρζαβατικών κι άλλων γεωργικών προϊόντων στoν κήπο σου {σύνδεσμος: ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ (και των γενετικά τροποποιημένων ποικιλιών-διατροφικών βομβών!): Ψηφίστηκε ο νόμος S510 στην Αμερική που απαγορεύει την οικιακή κηπουρική }, χωρίς άδεια από το κορπορατικό κράτος και άρα υποχρεωτική αγορά των "σπόρων-εξολοθρευτών" της Monsanto, που εξαγοράστηκε από την επίσης σεσημασμένη Bayer {σύνδεσμος: Σπόροι του Θανάτου (Seeds of Death) Το ντοκιμαντέρ αυτό που βραβεύθηκε στο Hoboken International Film Festival το 2013, σοκάρει αποκαλύπτοντας τη γυμνή αλήθεια για τους Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (ΓΤΟ) }. Και την απαγόρευση συλλογής βρόχινου νερού που σε καθιστά "εγκληματία" εκτός κι αν πληρώσεις στο κράτος για να το χρησιμοποιήσεις και κυρίως για να το πιεις ( ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ. Η ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. VIDEO)

 Και μια και λέγαμε για το νερό, το παρακάτω βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης (και τον ευχαριστούμε) μας δίνει απίστευτα κι όμως αληθινά στοιχεία για το status στις Ηνωμένες Εταιρείες Αμερικής όσον αφορά το πόσιμο νερό, το νεράκι που έχουμε ανάγκη για να ζούμε και να είμαστε υγιείς!. Πράγματα που κάνουν τη "Χώρα των Θαυμάτων" της Αλίκης του Λούις Κάρρολ να ωχριά μπροστά στο αρρωστημένο μεγαλείο των εκεί ιθύνοντων νοών και αρμοδίων "για το καλό του λαού": Στο 66% του νερού των κατοικημένων περιοχών των ΗΠΑ η δημόσια ύδρευση φθοριώνεται! ΝΑΙ! Πίνουν νερό με φθόριο, ένα αποτελεσματικό συστατικό ποντικοφαρμάκων συν τοις άλλοις (σύνδεσμος: Φθόριο, Ένα Ποντικοφάρμακο Στα Δόντια Σου! - προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο), με ό,τι αρνητικό συνεπάγεται αυτό για την υγεία των πολιτών και εξηγείται με απλά λόγια στο βίντεο (επίφοβο για καρκίνο των οστών ή αποδυνάμωσή τους, πρόκληση μείωσης των οιστρογόνων και της τεστοστερόνης, προβλήματα στις αρθρώσεις κ.ά,) Και όλο αυτό με την δικαιολογία ότι έτσι φροντίζεται η καλή υγεία των δοντιών των πολιτών (!!!) ή πιο σωστά πειραματόζωων, λες και δεν μπορούσαν να πάνε οι ίδιοι στον οδοντίατρο να την ελέγξουν! Όπως ακούγεται στο βίντεο, "είναι εκπληκτικός ο(σκόπιμος)
βαθμός που δεν έχουν επιμορφωθεί οι περιβαλλοντολόγοι" αλλά και οι οδοντίατροι που ο λόγος τους αποτελεί εγγύηση για τους απλούς ανθρώπους, όσον αφορά το φθόριο και τις ιδιότητές του. Σε πειράματα με φθόριο που δινόταν σε ποντίκια και προκάλεσε καρκίνους ήπατος και οστών "πειράχτηκαν" τα αποτελέσματα από τους υπευθυνους για να βγει το φθόριο καθαρό. Σοβαρές μελέτες όπως της dr. Mullenix όταν δημοσιοποιήθηκαν οδήγησαν στην επαγγελματική της διαπόμπευση και στη διακοπή των επιχορηγήσεων για τη συνέχιση της ενοχλητικής έρευνάς της!

  

Σκεφτείτε απλώς τα συσσωρευτικά αποτελέσματα του φθοριωμένου πόσιμου νερού στον ανθρώπινο οργανισμό, που χρειάζεται σε καθημερινή βάση αυτό το πιο πολύτιμο αγαθό της ζωής...

 Και γιατί αυτή η εκεμμένη και φονική εξαπάτηση του κόσμου από τους "αρμόδιους";
Το τονίσαμε εδώ(Ψέκασέ με boss, αντέχω!), να το επαναλάβουμε κι άλλη μια φορά:
 ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ οι πληθυσμοί όπου το ζητούμενο από τα πάνω για αυτούς είναι η λοβοτομημένη φαιά ουσία και η ύπνωση διαρκείας με νανούρισμα τις διαβεβαιώσεις των "ειδικών" και τις διδαχές και μελέτες της εξαγορασμένης διανόησης κι επιστήμης, η όλο και προβληματικότερη υγεία (άρα χρυσή ευκαιρία υπερκέρδους για το ιατροφαρμακευτικό καρτέλ και τον επιστημονισμό της συμφοράς) και το υπό κατάρευση ανοσοποιητικό σύστημα...
Δεν χρειάζεται και τόσο πολύ ψάξιμο για να διαπιστώσουμε τον επικίνδυνο κατήφορο της ποιότητας της ΄διας μας της ζωής, τόσο σε υλικό όσο και σε διανοητικό επίπεδο:
(Τους επιτρέπουμε να) "Μας δηλητηριάζουν καθημερινά"
Μα σε κάθε πτυχή της υπνωτισμένης και στοχοποιημένης ζωής μας..;

 Ένα πολύ επικίνδυνο και πλήρως ανισόρροπο, χημικό και άκρως τοξικό μοντέλο ζωής, μια υπερ-παγίδα, σαν γιγάντιος ιστός ανθρωποφάγου αράχνης, που πιάνει όλες τις πτυχές της καθημερινότητας, από τη μεγαλύτερη έως τη μικρότερη στρώση. Η υπουλία, το ασύστολο ψέμα από τα πιο επίσημα και "υπεύθυνα" χείλη,  η χρηματοδότηση "ειδικών" και "ερευνών" από πολυεθνικά καρτέλ, η επιστράτευση "αυθεντιών" (=αυτοί που ανήκουν στον "αφέντη" και μεταφέρουν το λόγο του), η συνέργεια των εκλεγμένων κυβερνήσεων (ποια "δημοκρατία" και διαφάνεια που αυτή προϋποθέτει;) και των οργανισμών δήθεν μου υπέρ της ψυχοσωματικής υγείας των πληθυσμών και η χρήση του επιστημονισμού ως εργαλείου μαζικής και κατα συρροή εξαπάτησης. Αυτά τα προηγούμενα και τελικά το κυνήγι του υπερκέρδους πάνω σε ανθρώπινα συντρίμια, ε! δεν μπορεί: είναι βαριά κι επικίνδυνη ψυχοπάθεια! Δεν έχει να κάνει απλά με υπέρμετρη κακία και καθαρματοσύνη, όπως άλλωστε και η πρόκληση πολέμων όπου θησαυρίζουν οι συνήθεις ύποπτοι πάνω σε ποτάμια αίματος, ερείπια και ατέρμονη οδύνη...


ανιχνευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου