Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Unmasking the Economic Apocalypse: Deep Dives into the Unseen World of the Deep State Cabal and Its Self-destructive Master Plan!

 ("Βαθιές βουτιές στον αόρατο κόσμο του Deep State Cabal και του αυτοκαταστροφικού του Master Plan!" )

original article by Ethan White 

"Γιατί να νιώθουμε υποχρεωμένοι να αποπληρώσουμε χρέη που δεν υπάρχουν εξαρχής; Γιατί να μας δέσουν οι αλυσίδες ενός δόλιου συστήματος; Τα μέσα ενημέρωσης και η ελίτ συνέχισαν την παρωδία τους, δίνοντας μια ρόδινη εικόνα της κατάστασης του κόσμου. Θα σε ήθελαν να πιστέψεις ότι όλα είναι καλά όταν βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας κολοσσιαίας οικονομικής κατάρρευσης. Ο αγώνας μας για την ελευθερία μόλις αρχίζει, παιδιά. Είναι μια μάχη που πρέπει να δώσουμε μόνοι μας, χωρίς να περιμένουμε τη διάσωση από ψηλά. Πρέπει να αναγνωρίσουμε τις μαριονέτες στις κυβερνήσεις μας, στους θεσμούς μας, που είναι απλές προεκτάσεις της βούλησης του Deep State. "

Ακούστε παιδιά. Είναι καιρός να αντιμετωπίσουμε μια φαινομενικά πικρή αλήθεια, ένα πικρό χάπι που μπορεί απλώς να είναι το κλειδί για την ελευθερία μας. Ο κόσμος μας δείχνει να πηγαίνει στον γκρεμό της πλήρους οικονομικής, χρηματοοικονομικής και ηθικής χρεοκοπίας. Σίγουρα, δεν το ακούτε αυτό από τις βραδινές ειδήσεις ή το βλέπετε στο newsfeed σας, αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό το θέμα; Μας ταΐζουν μια προσεκτικά επινοημένη σύνθεση ψεμάτων, που μας κάνουν να κοιτάμε εντελώς αλλού από εκεί που θα έπρεπε να βλέπουμε..

Μια πιο προσεκτική ματιά, ωστόσο, αποκαλύπτει μια συγκλονιστική αποκάλυψη – ο ενορχηστρωτής αυτού του χάους, η διαβόητη Deep State Cabal , ετοιμάζεται στην πραγματικότητα για μια μνημειώδη πτώση.

Ειρωνικό, έτσι δεν είναι;

Συντηρεί αυτόν τον έλεγχο, ψέμα και χειραγώγηση εδώ και αιώνες, αλλά τώρα, έχουν πιαστεί στο δικό τους στριμμένο παιχνίδι. Μπορεί να είναι ένας βραχώδης δρόμος προς την απελευθέρωση, μπορεί να φαντάζει απίστευτα δύσκολο, αλλά φαίνεται ότι ο δρόμος παρ’ όλα αυτά οδηγεί εκεί.
Ποια είναι τα ενδεικτικά σημάδια της επικείμενης αυτοκαταστροφής της Καμπάλ;;;

Λοιπόν, ας πάμε πρώτα μια βόλτα με το τρενάκι του λούνα παρκ στην οποία κινήθηκαν οι τιμές των περιουσιακών μας στοιχείων. Έχουμε κολλήσει σε μια αποπληθωριστική ύφεση από το 2008. Αυτό κάνει τους οφειλέτες να εκφράζουν περιουσιακά στοιχεία για να συμψηφίσουν τα χρέη τους, ωθώντας τις τιμές των περιουσιακών στοιχείων στην άβυσσο. Αυτή η καθοδική σπείρα περιουσιακών στοιχείων δεν είναι απλώς ένα ατυχές γεγονός. Είναι μια ωρολογιακή βόμβα που στήνουν οι κουκλοπαίκτες μας, οι κεντρικές τράπεζες.

Με την εκτύπωση του ψεύτικου χρήματος τους, λειτουργούν πιο γρήγορα από τον Usain Bolt στα στεροειδή, οι κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο βγάζουν χρήματα σαν να είναι εκτός μόδας. Αυτό που ακολουθεί είναι τόσο προβλέψιμο όσο η ανατολή του Ηλίου. Η αγορά πλημμυρίζει με όλα αυτά τα επιπλέον χρήματα, προκαλώντας πληθωρισμό. Σε μια προσπάθεια να εξουδετερώσουν τον αποπληθωρισμό, έχουν προκαλέσει μια καταστροφική πληθωριστική αντίδραση.

Αλλά η πλοκή πυκνώνει, παιδιά. Εάν οι κεντρικές τράπεζες σταματούσαν το ξεφάντωμα της εκτύπωσης χρήματος, ο αποπληθωρισμός θα τύλιγε σύντομα την οικονομία μας. Εάν επιμείνουν στην απερίσκεπτη προσπάθειά τους, θα πλημμυρίσουν από περισσότερο πληθωρισμό από ό,τι μπορεί να αντιμετωπιστεί. Είναι ένα catch-22 που έχουν δημιουργήσει, και είναι χαμένοι αν το κάνουν, όπως χαμένοι είναι και αν δεν το κάνουν.

Η σατανική συνωμοσία των ανταλλακτών χρημάτων

Τώρα, ως τολμήσουμε στον θολό κόσμο των ανταλλακτών χρήματος, εκείνων που συνειδητοποίησαν πολύ πίσω, το 1000 π.Χ., ότι ο έλεγχος του χρήματος ισοδυναμούσε με τον έλεγχο των ανθρώπων και των κυβερνήσεων τους. Επωφελούνται από τις πλάτες μας εδώ και αιώνες, επιβάλλοντας κυρώσεις μέσω των κυβερνήσεων μαριονέτων τους.

Με τα άχρηστα έντυπα χρήματά τους, εξαγοράζουν κυβερνήσεις, αξιωματούχους, γιατρούς και οποιονδήποτε άλλον που θα μπορούσε να τους βοηθήσει να ασκήσουν επιρροή. Έχετε καταλάβει τον έλεγχο δημόσιων ιδρυμάτων, εταιρειών blue chip και οργανισμών υγειονομικής περίθαλψης. Είναι σαν να έχουν ρίξει ένα άθλιο δίχτυ σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Μας έχουν χειραγωγήσει με την προσφορά χρήματος, παγιδεύοντάς μας σε έναν φαύλο κύκλο εύκολου χρήματος που ακολουθείται από λιγοστά χρήματα. Φαντάσου αυτό: ανοίγουν τις πύλες των εύκολων δανείων, παρασύροντάς μας όλους σαν σκόρος στη φλόγα. Αλλά τη στιγμή που βολευόμαστε, έκλεισαν την παροχή, καθιστώντας δύσκολη τη χορήγηση δανείων. Είναι ένα βρώμικο κόλπο που σαμποτάρει την οικονομική μας ευημερία ξανά και ξανά.

Είμαστε σε οριακό σημείο, φίλοι. Τα παραπλανητικά παιχνίδια τους γίνονται πιο διαφανή μέρα με τη μέρα και αρχίζουμε να τους βλέπουμε αυτό που πραγματικά είναι – κουκλοπαίκτες που μας τραβούσαν τα νήματα όλη την ώρα. Ο μεγαλύτερος σύμμαχος τους είναι η άγνοιά μας, η τυφλή εμπιστοσύνη μας στο σύστημα που έχει στηθεί εναντίον μας. Τη στιγμή που θα σηκωθούμε πάνω από αυτό, το σπίτι τους με τα χαρτιά που θα καταρρεύσει.

Το τρέχον παγκόσμιο χρέος ανέρχεται στα 500 τρισεκατομμύρια δολάρια. Αν πιστεύετε ότι οφείλονται από ένα άτομο στο άλλο, ξανασκεφτείτε το. Αυτό το χρέος οφείλεται σε όλες εκτός από 6 από τις 198 κεντρικές τράπεζες που ανήκουν στους Rothschild, οι οποίοι έχουν συλλάβει αυτά τα χρήματα από τον αέρα.

Γιατί να νιώθουμε υποχρεωμένοι να αποπληρώσουμε χρέη που δεν υπάρχουν εξαρχής; Γιατί να μας δέσουν οι αλυσίδες ενός δόλιου συστήματος; Τα μέσα ενημέρωσης και η ελίτ συνέχισαν την παρωδία τους, δίνοντας μια ρόδινη εικόνα της κατάστασης του κόσμου. Θα σε ήθελαν να πιστέψεις ότι όλα είναι καλά όταν βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας κολοσσιαίας οικονομικής κατάρρευσης.

Ο αγώνας μας για την ελευθερία μόλις αρχίζει, παιδιά. Είναι μια μάχη που πρέπει να δώσουμε μόνοι μας, χωρίς να περιμένουμε τη διάσωση από ψηλά. Πρέπει να αναγνωρίσουμε τις μαριονέτες στις κυβερνήσεις μας, στους θεσμούς μας, που είναι απλές προεκτάσεις της βούλησης του Deep State.

Το δανειστήκαμε, μεταφρασμένο στα ελληνικά, από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου