Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

"Σας λένε ψέματα και θα συνεχίσουν να σας λένε ψέματα μέχρι να το σταματήσουμε!"


Σας λένε ψέματα και θα συνεχίσουν να σας λένε ψέματα μέχρι να το σταματήσουμε! Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί ο κόσμος φαίνεται να περιστρέφεται εκτός ελέγχου; Αισθάνεστε απογοητευμένος, έχοντας την υποψία ότι κάτι δεν πάει καλά; Αν ναι, καλώς ήρθατε στην τρύπα του λαγού της εξαπάτησης όπου η αλήθεια γίνεται δυσεύρετο εμπόρευμα, υπερισχύοντας η παραπληροφόρηση. Ο λαβύρινθος των ψεμάτων που έχουν κατασκευάσει είναι τεράστιος, πολύπλοκος και έχει σχεδιαστεί για να μας κρατά σε άγνοια..


Θυμάστε τη φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης σχετικά με την αφήγηση για τη συμπαιγνία της Ρωσίας; Οι αξιόπιστες ειδησεογραφικές μας πηγές μας υποσχέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία-βόμβα, ωστόσο η αφήγηση εξαφανίστηκε τόσο γρήγορα, όσο γρήγορα ανέβηκε. Αν υπήρχε αδιαμφισβήτητη απόδειξη, γιατί μας μένουν περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις;


Ο πόλεμος της Ουκρανίας (ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ: Η βαριά σκιά του 4ου Ράιχ...) έχει ζωγραφιστεί με αποχρώσεις του γκρι και κραυγαλέες αναλήθειες. Από την υποτιθέμενη εμπλοκή ξένων δυνάμεων μέχρι τα αμφισβητήσιμα βιοεργαστήρια (ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ:Να σε τι χρησίμευε η Ουκρανία και να πώς "χαλάει τη μανέστρα" στα...βιολογικά πειράματα (σαν την COVID-19, μήπως σε αγαστή συνεργασία και με το lab της Γουχάν;) το "ντου" της Ρωσίας:), η προσέγγιση καπνού και οι καθρέφτες είναι ένα κλασικό κόλπο στην ατζέντα της εξαπάτησης.

Εν μέσω της πανδημίας COVID-19 (ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ: Μετά από όλα όσα έγιναν...Μετά από όλα αυτά τα κωμικοτραγικά και "πλανδημικά", μπορείς ακόμη να εμπιστευτείς τα οποιαδήποτε ανανεωμένα αφηγήματά τους;; * ... Μήπως σου λένε ψέματα ακόμη κι όταν λένε αλήθεια; ), υποβληθήκαμε σε έναν κατακλυσμό αντικρουόμενων πληροφοριών. Πρώτα, ήταν απλώς μια γρίπη, μετά έγινε ένας θανατηφόρος ιός, μεταλλάσσοντας και φαινομενικά αψηφώντας όλες τις επιστημονικές προβλέψεις. Ήταν αυτό ένα «Πλανδημικό» συμβάν; Ήξεραν πραγματικά περισσότερα από όσα άφησαν να φανούν; Οι ασυνέπειες είναι έκδηλες.
Παρά τη βοή ενάντια στα lockdown και τους περιορισμούς στην ελευθερία μας (ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Οι "ιερείς" της νέας θρησκείας το γυρίζουν σε περίεργες ψαλμωδίες: "Χρησιμοποιήσαμε τα lockdowns για να πιέσουμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν"), διπλασίασαν την αφήγησή τους. Αυτά τα μέτρα αφορούν πραγματικά την ασφάλειά μας ή υπάρχει μια πιο απαίσια πλοκή;


Οι άχρηστες μάσκες έγιναν το σύμβολο της υποταγής. Οι ειδικοί μάλωναν για την αποτελεσματικότητά τους ενώ εμείς βρεθήκαμε σε ένα τέλμα ανάμεικτων μηνυμάτων. Και συναισθημάτων…

video: "Ι see mask people !"


(ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ: Μόνο οι ηλίθιοι φορούν ακόμη μάσκες
Πείτε στους ψεκασμένους να βγάλουν τις μάσκες...
  KAI ΘΥΜΗΣΟΥ: "Η Γερμανίδα Νευρολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Δρ. Margarite Griesz-Brisson για μάσκες: “η στέρηση οξυγόνου προκαλεί μη αναστρέψιμες νευρολογικές βλάβες.Για παιδιά και εφήβους, οι μάσκες απολύτως απαγορεύονται.Προκαλούν οξυγονική αποστέρηση και διαρκή νευρολογικά συμπτώματα ιδίως στους αναπτυσσόμενους εγκεφάλους των παιδιών " )

Η διαμάχη για το εμβόλιο, προκάλεσε σοκ σε όλο τον κόσμο. Η ταχεία έγκριση και η παγκόσμια ώθηση ήταν απλώς σύμπτωση ή υπήρχε μια βαθύτερη στρατηγική;


video: ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ!

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τη δυσφήμιση εναλλακτικών λύσεων όπως η Ιβερμεκτίνη και η Υδροξυχλωροκίνη. Ήταν πραγματικά οι επικίνδυνες ουσίες που οδηγηθήκαμε να πιστέψουμε ή ήταν αυτό ένα άλλο κεφάλαιο στο μεγάλο σχέδιο τους για τον έλεγχο της αφήγησης;

 (ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΑΚΟΥΣΕΙ; :Το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2018, o Ιάπωνας Καθηγητής Ανοσολόγος Tasuku Honjo για την Ιβερμεκτίνη: για τον πληθυσμό αυτό το φάρμακο είναι τέλειο για θεραπεία και πρόληψη του covid19. Είναι αποτελεσματικό και φθηνό. Κανένας φαρμακευτικός όμιλος δεν το λανσάρει γιατί δεν είναι κερδοφόρο! ΒΙΝΤΕΟ )

Ο οπλισμός πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter, όπου η λογοκρισία έγινε το επίκαιρο, είναι μια έντονη υπενθύμιση ότι οι φωνές μας καταστέλλονται. Μας παρασύρουν σε ένα ψηφιακό γκέτο, αφαιρώντας το δικαίωμά μας να αμφισβητούμε και να συμμετέχουμε σε υγιή λόγο. Δεν πρέπει με τίποτα να έχουμε άποψη, ειδικά εάν αυτή διαφέρει από το αφήγημα τους…

Τα πολιτικά σκάνδαλα, όπως ο αμφίβολος φάκελος Steele και οι επίμαχες εκλογές του 2020, έμοιαζαν να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται σαν φαντάσματα. Τα ενδιάμεσα του 2022 δεν ήταν διαφορετικά. Δεν είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι οι πολίτες μένουν στο σκοτάδι, και πολλοί από αυτούς αναρωτιούνται εάν οι ψήφοι τους έχουν πραγματικά σημασία;

Οι αποκαλύψεις για κατασκοπεία του FBI/CIA στα social media μας ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Δεν μένει τίποτα ιερό για την ιδιωτικότητά μας; Είμαστε απλώς πιόνια στο παιχνίδι εξουσίας και ελέγχου τους;

Από το Fast & Furious έως την εκλογική παρέμβαση, από την 11η Σεπτεμβρίου (ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ: " 9/11, Permanent War, and the Transnational Capitalist Class " ) μέχρι την καταστροφή των WMD στο Ιράκ, το σενάριο παραμένει το ίδιο – σκορπίστε φόβο, σπείρετε σύγχυση και διατηρήστε τον έλεγχο.

Η εμβάθυνση στις πιο σκοτεινές σφαίρες, το περιβόητο σκάνδαλο PizzaGate, (ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ: Αυτά δεν είναι απλές αποκαλύψεις, είναι ο χειρότερος βόθρος και συγχρόνως ο κόλαφος της ανθρώπινης ύπαρξης...(και η υπόθεση Επστάιν  ΚΑΙ ΟΧΙ! Κατά τη γνώμη μας μια τέτοια υπ-ανθρωπότητα, με τέτοιες "ορέξεις", ανάλογη "αισθητική" και μακάρια ύπνωση των μαζών, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΛΟΝ..."ΕΛΙΤ" ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ! ) οι καταγγελίες για εμπορία παιδιών, το διαβόητο νησί του Epstein και οι διαμάχες γύρω από το WikiLeaks και τον Julian Assange, όλα δείχνουν έναν ιστό συνδέσεων που είναι πολύ περίπλοκες για να είναι απλές συμπτώσεις.

Η διάβρωση των πολιτικών μας ελευθεριών μέσω νόμων, η συνεχής κατάσταση φόβου που προκαλείται από τον Παγκόσμιο Πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας (ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Τρομοκρατία: Το υπερόπλο της Δύσης ), η αμφισβητήσιμη διαχείριση των νότιων συνόρων και ο αμφίβολος χειρισμός γεγονότων όπως η 6η Ιανουαρίου, είναι όλα κεφάλαια στη μεγάλη αφήγηση της εξαπάτησης.

Τα δακτυλικά τους αποτυπώματα βρίσκονται παντού, από το Βιετνάμ μέχρι το Γουότεργκεϊτ, από το JFK, το RFK, το MLK, τον Τζούνιορ μέχρι τη Βεγγάζη και το Αφγανιστάν (ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: "Aσφαλέστερα από πριν!" Τι αναφέρει ο Ρώσος πρέσβης στο RT, για την κατάσταση στην Καμπούλ αμέσως μετά την ανεμπόδιστη κατάληψή της από τους Ταλιμπάν...), και τον κακοσχεδιασμένο Πόλεμο κατά των Ναρκωτικών. Το μοτίβο είναι ξεκάθαρο – χειραγωγούν γεγονότα, ξαναγράφουν την ιστορία και παίζουν με τους φόβους και τις ανασφάλειές μας.

Ακόμη και η υγεία μας δεν την γλυτώνει από δαύτους. Από την επιδημία του AIDS μέχρι τον καρκίνο και την τρέχουσα αφήγηση για την αλλαγή του κλίματος, είναι σαν να βρισκόμαστε σε μια ατέρμονη κατάσταση κρίσης. Είμαστε απλώς πειραματόζωα στο μεγάλο τους πείραμα;

Η Federal Reserve, η Wall Street, ακόμη και οι λεπτομέρειες της καθημερινότητάς μας, όπως το φαγητό, το νερό και τα προϊόντα καθαρισμού μας – τίποτα δεν είναι ασφαλές από τις μηχανορραφίες τους.

Η επιρροή τους επεκτείνεται στο Χόλυγουντ και τα μέσα ενημέρωσης, δημιουργώντας αφηγήσεις που κατευθύνουν την κοινή γνώμη και διαμορφώνουν κοινωνικούς κανόνες. Τελικά μήπως είμαστε κοινωνικά κατασκευασμένοι για να αποδεχόμαστε την παραμορφωμένη τους πραγματικότητα;


Μέσα από το φακό της εξαπάτησής τους, όλα είναι λοξά. Από τα μυστηριώδη γεγονότα γύρω από τους θανάτους του Andrew Breitbart, της Joan Rivers και τις ανησυχητικές φήμες γύρω από την οικογένεια του Obama, μέχρι τα αινιγματικά γεγονότα στην Ανταρκτική, τους Freemasons, το Operation Mockingbird και το MK Ultra  (ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ: Από τα "ευγενή πειράματα" του MK ULTRA έχει περάσει πολύς καιρός... ) – είναι αυτές απλές θεωρίες συνωμοσίας ή νήματα στο ύφασμα του μεγάλου σχεδίου τους;Από τα Chemtrails (ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΧΡΗΣΙΜΗ ΒΟΛΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ: Τελικά η "γεωμηχανική" των αεροψεκασμών είναι για το καλό όλων;), μέχρι τις διαμάχες γύρω από τη Γη, το Roswell, τη NASA και την Προσγείωση στη Σελήνη (ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Δεν μας τα λέει καθόλου καλά η "μαντάμ NASA" για τη Σελήνη! ), είναι ξεκάθαρο ότι τα πλοκάμια τους φτάνουν ακόμη και στις σφαίρες του αγνώστου. Τι άλλο μας κρύβουν;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Λοιπόν, αγαπητέ μου αναγνώστη, ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο μας, να αμφισβητήσουμε το status quo και να κυνηγήσουμε αμείλικτα την αλήθεια. Τα ψέματα είναι αμέτρητα, οι απάτες αμέτρητες, αλλά εμείς, οι άνθρωποι, έχουμε τη δύναμη να το σταματήσουμε αυτό. Ας ξεκινήσουμε μια αναζήτηση της αλήθειας, ας τραβήξουμε τις κουρτίνες, ας αποκαλύψουμε τον δόλο και ας διεκδικήσουμε ξανά τα δικαιώματά μας. Στο τέλος, θυμηθείτε – «Η αλήθεια είναι εκεί έξω, αλλά επίσης είναι και τα ψέματα».Δανειστήκαμε το παραπάνω κείμενο από ΕΔΩ. Οι (υποστηρικτικές) παραπομπές μέσα σε παρενθέσεις, όλες οι εικόνες εκτός της αρχικής και τα videos είναι από εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου