Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπινων όντων αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες"(ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;). Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία!

Σάββατο, 16 Μαΐου 2015

"GRAY STATE" ("ΤΟ ΓΚΡΙΖΟ ΚΡΑΤΟΣ")

 "Τhis is the security you asked for"
{Αυτή είναι η "ασφάλεια" που ζητούσες(;)}
"The GRAY STATE is here. It always was."Από το site της ταινίας, της ημιτελούς ταινίας πάνω στις προσπάθειες επιβολής της λεγόμενης "Νew World Order" καθώς και του αποκρυφιστικού τρόπου* σκέψης και λειτουργίας των εξουσιαστικών ελίτ (τι είναι εν ολίγοις οι "Μυστικές Εταιρείες"; όπως π.χ. οι  διαβόητοι Scull And Bones) και της οποίας ο δημιουργός της Ντέηβιντ Κρόουλυ "βρέθηκε νεκρός" στο σπίτι του. Μαζί με τη γυναίκα και την πεντάχρονη κόρη του. Η δε αστυνομία δήλωσε ότι η κατάσταση φαίνεται να είναι μια "δολοφονία-αυτοκτονία", ενώ ο Σερίφης της κομητείας της Ντακότα έκανε τη δήλωση ότι οι θάνατοι αυτοί του φάνηκαν "ύποπτοι"...
Μάλιστα!
* Θυμηθείτε εδώ και την ανάρτηση του Ένοικου  Μια σειρά συνδέσεων και σχέσεων που οδηγούν στη μεγάλη νύχτα της ανθρωπότητας...

" Is it the near future, or is it the present? The Gray State is coming - by consent or conquest. This is battlefield USA"
{"πρόκειται για το κοντινό μέλλον ή για το παρόν; Το "γκρίζο κράτος" έρχεται-από συγκατάθεση (εννοεί τη συναίνεση των μαζών, βλέπε 9/11 με "νομοθετήματα'-κόλαφο για τις ατομικές ελευθερίες patriot acts 1 & 2, επιθέσεις σε Charlie Hebdo, μετρό Λονδίνου κλπ ως αφορμή για ασφυχτικό έλεγχο και στρατικοποιημένη αποπνιχτική αστυνόμευση των πολιτών λόγω της... ασφάλειάς τους, τσιπ RFID και σχέδια για τσιπάκια εμφυτευμένα στο δέρμα των "πολιτών", "κάρτες πολίτη" οργουελικού ηλεκτρονικού φακελώματος κι άλλα πολλά για το...καλό μας!) ή...από κατάκτηση. Αυτό είναι το πεδίο μάχηςτων ΗΠΑ"}
( Μας αποβλακώνουν; Δεν το πιστεύω!)

Encompassing the world of conspiracy theory, economic collapse, global disaster, end-time prophecies, martial law, and growing civil unrest, GRAY STATE is a piercing look into the immediate future in which the withered remains of freedom are traded for an impression of security.

GRAY STATE is the reality that can no longer be ignored. It is coming - by consent or conquest.
{"το "γκρίζο κράτος" είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί πια". Έρχεται με τη συναίνεσή μας ή την κατάκτησή μας}

The GRAY STATE is here. It always was.

What is the Gray State?  "

Διαβάζουμε κι εδώ: "Σε μια συνέντευξη στο Infowars του 2012, ο Κρόουλυ δήλωσε ότι ένιωθε ότι ήταν υπεύθυνος να διαδώσει το μήνυμα σχετικά με τη δυνατότητα της παρακμής των Ηνωμένων Πολιτειών στην είσοδο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Η συνέντευξη περιγράφει την ταινία ως "μία πολύ-αναμενόμενη ανεξάρτητη ταινία που βλέπει μια βίαιη κρατική αστυνομία, έναν στρατιωτικό νόμο για την καταστολή, με πλήρη βιομετρική αναγνώριση, μια πανταχού παρούσα κατάσταση επιτήρησης, και στρατιώτες της FEMA (σημείωση: πρόκειται για την "Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών") να οδηγούν τους αντιφρονούντες σε στρατόπεδα."

Είδαμε κι αυτό:

" Alex (Jones) talks with David Crowley and Danny Mason, the producer and an actor in Gray State, a film about American behind the wall of a tyrannical police state. "

" Στις δε ΗΠΑ ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την Υγεία. Με συγκεκριμένες διατάξεις του, καθίσταται υποχρεωτική η εμφύτευση ηλεκτρονικού τσιπ σε κάθε Αμερικανό πολίτη!! Πολύ σύντομα 20 εκ των Πολιτειών είχαν προσφύγει στα δικαστήρια για την ακύρωση του νομοσχεδίου, που χαρακτήρισαν άκρως αντισυνταγματικό και προσβλητικό για την ελευθερία των Αμερικανών πολιτών.
 Βρετανία: Πλήρης παρακολούθηση πολιτών μέσω Google Earth
Εποχή ολικής παρακολούθησης όλων των πολιτών : "Η ηλεκτρονική κατασκόπευση σε συνδυασμό αφενός με το πέρασμα στην εποχή των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και αφετέρου με την ιλιγγιώδη τεχνολογική πρόοδο του κλάδου αυτού κατέστησαν πραγματικότητα τα πιο τρελά όνειρα κάθε δικτάτορα: να μαθαίνει ανά πάσα στιγμή τα πάντα για οποιονδήποτε άνθρωπο ζει στη Γη!"
από την ανάρτησή μας με τίτλο  Ένας κόσμος..."οφθαλμολάγνος"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου