Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

"Ελεγχόμενο ΧΑΟΣ"



ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΧΑΟΣ.. Σήμερα, πάρα πολλοί άνθρωποι στον κόσμο δίνουν στους διεφθαρμένους ηγέτες του Κόσμου τούτου και τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, επικαλούμενοι ανικανότητα ή «παθολογική συμπόνια» όταν προσπαθούν να εξηγήσουν την ραγδαία αυξανόμενη καταστροφή και φθορά του πολιτισμού σε μεγάλες πόλεις που βρίσκονται υπό την ατζέντα του “Ελεγχόμενου χάους”

Η συστηματική και μεθοδική καταστροφή φυσικών πόρων και πολιτισμένων πολιτιστικών πλαισίων, η καταστροφή ή η απόκρυψη όμορφων αριστουργημάτων τέχνης και λογοτεχνίας και ο επιδιωκόμενος αποδεκατισμός αντικειμένων και αρχαιοτήτων που αναδεικνύουν προηγούμενες εποχές ενός φωτισμένου ανθρώπινου πολιτισμού – δεν είναι τυχαίο…

Το “Ελεγχόμενο Χάος” βασίζεται στην υποβολή των ατόμων σε εξελιγμένες μεθόδους μιας παγκόσμιας Ψυχολογίας Χειρισμού, που έχει σχεδιαστεί για τη μεταρρύθμιση και την καταστολή της μαζικής συνείδησης… με τη διαμόρφωση ψευδών αφηγήσεων που καταστρέφουν την ΕΝότητα και την ΕΝσυναίσθηση μέσα στην ανθρωπότητα.

Οι στρατηγικές «διαίρει και βασίλευε» ενθαρρύνουν τους διαχωρισμούς, τις συγκρούσεις και το χάος μεταξύ των Ανθρώπων για να αποτρέψουν μια ΕΝοποίηση που θα μπορούσε να αμφισβητήσει την εξουσία του Ελεγκτή ή του Κuβερνήτη. Αυτό επεκτείνεται στις αρνητικές οντότητες, όπως οι “Εωσφορικές ή Σατανικές ομάδες”, που ασκούν περαιτέρω έλεγχο στους ανθρώπινους εκπροσώπους τους που έχουν σχεδιαστεί κοινωνικά για να πραγματοποιήσουν την ατζέντα τους «διαίρει και βασίλευε» ενάντια στην ανθρώπινη φυλή.

Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΡΟΥ ΤΗΣ (ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ) ΕΛΙΤ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ, σημαίνει κατανόηση των ιδεολογικών πεποιθήσεών τους… που συνδέονται με τη χρήση ελεγχόμενου χάους – που ουσιαστικά είναι να υποκινούν συνεχώς το χάος και τη διαίρεση προκειμένου να ελέγχουν τους υπόλοιπους κατοίκους της γης… (πως θα ελευθερωθείς εάν δεν γνωρίζεις από τι είσαι σκλαβωμένος ?).

Το “Ελεγχόμενο Χάος” είναι η κατανόηση του ρόλου της «θεωρίας του χάους» που χρησιμοποιείται στη λήψη αποφάσεων με βάση στρατηγικής, όταν σχεδιάζονται τακτικές «διαίρει και βασίλευε» που στοχεύουν σε οποιαδήποτε ομάδα ή έθνους.

Το “ελεγχόμενο χάος” χρησιμοποιείται τόσο ως στρατηγική πνευματικού πολέμου στο μεταφυσικό μέτωπο από μη φυσικές σκοτεινές δυνάμεις, όσο και ως εργαλείο παραπληροφόρησης που βασίζεται στην προπαγάνδα και αποδυνάμωση τακτικής εναντίον των μαζών στον φυσικό κόσμο.

Αυτή είναι μια παγκόσμια στρατηγική για την κυριαρχία πλήρους φάσματος της γης που πραγματοποιείται από τις Αρνητικές δυνάμεις, οι οποίες χρησιμοποιούν ανθρώπινους ελεγκτές στο έδαφος στους οποίους έχει δοθεί πρόσβαση σε απεριόριστο πλούτο και πόρους του πλανήτη για να διαχειριστούν τους υπόλοιπους δλδ εμάς, σε ένα Ελεγχόμενο Χάος.

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΤΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ σε οποιαδήποτε άτομο, αλλά πολύ περισσότερο σε στοχευμένη ομάδα, οργανισμό, κράτος ή έθνος, αποδυναμώνεται από τον εσωτερικό διχασμό και το χάος, όπου εξωτερικές οργανωμένες δυνάμεις που χρησιμοποιούν ελεγχόμενες τακτικές χάους μπορούν να αναχαιτίσουν και να επιβάλουν εύκολα τον έλεγχο στους πόρους… Ως μελέτη περίπτωσης, η επιδιωκόμενη καταστροφή ενός ισχυρού κράτους (που βασικά αυτό έχει συμβεί με πλήρη ανάπτυξη την εποχή που διανύουμε) θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι επιθυμητή από πολυεθνικές εταιρείες, εγκληματικά συνδικάτα και ιδρύματα που σκοπεύουν να αποκτήσουν επιθετικό έλεγχο στους παγκόσμιους οικονομικούς, στρατιωτικούς και πληροφοριακούς πόρους σε αυτό το κράτος.

Οι στρατηγικές θα περιλαμβάνουν τον κορεσμό της προπαγάνδας στον πληθυσμό με την ενίσχυση καταστροφικών συμπεριφορών… όπως η αύξηση της εξαθλίωσης και της έλλειψης στέγης, η διανομή ναρκωτικών ουσιών, η ώθηση της σεξουαλικής δυστυχίας για τη μείωση των ποσοστών γεννήσεων και την αύξηση των ποσοστών θνησιμότητας. Όταν υπάρχει αδιαφορία για τα βάσανα, τη μιζέρια και την εξαθλίωση των άλλων, οι άνθρωποι αυτοκτονούν και χάνουν τη θέλησή τους να ζήσουν.

Αυτό λειτουργεί ως ένας γενικός “μηχανισμός ευθανασίας” για τη διευκόλυνση μιας ευγονικής στρατηγικής ή εξόντωσης στη στοχευμένη κουλτούρα…

Η υποκίνηση και η δημιουργία συνεχούς χάους, ιδιαίτερα μέσω φυσικών καταστροφών ή καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, κατακλύζει την ικανότητα υποστήριξης της βιώσιμης διαβίωσης και διαταράσσει τη σταθερότητα και τη συνοχή που είναι απαραίτητη για την αποκατάσταση της τάξης στη διαταραχή.

Ο ξεριζωμός των ανθρώπων από τα σπίτια τους, η δημιουργία προσφύγων και οι μαζικές μεταναστεύσεις είναι εργαλεία που χρησιμοποιούνται για αποσταθεροποίηση και ψυχολογικό πόλεμο, με την απόκτηση ελέγχου αυτών των περιοχών μέσω της υποκίνησης του χάους, καταστρέφοντας τον τοπικό πολιτισμό. Όταν το φυσικό περιβάλλον και η ομορφιά της γης καταστρέφονται, όπως δέντρα, φυτά και ζώα, αυτός ο αποδεκατισμός παράγει μια επίδραση απανθρωποποίησης και αποθάρρυνσης στους ανθρώπους που ζουν εκεί.

Η ζωή σε μια άγονη, έρημη ερημιά ως αποτέλεσμα της άθλιας φτώχειας, του πολέμου και των κατακλυσμικών γεγονότων δεν είναι ιδιαίτερα επιθυμητό για την εξέλιξη της συνείδησης και την ανάπτυξη της τοπικής κουλτούρας, παράγει πρωτόγονες αξίες και βαρβαρότητα. Μέσω της ρυθμιστικής προπαγάνδας του συνεχούς ελεγχόμενου χάους ως τρόπου ζωής που σπάρθηκε για επιτυγχάνει τους στόχους των Ελεγκτών με διάφορους τρόπους (πάρτε και έναν θάνατο ενός διάσημου… για να μην ξεχνιόμαστε… πάρτε και λαϊκές μαζώξεις…)…

Η ζωή στο πεδίο ψυχολογικού πολέμου του παγκόσμιου ελεγχόμενου χάους, εμποδίζει την ανάπτυξη της ανθρώπινης συνείδησης, εκμεταλλεύεται τα πρωτόγονα αρνητικά συναισθήματα και εξουδετερώνει την εσωτερική ορμή για δημιουργία και περαιτέρω ανάπτυξη με θετικούς τρόπους που συμβάλλουν στην κοινωνία, προσωπικά και επαγγελματικά >> (επίκληση φόβου, διαίρεση σε σύγχυση).

Καταστρέφει την ανάπτυξη των συνδέσμων επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων, αυξάνοντας τη διαμερισματοποίηση και την αποσύνδεση από το να βλέπουν το μεγαλύτερο άθροισμα κινούμενων μερών, αφαιρώντας την πρόσβαση σε πληροφορίες που δίνουν σε άτομα και ομάδες πρόσβαση για να δουν ολόκληρη την εικόνα >> (άγνοια έναντι ευφυΐας, διαίρεση στη σύγχυση).

Μειώνει την ικανότητα των απλών ανθρώπων να επηρεάζουν γεγονότα στις δομές εξουσίας και ελέγχου, προωθώντας τις βάρβαρες και πρωτόγονες αξίες ως αποδεκτές, ενώ κλείνει τα ανεξάρτητα και εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης >> (απανθρωπισμός και αποθάρρυνση, άγνοια έναντι ευφυΐας).

Αυξάνει τη γραφειοκρατία, μέσω ψευδών αφηγήσεων, σπέρνει την παραληρηματική πεποίθηση ότι χρειάζονται περισσότερα χρήματα για να λυθούν τα πάντα, αυξάνει την υποδούλωση του χρέους και προωθεί τη διαφθορά και τις εγκληματικές συμπεριφορές >> (συντριβή και φθορά, απογοήτευση).

Καταστρέφει την πρόοδο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ανατρέπει την αληθινή επιστημονική ανακάλυψη, εξαλείφει την ικανότητα αναζήτησης οδών για την αύξηση της ανώτερης ανάπτυξης της ανθρωπότητας σε ελεύθερες και ανοιχτές τεχνολογίες που θα εξαλείψουν τις οικονομίες που βασίζονται σε πόλεμο, καύσιμα και καταστροφές >> (άγνοια έναντι ευφυΐας, διαίρεση στη σύγχυση).

Κρύβει συγκαλυμμένη πνευματική στόχευση και δίωξη που στοχεύει στη διείσδυση της συνείδησης, βομβαρδίζοντάς μας με αρνητισμό, ενώ καταστέλλει την αλήθεια καθώς όλα τα μέσα ενημέρωσης και οι πυλώνες ελέγχου στην κοινωνία χρησιμοποιούνται για να μας υποτάξουν πνευματικά >> (επίκληση φόβου, διαίρεση σε σύγχυση, απογοήτευση).

Αυτά τα ολίγα …

John Dela

Το δανειστήκαμε από ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου