Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


https://www.initiative-corona.info/fileadmin/dokumente/Geburtenrueckgang-Europe-EN.pdf

ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ📍Συμπεράσματα

- Το πρώτο εξάμηνο του 2022 χαρακτηρίστηκε από σημαντική μείωση των γεννήσεων, η οποία κυμάνθηκε από 1,3% στη Γαλλία έως 19% στη Ρουμανία.

- Σε 15 χώρες η μείωση αυτή ξεπέρασε το 4%, ενώ σε 7 χώρες ξεπέρασε το 10%.

- Σημαντική αρνητική συσχέτιση μεταξύ της μείωσης των γεννήσεων και της συχνότητας εμβολιασμού εντοπίζεται σε 13 από τις 18 χώρες. Στη Φινλανδία, την Ελβετία, τις Κάτω Χώρες, τη Λετονία, την Αυστρία, τη Γερμανία και τη Λιθουανία, καθώς και για την Ευρώπη συνολικά, η ανάλυση συσχέτισης έδωσε ακόμη και τιμές p-values 0,005 ή μικρότερες.

- Δεν βρέθηκε συσχέτιση μεταξύ της μείωσης των ποσοστών γεννήσεων και της επίπτωσης των λοιμώξεων Covid-19 ή των νοσηλειών που αποδίδονται στο Covid-19.

- Οι ανεπιθύμητες αντιδράσεις που σχετίζονται με τα γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα και τα ευρήματα της μελέτης που σχετίζονται με την ανδρική γονιμότητα υποδεικνύουν μια αιτιώδη ερμηνεία της συσχέτισης της μείωσης των γεννήσεων και των εμβολιασμών Covid-19.

- Θα πρέπει να συλλέγονται παρατηρήσεις των κέντρων γονιμότητας για αντίστοιχες ενδείξεις.

- Σε σχέση με τα κριτήρια Bradford-Hill, θα μπορούσε να καταδειχθεί μια χρονική σχέση μεταξύ της μείωσης των γεννήσεων και της πορείας της αρχικής εκστρατείας εμβολιασμού (δόσεις 1 και 2) εννέα μήνες νωρίτερα. Υπήρξε πολύ μεγάλη αναλογία μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών. Η ομοιόμορφα παρατηρούμενη μείωση του αριθμού των γεννήσεων με χρονική σύνδεση με την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού δεν αποτελεί επομένως μεμονωμένο εθνικό φαινόμενο. Ορισμένες χώρες εξακολουθούν να αποκρύπτουν τα στοιχεία τους. Η Νορβηγία απέστειλε στοιχεία για τα δεύτερα τρίμηνα, αλλά επί του παρόντος αποκρύπτει στοιχεία για τα πρώτα τρίμηνα.

- Δεδομένης της σημαντικής ατομικής και κοινωνικής σημασίας της σχέσης μεταξύ των εκστρατειών εμβολιασμού και της μείωσης των ποσοστών γεννήσεων, θα πρέπει να ζητηθεί η άμεση αναστολή του εμβολιασμού κατά του Covid-19 για όλα τα άτομα σε αναπαραγωγική και τεκνοποιητική ηλικία.

- Τα δεδομένα για τις θνησιγενείς, τις αυτόματες και οποιεσδήποτε άλλες εκτρώσεις πρέπει να παρέχονται εγκαίρως.

Παραμένει προς διερεύνηση:

- Πώς ακριβώς το εμβόλιο Covid-19 ασκεί την προφανή επιβλαβή επίδρασή του στις γυναίκες την αναπαραγωγική ικανότητα;

- Επηρεάζει το εμβόλιο Covid-19 και την αναπαραγωγική ικανότητα των ανδρών;

- Πόσο διαρκούν αυτές οι επιδράσεις;

——————————-

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου