Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

"ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ"

 

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ


Έχουμε περιορισμένο χρόνο δράσης.

Η ουσία της κατάστασης είναι το σημερινό ΤΕΛΟΣ της ανθρωπότητας: Αυτό που πολλοί εξακολουθούν να θεωρούν ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι στην πραγματικότητα μια οργανωμένη παγκόσμια εξοντωτική πολιτική ατζέντα. Αυτή η ατζέντα στοχεύει να επιβάλει ένα αφάνταστο έλεγχο στον παγκόσμιο πληθυσμό μέσω υποχρεωτικού εμβολιασμού, συνδεδεμένου με ψηφιακό διαβατήριο, το οποίο θα συνδέεται με ψηφιακό νόμισμα και κοινωνικό σκορ αλά Κίνα. Γι αυτούς που δεν γνωρίζουν στην Κίνα μαζεύεις μονάδες σύμφωνα με την κοινωνική συμπεριφορά σου και τον έλεγχο εκατομμυρίων ηλεκτρονικών μέσων όπως οι κάμερες αναγνώρισης προσώπου. (σχόλιο: https://dreamerwithacause.blogspot.com/2021/04/spot-differences.html)

Αυτές οι τεχνολογίες καθιστούν δυνατή τη συγκέντρωση της ισχύος σε επίπεδο χούντας που δεν είχε ξαναγίνει στην ιστορία. Θα αποφασίζουν πότε πληρώνεις, γιατί και αν πρέπει να πεθάνεις από απόσταση εφόσον θα σκάει η καρδιά του κάθε χρόνο εμβολιασμένου! Θα σκας από απόσταση αν βρεθείς αναξιόπιστος και επικίνδυνος για το σύστημα της παγκόσμιας χούντας!

Οι Κινέζοι είναι ήδη πολύ μπροστά και εργάζονται όλη την ημέρα για ένα πιάτο ρύζι.
Ομως και η δημοκρατία στην Ευρώπη δεν πάει πίσω. Αυτό συνέβη στη Βρετανία από τον περασμένο Μάρτιο. Το Υπουργείο Υγείας με επικεφαλής τον Ματ Χάνκοκ έχει οργανώσει τον θάνατο δεκάδων χιλιάδων ηλικιωμένων σε γηροκομεία. Αυτοί οι θάνατοι προκλήθηκαν από την καραντίνα το κλείδωμα, και ήταν αποτέλεσμα μιας σειράς πολιτικών αποφάσεων.

Για παράδειγμα, τα γηροκομεία μετατράπηκαν σε φυλακές, οι οικογενειακές επισκέψεις απαγορεύτηκαν και δόθηκε μια τεράστια παραγγελία για το Midazolam, ένα ηρεμιστικό που έχει χρησιμοποιηθεί για την ευθανασία.!!!
Το βρετανικό NHS δημιουργησε ένα μυστικό σχέδιο πανδημίας για να αρνηθεί τη φροντίδα ηλικιωμένων.

Ηλικιωμένοι και άτομα με ψυχικές ασθένειες και μαθησιακές δυσκολίες έλαβαν εντολή «να τους αφήσουν να πεθάνουν χωρίς επιπρόσθετες θεραπείες» κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Μήπως «Οι ηλικιωμένοι… δολοφονήθηκαν στα νοσοκομεία»… Κατά τη διάρκεια της πανδημίας;

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η κυβέρνηση επίσης μείωσε τη χωρητικότητα των νοσοκομείων, μετέφερε μη δοκιμασμένους και άρρωστους ασθενείς σε σπίτια περίθαλψης, κατέστειλε τη χρήση ασφαλών φαρμάκων στην αρχή της θεραπείας και ξεκίνησε μια εκστρατεία ελέγχου συμπεριφοράς με στόχο την αύξηση του άγχους.
Αν υπήρχε ένα προκαθορισμένο σχέδιο για τη μεγιστοποίηση του αριθμού των θανάτων και την ταυτόχρονη πιθανότητα ύπαρξης αυτού του σχεδίου, πώς θα είχε εξελιχθεί διαφορετικά;

Η κυβέρνηση έχει μετατρέψει τώρα τα ξενοδοχεία σε φυλακές και κλείνει όποιον εισέλθει στη Βρετανία από έναν τυχαίο κατάλογο χωρών, που καταρτίστηκε χωρίς προφανή λογική και υπόκειται σε ξαφνικές γρήγορες αλλαγές. Για να φύγουμε και να επιστρέψουμε στη χώρα μας πρέπει τώρα να υποβληθούμε σε ένα καθεστώς ταπεινωτικών, παράλογων, άσκοπων και δαπανηρών εξετάσεων, βασισμένων στα λανθασμένα PCR τεστ του Drosten (σχόλιο: https://antidras.blogspot.com/2021/01/o-pcr-lockdowns.html )και σε έναν μύθο παραπληροφόρησης σχετικά με την ασυμπτωματική εξάπλωση.

Γιατί το κάνουν αυτό; Να μπερδέψουν και να ταπεινώσουν τους ανθρώπους, να αποθαρρύνει τα ταξίδια και να ευαισθητοποιήσει τον πληθυσμό σε μια νέα κανονικότητα αυθαίρετου εγκλεισμού χωρίς καμία νομική διαδικασία ή δίκη για την καταστολή όλων των δικαιωμάτων μας!!! Χούντα ξανά χούντα και Ιατρική δικτατορία παγκοσμίως με παντού τους ίδιους νόμους!

Πολλές κυβερνήσεις όπως και η δίκη μας κυβέρνηση επέβαλε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζομένων σε νοσοκομεία και γηροκομεία, καθώς αποδεικνύεται ότι το παγκόσμιο πρόγραμμα εμβολιασμού, μια πρωτοφανής πολιτική στην ιστορία της δημόσιας υγείας, μετά τον πρωτοφανή παγκόσμιο αποκλεισμό, είναι μια ιατρική καταστροφή, με τον αριθμό των αναφερόμενων σοβαρών παρενεργειών συμπεριλαμβανομένων των θανάτων, να έχουν αυξηθεί σε δεκάδες χιλιάδες μετά τον εμβολιασμό και η πανδημία δεν έχει ακόμη τελειώσει.

Η υποχρέωση ιατρικής περίθαλψης ως προϋπόθεση απασχόλησης καθιστά το ιατρικό απαρτχάιντ νόμιμο. Το γεγονός ότι αυτή η θεραπεία μπορεί να είναι άχρηστη (αφού τα «εμβόλια» δεν εμποδίζουν τη μετάδοση, τη μετάδοση ή ακόμη και τον θάνατο από τον ιό) και επικίνδυνα σημεία σε κάποια σκοτεινή και παράφρονα λογική όπου το μονοπώλιο της κρατικής βίας επιτάσσει πλήρη υποταγή!!!!

Η επέκταση του προγράμματος εμβολίων σε παιδιά, τα οποία κινδυνεύουν λιγότερο από τον ιό από τα εμβόλια, υποδηλώνει ότι τα εμβόλια έχουν μια λειτουργία πέρα ​​από το ρόλο τους ως δούρειος ίππος για το διαβατήριο εμβολίου. Τα παιδιά θα βλαφτούν και θα πεθάνουν ως αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής, αφού βασανίζονται ήδη για ένα χρόνο με άσκοπα υποχρεωτικά τεστ και προπαγάνδα που τους κατηγορεί ψευδώς ότι έγιναν ακούσιοι δολοφόνοι εάν δεν συμμορφωθούν με τα κυβερνητικά διατάγματα.
Για να εγκριθούν τα εμβόλια (αν όχι για άλλους λόγους), αποτελεσματικές, ασφαλείς και φθηνές θεραπείες έχουν κατασταλεί ανελέητα. Τον Μάρτιο του 2020, το Lancet, άλλοτε το πιο φημισμένο ιατρικό περιοδικό στον κόσμο, τώρα οργανισμός προπαγάνδας για το παγκόσμιο δίκτυο, δημοσίευσε ένα ψεύτικο άρθρο που ισχυριζόταν ότι η υδροξυχλωροκίνη είχε αρνητική επίδραση. Το άρθρο τελικά αποσύρθηκε. Ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια υδροξυχλωροκίνης στον κόσμο κάηκε μετά από έκρηξη. Το εξαιρετικά αποτελεσματικό φάρμακο ιβερμεκτίνη εξακολουθεί να καταστέλλεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και ποινικοποιείται σε άλλες χώρες.

Αν αυτά τα φάρμακα ήταν διαθέσιμα, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι θα ήταν ακόμα ζωντανοί σήμερα. Αντ ‘αυτού, η επίσημη πολιτική έχει αυξήσει τον αριθμό των νεκρών στο δρόμο προς την επιβολή εμβολίων.
Η παγκόσμια κυβέρνηση σχεδιάζει να επιβάλει επανειλημμένα εμβόλια, επ ‘αόριστον, για πρόσβαση στην κοινωνική ζωή. Για το σκοπό αυτό έχουν αποθηκεύσει 450 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων, αρκετά για να εμβολιάσουν κάθε μέλος του βρετανικού πληθυσμού επτά φορές. άλλες χώρες έχουν παρόμοια στοιχεία. Θα παραγγείλουν περισσότερα αργότερα. Αυτό που πραγματοποιείται είναι ο υποχρεωτικός επαναλαμβανόμενος εμβολιασμός για πάντα. Μισούν τον άνθρωπο και τον δολοφονεί συστηματικά το κράτος των σύγχρονων Νεοναζί!

Για την επίτευξη αυτού του στόχου, τα γεγονότα σχετικά με τον κίνδυνο του ιού και τώρα τους κινδύνους των εμβολίων έχουν κατασταλεί ανελέητα και στη θέση τους έχουν προωθηθεί ψευδείς πληροφορίες, ψέματα, νευρογλωσσικός προγραμματισμός και ψευδοεπιστημονικά μοντέλα.

«Αντιμετωπίζουμε μια κυβέρνηση μισθοφόρων, τυράννων, προπαγανδιστών και φανατικών σατανιστών». 


Ένας μακρύς και αυξανόμενος κατάλογος έγκυρων και ευσυνείδητων επιστημόνων και γιατρών (συμπεριλαμβανομένων των John Ioannidis, Mike Yeadon, Martin Kulldorff, Jay Bhattacharya, Sunetra Gupta, Didier Raoult, Scott Atlas, Peter McCullough, Dan Erickson and Artin Massihi, Sucharit Bhakdi, Robert Malone) έχουν λογοκριθεί και προσβληθεί. Στη θέση τους είχαμε τσαρλατάνους, ηθοποιούς προπαγάνδας και φανατικούς.
Η Σουηδία, η Φλόριντα και το Τέξας, που έχουν αψηφήσει την παγκόσμια γραμμή για τα lockdown, δεν αναφέρονται ξανά, ενώ ο Moise της Αϊτής, ο Nkurunziza του Μπουρούντι και ο John Magufuli της Τανζανίας είναι όλοι νεκροί, στην περίπτωση του Magufuli, μερικεσ εβδομάδες αφότου δημοσίευσε ένα άρθρο που χρηματοδοτήθηκε από το Guardian και καλούσε για δράση.

Πέντε πρόεδροι που αντιτάχθηκαν στα εμβόλια Covid είναι νεκροί!!!

Αυτή είναι μια εξευτελιστική περίοδος στην ανθρώπινη ιστορία, και κάθε μέρα που περνά, η ντροπή για αυτό που έχουμε ήδη επιτρέψει να συμβεί μεγαλώνει. Αποτύχαμε να σταματήσουμε μια συστηματική πολιτική που σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και θα σκοτώσει εκατομμύρια ακόμη. Αποτύχαμε να σταματήσουμε την επιβολή πολιτικών κακοποίησης παιδιών σε εθνική κλίμακα.

Αποτύχαμε να σταματήσουμε την επιβολή μιας πολιτικής κλειδώματος που δεν έχει κάνει παρά να ακινητοποιήσει τους εργαζόμενους άνδρες και γυναίκες. Είμαστε αντιμέτωποι με μια κυβέρνηση μισθοφόρων, τυράννων, προπαγανδιστών και φανατικών υποκειμένων!
Άνδρες και γυναίκες που έχουν ήδη δείξει θάρρος πρέπει να συνεχίσουν να το κάνουν και άλλοι πρέπει να βρουν το θάρρος τους τώρα.

Το τέλος της ανθρωπότητας είναι τώρα.


Το δανειστήκαμε από ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου