Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

"Unacknowledged"

"Δεν έχουμε άλλη λύση: αμφισβητείστε και γελοιοποιήστε ότι σας λένε! Πρέπει από ‘δω και πέρα να εργαστούμε πολύ σοβαρά, δηλαδή επαναστατικά. Το πρώτο μέλημά μας θα πρέπει να είναι να προσθέσουμε στις συνταγματικές ελευθερίες, το δικαίωμα και την ελευθερία να αμφισβητούμε την επιστήμη!" TΣΑΡΛΣ ΦΟΡΤ

"ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ". Τζωρτζ Όργουελ 1984



"Unacknowledged" focuses on the historic files of the Disclosure Project and how UFO secrecy has been ruthlessly enforced - and why. The best evidence for Extraterrestrial contact, dating back decades, is presented with direct top-secret witness testimony, documents and UFO footage, 80% of which has never been revealed anywhere else. The behind-the-scenes research and high level meetings convened by Dr. Steven Greer will expose the degree of illegal, covert operations at the core of UFO secrecy. From briefings with the CIA Director, top Pentagon Generals and Admirals, to the briefing of President Obama via senior advisor John Podesta, chairman of the Hillary Clinton Campaign - we take the viewer behind the veil of secrecy and into the corridors of real power where the UFO secrets reside. The viewer will learn that a silent coup d’état has occurred dating back to the 1950s and that the Congress, the President and other world leaders have been sidelined by criminal elements within the Military-Industrial-Financial complex.

 Director: Michael Mazzola
Producers: Dr. Steven M. Greer, DG760, Jim Martin, Stephen Peek, Grant Ibrahim, Chris Crescitelli

"Steven Greer presents a q and a on the Unacknowledged Documentary."

Πολύ απλά: έχω τη γνώμη, την έντονη αίσθηση, πως όλα τα παραπάνω έχουν σχέση και με τους συνδέσμους παρακάτω. Σχέση άμεση, αμεσότατη,  ως αναπόσπαστα κομμάτια της σύνθεσης του τεράστιου παζλ που αποτελεί η  αληθινή   ιστορία του πλανήτη και των εκπληκτικών πολιτισμών απίστευτα υψηλής τεχνογνωσίας αιχμής, που κάποτε άκμασαν σε αυτόν, ανώτερων κατά την άποψή μου σε  τεχνολογικά και όχι μόνο, βεβαίως, επίπεδα, σε συνάρτηση με την κατανόηση πανάρχαιων εκπληκτικών γεγονότων με φοβερές προεκτάσεις:
για το ποιοι τελικά είμαστε και ποιοι κάποτε υπήρξαμε και πόσα εκατομμύρια ανά τον κόσμο ευρήματα αρχαιολογικά επαναπροσδιορίζουν τη γνώση για το παρελθόν της ανθρωπότητας, δίνοντας και μια άλλη, σαφέστατα ανατρεπτική, διάσταση στο παρόν και στις προοπτικές του μέλλοντος. Και σε αλυσιδωτή εξάρτηση -είτε αρέσει στις επίσημες γελοίες αφηγήσεις του φαιδρού και κακόβουλα συνωμοτικού κατεστημένου είτε όχι- με τη σημερινή πραγματικότητα, το επιβεβλημένο status. Αυτό που χρειάζεται για να ευημερεί και να εδραιώνεται αέναα τους αυτολοβοτομημένους και επενδυμένους με ιδεολογικό τσιμεντάρισμα, μη σκεπτόμενους εγκέφαλους των -εξαρτημένων από "έξυπνη τεχνολογία", από ερμηνείες της "πραγματικότητας" μέσα από τα θέσφατα χείλη των ειδικών της, από ευτελή θεάματα, εκφυλιστικό ηδονισμό και ανάξια λόγου διασκέδαση- μαζάνθρωπων της εποχής μας.

Να λοιπόν οι "κατραπακιές", έστω ένα δείγμα ηχηρό από αυτές:
H "απομυθοποίηση του Αη Βασίλη": Νομίζετε ότι τα έχετε ακούσει όλα γύρω από το πολύ μεγάλο, και σκόπιμα υποβαθμισμένο από ΜΜΕ και "ειδικούς", θέμα των A.T.I.A. ;
 "Άρης ο Απαγορευμένος Πλανήτης"
 Η αφήγηση της πραγματικής ανθρώπινης Ιστορίας πρέπει να ξαναειπωθεί;
Αντικείμενα που "δεν θα έπρεπε να υπάρχουν":O μυστηριώδης χάρτης του Piri Reis
 Όταν η συμβατική Ιστορία καταρρέει με πάταγο!
 Το κουρέλιασμα της "επίσημης" προϊστορίας": Gobekli Tepe
  Η γραμμική εξέλιξη της ανθρώπινης Ιστορίας ουδεμία σχέση έχει με την αλήθεια - Β΄ΜΕΡΟΣ
 Η γραμμική εξέλιξη της ανθρώπινης Ιστορίας ουδεμία σχέση έχει με την αλήθεια. 
  Η Μεγάλη Πυραμίδα δεν χτίστηκε από τον Χέοπα. Και να'ταν μόνο αυτό;
   Παν-αρχαιες νανοκατασκευές " εκτός τόπου και χρόνου " που ανακαλύφθηκαν στα Ουράλια Όρη!
 Συνέχεια περί της εκπληκτικής, πανάρχαιας, πυραμιδικής κατασκευής στη Βοσνία ...

Αυτά, στο μεταξύ, μόνο άσχετα δεν είναι, με όλα τα παραπάνω: 
- Το ξεκίνημα της πραγματικής επιστήμης: "Το Πεδίο: Η Μυστική Δύναμη του Σύμπαντος - Η Εποχή του Μηδενικού Σημείου"
- Το αρχετυπικό πρότυπο του Μεγάλου Επιστήμονα, που οι φαύλοι δεν μπορούσαν να του επιτρέψουν να φωτίσει και ν'απελευθερώσει τον κόσμο-τσιφλίκι τους:"Ο παράξενος κύριος Wilhelm Reich"
- Τα πιο τρελά μας όνειρα

 Όχι, δεν αποτελούμε την πολιτισμική κορύφωση του μακρινού μας προγόνου, που η σκούφια του κρατάει από τις μαϊμούδες του κρετίνου Δαρβίνου, αλλά πολύ χρήσιμου για την επιβολή εξουσιαστικής καταπίεσης, κοινωνικής αταξίας με περιτύλιγμα επιστημονισμού και νομιμοποιημένης - διαχρονικής- εκμετάλλευσης ανθρώπων από αισχρούς μισάνθρωπους..

Διευκρινίσεις επί τούτου;

Να γιατί ο δαρβινισμός είναι μια αντιεπιστημονική αυθαιρεσία!
 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ: Η ΨΕΥΔΟ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ «ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ» ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ - ΔΝΤ)
 Ota Benga: Μια ιστορία σαν… βραχνάς για το δυτικό πολιτισμό!
 The roof is on fire!
 Ο χορός των μικρών λουλουδιών μέσα στη ζούγκλα της "πολιτισμένης παράκρουσης"

  Ο Ένοικος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου