Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΓΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ: "η εποχή με τα αστειάκια και τα δεν είδα δεν γνωρίζω, έχει τελειώσει"!


Πιστεύουμε ότι είναι χρήσιμο να συνδέσει κανείς τα επιλεγμένα αποσπάσματα ενός πολύ σημαντικού άρθρου, που στη συνέχεια παραθέτουμε, και με αυτή τη δική μας ανάρτηση, σχετικά με το τεράστιο ζήτημα των αεροψεκασμών και όχι μόνο :  Ασύλληπτα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας : "Δεν ζήτησαν την άδεια κανενός γι'αυτό το σχέδιο "γεωμηχανικής", δήθεν αποτροπής της πλανητικής υπερθέρμανσης, αν και όπως φαίνεται μάλλον προκαλούν με αυτό το "huge project" την υπερθέρμανση! Δεν το έθεσαν, ως γνήσιοι συνωμότες, ποτέ σε δημόσιο διάλογο. Και το εφάρμοσαν μυστικά σε παγκόσμια κλίμακα, από τα τέλη της δεκαετίας του'90 σε όλη την "πολιτισμένη Δύση". Η ατμόσφαιρα ψεκάζεται από δίχως διακριτικά, "ανύπαρκτα" αεροσκάφη σε μεγάλα ύψη και χωρίς κατατιθέμενο σχέδιο πτήσης πουθενά και σε κανέναν. Ξεφορτώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες τόνους σωματιδίων βαρέων μετάλλων, όπως το βάριο και κυρίως των τοξικότατων νανοσωματιδίων αλουμινίου!!!Ο συνδυασμός δυο επικίνδυνων παθογόνων αποδεικνύεται διπλά καταστροφικός!" ...Διαβάστε τη συνέχεια στο link. Και για όποιους  ακόμη αμφέβαλαν με ζήλο, έχουμε και την αναπόφευκτη επίσημη παραδοχή από τη "συνήθη ύποπτο", όπως θα δείτε στη συνέχεια, στα αποσπάσματα που θα ακολουθήσουν...
Συνδέστε και με αυτή την αναδημοσίευση που είχαμε κάνει: HAARP : " Εδώ και κάποιες δεκαετίες ο άνθρωπος δίνει την εντύπωση παιδιού που παίζει με δυνάμεις που αδυνατεί να κατανοήσει και να ελέγξει. Πίσω όμως από κάθε μεγάλη ανακάλυψη εγκυμονούν συχνά κίνδυνοι, που απειλούν ακόμη και την ίδια τη ζωή στον πλανήτη μας"
Πάμε λοιπόν:

" Η Αμερικανίδα ερευνήτρια και συγγραφέας Dr. Rosalie Bertell  μέσα από το έργο της προειδoποίησε για τις νέες διαστάσεις των απίστευτων κινδύνων που μας απειλούν από την "οπλοποίηση" του καιρού. Το βιβλίο της Bertell  με τον τίτλο "Πλανήτης Γη, το Τελευταίο Πολεμικό Όπλο" θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα βιβλία του 21ου αιώνα!

 Η δε Αυστριακή καθηγήτρια Πολιτικών Επιστημών Claudia Von Werlhof ισχυρίζεται ότι "ένα Μίσος για τη Ζωή" έχει γίνει το μότο της παγκοσμιοποίησης, ενσωματωμένο σε όλους τους σύγχρονους θεσμούς: από την οικονομία και την πολιτική έως την τεχνολογία  
{για το τελευταίο πεδίο και τις πολύπλευρες εφαρμογές του σε διάφορους τομείς, θυμηθείτε και κάποιες αναρτήσεις μας: Οι θανάσιμοι κίνδυνοι του Wi-Fi (και της τεχνολογίας των mobile phones) -"the actual mechanisms by which mobile phone technology can cause cancer and, how every single one of us is reacting to the biggest change in environment this planet has ever seen. " + Wi-Fi radiation dangers! και  Ηλεκτρομαγνητικά Όπλα – Electromagnetic WeaponsΗ επερχόμενη «ηλεκτρομαγνητική Χιροσίμα» και "Νέα Διατροφική Τάξη Πραγμάτων" και φυσικά "Ο σιδηρούς κανόνας του καρκίνου" (και η επιβαλλόμενη "ομερτά" από αυτούς που δεν επιθυμούν την εξάλειψή του!) - βίντεο , αλλά και Η εφιαλτική "παραίσθηση" με το όνομα "Μοrgellons"! }

Η χρήση του καιρού ως όπλο απαγορεύτηκε το 1978 με τη συνθήκη περί της Περιβαλλοντικής Τροποποίησης (Environmental Modification Convention - Enmod). Παρ'όλα αυτά τα πειράματα συνεχίζονται και οι "τελούντες το έγκλημα" βρίσκονται στα σκοτάδια των υψηλότερων επιπέδων του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος και του ευρύτερου κόσμου των μεγάλων εταιρειών...

Claudia Von Werlhof
Τα τελευταία χρόνια το ερευνητικό πρόγραμμα Haarp του αμερικανικού στρατού έχει πυροδοτήσει μια χιονοστιβάδα θεωριών σχετικά με το πώς αυτή η μυστική εγκατάσταση στην Αλάσκα έχει επηρεάσει τα καιρικά πρότυπα με τις έρευνές της στην ιονόσφαιρα. Όλο και περισσότεροι επιστήμονες μιλούν έξω από τα δόντια για τους δεσμούς μεταξύ του στρατιωτικού-εταιρικού συμπλέγματος και τη συνεχιζόμενη καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος. Όπως γράφει η Αυστριακή καθηγήτρια Πολιτικών Επιστημών Claudia Von Werlhof : στους επικίνδυνους καιρούς που ζούμε η εποχή με τα αστειάκια {σχόλιο από εμάς: π.χ. τύπου "θα πιστέψω ότι μας ψεκάζουν"} και τα "δεν είδα δεν γνωρίζω " έχει τελειώσει!

(διπλανή εικόνα: Μια εφαρμογή, όπως οι εγκαταστάσεις του HAARP στην Αλάσκα, μπορεί να παράγει δισεκατομμύρια Watts και να τα κατευθύνει όλα μαζί σε ένα μόνο σημείο στην ιονόσφαιρα!)

Η καταιγίδα πλησιάζει πιο γρήγορα απ'ότι περιμέναμε. Η υπερεθνική ελίτ που μας απειλεί όλους βασίζεται σε ένα μίσος για τη ζωή: "Το  μίσος αυτό έχει όντως γίνει σύστημα, κοινωνία, παγκόσμιος πολιτισμός...ενσωματωμένο σε όλους τους θεσμούς της σύγχρονης ζωής", τονίζει η Werlhof. Στην οικονομία {θυμήσου και αυτό από εμάς: Ποιος και πώς;} όσο και στην πολιτική, στην επιστήμη και, ειδικότερα, στη σύγχρονη τεχνολογία.

(διπλανή εικόνα: Το βιβλίο της Claudia Von Werlhof "Μother Earth Under Threat" (H Mητέρα Γη υπό Απειλή) προειδοποιεί για τη δυνατότητα των νέων τεχνολογιών να χρησιμοποιήσουν την ενέργεια της Γης (ηφαίστεια, σεισμούς κ.ά.) σαν όπλο μαζικής καταστροφής!)

Το άρθρο της φιλοξενήθηκε στο Global Research (28/11/2017)και βασίζεται στο βιβλίο “Planet Earth, the Latest Weapon of War” της Rosalie Bertell και την ενημερωμένη γερμανική έκδοση του "Kriegswaffe Planet Evde" (3rd ed. 2016). Με βάση την πλούσια πληροφόρηση πουπεριέχουν οι παραπάνω πηγές, τα βασικά σημεία είναι τα εξής:

α) Το διάστημα θα είναι το επόμενο πεδίο μάχης και οι στρατιωτικές τεχνολογίες διαμορφώνονται με βάση αυτή τη νέα πραγματικότητα.
β) Τα ηλεκτρομαγνητικά όπλα και οι πυρηνικές δοκιμές έχουν επηρεάσει σοβαρά την ατμόσφαιρα και την ιονόσφαιρα.
γ) Η "γεωμηχανική" (νεολογισμός) παρουσιάζεται επίσημα ως η "προσπάθεια βελτίωσης" του κλίματος της Γης με τη συνδρομή μηχανικών μέσων και γενικότερα με την ανθρώπινη παρέμβαση.
δ) Τα ηλεκτρομαγνητικά όπλα, που χρησιμοποιούν στάσιμα κύματα, χρησιμοποιούνται για την μεταβολή των φυσικών συχνοτήτων της Γης.
ε) Τα μακροσκοπικά αποτελέσματα των ηλεκτρομαγνητικών όπλων και παρόμοιου οπλισμού μπορούν να μεταβάλουν τις συχνότητες στους ζωντανούς οργανισμούς.
στ) Η ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας έχει τροφοδοτηθεί από διαρκείς πολέμους και, παραδόξως, από υπάρχουσες στρατιωτικές απειλές.
ζ) Η "υπερθέρμανση του πλανήτη" δεν είναι το αποτέλεσμα των αστικών και βιομηχανικών εκπομπών του CO2, αλλά προκαλείται από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.
η) Αποτελέσματα, όπως τρύπες στην στιβάδα του όζοντος και διαταραχές στο ηλεκτρομαγνητικόπεδίο της Γης, προκαλούνται από αυτή την ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία.
θ) Η νανοτεχνολογία και τα σχετικά προγράμματα ατμοσφαιρικού ψεκασμού έχουν αντίθετα αποτελέσματα στο νερό, στο έδαφος και στους ζωντανούς οργανισμούς 
ι) Το περιβάλλον της Γης έχει εξασθενήσει και η βλάβη μπορεί να είναι μη-αντιστρέψιμη.
ια) Οι "θεωρίες συνωμοσίας" σχετικά με τη χρήση "γεωμηχανικού οπλισμού αναφέρονται σε πραγματικά γεγονότα, που είναι συγκεκαλυμμένα.
ιβ) Υπάρχει η υποψία ότι η Αρκτική περιοχή έχει υποβληθεί σε σκόπιμο λιώσιμο των πάγων προκειμένου να γίνει δυνατή η εξαγωγή πολύτιμων υλών από το υπέδαφός της.

(διπλανή εικόνα: Το 2016, ο διευθυντής της CIA John O. Brennan μίλησε στο πανίσχυρο CFR σχετικά με τα οφέλη της γεωμηχανικής, αποδεχόμενος, ουσιαστικά τις γεωμηχανικές Stratospheric Aerosol Intensions (SAI), τα γνωστά μας Chemtrails, αποκρύπτοντας όμως τις αρνητικές επιπτώσεις τους. )

{θυμηθείτε εδώ μια παλιότερη ανάρτησή μας: Χημικά ίχνη στους ουρανούς

Dr. Rosalie Bertell


Η Dr. Rosalie Bertell γεννήθηκε το 1929στις ΗΠΑ. Απέκτησε PHD στη Βιομετρία στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αμερική στην Ουάσινγκτον D.C., το 1966. Διαθέτει 9 διδακτορικούς τίτλους και έχεικερδίσει πολυάριθμα βραβεία. Είναι επίσης συνιδρύτρια πολλών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων το "International Pgysicians for Humanitarian Medicine" (Διεθνείς Γιατροί για την Ανθρωπιστική Ιατρική) στη Γενεύη. Εργάστηκε για τον ΟΗΕ σε πάνω από 60 χώρες.
Το βιβλίο της αποτελεί παγκοσμίως μοναδική τεκμηρίωση επειδή περιγράφει την ιστορία της συνεχιζόμενης καταστροφής του πλανήτη μας, που προκλήθηκε από τις εφαρμοσμένες φυσικές επιστήμες, το επιχειρηματικό κεφάλαιο και τον στρατό. Το βιβλίο αυτό αποδεικνύει τις συνολικές βλάβες που έχουν προκληθεί στη Γη και θέτει τέλος στις κατηγορίες περί "συνωμοσιολογίας".

 Ανέκαθεν οι στρατιωτικές τεχνολογίες διαμόρφωναν τη βάση της καταστροφής των γήινων συστημάτων ζωής, όμως, από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά την πυρηνική εποχή, η ανάπτυξη και η εφαρμογή των νέων στρατιωτικών τεχνολογιών στη Δύση, αλλά και στην Ανατολή, αποτελούν τη βάση των καταστροφών των ίδιων των "ζωτικών συστημάτων", όπως τα αποκαλεί η Bertell, του πλανήτη μας. Το βιβλίο μας παρουσιάζει μια μοναδική ιστορική τεκμηρίωση, η οποία διαβάζεται με κομμένη την ανάσα, σαν πραγματικό θρίλερ. Το εύρος του καλύπτει από τις χημικές, βιολογικές και πυρηνικές τεχνολογικές εξελίξεις και πολεμικές τακτικές μέχρι τη μετα-πυρηνική εποχή. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει στο πεδίο των ηλεκτρομαγνητικών όπλων "πλάσματος", που όχι μόνο απειλούν να εξαλείψουν κάθε μορφή ζωής στη γη, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες ικανές να προκαλέσουν τεράστιες καταστροφές, αλλά απειλούν επίσης να καταστρέψουν και τον ίδιο τον πλανήτη.

Τα μέσα για την καταστροφή του πλανήτη τα παρέχει η "γεωμηχανική" και σε αυτά περιλαμβάνονται τα ηλεκτρομαγνητικά όπλα "πλάσματος" και όλες οι υπόλοιπες μορφές πολέμων για τον καιρό. Αν οι τεχνολογίες αυτές χρησιμοποιηθούν με ενισχυμένη μορφή, αν η αύξηση των ρυθμικά παλλόμενων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και οι επιπτώσεις της παλμικής τους δόνησης γίνουν πραγματικά απεριόριστες (π.χ. "πρόκληση ελεγχόμενων σεισμών"), λέει η Bertell, η γη θα μπορούσε ακόμη και να σχιστεί στα δύο...
Ο Nicola Tesla, ο πιο καινοτόμος νους όσον αφορά την ενασχόλησή του με τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, προέβλεψε και  προειδοποίησε για όλα αυτά τα σενάρια ως θεωρητική πιθανότητα από την αρχή ήδη του προηγούμενου αιώνα.

{Επισημαίνουμε, εμείς, μία από τις αρκετές αναρτήσεις μας για τον Τέσλα: Τα πιο τρελά μας όνειρα}

 Καμία από τις Διασκέψεις του ΟΗΕ δεν έφερε στο τραπέζι μια φορά τη συζήτηση για τη στρατιωτική συμπεριφορά, παρ'όλο που ο ΟΗΕ γνώριζε καλά την ύπαρξη τροποποιήσεων του καιρού για πολέμους εδώ και 36 χρόνια και ουσιαστικά αυτή η δραστηριότητα έχει απαγορευτεί. Το ζήτημα δεν τέθηκε καν στη Διάσκεψη της Κοπεγχάγης 2009, όπου το κλίμα ήταν το κεντρικό θέμα. Ούτε συζητήθηκε στη Διάσκεψη του ΟΗΕ COP21 με το ίδιο θέμα στο Παρίσι, το 2015..."


Τα παραπάνω (συμπεριλαμβανόμενων των σχολίων σχετικά με τις εικόνες) ήταν εκτενή αποσπάσματα από ένα ιδιαίτερα σημαντικό άρθρο, με τον τίτλο " Ο Κλιματικός Πόλεμος έχει ήδη αρχίσει!-Οι τρομακτικές εφαρμογές της γεωμηχανικής" (επιμέλεια: Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης), του περιοδικού  αντιπληροφόρησης Ηellenic Nexus, τεύχος 126 του Ιανουαρίου του 2018. Ο τίτλος της ανάρτησης ήταν δικής μας έμπνευσης...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου