Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ


Η Πραγματική Γνώση των Αιτίων Δίνει τις Απαντήσεις!


O καρκίνος είναι μια κατάρα για το ανθρώπινο γένος. Αν και υπήρχε από την αρχαιότητα ο σύγχρονος τρόπος ζωής φαίνεται πως τον ευνοεί ιδιαίτερα. Ακόμη και σήμερα μια διάγνωση καρκίνου ισοδυναμεί συχνά με βέβαιο θάνατο. Γι’ αυτό και τα περισσότερα θύματά της επάρατης νόσου τείνουν να την αντιμετωπίζουν μοιρολατρικά. Ωστόσο υπάρχει ελπίδα. Η γνώση των πραγματικών αιτιών του καρκίνου και η ανάλογη αντιμετώπιση τους, μπορεί να οδηγήσει στην ανάσχεση της νόσου, ακόμη και στην οριστική θεραπεία της. Διαβάστε πως μπορείτε να προστατευτείτε, να αντιμετωπίσετε ακόμη και να νικήσετε την επάρατη νόσο…


Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Ο καρκίνος είναι ο συνηθισμένος γενικός όρος για τις κακοήθεις νεοπλασίες. Η κυρία αιτία αυτής της ασθένειας δρα κατά την διαίρεση των κυττάρων. Τα κύτταρα είναι δυναμικά και συνεχώς σε εγρήγορση, παίρνουν αποφάσεις (κατόπιν οδηγιών-διαταγών) για το τι θα πράξουν στη συνέχεια, π.χ. το αν θα πολλαπλασιαστούν. Κανονικά, υπάρχουν ακριβείς κανόνες ως προς την αύξηση ή όχι ενός κυττάρου, που καθορίζονται από ποικίλους φορείς, συμπεριλαμβανομένων και των άλλων κυττάρων εντός του οργανισμού. Οι διάφορες ορμόνες στο σώμα ή και εξωτερικοί παράγοντες είναι μερικοί από τους φορείς που μπορούν να ξεγελάσουν το κύτταρο για να ανταποκριθεί. Ένα σημαντικό παράδειγμα είναι η αύξηση των οστών στην παιδική ηλικία: τα κύτταρα δίνουν ρυθμισμένες διαταγές στις άκρες των οστών για να δομήσουν περισσότερο κόκαλο, ώστε να πάρουμε ύψος.
Πρωταρχικά έχουμε το κύτταρο που τίθεται σαν στόχος από διάφορους μη συμβατικά υγιείς παράγοντες και αρχίζει να διαιρείται χωρίς κανονικό έλεγχο. Όταν αυτό συμβεί, το κύτταρο συνεχίζει να διαιρείται, διαμορφώνοντας τελικά νέα αύξηση που καταλήγει σε όγκο ή νεοπλασία. Όταν η νεοπλασία φτάσει σε αριθμό ενός δισεκατομμυρίου κυττάρων (ο ελάχιστος αριθμός των καρκινικών κυττάρων) μπορεί να είναι ανιχνεύσιμη με τις συμβατικές ιατρικές μεθόδους εξετάσεων.


Η Μία και Μοναδική Αιτία της Καρκινογένεσης


Πρόκειται για τη διαφοροποίηση των ενεργειακών πεδίων που διέπουν τις κινήσεις των πολυπεπτιδίων (αμινοξέων) εντός των κυττάρων (πρωτόπλασμα).

Οι δυνάμεις που λαμβάνουν μέρος κατά την διεκπεραίωση όλων των μοριακών κινήσεων εντός των κυττάρων, διαπερνούν την κυτταρική μεμβράνη. Όταν η διαφορά δυναμικού του ηλεκτροστατικού φορτίου μεταβάλλεται (αυτό οφείλεται στη μεταβολή της υγιούς κατάστασης της κυτταρικής μεμβράνης), έχουμε ως επακόλουθο την «καρκινογένεση». Το κύτταρο χρησιμοποιεί τις τέσσερις δυνάμεις της Φύσης (βαρύτητα, ηλεκτρομαγνητικές, ισχυρές και ισχνές ατομικές δυνάμεις) και η ακολουθία-εφαρμογή αυτών των δυνάμεων είναι πολύ συγκεκριμένη, όσον αφορά τον άνθρωπο.

Η ταλάντωση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της γήινης σφαίρας (7,3hertz) παρέχει την συγκεκριμένη ροή ενέργειας που διέπει τις ενδοκυτταρικές ανασυνθέσεις. Είναι γνωστό ότι ο ανθρώπινος οργανισμός αποτελείται από τρισεκατομμύρια κύτταρα και σχεδόν αμέτρητες ενεργειακές μεταβολές. Έτσι μια πλήρης εικόνα όλων των αλλαγών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αν όμως γνωρίζουμε την ορθή ροή των κινήσεων, μπορούμε να έχουμε τις απαντήσεις.

Εν κατακλείδι, οτιδήποτε μεταβάλει τη ροή των ενεργειακών δεδομένων εντός ζώντων οργανισμών είναι και ορίζεται ως αιτία της καρκινογένεσης.

 
Ενώνοντας το Παζλ της Πολυπλοκότητας Όλων των Μορφών της Ασθένειας 


Υπάρχουν εκατοντάδες συντελεστές αιτιών, π.χ. αδύνατο ανοσοποιητικό σύστημα, συσσώρευση τοξινών στο σώμα, δυσάρεστες σκέψεις, και κάθε μια αιτία έχει περιστασιακή σχέση με τον όρο «ασθένεια». Είμαστε σε μειονεκτική θέση, αναγνωρίζοντας τα μεγάλα κομμάτια του παζλ, δηλαδή τον όρο καρκίνο, μια τρομακτική ασθένεια που ισούται συνήθως με το τέλος της ζωής μας. Τα μικρότερα κομμάτια όμως καλύπτουν ένα πολύ μεγαλύτερο πεδίο που μένει συχνά άγνωστο.

Το σώμα, το μυαλό, είναι ένα με το περιβάλλον. Εάν διαταράξουμε αυτή την ισορροπία, υποβοηθάμε τον καρκίνο και όποια άλλη ασθένεια. Κάθε παρέμβαση που διαταράσσει το ανθρώπινο βιολογικό–δυναμικό περιβάλλον, καταστρέφει την «ισορροπία», δηλαδή τη θέση κάθε ατόμου που λαμβάνει μέρος στο κοσμικό γίγνεσθαι εντός των πεδίων του διπολικού φορτίου, δηλαδή τις «ηλεκτρομαγνητικές» δυνάμεις που περιβάλλουν το σύμπαν και τα όντα εντός αυτού. Είναι λοιπόν αυτές καθαυτές οι δυνάμεις που διοικούν και καθορίζουν την ορθή κίνηση και η οποιαδήποτε παρεμπόδιση σε αυτές τις ακροτελεύτιες σχέσεις προωθεί την ασθένεια του καρκίνου και γενικώς των ασθενειών.

Παράγοντες που όταν παραβλέπουμε την δυναμική τους προκαλούν πολύ μεγαλύτερες καταστροφές στην υγεία μας είναι:

  • Ασύμβατη διατροφή.
  • Τρόπος ζωής.
  • Πνευματική καθυπόταξη που κατά κύριο λόγο οδηγεί σε συγκέντρωση τοξινών με αποτέλεσμα την αδυναμία του οργανισμού για αυτοκάθαρση.
  • Διατροφική ανεπάρκεια, ασύμβατες τροφές: όταν οι προσλαμβανόμενες τροφές υστερούν σε βασικά στοιχεία (θρεπτικές ουσίες) έχουν επιπτώσεις στις βιοχημικές διαδικασίες των κυττάρων, στην πέψη και στην φυσική εσωτερική αποτοξίνωση. Προκαλούν επίσης, πίεση, καταστολή, κατάθλιψη, φόβο, έλλειψη επιθυμίας ζωής–χαράς–αγάπης.
  • Τρόπος ζωής: καθιστική ζωή, ανυπαρξία εκγύμνασης σώματος και πνεύματος. Το σώμα πρέπει να κινείται και να ιδρώνει, και οι σκέψεις να προσδιορίζουν τα σημαντικά και τις πραγματικές αξίες.
  • Πνευματική καθυπόταξη, διανοητική τοποθέτηση.

Αυτές οι καταστάσεις μπορούν να προκληθούν λόγω ασύμβατων τροφών (αλυσίδες αμινοξέων) που αφομοιώνονται από το στομάχι και το έντερο. Η ελλιπής πέψη έχει σαν αποτέλεσμα την μη απορρόφηση ουσιαστικών θρεπτικών ουσιών. Τα κακώς αφομοιωμένα τρόφιμα εμπεριέχουν τοξικές ουσίες που περνούν στο αίμα και στο λεμφικό σύστημα μέσο του εντέρου, προκαλώντας μολύνσεις από πρωτόζωα, αμοιβάδες, σκουλήκια, βακτηρίδια ιών, παρασιτική μαγιά. Αρνητικό αποτέλεσμα έχει επίσης η κατάχρηση φαρμάκων. Όταν η τοξιναιμία υπερβεί σαν πάθηση την ικανότητα μας να την ελέγξουμε, μας καθιστά ανίκανους να την χειριστούμε, με αποτέλεσμα να ασθενούμε.

Ο τρόπος αντιμετώπισης μιας ακραίας ψυχολογικής κατάστασης (θάνατος προσφιλούς προσώπου, διάλυση οικογένειας…) εξαρτάται από την εν γένει υγιή κατάσταση όλου του οργανισμού αλλά κυρίως του νευρικού συστήματος. Επειδή όμως όλοι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν σε κάποια φάση της ζωής τους παρόμοιες καταστάσεις, δεν σημαίνει ότι όλοι αναπτύσσουν καρκίνο. Προέχει η κακή κατάσταση σώματος για να επέλθει το ανάλογο αποτέλεσμα.

Ποίο είδος ασθένειας θα αναπτύξουμε, εξαρτάται από:

  • Τον τύπο των τοξινών που έχουμε μέσα μας,
  • Τον τύπο των παρασίτων,
  • Τον τύπο της ενδεχόμενης μόλυνσης,
  • Τη συνολική διατροφική ανισορροπία,
  • Το γενετικό υλικό (κληρονομικότητα, ομοιόσταση και περιβάλλον),
  • Την ομάδα αίματος (Ο, Α, Β, ΑΒ),
  • Την εκ γενετής ικανότητά μας να χειριστούμε τις διάφορες τοξίνες,
  • Την εκ γενετής ικανότητα να αντιμετωπίσουμε την έλλειψη ουσιαστικών θρεπτικών ουσιών,
  • Την ψυχολογική και διανοητική δύναμη,
  • Την ηλικία,
  • Το φύλο,
  • Τις σκέψεις,
  • Το περιβάλλον,
  • Την έκθεση σε ακτινοβολίες (ηλιακή ή ραδιενεργή),
  • Την έλλειψη αγάπης και συντροφικότητας,
  • Τους τραυματισμούς,
  • Τις εγχειρίσεις.

Όταν αφαιρούμε τις αιτίες, επιτρέπουμε στο σώμα να θεραπευτεί. Το μυαλό είναι ο οδηγός του σώματος. Αποφασίζει για τη διατροφή, τις πράξεις, το τι πρέπει να ακολουθούμε. Η εσωτερική ρύπανση προκαλείται από την έκθεση σε τοξίνες αλλά και από την κατανάλωση αυτών μέσω τροφών.Είμαστε λοιπόν ένα σύνολο ανεπαρκούς διατροφής και δυσμενών σκέψεων, αντιμέτωποι με 1.000 διαφορετικές καρκινογόνες ουσίες, που καταλήγουν σε 1.000 διαφορετικές μορφές καρκίνου αλλά και άλλων ασθενειών.

Οι σημερινοί «επιστήμονες» έχουν αντικαταστήσει την έρευνα με τα μαθηματικά και περιπλανώνται μακριά από τα πραγματικά στοιχεία, καταλήγοντας σε λύσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Μπορεί να σκέφτονται και να αναλύουν σε βάθος διάφορες καταστάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξεκαθαρίζουν το τοπίο έρευνας.

Κανείς λοιπόν σήμερα από τους «ειδικούς» δεν πρέπει να ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τι είναι ακριβώς ο καρκίνος και οι πρωταρχικές του αιτίες. Αντίθετα δεν υπάρχει άλλη ασθένεια της οποίας η πρωταρχική αιτία να είναι περισσότερο γνωστή, ώστε σήμερα η άγνοια των αιτιών δεν μπορεί να προβάλλεται σαν δικαιολογία ότι δεν μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για την πρόληψη της ασθένειας. Ότι η πρόληψη του καρκίνου τελικά θα επιτευχθεί είναι αδιαμφισβήτητο. Αλλά πόσο καιρό θα πάρει θα εξαρτηθεί από την παρεμπόδιση που οι διάφοροι «προφήτες του αγνωστικισμού» θα καταφέρνουν να προβάλλουν ενάντια της εφαρμογής της καθαρά επιστημονικής γνώσης. Μέχρι τότε εκατομμύρια καρκινοπαθών θα πεθαίνουν αναίτια, στον βωμό του κέρδους.

Πάντα η αλήθεια περνά μέσα από τρεις καταστάσεις. Καταρχάς η αλήθεια γελοιοποιείται και λοιδορείται. Δεύτερον, αντιμετωπίζονται με βία αυτοί που την αναφέρουν. Τρίτον, κατοχυρώνεται από μόνη της σαν αυταπόδεικτη αλήθεια όταν η «ανάγκη» παίρνει την εκδίκησή της. Αυτά τα αποσπάσματα είναι οι ειλικρινείς απόψεις των τεσσάρων εξαίρετων επιστημόνων Warburg, Blass, Koch, και Τέσλα, των οποίων οι καταθέσεις και αλήθειες γίνονται εμφανείς στον σημερινό κόσμο της επιστήμης, που σαν πρωτοπόροι υψηλού κύρους άφησαν παρακαταθήκη στην ανθρωπότητα με την έρευνά τους.


Αντι-στροφή ή Κατα-στροφή Βασικής Αλυσίδας του DNA

Η ορθή ροή ανασυνθέσεων των πολυπεπτιδίων (βασικά αμινοξέα) εντός κυττάρων καθορίζεται από τον γενετικό κώδικα τουDNA. Δεν υφίσταται γονιδιακός προγραμματισμός ανάπτυξης του καρκίνου, και συνεπώς δεν έχει ανιχνευθεί ποτέ κάτι τέτοιο. Απομένει η πλήρης καταγραφή όλων των παραμέτρων που προσβάλλουν τα ενεργειακά πεδία που διέπουν τις κινήσεις εντός του πρωτοπλάσματος και οι απαραίτητες διευκρινήσεις προς την πρόληψη κυρίως, με αποτέλεσμα την πλήρη θεραπεία της ασθένειας. Εδώ πρέπει να επαναλάβουμε ότι η κατανόηση της ασθένειας δεν μπορεί να γίνει από κάποιον που ήδη πάσχει, αλλά όλοι πρέπει να γνωρίζουμε προτού βρεθούμε προ τετελεσμένων γεγονότων. Είναι αναγκαία μια πρώτη καταγραφή και εξοικείωση των παραμέτρων ή αιτιών που προκαλούν την μη ορθή (κατά-στροφή) ανασύνθεση πρωτεϊνών με το γνωστό αποτέλεσμα του καρκίνου, δηλαδή την παραγωγή κυττάρων που δεν έχουν καμία σχέση με τα υγιή από τα οποία προήλθαν.

Εν συντομία θα αναφερθούμε σε καρκινικούς παράγοντες όπως:

– Χημικές ουσίες (υπάρχουν περισσότερες από 500 γνωστές καρκινογόνες ουσίες), οι περισσότερες από αυτές στην τροφή, στο νερό, και γενικά σε προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινώς.
– Ραδιενέργεια–διάφοροι ιοί και μικρόβια–ελεύθερες ρίζες κλπ.
– Τοξίνες στα σφραγίσματα δοντιών (αμάγαλμα–νικέλιο–απονευρώσεις)
– Τοξίνες στο πεπτικό σύστημα: βλέννες, παράσιτα, χημικά, υδράργυρος, χαλκός, κάδμιο, αρσενικό κλπ.
– Προβληματική διατροφή: τοξικά συντηρητικά, επεξεργασμένα τρόφιμα, κακή αφομοίωση
– Ποτά (νερό που μόνο στην θεωρία είναι καθαρό, οινοπνευματώδη, σάκχαρα, προσθετικά γεύσης)
– Καθημερινή χρήση χημικών ουσιών (οδοντόκρεμες, αρώματα χώρου, απορρυπαντικά)
– Περιβάλλον (αέρας, ακτινοβολία, έκθεση στον ήλιο–«ηλιοθεραπεία»!!!)
– Κατανάλωση τροφών ασύμβατων με την ομάδα αίματος

Αυτοί είναι μερικοί από τους πολλούς πιθανούς παράγοντες που ανήκουν μεν σε διαφορετικές κατηγορίες, όμως δραστηριοποιούνται και αντιδρούν μεταξύ τους. Συνήθως, δύο ή περισσότεροι παράγοντες ευθύνονται για την καρκινογένεση στο σώμα.Παράδειγμα, όταν καθόμαστε μπροστά σε οθόνη υπολογιστή, μέσω της ακτινοβολίας προκαλούνται υψηλότερα πεδία εξάτμισης υδραργύρου από τα σφραγίσματα των δοντιών με αμάλγαμα.

Ο βασικότερος και πλέον κοινός παράγοντας είναι η εσωτερική ρύπανση. Το καθαρό, το υγιές σώμα, δεν παράγει καρκίνο!

Πάνω από το 90% των ανθρώπων που ανέπτυξαν καρκίνο βρέθηκε να έχουν ανεπάρκεια σε τουλάχιστον τρία από τα παρακάτω βασικά θρεπτικά συστατικά:
  • Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα (omega3alphα-Linolenicfattyacid), το 95% των ασθενών.
  • Σελήνιο 95% ανεπάρκεια.
  • Ασβέστιο, μαγνήσιο.
  • Βιταμίνες, Α(ή βήτα καροτίνη), Ε,C, Β17 λαετρίλη (laetrile),Bcomplex,D,K, 95% ανεπάρκεια.
  • Χαλκός 90% ανεπάρκεια.
  • Γερμάνιο
  • Χρώμιο
  • Βανάδιο
  • Ψευδάργυρος
  • Κασσίτερο

Εν κατακλείδι η ανεπάρκεια θρεπτικών συστατικών είναι ένας κοινός παράγων μεταξύ καρκινοπαθών.

Πρωτόκολλο Θεραπείας


Ο καρκίνος μπορεί να προληφθεί και το σώμα μας να αυτοθεραπευτεί με τους εξής απλούς τρόπους:
  • Καθαρισμός οργανισμού (συκώτι, έντερα, πάγκρεας, νεφρά) από πέτρες, καντίντας, βαρέα μέταλλα, τοξίνες κ.α.
  • Αποφυγή ασύμβατων και ακατάλληλων τροφών (μεταλλαγμένα–ραντισμένα).
  • Αποφυγή σχέσεων και περιβάλλοντος που καταρρακώνουν τον ψυχισμό.
  • Πλήρης αλλαγή διατροφής με αντικατάσταση άλλων συμβατών τροφών και με θρεπτικά συστατικά, κυρίως όσων έχουμε έλλειψη.
  • Εργασία–θεραπεία σε όλο το σώμα, ξεκινώντας από το μυαλό.
  • Σκέψεις, δίνοντας προτεραιότητα στις πραγματικές αιτίες της ασθένειας και να μην γίνεται αποδεκτή μοιρολατρικά η κατάσταση της υγείας.
Οι καλοήθεις ή κακοήθεις όγκοι δεν εμφανίζονται από το πουθενά! Μπορεί να περάσουν χρόνια μέχρι ένας όγκος να γίνει αρκετά μεγάλος για να ανιχνευθεί. Σε αυτό το διάστημα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει –και συχνά γίνεται– αυτοΐαση. Εν δυνάμει καρκινικοί όγκοι αντιμετωπίζονται και εξαλείφονται από την φυσική άμυνα του οργανισμού σε όλη την διάρκεια της ζωής μας. Μόνο όταν συμπεριφερθούμε άσχημα στο σώμα μας τα διάφορα καρκινώματα έχουν την ευκαιρία να μεγαλώσουν και να μας προσβάλουν.

Στην πρώτη φάση της μετάλλαξης, δηλαδή την παρέκκλιση της διαίρεσης ενός κυττάρου σε κάτι άλλο εκτός του εαυτού του, υπάρχει αυτό που θα το ονομάσουμε «λάθος διαταγή». Αυτό που συμβαίνει και που αποτελεί την κύρια αντιμετώπιση της ανάπτυξης του καρκίνου είναι η δέσμευση των ελεύθερων ριζών, από την ανεξάντλητη καύση τους με το οξυγόνο. Όπως αναφέραμε στην αρχή, είναι η διατάραξη των ενεργειακών δομών της κυτταρικής μεμβράνης που έχει σαν αποτέλεσμα την λάθος διαίρεση. Όλο το πρόβλημα λοιπόν είναι η αντιμετώπιση της ελεύθερης καύσης (χωρίς φραγμούς ή ορθή διαταγή) του οξυγόνου εντός του πρωτοπλάσματος των κυττάρων. Είναι αυτή η καύση που προκαλεί τις μεταλλάξεις στοDNA. Διάφοροι ιοί, χημικές ουσίες, ακτινοβολία μπορούν επίσης να αλλοιώσουν τοDNA. Συνήθως λειτουργούν όλα μαζί στην καταστροφή της αλυσίδας.

Η αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης σε πρώτη φάση με φυσικό τρόπο είναι η χρήση του λινελαίου (flaxseedoil), του ελαιολάδου και των λαχανικών (των συμβατών με την ομάδα αίματος), που βοηθούν τον οργανισμό να αποβάλει τις χημικές ουσίες. Τα αντιοξειδωτικά είναι σε θέση να σταματήσουν τις αλυσιδωτές αντιδράσεις των ελεύθερων ριζών με το οξυγόνο. Το πράσινο τσάι περιέχει πολλές αντιοξειδωτικές χημικές ουσίες γνωστές ως πολυφενόλες, μια από αυτές (EGCG) έχει 20 φορές την επίδραση της βιταμίνης Ε και 500 φορές την επίδραση της βιταμίνηςC στην καταστολή της ελεύθερης δράσης του οξυγόνου. Υπάρχει μεγάλη βιβλιογραφία για ουσίες που βρίσκονται στην φύση και θα απαριθμήσουμε μερικές:

  • Τα φύλλα της ελαίας (αλέθουμε φύλλα με νερό και πίνουμε τον χυμό).
  • Η ψίχα (αμύγδαλο) από το κουκούτσι του βερίκοκου που περιέχει την βιταμίνη Β17.
  • Τα κόκκινα σταφύλια περιέχουν ουσίες που σταματούν την παραγωγή τριχοειδών αγγείων που δημιουργούνται από τους καρκινικούς όγκους. Χωρίς την παροχή αίματος οι καρκινικοί όγκοι σβήνουν.
  • Τα κουκούτσια (σπασμένα) από τα κεράσια μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά.
  • Το μπρόκολο καλύπτει τον οργανισμό από καρκίνους σε όλο το μήκος της πεπτικής οδού.
  • Η ντομάτα περιέχει αντιοξειδωτικά (lycopene) αλλά μπορεί να καταναλωθεί από την Ο και ΑΒ ομάδες αίματος.
  • Το σκόρδο και το κρεμμύδι περιέχουν τις χημικές ουσίες αλλυλικά σουλφίδια που βοηθούν στον περιορισμό τοξικών ουσιών που προκαλούν μεταλλάξεις.

Οι ντομάτες τα σκόρδα και τα κρεμμύδια είναι καλύτερα μαγειρευτά. Το μπρόκολο το κουνουπίδι και το λάχανο (όταν είναι συμβατά με την ομάδα αίματος) βοηθούν στην παραγωγή συγκεκριμένων ενζύμων (PhaseIIEnzymes) που βοηθούν στην αποβολή καρκινικών ουσιών από τα κύτταρα. Πρώτο μέλημα είναι η προσαρμογή της διατροφής μας στην ομάδα αίματος, διότι έτσι έχουμε ένα σίγουρο πλεονέκτημα εναντίον του καρκίνου και γενικά των ασθενειών (συμβουλευθείτε το βιβλίο του ιατρού Πήτερ Ντι’ Άνταμο, 4 Ομάδες Αίματος 4 Δίαιτες).

Δεν υπάρχουν ασθένειες, αλλά αιτίες που προκαλούν ασθένειες, που πρέπει να εντοπίζονται και να αφαιρούνται από τον οργανισμό, συνεπώς η μέθοδος θεραπείας είναι μία, να αφαιρούμε τις αιτίες και να αφήνουμε τον οργανισμό να κάνει την δική του αυτοΐαση.

Η Ολιστική Ιατρική κάνει ακριβώς αυτό. Με το να ελέγχει μέχρι και 2.500 διαφορετικές πληροφορίες για τα σημεία ελέγχου καλής λειτουργίας του ανθρώπινου οργανισμού, μπορεί να αφαιρεί τις αιτίες όλων των παθήσεων. Μένει μόνο να υπάρξει η σωστή ενημέρωση και ανταπόκριση από τον καθένα που έχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα όπως ο καρκίνος.

Η κλασική ιατρική προσεγγίζει τον καρκίνο σαν ένα γεγονός προς αντιμετώπιση στην τελική του μορφή δηλαδή του κακοήθους όγκου. Με τον τρόπο ανίχνευσης που χρησιμοποιούν πρέπει να υπάρξουν ήδη καρκινικά κύτταρα σε μεγάλο αριθμό για να καταγραφούν και από τον πιο σύγχρονο μαγνητικό τομογράφο. Η Ολιστική Ιατρική με την μέθοδό της μπορεί να δει μέχρι και πέντε χρόνια νωρίτερα την ενεργειακή παραμόρφωση σε ένα συγκεκριμένο όργανο. Η μέθοδος είναι απλή και βασίζεται στην διαφορετική συχνότητα που το κάθε όργανο του σώματός μας διεκπεραιώνει τις εργασίες του. Η ροή του φορτίου είναι για κάθε όργανο 50mV, και η οποιαδήποτε απόκλιση κάτω των 50 ερμηνεύεται ως πάθηση που πρέπει να αντιμετωπισθεί. Ο καρκίνος παρουσιάζεται μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απόκλισης από την κανονική ροή των φορτίων, δηλαδή των ενεργειακών δομών που εξηγήσαμε στην αρχή αυτής της εργασίας.

Αυτό είναι ένα πάρα πολύ μικρό δείγμα από αυτά που έχει καταφέρει η Ολιστική Ιατρική τις τελευταίες δεκαετίες και οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί για την ίαση των ασθενειών διαφέρουν τελείως ως προς την προσέγγιση των παθήσεων. Δεν αντιμετωπίζει τα συμπτώματα αλλά αφαιρεί τις πραγματικές αιτίες που προκαλούν ασθένειες. Όσον αφορά τον καρκίνο έχει να επιδείξει εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμα και σε περιπτώσεις που είχαν χαρακτηρισθεί ως μη επιστρεπτέες. Στην Ελλάδα σήμερα ασκείται από ελάχιστους φωτισμένους πραγματικούς γιατρούς, ενάντια σε μια καθεστηκυία τάξη που νέμεται πόρους και ανθρώπους χωρίς αιδώ.

Το θέμα του καρκίνου με τις διαστάσεις που έχει πάρει παγκόσμια δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί μονομερώς από μια χώρα. Η Ελλάδα όμως με τον φυσικό της πλούτο (έδαφος, χλωρίδα, πανίδα) μπορεί να συμβάλει στην παραγωγή φυσικών αντικαρκινικών σκευασμάτων με παγκόσμια ανταπόκριση. Γνωρίζουμε ήδη ότι αμερικανικές εταιρίες έχουν παρασκευάσει από τα φύλλα της ελαίας φάρμακα κατά του καρκίνου. Δεν μπορεί πλέον η πολιτεία να μένει απαθές έρμαιο ιδιωτικών συμφερόντων φαρμακευτικών εταιριών και ιατρικού κατεστημένου.

Dr. PeterJ. D’ Adamo 4 ΟΜΑΔΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ 4 ΔΙΑΙΤΕΣ,
Illustrated World of Science Encyclopedia


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου