Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η
υπέρβαση των ανθρώπινων όντων προς ανώτερα (κι άρα ποιοτικότερα) επίπεδα ύπαρξης αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες" .
(Ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;)
Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία:

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ (του ανιχνευτή)


Ονειροπόλος είναι αυτός που μπορεί να βρει τον δρόμο του μόνο στο φως του φεγγαριού. Τιμωρία του είναι ότι βλέπει το ξημέρωμα πριν τον υπόλοιπο κόσμο. - ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΪΛΝΤ

Αυτή είναι και η κατάρα του! Η πιο γλυκιά και πικρή συνάμα, η πιο αποκηρυγμένη και γι'αυτό ανεκτίμητης αξίας, η πιο επικίνδυνη και γι'αυτό άξια μόνο για όσους αντέχουν να τη βαστάξουν, η πιο μαγική και συνάμα απαιτητική, η πιο δύσκολη να περιγραφεί με τη συνηθισμένη μορφή ανθρώπινης έκφρασης, κατάρα του κόσμου ετούτου.
Αλλά τι θα'τανε ο κόσμος χωρίς τους "καταραμένους" του; Αν όχι καταδικασμένος, από πολύ παλιά, σε έλλειψη οξυγόνου και σε πλήρη μαρασμό;

Ονειροπόλοι είναι αυτοί που, με τις (μυστηριώδεις για την κοινή λογική) ενοράσεις και τα όνειρά τους και τη διάθεσή τους να γυρέψουν την εκπλήρωσή τους, επιτρέπουν ακόμα στη γη να γυρνάει!
Oνειροπόλοι είναι αυτοί που βλέπουν όσα οι πιο πολλοί αδυνατούν ή αρνούνται να δουν, γιατί δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη βολή του δοσμένου, καθιερωμένου πλαισίου. Αυτοί που ανακαλύπτουν τις εικόνες πίσω από τις εικόνες ή ανοίγουν το δρόμο προς νέους κόσμους εκεί όπου οι παλιοί αργοπεθαίνουν και σβήνουν.
Αλλά αυτό έχει πάντα τίμημα και τις περισσότερες φορές πολύ σκληρό.
Ονειροπόλοι είναι κι αυτοί που συχνά οδηγούνται στο γλυκόπικρο καταφύγιο της μοναξιάς και στην τρέλα που επίσης συχνά συνοδεύει την "ιερή μέθη" τους. Αυτοί που, διόλου σπάνια, συντρίβονται κάτω από όλη την κακότητα, τη μικροψυχία και το φθόνο που ξεχειλίζει στον κόσμο.
Αλλά και αυτοί οι οποίοι σαν τους τρελούς αλήτες που σέρνονται από μια πλανεύτρα εσωτερική μούσα: "ποθούν τα πάντα ταυτόχρονα, αυτοί που ποτέ δε χασμουριούνται ή λένε έστω και μία κοινοτοπία, αλλά που καίγονται σαν τα μυθικά κίτρινα ρωμαϊκά κεριά, που σκάνε σαν πυροτεχνήματα ανάμεσα στα αστέρια κι από μέσα τους ξεπηδά το μπλε φως της καρδιάς τους, κι όσοι τους βλέπουν κάνουν: Αααα!!!! με θαυμασμό' (να θυμηθούμε και τον Τζακ Κέρουακ στο βιβλίο του "on the road")

Και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι... " ο ταξιδιώτης παίρνει μονάχα ένα δρόμο. Ο ονειροπόλος τους παίρνει όλους. "(Julos Beaucarne)

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Άλλο ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας; Η ανακάλυψη του "κρυπτοϊού του καρκίνου" και της θεραπείας του και η εξόντωσή της από το ιατροφαρμακευτικό ιερατείο!



H περίπτωση του Dr. Royal Raymond Rife (1888-1971).


" Οι μεγάλες ανακαλύψεις του στην έρευνα του καρκίνου, καταστράφηκαν από την ίδια την ιατρική μαφία. Η σοβαρότερη συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου από το 1930 -!!- Το μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης ιατρικής, η εξόντωση του Dr. Royal Raymond Rife και η εξαφάνιση από τα ιατρικά συγγράμματα του όρου "Cryptosides primordiales", δηλαδή του κρυπτοϊού του καρκίνου. Το πραγματικό ενδιαφέρον μέρος στην εργασία του Rife ήταν η ανακάλυψη του κρυπτοϊού του καρκίνου και η ανακάλυψη της θεραπείας του!

Ο  Rife απέδειξε χρησιμοποιώντας το θεώρημα του Coch ότι ο ιός που βρήκε προκαλούσε τον καρκίνο και βρήκε την θεραπεία. Ονόμασε τον ιό Cryptosides primordiales (αρχέγονο κρυφό δολοφόνο), που αντέχει στους +400 βαθμούς Κελσίου μέχρι σχεδόν το απόλυτο μηδέν. Οπότε πάει περίπατο η αποστείρωση και τα παραμύθια που σας σερβίρουν.

Εμβολίασε 400 εργαστηριακά ζώα με τον ιό και προκάλεσε 400 καρκίνους. Κατόπιν χρησιμοποίησε συσκευές τις οποίες κατασκεύασε με πάρα πολύ κόπο, εξέθεσε τα ζώα σε μια μορφή ενέργειας που ήταν μοναδική για τον "Cryptosides primordiales" και κατέστρεψε όλους τους όγκους -!!- Μπορείτε να διαβάσετε για όλα αυτά στο βιβλίο του "The Cancer Cure That Worked".

Όταν ο Rife βγήκε δημόσια, το πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας χρησιμοποίησε τη θεραπεία σε αρρώστους από καρκίνο οι οποίοι θα πέθαιναν οπωσδήποτε. Μετά από 130 ημέρες όλοι είχαν θεραπευτεί χωρίς καμιά παρενέργεια από τη θεραπεία -!!!- Ο επικεφαλής της ΑΜΑ πήγε με το τρένο να επισκεφτεί τον Rife στο San Diego. Βγήκαν φωτογραφίες, η ιστορία μπήκε στην εφημερίδα San Diego Evening Tribute. O Rife  είχε πάρει το δρόμο για το Νόμπελ Ιατρικής.

Σήμερα όσο και να ψάξετε να βρείτε αναφορές για τον Rife σε ιστορικά βιβλία ή φυσικής θα δυσκολευτείτε πολύ. Επικοινωνήστε με εφημερίδες για συγκεκριμένες ημερομηνίες ή για την ιστορία του και πιθανότατα θα σας πουν ότι λείπει από τα αρχεία τους. Είναι σαν ο Rife και η δουλειά του να έχουν εξαφανιστεί από τα χρονικά της ιστορίας. Το μικροσκόπιό του δεν υπήρξε ποτέ. Τα μηχανήματά του δεν υπήρξαν ποτέ. Ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ. "

Τα παραπάνω ήταν απόσπασμα από άρθρο του Ίωνα Μάγγου στο περιοδικό "Strange", τεύχος 154 Ιουνίου-Ιουλίου 2015.

Για το συγκεκριμένο θέμα μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ:
 Η εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife και  Πως οι Τετραγωνικοί Παλμοί Υποστηρίζουν την Υγεία
Και να τα συσχετίσετε με τα παρακάτω, όσον αφορά και άλλους πρωτοπόρους κολοσσούς πάνω στη θεραπεία του καρκίνου, οι οποίοι και κυνηγήθηκαν ανελέητα από το καρτέλ της "βιομηχανίας του πόνου" και τα πληρωμένα της όργανα "με τις άσπρες μπλούζες":
 Τα βίντεο του Dr Ryke Hamer που έχουν να κάνουν με την πλήρη θεραπεία του καρκίνου και μιας σειράς άλλων σοβαρών και χρόνιων παθήσεων
 "Η βιομηχανία του καρκίνου" (και η περίπτωση του dr Burzynski)
 ΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ -Ένα πολυπλόκαμο λόμπι ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ που αγκαλιάζει ασφυχτικά την ανθρωπότητα
Η Χημειοθεραπεία υπεύθυνη για τις μεταλλάξεις του DNA


Βίντεο όπου ο ίδιος ο δρ. Rife μιλάει για την απίστευτη εργασία του πάνω στον "κρυπτοϊό του καρκίνου" και άλλους μικροοργανισμούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου