Χωρίς Βαρύτητα!

ΤΟ " nο Gravity Zone" αποτελεί το παιδί του ιστότοπου γνωστού ως "ενάντια στην επιπεδούπολη" (antidras.blogspot.gr). Με ορμητήριο αυτό το χώρο, ανοίγουμε τα φτερά μας για πτήσεις προς θαυμαστούς, παράξενους, φιλόξενους κι αφιλόξενους, μα σίγουρα θαυμαστούς ορίζοντες. Μακρινούς ή κοντινούς, "εσωτερικούς" κι εξωτερικούς. Μεταφέρουμε εδώ κι επιλεγμένα κείμενα, δικά μας κι όχι μόνο, από το παλιό μπλογκ. Το "παλιό μας σπίτι" θα συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αυτό και να αποτελεί σημείο αναφοράς και για καινούργιες εδώ αναρτήσεις μας.
Η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπινων όντων αποτελεί, όπως το βλέπουμε εμείς, αποτέλεσμα των ιδιοτήτων εκείνων που συνιστούν το μεγαλείο του ανθρώπου: Απλότητα, Ανεξαρτησία Αντίληψης, Αμφισβήτηση των συλλογικά αποδεκτών καταστάσεων και παραστάσεων, Περιέργεια, Φαντασία, Εκστατική διαίσθηση, Εκστατικός Θαυμασμός. Κι εμείς σκοπεύουμε στο νέο εγχείρημά μας να αδράξουμε κι αυτές τις ποιότητες που διαμορφώνουν κι ανάλογες διαδρομές κι αφηγούνται ιστορίες για "περιοχές μυθικές ή απαγορευμένες"(ποιοι άραγε ορίζουν τι είναι μύθος ή απαγορευμένο ή απρόσιτο για τις μάζες και πόσοι ακόμη κι αυτοαποκαλούμενοι ή θεωρούμενοι ως "επαναστάτες" ενστερνίζονται αυτές τις οδηγίες;). Κάτι μέσα μας μάς τρώει να αιωρηθούμε πάνω απ'όλη την ακαμψία και στατικότητα και πάνω απ'όλες τις παρανοήσεις του κόσμου, χαράσσοντας ρότα για τη λεωφόρο των...άστρων! Κάνοντας και μια απαραίτητη στάση στο "Μπαράκι στην Άκρη του Γαλαξία", ωθούμενοι από μια αρχέγονη μέθη, για να γευτούμε παράξενα ελιξίρια, μεθυστικά κοκτέηλ αστρικής σκόνης, κοσμικής ακτινοβολίας και φλεγόμενα υπολείμματα αστρικών (κι όχι μόνο) συστημάτων, με παγάκια από την ουρά αλητήριων αστεροειδών.
Και για να καταφέρουμε αυτά κι ακόμη περισσότερα, πρέπει να αφήσουμε τη...βαρύτητα πίσω μας. Χωρίς να ξεχάσουμε να πατάμε και γερά στο έδαφος!

Bρίσκεστε σε "no Gravity Zone" λοιπόν! Γιατί είμαστε ονειροπόλοι και με αιτία!

Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014

Και Τριγωνικό και Ψεκάζει b c fg

Δύο φορές μέσα σε ένα μήνα φωτογραφίες ενός άγνωστου τριγωνικού αεροσκάφους αποκαλύφθηκαν στην Αμερική. Το σκάφος που φαίνεται φωτογραφήθηκε από τον φωτογράφο Jeff Templin από την Wichita.

Ο Templin είπε ότι το αεροσκάφος έκανε στροφές 180 μοιρών στον ουρανό και σχήματα S.

Η φωτογραφία έχει κόκκο γιατί τραβήχτηκε με ένα τηλεφακό 400mm σε πλήρη μεγέθυνση μέσω ενός σύννεφου και κατόπιν μεγεθύνθηκε πολύ για να φαίνεται καλύτερα. Η φωτογραφία πάρθηκε στις 16 Απριλίου.

Επίσης συμβαίνει να ταιριάζει με τρεις φωτογραφίες που ελήφθησαν στο Amarillo του Texas πέντε εβδομάδες πριν. Η νέα φωτογραφία μαζί με άλλες εξελίξεις που αφορούν την αρχική ιστορία, μπορεί να προσφέρουν νέα στοιχεία για την προέλευση αυτών των μυστηριωδών μηχανών.

Τι μπορεί να είναι; και τι αποστολή έχει; Έγινε προσπάθεια να ευρεθεί εάν έχει σχέση με το βομβαρδιστικό Β2. Όμως τα ακροφύσια εξόδου του ψεκάσματος δεν συμπίπτουν με τις μηχανές για να είναι contrails.

To Aviationist σπεκουλάρει ότι μπορεί να είναι το RQ -180 stealth drone ή ένα πρωτότυπο της νέας γενιάς βομβαρδιστικού κρούσεως μακράς αποστάσεως (LSRB).

Το παλιό «καλό» ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ ΨΕΚΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ !!!


To είδαμε στο terra papers

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου